9 AI administrasjonsverktøy for sosiale medier som skal brukes i 2023

Bruken av sosiale medier er på vei oppover. Folk bruker mer tid på Instagram, LinkedIn, YouTube og TikTok.

Å publisere innhold regelmessig på sosiale medier og ligge i forkant av konkurrentene er vanskelig. Det tar mye tid å planlegge, planlegge og publisere innhold på hver sosiale mediekanal.

Men hva om vi fortalte deg at det finnes verktøy for administrasjon av sosiale medier for AI som forbedrer din tilstedeværelse på sosiale medier og forbedrer engasjementet på kortere tid? Høres interessant ut?

La oss dykke dypere inn i AI-verktøy og se hvordan du kan få mest mulig ut av dem.

Hva er AI Management Tools for sosiale medier?

Som navnet antyder, utnytter AI-verktøy for administrasjon av sosiale medier kraften til kunstig intelligens og maskinalgoritmer for å hjelpe bedriftseiere med innhold på sosiale medier.

Disse verktøyene kan surfe på internett og analysere innholdstrendene i virksomhetens nisje. De kommer med kraftige funksjoner for å planlegge, automatisere og publisere innhold på sosiale medier i et mye raskere tempo sammenlignet med analytikere i sosiale medier.

Ikke bare det, disse AI-verktøyene gir innsikt i brukeratferd, engasjement, trender, sentimental analyse og mer. Ved å bruke slike omfattende rapporter kan bedrifter forstå hvordan publikum oppfatter deres merkevare og kampanjer i sosiale medier.

Alt i alt hjelper AI-verktøy for administrasjon av sosiale medier bedrifter med å forbedre prosessen og effektiviteten med kraften til maskinlæring.

Funksjoner i AI verktøy for administrasjon av sosiale medier

Her er noen hovedgrunner til å vurdere å inkludere AI-baserte verktøy for administrasjon av sosiale medier i arbeidsflyten for innholdspublisering.

✅ Automatisering: Helt fra å lage innlegg på sosiale medier til publisering krever mye manuelt arbeid. AI-verktøy for administrasjon av sosiale medier hjelper deg med å automatisere repeterende oppgaver som å planlegge og publisere innhold.

✅ Sparer tid: Automatisering av repeterende oppgaver som innholdsplanlegging, publisering av innlegg og dataanalyse sparer deg for mye tid. Du kan bruke denne tiden til andre kreative markedsføringsaktiviteter som trenger menneskelig berøring, som møte med kunder.

✅ Innsikt: Hvis du publiserer innhold på forskjellige sosiale medier, må du sjekke analysene på hver plattform separat. Med en sentralisert plattform på plass blir det enklere å spore data og analysere innsikt.

✅ Datadrevne avgjørelser: AI-verktøy for sosiale medier er opplært til å overvåke bransjetrender, spore konkurrenters innholdsaktiviteter og lage omfattende rapporter. Dataene som samles inn kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger og justere markedsføringsstrategien din deretter.

  Hva er .aae-filer? Kan jeg slette dem?

Dessuten er det mange flere grunner til å velge AI-verktøy for administrasjon av sosiale medier. La oss utforske noen av de mest populære verktøyene for å automatisere innhold på sosiale medier.

La oss komme i gang.

ContentStudio

ContentStudio er en datadrevet innholdsoppdagelse og administrasjonsplattform for sosiale medier. Den tar sikte på å hjelpe bedrifter med å organisere, administrere og planlegge arbeidsflyten for sosiale medier innhold fra ett enkelt sted.

AI-teknologien oppdager nytt innhold og lar deg planlegge autopilotinnlegg på Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, Tumblr, WordPress og Medium.

ContentStudio har en AI-skribent som kan generere post-hashtags, legge til emojier og generere sosiale innleggsbilder med AI-boten. Du får også forhåndslagde maler som kan endres for å matche forretningstonen til dine tweets, Instagram-tekster, Facebook-innlegg og mer.

Den har en oppdagelsesfunksjon som søker etter toppytende innhold i din bransje. Du kan samle forhåndsforslag til trendinnhold og holde deg oppdatert ved å planlegge innhold direkte fra ContentStudio-dashbordet.

Til slutt kan du sjekke alle innleggsengasjementene på ett enkelt sted og tildele samtaler til teammedlemmene dine for samarbeid.

Sveip

Flick er en alt-i-ett-butikk for Instagram-planlegging, hashtags og innholdsanalyseverktøy. Det hjelper deg først og fremst å administrere, planlegge og utvide Instagram-kontoen din. Den bruker den offisielle Instagram API for å publisere innlegg og spore analyser, og den er offisielt godkjent av Meta.

Ved å bruke Flick kan du lage en visuell kalender for fremtidige Instagram-innlegg, forhåndsvise feeden din og få tilgang til de mest populære hashtaggene. Dens Hashtag-søk støtter 20+ språk, og hvis hashtaggene er synlige på Instagram, vil de være tilgjengelige på Flick.

Flick har et AI Social Media Assistant-verktøy som hjelper deg med å få fart på idédugnaden, skrive- og planleggingsprosessen for Instagram. AI-assistenten hjelper deg med å generere originale og engasjerende innholdsideer basert på emnene du skriver inn i løpet av sekunder, og sparer dermed mye tid på manuelt arbeid.

Når det gjelder merkevareinnhold, er innleggsideene og bildetekstene laget av AI Social Media Assistant originalt innhold. Du vil også kunne angi tonen og stilen til bildetekstene dine på sosiale medier for å matche merkevaren din.

I det siste

Lately er en AI-drevet plattform for administrasjon av sosiale medier og innholdsmotorer som gjenbruker langformatinnhold til innlegg på sosiale medier. Det hjelper deg med å lage innholdskopier fra dine eksisterende blogger, podcaster og nettseminarer i lang form til engasjerende innlegg i sosiale medier.

Når du har logget på plattformen, er alt du trenger å gjøre å sende inn en eksisterende innholds-URL og la Lately lage innholdsideer for deg. Du kan sjekke AI-generert innhold ett om gangen og gjøre noen endringer i innholdet for å matche dine forventninger. Lately’s Post Success Rating-indikator hjelper deg med å optimalisere innholdet ditt og planlegge det gjennom Hootsuite.

  13 beste vertsplattform for det britiske og europeiske markedet

Med Latelys avanserte kontrollalternativer kan du tilordne automatiske post-reviewer-innstillinger før den går ut for publisering. Foreldre-barn-kontofunksjonen deres gjør innholdspublisering på tvers av flere regioner, merker og produkter enklere fra et sentralisert sted.

Copy.ai

Copy.ai er et AI-drevet copywriting-verktøy som hjelper deg med å generere innholdskopier for innleggene dine, blogginnholdet, sosiale medier-feeds og andre markedsføringsbehov. Det er et lett-å-bruke verktøy; du kan komme i gang ved å skrive inn innholdsemnets forord. Velg deretter prosjekttypen og la AI-generatoren gi deg flere innholdsalternativer å velge mellom.

Med Copy.ai sine sosiale medier-administratorer kan du lage overbevisende kopier for Facebook-innlegg, YouTube-beskrivelser, TikTok-skript, Pinterest-beskrivelser, Instagram-tekster og til og med komplette LinkedIn-innlegg.

Plattformen hevder å generere 10 ganger flere sosiale innlegg enn manuell innsats. Du må imidlertid vurdere de AI-genererte kopiene og redigere innholdet for å matche merkevaren til virksomheten din. En av de beste tingene med Copy.ai er dens 90+ ferdiglagde maler for å strømlinjeforme produksjonen av innhold på sosiale medier.

HeiWoofy

HelloWoofy er et AI-basert administrasjonsverktøy for sosiale medier som lar deg lage, planlegge og publisere innlegg på sosiale medier. Den tilbyr mange innstillinger for å automatisere og strømlinjeforme innholdsflyten på sosiale medier.

HelloWoofy bruker Natural Language Processing-algoritmer for å analysere og generere hashtags, bildetekster og emojier for Instagram, Facebook, Twitter og mer. Du kan angi tidsplanen for innlegg, og plattformen vil gjøre at publisering sparer deg for mye manuelt arbeid.

Deres analyse- og rapporteringsdashboard gir dyp innsikt i innholdsytelsen din. Du kan filtrere resultatene etter demografi, engasjementsrater, effektivitet og andre nyttige parametere. Totalt sett hjelper den AI-drevne teknologien deg med å planlegge og automatisere alt innholdet på sosiale medier.

Cortex

Cortex, drevet av kunstig intelligens, er en bedriftsmarkedsføringsplattform for sosiale medier som analyserer innhold fra markedsføringskanalene dine og hjelper deg med å lage engasjerende innhold.

Ved å se på over 50 funksjoner i innhold lagt ut av merker og deres konkurrenter, lager Cortex tilpassede innholdsopprettings- og distribusjonsstrategier for alle merkevarer. Den automatiserer planlegging, opprettelse og distribusjon av innhold på sosiale medier på sekunder, ved å bruke maskinlæring for å kontinuerlig forbedre.

Med Cortex sin ledende visuelle AI kan du identifisere nye vekstmuligheter ved å forstå hva som driver innholdets ytelse.

Med Cortex kan du også lage innholdsbriefer og sette sjekkpunkter for kvalitet før den går live for publisering. Den integreres med det meste av programvaren for digital aktivaadministrasjon. I tillegg kan du også spore ytelsen til innholdet ditt i sanntid ved å sammenligne det med historiske data.

  Topp Metaverse Krypto-mynter å kjøpe

Ocoya

Ocoya er et gratis AI-innholdsautomatiseringsverktøy for å lage og legge ut attraktivt sosialt medieinnhold som innlegg, bildetekster, blogger og hashtags. Plattformen integreres sterkt med mer enn 30 sosiale medieplattformer, noe som er høyere sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

Du kan bruke Ocoyas AI-assistent til å skrive innhold til sosiale medieinnlegg på 26 forskjellige språk. Ved å bruke planleggingsfunksjonen deres kan du planlegge opptil 1000 innlegg i en kalender og legge ut på alle sosiale mediekanaler med et enkelt klikk fra dashbordet.

Ocoya lar deg planlegge innhold for en kort periode. Så du kan enkelt samarbeide med lagkameratene dine og lage dedikerte arbeidsområder, invitere, foreslå forbedringer og godkjennelser fra ett enkelt sted.

Postly

Postly er et AI-drevet administrasjonsverktøy for sosiale medier som lar deg planlegge automatisk, samarbeide med teamet ditt og sjekke ytelsen til innholdet på sosiale medier. Den støtter alle de populære sosiale medieplattformene, inkludert Reddit.

Postly kommer med en AI-skribent for sosiale medier som lager tilpasset innhold for forskjellige sosiale mediekanaler med et enkelt klikk. Du kan enkelt planlegge 10+ innlegg daglig som vil trene AI-modulen til å forstå virksomheten din og gjøre innholdsskaping raskere.

I motsetning til andre AI-verktøy for sosiale medier, belaster ikke Postly deg som per teammedlem når det gjelder teamsamarbeid. Uansett hvilken plan du kjøper, kan du ta med deg et ubegrenset antall teammedlemmer på prosjektet uten ytterligere kostnader.

Møt Edgar

MeetEdgar hjelper bedrifter med å automatisere innleggsprosessen på sosiale medier. Brukere kan bruke MeetEdgar til å planlegge, organisere og publisere innlegg på populære medieplattformer som Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn.

Den kommer med en funksjon for gjenvinning av innhold som lar brukere lage et kategorisert innholdsbibliotek. Verktøyet henter automatisk innhold fra biblioteket og poster innholdet på nytt i henhold til kalenderplanen.

Det er også et analysedashbord som brukere kan bruke til å spore ytelsen til innleggene deres på sosiale medier. Brukere kan analysere disse dataene og komme med bedre markedsføringsbeslutninger.

Siste ord

AI blir bedre og har potensial til å redusere mye menneskelig innsats. Alle AI-verktøyene for administrasjon av sosiale medier som vi diskuterte har som mål å spare deg for tid og krefter.

Verktøyene tilbyr integrasjoner med nesten alle de mye brukte sosiale medieplattformene og forbedrer effektiviteten av å publisere innhold innen noen få klikk. Du får også resultatrapportene i ett enkelt dashbord og forstår hvordan publikum oppfatter innholdet ditt.

Totalt sett er det en god idé å bruke AI-verktøy for sosiale medier og øke teamets produktivitet ved å utnytte kraften til kunstig intelligens.

Deretter kan du sjekke ut administrasjonsverktøy for sosiale medier for å administrere flere kontoer.

x