9 beste piratspill for å hjelpe spillere med å seile de syv hav

Livet til en pirat høres fascinerende ut for alle, ikke sant? Så la oss utforske noen Pirate Games hvor du kan spille livet deres.

Å spille videospill er gøy. Trangen til å prøve nye typer spill er en stor utfordring for enhver spiller. Med dette i bakhodet har vi unike spill for deg i dag. Enten du er en Pirates of the Caribbean Sea-fan eller elsker de spennende og mystiske historiene om havbølger, har vi dekket alt for deg.

I denne bloggen har vi plukket ut de beste piratspillene, som kan gi deg en autentisk opplevelse av å seile rundt de syv hav mens du sitter hjemme hos deg. Dagens liste inneholder noen av de beste spillene som ikke er begrenset til bare én sjanger. I stedet utvides sjangeren til disse spillene fra kamp til taktisk simulering for å dekke alles valg.

Hva er piratspill?

Den kritiske faktoren som har gitt videospill popularitet er deres unike og fiktive konsepter. Videospill lar spilleren gå i skoene til favorittkarakteren eller fiktive historier. Et enkelt eksempel på dette er piratspill.

Å være student eller et gjennomsnittsmenneske, leve et hverdagsliv og forvente en mulighet til å seile havet og forvente et sjørøverliv er også komplekst og farlig. Piratspill lar deg imidlertid oppleve alt dette uten å skade en tomme.

Piratspill er videospill designet eksplisitt på piratenes historier og livsstil. Spillplottet til disse spillene dreier seg om mysteriene med hav, øyer og mer.

Hva er hovedmålene med Pirate Games?

Tallrike piratspill er tilgjengelige online, hver med unike konsepter og vendinger. Derfor er det mer komplisert å fortelle de kritiske målene for disse spillene.

Oppdragene og mysteriene er imidlertid den ene egenskapen som bringer alle piratspill under ett tak. Hovedmålene med piratspill inkluderer å fullføre oppdrag, få belønninger, løse forskjellige mysterier på øya og mer.

I tillegg har mange piratspill flerspillermoduser, der spilleren må konkurrere med en motstander for å være legenden om piratene, som i det kjente piratspillet Sea of ​​Thieves.

Typer piratspill du kan prøve

Action-eventyr- og skytespill er bare noens kopp te. Alle har forskjellige valg, men det er ganske hektisk å finne de spillene med det samme konseptet du vil ha, spesielt i tilfellet med Pirate Games.

Men hva om vi sier at mange alternativer er tilgjengelige i selv piratspill? Ikke bare basert på spill, men også basert på deres type. Når vi nevner piratspill, er den maksimale sjangeren vi tenker på et actioneventyr og skytespill, men det er mer enn det.

Du kan finne ulike typer piratspill, og de du må prøve er piratbrettspill, strategispill, flerspillerspill med åpen verden og mer. Valget kan imidlertid variere. Men du kan finne et valg du velger i denne bloggen.

  Slik utfører du Xbox Gamertag-gjenoppretting

Her er noen av de beste piratspillene du må prøve denne helgen. Disse spillene er ikke arrangert i noen bestemt rekkefølge, men er eksplisitt valgt for å dekke alles valg.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Å snakke om piratspill og ikke nevne Assassin’s Creed IV: Black Flag kan føles som en ufullstendig historie. Assassin Creed-serien har gitt mange kjærlige og vanedannende spill til publikum. Ved hjelp av Black Flag brakte de en endring i alles spillopplevelse.

Å spille raske spill er gøy, men å være en del av det og leve karakterens liv er en annerledes opplevelse. Det er det Black Flag tilbyr perfekt. Spillplottet til Black Flag er satt i den eldgamle fiktive historien om den naturlige verdenen til Assassins og Templars.

Vi burde ikke gi spoilere, men hvis vi snakker om spillingen, har utviklerne gjort en rekke endringer i denne serien ved å ta hensyn til de minste bevegelsene. Spillerens primære rolle er å kjøre og oppgradere skip. Det høres kanskje enkelt ut, men det er det ikke.

Assassin’s Creed IV: Black Flag regnes som en av utgavene i Creed-serien, der Edward Kenway bruker skatten på å utforske, privatisere og kjempe for andre skip. Black Flag er et perfekt spill med de riktige smakene.

Utgivelse – oktober 2013

Sjanger – Action-eventyr

Utvikler/utgiver – Ubisoft

Plattformer – PlayStation 3, Xbox, Windows

Eve Online

Gaming har utviklet seg mye med tiden i alle aspekter, enten det er i grafikk eller historie. Men før vi vurderer dagens spill best, må du spille Eve Online én gang. Du kan ende opp med å finne en gyllen brikke.

Eve Online er et 2003-spill som var langt lenger enn sin tid. Som en konsekvens har det blitt belønnet og verdsatt over hele verden. Eve Online er et rombasert enkelt- og flerspillerspill der spillerne deltar i uskriptet økonomisk konkurranse, krigføring og politiske opplegg med andre spillere.

Eve Online tilbyr over 5000 stjernesystemer, som direkte indikerer uendelig underholdning og moro. Spillets viktigste moro er å fly romskip. I tillegg kan spillingen være utfordrende. Du kan prøve solo, men oppdraget blir enda tøffere med tiden. Ser du etter et komplekst og utfordrende spill? Gå for denne.

Utgivelse – mai 2006

Sjanger – Romsimulering

Utvikler/utgiver – CCP

Plattformer – Windows

GreedFall

Det neste spillet vi har til deg er GreedFall: Gold Edition. Hvis du er ute etter RPG-moro, er dette spillet her for å fullføre alle dine behov. GreedFall er et kraftpakkespill når det gjelder RPG, da det inkluderer alle systemer du kan forvente.

GreedFall er et langt spill med en sprø handling og historie. Dette spillet lar deg oppleve forskjellige øyer med forskjellige utfordringer og spennende historier. Dette er et enkeltspillerspill der spilleren, sammen med nybyggere, leiesoldater og skattejegere, drar til forskjellige øyer for å utforske historie og hemmeligheter.

  Slik legger du til Emojis i Tik Tok-videoen din

Utgivelse – september 2019

Sjanger – Action rollespill

Utvikler/utgiver – Spider

Plattformer – PS4 og 5, Xbox One

Pirates of the Caribbean

Hvem har ikke hørt om Pirates of the Caribbean? Dette spillet lar spilleren oppleve alle fire filmenes morsomme og eventyrlige scener. Fra å tilbe piratene til å oppleve livet til piratene, kan du ha all moroa her.

Når det gjelder gameplay, kan vi si at Lego Pirates of The Caribbean ikke vil skuffe deg på noen måte. Spillet bruker to-spiller drop-in og drop-out co-op mekanikk som de fleste Lego-spill. Spilleren kan låse opp karakterer og statister fra porten for å fortsette spillet.

Hver karakter i spillet har forskjellige evner; sørg for at du er kresen. Pirates of the Caribbean er ikke bare et action-eventyrspill. I stedet er den fylt med gåter og strategier.

Utgivelse – mai 2011

Sjanger – Action-eventyr

Utvikler/utgiver – Disney Interactive Studios

Plattformer – Windows, PS 3, Xbox 360

One Piece: Pirate Warriors 3

One Piece: Pirate Warriors 3 er et japansk actionvideospill. Funksjonene i denne utgaven ligner den originale One Piece-serien på alle måter, enten det handler om historien eller spillets handling.

Spillet har opptil 37 spillbare karakterer, hvorav 10 er nylig lagt til i denne utgaven. Som et actionspill må spilleren ha en rask reaksjonstid. Videre tillater spillet også flerspillermodus. Derfor kan du nyte en rekke nivåer i dette spillet.

Spillet er delt inn i forskjellige moduser: Legend Log, Dream Log og Legend Diary. Hver modus kommer med unike konsepter og vendinger. One Piece: Pirate Warriors 3 er verdt å utforske av flere grunner, inkludert en lang historie, mange nivåer og mer.

Utgivelse – mars 2015

Sjanger – Action-eventyr

Utvikler/utgiver – Omega Force

Plattformer – PS 4, Windows, Nintendo Switch

Pillars of Eternity II: Død ild

Pillars of Eternity II: Dead fire er et rollespill for én spiller. Du kan oppleve dette spillet fra et isometrisk perspektiv, der spillet fortsetter avhengig av dine avgjørelser.

Spillets essensielle karakter kommer med evnen til å se inn i andres sjel og lese deres minner og tidligere liv. Fiktive konsepter som disse gjør spillet unikt i seg selv. Spillet blir mer spennende med tiden.

Imidlertid er det kritiske målet til spilleren å forfølge Eothas, guden for lys og gjenfødelse, som vekker vold og planlegger å ødelegge Caed Nua. Spillet er fylt med ekstreme mysterier og hemmeligheter.

Utgivelse – mai 2018

Sjanger – Rollespill

Utvikler/utgiver – Versus Evil

Plattformer – PC, PlayStation 4, Xbox One

Rompirater og zombier 2

Space Pirates and Zombies 2 er et rollespill og sanntids strategispill. I stedet for å seile i havet sender dette spillet deg på ulike oppdrag i verdensrommet hvor du kan utforske storskala galakser.

Spillets vri er den grufulle terroren til zombier i galaksen. Space Pirates and Zombies er et science-fiction-spill der du må redde menneskeheten fra en biomekanisk pandemi forårsaket av fiender.

  Bruk riktige e-postmarkedsføringsstrategier med Pipedrive for å få uslåelige resultater

Historien i spillet kan gi deg en heroisk opplevelse. Du må finne, bekjempe og ødelegge sporene etter zombieinfeksjon. Dette actioneventyrspillet har 43 forskjellige typer kontrollerbare skip, en rekke våpen og flere oppdrag.

Utgivelse – november 2017

Sjanger – Sanntidsstrategi, RPG

Utvikler/utgiver – MinMax Games

Plattformer – Steam

Risen 2: Dark Waters

Hvis du allerede er kjent med Risen-spillserien, vil du vite hvor spennende og autentisk historien de tilbyr. The Risen 2: Dark Waters er lik, men mye mer spennende enn prequel-spillet.

Når det gjelder spilling, blir spilleren som er medlem av inkvisisjonen sendt ut for å stoppe kaoset forårsaket av monstrøse skapninger i havets dyp. Følgelig må spilleren gå og finne sjøpiratene for å bli kvitt all terror.

Dette tredjepersonsspillet er satt i et mørkt og grisete univers med oppslukende funksjoner fra den originale Risen. Spillplottet endres basert på spillerens beslutninger, noe som gjør det mer uforutsigbart og utfordrende. Risen 2: Dark Waters er et rollespill for én spiller som kan holde deg engasjert i timevis.

Utgivelse – august 2012

Sjanger – RPG

Utvikler/utgiver – THQ Nordic

Plattformer – Windows, Xbox 360, PS 3

Hav av tyver

Sea Of Thieves er et kjent piratspill fylt med spenning, mysterier og et fantastisk spillplott. Dette spillet har hjertet til millioner av spillere, siden spillets plot og grafikk gir spilleren den perfekte opplevelsen til en pirat.

Som vi nevnte tidligere, er Sea Of Pirates et flerspillerspill hvor spilleren utforsker den åpne verden ved hjelp av et piratskip. Sea Of Thieves er et utfordrende og spennende spill. Følgelig kan spilleren alliere seg med andre spillere eller gå mot dem. Du kan ikke forutsi hva som er tekst.

Sea Of Thieves har med suksess fått mer enn 30 millioner spillers kjærlighet. Den personlige avatar-delte verdenen og eventyret er hovedårsakene bak spillets suksess. I tillegg kan spilleren tilpasse skipets skrog, seil og mer.

Utgivelse – mars 2018

Sjanger – Action-eventyr

Utvikler/utgiver – Microsoft Studios

Plattformer – Xbox One, Windows

Sid Meiers pirater

La oss seile i Karibien igjen, men denne gangen med Sid Meiers Pirates. Selv om Sid Meier’s Pirates er et eldgammelt spill, kan du fortsatt bruke timer på dette uten å gå glipp av de moderne spillene.

Piratene i dette spillet får utforske en rekke øyer der hver avgjørelse de tar gir forskjellige muligheter og utfordringer. Sid Meier’s Pirates er et enkelt- og flerspillerspill der spillere kan angripe fiendtlige skip eller byer, dra på skattejakt, redde familier og mer.

Sid Meier’s Pirates er et flott spill for å drepe tid og oppleve en unik piratlivsstil. Spillet kommer med mer enn 25 forskjellige skip, mange våpen og utfordringer. Du kan nyte dette spillet med opptil 4 spillere.

Utgivelse – november 2004

Sjanger – Action-eventyr, strategi

Utvikler/utgiver – Firaxis

Plattformer – Xbox, PSP, PC

Avslutter

Da vi avsluttet listen, fant du spillet ditt for denne helgen? Mest sannsynlig, ja. Denne listen dekker de mest populære og engasjerende piratspillene for deg. De fleste piratspill på listen støtter PC og PS. Derfor kan du nyte spenningen uten noen begrensninger.

Du kan også utforske de beste detektivspillene for å slippe løs din indre Sherlock.