9 beste GIF-nettsteder som fortsatt er relevante i 2022

Vi vet alle hva GIF-er er. GIF-er er nå en enkel og nøyaktig måte å vise følelser på.

GIFs står for Graphical Interface Format. Det er en kombinasjon av bilder for å lage en enkel animasjon. Vi bruker GIF-er i våre daglige chatter, gruppechatter, historier osv., da det er den mest praktiske måten å vise reaksjonene våre på.

Markedsførere lager GIF-er for å spre merkekjennskapen deres, og brukere nyter de oppdaterte og nyeste GIF-ene.

Viktigheten av GIF-er de siste årene

GIF-er ble oppfunnet i 1987 og ble kjent over hele verden i 1995. Nå er GIF-er en del av daglige samtaler og memer. I følge den siste undersøkelsen fra Giphy er det omtrent 500 millioner daglige brukere på GIF-plattformen.

GIF-er brukes først og fremst på de plattformene som bare deler videoer eller bruker litt tid på å sende eller motta videoer. Disse er imidlertid veldig praktiske ettersom du kan få hvilken som helst reaksjon, filmdialoger eller stillbilder med ett enkelt nøkkelord.

Dessuten har memer vært en del av underholdningen vår på sosiale medier i lang tid. GIF-er har blitt essensielle for meme-produsenter ettersom de gir liv til innlegget uten å bruke tid. Fra innlegg til kommentarseksjoner, GIF-er går hånd i hånd med både skapere og publikum.

Hvordan uttaler du GIF?

Uttalen av GIF-er har vært et tema for debatt i lang tid. Få antyder at det uttales slik det er skrevet, mens noen sier at det uttales som «JIF.»

Debatten ble avsluttet da GIF-produsenten, Steve Wilhite, sa at den korrekte uttalen er «JIF.» Imidlertid trenger mange eksperter fortsatt hjelp til å finne det riktig. Derfor godtar Oxford English Dictionary begge uttalene.

Noen få virale GIF-er de siste årene

Vent litt! Hvem er du?

Hvem kjenner ikke denne GIF-en? Dette var en trend på Twitter og Doge GIF-er. Donald Trump GIF-er er en av de mest virale GIF-ene i nyere tid.

I tillegg ville du også ha lagt merke til mange andre kjendiser og andre GIF-er for show som Leonardo DiCaprio og det eviggrønne showet «FRIENDS» GIF-er, som er brukernes favoritter gjennom tidene.

Mange GIF-er har blitt en del av vårt daglige liv, som Peach Mocha, et søtt kattepar, eller du kan også vurdere Iron Mans «Love you 3000»-dialog. Trenden med GIF-er fortsetter å endre seg, men forblir alltid i samtalen vår.

Har du noen gang lagt merke til at GIF-er spiller en viktig rolle i å lage meme-viraler? Du kan bruke en enkelt GIF med så mange forskjellige kontekster.

Nå har GIF-sidene selv lagt til unike funksjoner for å tilpasse bilder til GIF-er eller skrive tekster på GIF-er, bilder osv., noe som har blitt veldig nyttig for meme-produsentene til å gi publikum en god latter.

GIF-er gjør det enkelt å formidle reaksjonen din. Skriv inn filmen eller dialogen, og teksten din er klar med den samme energien du ønsker.

Hvis du leter etter de beste gratis GIF-sidene, la oss hjelpe deg. Her er noen av de beste GIF-sidene du må besøke for å sende vennene dine de beste oppdaterte og nyeste GIF-ene og også lage memes.

  Slik deaktiverer du MMGuardian uten at foreldrene vet det

Giphy

Giphy er en velkjent amerikansk GIF-leverandør som lar brukere søke, dele og lage små, lydløse animasjonsfiler kalt GIF-er.

I begynnelsen ble denne siden kun brukt som en søkemotor for å finne de beste GIF-ene for brukeren, men senere, med mer bruk, la de til mange flere funksjoner.

I følge nettstedets grunnleggere er Giphy et «samtalesøk.» Dette er det vanligste nettstedet som tilbyr GIF-er i tastaturets GIF-seksjon for å ha en sjelfull og reaktiv samtale. Snart ble Giphy en del av Facebook og tillot brukere å finne og dele de beste GIF-ene på Facebook med et enkelt klikk.

Nå lar Giphy brukere søke, lage og dele GIF-er, og de lanserte også sin egen app i 2015. Giphy har så mye innflytelse i den digitale verden at den også brukes til markedsføring i sosiale medier og bedre spre merkekjennskap. Giphy har blitt et praktisk verktøy for bedriftsmarkedsførere.

Den har alle viktige funksjoner for innholdsskaping for brukere å lage sine GIF-er på en brøkdel av tiden. Dette nettstedet har dramatisk tatt over GIF-er gjennom partnerskap med kjente merker som Disney, Calvin Klein, Pepsi, etc.

Tenor

Mens du bruker eller surfer etter de beste GIF-ene, ville du ha sett noen med et vannmerke i venstre hjørne skrevet som av «tenor.com.» Tenor er en online GIF-søkemotor som eies av ingen ringere enn Google. Og hvem er ikke kjent med Tenors GIF-tastatur?

Tenor er også tilgjengelig på Android, iOS og Mac. Plattformen var begrenset før, men etter å ha blitt kjøpt opp av Google nå, gir denne siden GIF-er til stort sett alle foreldreapper og har også samarbeidet med mikroblogg-appen Twitter.

Tenor er et gratis nettsted for brukere for å få de beste GIF-ene i henhold til situasjonen og gjenopplive samtalen. Søkemotoren på nettstedet er nyttig. Hvis du skriver en hund, gir den forslag som en søt hund, sint hund, trist hund, etc.

Tenor vil nå kreve penger fra GIF-produsenter for å spre og la folk bruke GIF-ene deres.

Hvis du er en person som ønsker å gjøre en blogg, side eller Instagram-konto fargerik eller attraktiv, så er dette best for deg.

Gfycat

Som om det er et søtt navn, har denne siden også en søt logo. Gfycat er en nettplattform som lar brukere laste opp og være vert for kort videoinnhold på Android og iOS. Denne siden ble grunnlagt i 2015 og ble snart populær, og nå integreres den med mange kjente sosiale medier som Tango, Microsoft Outlook, Skype, etc.

Det som gjør denne siden forskjellig fra andre er dens språkstøtte. Denne siden støtter mange språk som russisk, spansk, koreansk osv. Dessuten er den først og fremst designet for aldersgruppen mellom 18 og 35 år.

Gfycat har brakt en betydelig endring i GIF-er. Der tradisjonelle GIF-er er trege og har bare 256 fargepaletter, tilbyr dette nettstedet millioner av farger med høy hastighet, og du kan også lagre filen i flere formater.

Dessuten har dette nettstedet også endret visningen av nettadresser. De har kreative URL-er som er enkle å huske, noe som gjør det enkelt for brukere å bruke og huske dem.

  16 Apple HomePod-tips og triks du trenger å vite

Nå har Gfycat blitt kjøpt opp av den velkjente sosiale medieplattformen kalt Snapchat. Dette nettstedet har et veldig brukervennlig grensesnitt som også tilbyr memer og korte videoer i tillegg til GIF-er. Totalt sett er dette det beste stedet hvis du vil bygge inn, laste ned, dele eller koble til bilder eller videoer.

Imgur

Imgur, uttales som «imager», er en online bildedelings- og vertsplattform integrert med mange populære sosiale medier som Reddit, Twitter og Digg.

Plattformen kalles også «the magic of the internet», noe som rettferdiggjør dette siden denne siden er populær og forskjellig fra andre plattformer på grunn av dens enkle og fleksible bruk. Imgur lar brukere være vert for bilder i forskjellige formater, enten det er GIF-filer, annonser eller noe annet.

På dette nettstedet kan brukere laste opp et hvilket som helst bilde uavhengig av størrelse, og det gir også brukerne de primære verktøyene for beskjæring, endring av størrelse og rotering. Denne siden er også kjent for sitt fantastiske meme-generatorverktøy, som lar deg legge til egendefinert tekst og et bredt utvalg av bilder for enkelt å holde liv i moro og underholdning på internett.

Dette nettstedet er mest foreslått for B2C-innholdsskapere, og nettstedverktøyene kan hjelpe dem med markedsføring og kontakt med en målrettet målgruppe.

Imgur er et fantastisk mobil- og skrivebordsnettsted hvor du raskt kan finne, lage og være vert for bilder, og det er best hvis du er en meme-elsker og vil drepe tid på internett.

Reaksjons-GIF-er

Selve undertittelen til denne plattformen sier: «Si det med en GIF!» Reaksjons-GIF-er er en rask og enkel kilde for å finne de beste GIF-ene basert på din situasjon.

Dette nettstedet er mindre avansert enn andre nettsteder som Giphy eller Imgur. Men det er viktig hvis du vil finne energiske og morsomme GIF-er på sekunder for å dele på sosiale medier eller med vennen din i tekst på grunn av den utmerkede søkemotoren.

Reaksjons-GIF-er er nå en form for kommunikasjon som kombinerer en løkke av kropper i bevegelse. Denne siden kan gi deg alle typer GIF-er, og du er bare ett klikk unna å finne den beste.

GifBin

Hvis du er en person som elsker gamle klassiske temaer, så er GifBin det beste stedet for deg. Dette nettstedet har teammedlemmer til å lage GIF-er og samlinger av GIF-er fra forskjellige nettsteder også. Derfor kan du få et enormt antall GIF-er på ett sted.

Du kan finne mange GIF-er her på en brøkdel av tiden, siden denne siden er veldig godt organisert. Du kan finne GIF-ene dine enten kategorimessig eller per søkeord. Dette nettstedet tilbyr imidlertid ikke avanserte funksjoner som Giphy og Imgur, men dette nettstedet er sterkt anbefalt hvis du bare vil ha GIF-er for moro og chat.

Denne plattformen er også egnet for å drepe tid, siden de har mange morsomme videoer og korte klipp for underholdning.

Reddit

Hvem vet ikke om Reddit? Det er en nettplattform hvor folk diskuterer og oppdaterer nyheter, anmeldelser og informasjon om alt som skjer på internett.

  Hvordan oppdatere celletårn på MetroPCS

Det har vært en stor mani på Reddit nylig, ettersom du kan finne alt om ethvert emne her fra et ekte publikum. Informasjonen her er verken betalt eller skrevet av skribenter.

Reddit ble kulere etter at den oppdaterte policyen ved å la brukere bruke GIF-er. Dette nettstedet lar brukere svare med GIF-er i brukeropprettede tavler kalt subreddits. Imidlertid bør en person følge spesifikke regler, men det er morsomt og nyttig for alle.

Reddit lar brukere bruke GIF-er av høy kvalitet som er integrert med Giphy. Den tilbyr mange animerte og kategoriserte GIF-alternativer for å velge en i henhold til følelser. Derfor viser dette mani av Reddit og de aktive brukerne.

GifCities

Som navnet antyder, er det en nettby fylt med mange GIF-er. GifCities er et prosjekt av det gamle Yahoo-oppkjøpte nettstedet kalt GeoCities.

GeoCities har vært en av de eldste nettstedsplattformene i 20 år, som lar brukere bygge nettsider. Siden ble imidlertid snart stengt. Men mens de avsluttet, startet de prosjektet kalt GifCities.

Mens de gjorde dette prosjektet, samlet teamet inn omtrent 4 500 00 animerte GIF-er og bilder i 1999 da GIF-er ikke var i trenden slik de er i dag. Nettstedet har fungert og utviklet en flott søkemotor som hver GIF lenker direkte til den originale GeoCities-siden der den ble laget og koblet til.

Derfor er dette nettstedet best for deg hvis du er gammeldags eller ønsker å finne klassiske GIF-er og bilder. Den kan sende deg til den gamle retrotiden med bare noen få klikk.

GIFDB

GIFDB er et nytt gratis GIF-nettsted med enkel tilgang til alle typer GIF-er. Du kan finne mange GIF-er forhåndsvist i et godt kategorisert format når du går inn på siden. Nettstedseierne prioriterer humor over alt.

GIFDB har en samling av morsomme GIF-er og videoer når de ansetter ansatte med den beste sans for humor for å lage morsomme GIF-er for brukerne sine.

Dette nettstedet er gratis å bruke, og du kan dele og laste ned alle GIF-er og bilder uten noen farlig prosess.

Konklusjon

GIF-er har blitt en del av vår daglige rutine. Den fungerer som en bro for å koble reaksjonene våre med animerte lydløse klipp. GIF-er gjør samtalen spennende og hjelper også det motsatte til å forstå følelsene og reaksjonene dine bedre enn emojis.

Emojis kan skape forvirring i en persons sinn, men GIF-er viser alltid den riktige reaksjonen på et øyeblikk. Vi er alle velsignet med å være født i en generasjon der internett har gjort alt enkelt. Du kan få alle GIF-er fra den ene eller den andre gratissiden.

Du kan også utforske noen beste YouTube til GIF-konverterere.

x