9 beste Cosmos-lommebøker for sømløse kryptovalutatransaksjoner

Cosmos er et tredjegenerasjons blokkjedeprosjekt som tillater transaksjoner mellom to forskjellige blokkjedenettverk sømløst. Av denne grunn regnes det som «Internet of Blockchains.»

Spesielt har Cosmos» team bygget sitt programvareutviklingssett (SDK) for utviklere for å bygge fleksible plattformer. Disse plattformene vil være bedre, raskere og billigere enn tradisjonelle.

ATOM er det opprinnelige symbolet til Cosmos-økosystemet, med en markedsverdi på over 3,5 milliarder dollar. Dessuten har dette tokenet en sirkulerende forsyning på over 340 millioner.

Alt i alt trenger du en god Cosmos-lommebok for å lagre og omsette ATOM-tokenene dine. Men først, la oss forstå funksjonene til denne lommeboken. Bli med!

Cosmos Wallet-funksjoner

De viktigste funksjonene til en Cosmos-lommebok inkluderer følgende:

  • Sikker lagring: Denne lommeboken lar deg lagre ATOM og andre støttede krypto-tokens sikkert. Dessuten er lommebokens private nøkler også kryptert og lagret som en del av sikkerhetsprosedyren.
  • Crypto Staking: Du kan satse dine lagrede ATOM-tokens direkte uten å forlate lommeboken. I tillegg reflekteres innsatsbelønningene i lommeboken din på en vanlig periode.
  • Elegant brukergrensesnitt: De fleste av Cosmos-lommebøkene er designet på en nybegynnervennlig måte. I så fall kan du få tilgang til funksjonene med noen få trykk eller klikk.
  • DApps-integrasjon: Denne funksjonen sparer deg for mye tid og krefter mens du handler med kryptotokenene dine. For eksempel kan du umiddelbart bytte ATOM-tokenene dine med Ethereum (ETH) ved å bruke desentraliserte børser (DEX) som SushiSwap.
  • Multi-Blockchain Support: Hovedprinsippet bak Cosmos-prosjektet er å støtte flere blokkjeder for kryptotransaksjoner. Som et resultat kan du bruke lommeboken til å utføre transaksjoner uavhengig av nettverkstype.
  • Asset Management: Nesten alle Cosmos-lommebøker har et innebygd forvaltningssystem. Derfor kan du overvåke liveverdien til ATOM-tokenene dine og justere investeringsbeslutningene dine deretter.

Her er listen over de beste Cosmos-lommebøkene som tillater jevn lagring og transaksjoner av ATOM-tokenene dine.

Trust Wallet

Trust Wallet, som navnet indikerer, er en av de mest pålitelige lommebøkene i kryptoindustrien. Dessuten ble denne lommeboken kjøpt opp av Binance i midten av 2018.

Du kan bruke denne lommeboken på nettleseren og mobile enheter. Dessuten er nettleserutvidelsen til denne lommeboken tilgjengelig for Brave, Chrome og Edge.

Denne lommeboken lar deg kjøpe, sende og motta ATOM-tokens basert på live-markedsprisen. I tillegg kan du også kjøpe og lagre NFT-samlingene dine sammen med kryptovalutaene dine.

Videre kan du sjekke de historiske dataene til dine favorittkrypto-tokens. Dessuten kan du også få tilgang til prisdiagrammer på forskjellige tidsrammer.

Denne ikke-forvarende lommeboken beholder ikke dine private nøkler. Dessuten kan du når som helst gjenopprette lommeboken din ved å bruke dine private nøkler.

  Eldorado-anmeldelse – Hvordan tjene penger på å spille spill

Trust Wallet har over 10 millioner nedlastinger med 4,4/5 vurderinger på Google Play. På samme måte har iOS-brukere vurdert den med en imponerende 4,7/5.

Atomic lommebok

Lyst til å vite om en Cosmos-lommebok med raske og praktiske transaksjoner? Vi snakker om Atomic Wallet.

Denne lommeboken for flere enheter kan lagre og utføre transaksjoner med ATOM og andre 1000+ krypto-tokens. Dessuten lar dens innebygde utveksling deg utveksle over 100 kryptovalutaer.

Spesielt her kan du kjøpe krypto ved å bruke fiat-valutaer. Du kan bruke bankkortene dine og tjene opptil 1 % tilbake på hvert kjøp.

I tillegg gir denne lommeboken ulike innsatsmuligheter på dine lagrede ATOM-tokens. Her kan du generere innsatsrenter opptil 23%.

Som en ikke-depot-lommebok trenger du ikke å bekymre deg for eierskapet til eiendelene dine. Her har du full kontroll over lommeboken og dens private nøkler.

Dessuten trenger du ikke å bekrefte identiteten din for å lage en lommebok. Dessuten sporer ikke denne Cosmos-lommeboken transaksjonsdataene dine.

Dessuten kan du bruke Atomic Wallets stasjonære eller mobile lommebok til å overvåke og kontrollere alle kryptoaktiva. I tillegg kan du også spore prisen på kryptovalutaene dine i noen få trinn.

Exodus

Exodus er en multi-krypto-lommebok som støtter ATOM og andre 260+ krypto-tokens. Det viktigste er at du kan bytte alle disse tokenene med et klikk. Imponerende ikke sant?

Denne Cosmos-lommeboken er tilgjengelig som nett-, mobil-, desktop- og maskinvarelommebøker. Dessuten kan du lage én lommebok og bruke den på flere enheter.

Du kan gå for maskinvarelommeboken deres hvis du foretrekker å lagre eiendelene dine offline. Exodus samarbeider med den fremtredende maskinvare-lommebokprodusenten Trezor for å forbedre sikkerheten til brukerens eiendeler.

I tillegg hjelper det brukervennlige grensesnittet deg med å sende og motta tokens umiddelbart. Alt du trenger er å bruke en lommebokadresse eller QR-koden.

Videre er alle dine data og private nøkler kryptert ved hjelp av avanserte sikkerhetstiltak. Dessuten trenger du ikke å bekrefte identiteten din for kryptotransaksjoner.

Du kan også overvåke endringen i verdien av kryptoporteføljen din med et øyeblikk. I tillegg kan du spore prisen på favoritttokenene dine sammen med deres historiske diagrammer.

Hoppe

Interessert i å kjenne en dedikert Cosmos-lommebok med multifunksjonalitet? Da kommer Leap godt med!

Du kan bruke denne lommeboken til å få tilgang til over 40 Cosmos-kjeder uten å trenge tredjepartsapper. Dessuten kan du umiddelbart koble til andre DApps hvis behovet oppstår.

Du kan også legge til denne nettlommeboken i Brave-, Edge- eller Chrome-nettleserne dine. Dessuten kan du installere mobilappen deres for Android- og iOS-enheter.

Spesielt gir denne lommeboken også et nettdashbord, Leapboard, for Cosmos-entusiaster. Du kan bruke dette dashbordet til å delta i styringsavstemninger, kryptoinnsats og token-bytte. Videre kan du også få tilgang til topp NFT-samlinger.

  Hvordan fjerne siste tegn fra Python-strengen?

Leap er en lommebok som ikke lagrer de private nøklene dine. I så fall ligger den totale kontrollen og eierskapet til lommebokene dine og eiendelene som er lagret hos deg.

Endelig har denne Cosmos-lommeboken et av de fineste grensesnittene for lommebokadministrasjon. Du kan for eksempel legge til og administrere flere lommebøker uten å bytte apper eller nettleserfaner.

MathWallet

MathWallet er en multi-krypto lommebok som støtter over 100 kryptovalutaer, inkludert ATOM. De tilbyr også læringsressurser som hjelper brukere med å utdanne de tilgjengelige lommebokfunksjonene.

I tillegg kan du bruke denne lommeboken på mobilenheten og skrivebordet når det passer deg. Dessuten kan du også få tilgang til lommeboken fra flere enheter samtidig.

Dessuten har MathWallet et sterkt nettsamfunn på Twitter nær 820 000 følgere. Som et resultat integrerer denne lommeboken nye funksjoner for en bedre brukeropplevelse.

Prosessen for å lage lommebok er enkel, og du kan lage en ny Cosmos-lommebok innen 30 sekunder. Dessuten trenger du ikke fullføre KYC eller andre identitetsbekreftelser.

Videre kan du gjenopprette MathWallet hvis enheten din blir stjålet eller skadet. I så fall trenger du bare dine private nøkler for lommebokgjenoppretting.

Til slutt kan du installere lommebokens mobilapp fra Google Play eller App Store. Desktop-brukere kan legge til en nettleserutvidelse som støtter Chrome, Edge og Brave.

Guarda

Leter du etter en lommebok for flere enheter for å lagre og handle dine ATOM-tokens? I så fall er Guarda et utmerket alternativ å vurdere.

Denne multi-krypto-lommeboken støtter 50+ kryptovalutaer på tvers av fremtredende blokkjedenettverk. Dessuten kan du også lagre NFT-samlingene dine i denne lommeboken.

I tillegg, siden Guarda er en ikke-depotbasert lommebok, har du full kontroll over dine lagrede eiendeler. Dessuten lagrer de ikke dine private nøkler eller transaksjonsdataene dine.

Dessuten har denne lommeboken en innebygd kryptobørs som lar deg sende eller motta ATOM-tokens umiddelbart. I tillegg kan du også overvåke live token-prisen før hver transaksjon.

Spesielt kan du også satse dine tokens tilgjengelig på lommeboken din for fast, regelmessig avkastning. I skrivende stund gir Guarda en årlig avkastning på 9 % for satsede ATOM-tokens. Som et resultat vil du motta månedlige belønninger direkte i lommeboken.

Denne lommeboken er tilgjengelig for Android-, iOS-, Mac-, Windows- og Linux-enheter. Du kan også spore og administrere alle eiendelene dine fra flere enheter uten noen begrensninger.

YouHodler

YouHodler er en fremtredende Cosmos-lommebok som er tilgjengelig som skrivebords-, nett- og mobillommebok. Derfor kan lommeboken din nås fra forskjellige enheter uten noen begrensninger.

Denne lommeboken gir også en elegant «Crypto-portefølje», der alle dine kryptovalutaer og NFT-er kan spores ved hjelp av mobilen din eller andre enheter. Dessuten kan du spore live-prisen på favoritttokenene dine.

  Slik sjekker du iPhones batterihelse

YouHodler samarbeider med betalingsleverandører i EU/Sveits for å forbedre lommebokens sikkerhet. Dessuten har de en kriminalitetsforsikringspool verdt 150 millioner dollar.

I tillegg kan du bruke dine lagrede ATOM-tokens til å låne ut penger direkte fra lommeboken. Verdien av disse utlånte beløpene er imidlertid ikke fast og varierer i henhold til markedsforholdene.

I tillegg kan du også satse dine lagrede tokens. I så fall vil du motta en ukentlig utbetaling basert på rentesatsen for de satsede eiendelene.

Du kan installere denne lommeboken fra App Store eller Google Play. Hvis du er PC-bruker, kan du bruke YouHodlers nettlommebok.

Bit2Me

Hvis du leter etter en funksjonsrik Cosmos-lommebok, passer Bit2Me deg best. Den lar deg opprette og administrere flere lommebøker uten å forlate mobilappen din.

Dessuten kan du bruke denne lommeboken med flere mynter til å handle over 220+ støttede kryptovalutaer. Dessuten kan du lage denne lommeboken innen 30 sekunder. Imponerende, ikke sant?

Denne lommeboken bruker avanserte datakrypteringsmetoder for å beskytte kryptoaktivaene dine. I tillegg, for å styrke sikkerheten til neste nivå, har de implementert sikkerhetshvelv.

I tillegg fungerer deres kundeserviceteam 24/7 for å løse brukerspørsmål og klager. Som et resultat får brukere umiddelbar personlig assistanse via chat, video eller telefon.

Du kan bruke denne lommeboken til å lage din kryptoportefølje basert på dine favoritt kryptoaktiva. Her får du sanntidsprisen på dine lagrede tokens og NFT-er.

Til slutt kan du installere Bit2Me på Android- eller iOS-enhetene dine. Du kan også angi prisvarsler direkte fra mobilappen din.

BitKeep

Er du interessert i en Cosmos-lommebok med en NFT-markedsplass? Da må du vurdere BitKeep.

Denne lommeboken har en innebygd NFT-markedsplass med en samling av populære NFT-er. I tillegg kan du bruke denne lommeboken til å lage og lage dine NFT-er.

Videre lar denne multi-krypto-lommeboken deg lagre og handle over 45 000 kryptovalutaer. I tillegg kan du også bruke byttefunksjonen for å bytte to tokens.

Når det gjelder sikkerhet, krypterer denne lommeboken dataene dine for å unngå hacking. I tillegg kan du legge til mer sikkerhet ved hjelp av et APP-passord, fingeravtrykk eller ansiktslåser.

BitKeep har en total reserve på 1 million dollar som startfond. Som et resultat fungerer dette fondet som forsikring for lommebokbrukerens kryptoaktiva.

Dessuten kan du også sjekke gassgebyrene for hver transaksjon før en token-bytte eller et kjøp. Derfor kan du velge blokkjedenettverk som tilbyr mindre gebyrer for kryptotransaksjoner.

Innpakning

Her diskuterte vi de beste Cosmos-lommebøkene du kan velge for å lagre ATOM-tokenene dine. Du kan vurdere hvilken som helst av disse lommebøkene basert på funksjonen den gir.

Jeg håper du fant denne artikkelen nyttig når du velger en lommebok. Til slutt, lagre de private nøklene dine offline for å beskytte kryptoeiendelene dine.

Sjekk også ut de beste Shiba Inu-lommebøkene.