9 beste timelisteprogramvare for ansatte GPS-tidssporing

Tidsregistrering er avgjørende for bedrifter og bedrifter for å sikre at tiden brukes produktivt. For effektiv drift av din bedrift er det nødvendig å spore de ansattes tid.

Det er her timelisteprogramvare kommer inn i bildet. Det er også nødvendig for fagfolk som lader etter timer. Hvis det er en enkelt ansatt, kan du spore tiden selv med en blyant. Men denne oppgaven er ikke mulig hvis det er flere ansatte. Så du må ta hjelp av timelisteprogramvare.

Hovedmålet med programvare for tidssporing er å forstå hvor lang tid som kreves for å fullføre en spesifikk oppgave. Selskapene kan belaste nøyaktig ved å spore hvor mye tid de har lagt ned i et bestemt prosjekt. Timeliste-appen kan også inkludere en digital klokkestansefunksjon slik at du vet hvor lang tid en arbeider bruker på å fullføre en bestemt oppgave.

La oss nå få en bedre idé om programvare for tidsregistrering og hvordan den kan hjelpe bedrifter med å forbedre bedriftens produktivitet.

Hva er en tidsregistreringsprogramvare?

Programvare for tidsregistrering hjelper til med å holde oversikt over hver enkelt ansatts arbeid og også antall timer de bruker på spesifikke oppgaver. Enkelte verktøy for tidssporing gir bare en klokkestansefunksjon for å beregne hvor lang tid det tar for arbeidere å fullføre oppgaver. Men det er visse verktøy med en omfattende prosjektstyringspakke også. Disse verktøyene er sterkt foretrukket av entreprenører, profesjonelle serviceselskaper og frilansere.

I de fleste appene for tidssporing må brukerne starte timeren når de begynner å jobbe. Tidtakeren vil registrere arbeiderens tid på den aktuelle oppgaven og fortsette å jobbe til du stopper tidtakeren manuelt.

Funksjoner

Det er visse tidssporingsverktøy tilgjengelig i markedet med tilleggsdatasett for selskaper som fokuserer mer på produktivitet i stedet for bare å tenke på varighet. Systemadministratoren eller skiftlederen godkjenner dataene etter hvert som dataene mates inn i systemet. Når de godkjenner dataene, blir de presset inn i fakturaene, betalingstjenestene og rapportene.

Programvare for tidsregistrering kan gjøre det ganske enkelt for HR å administrere ansatte og deres betalinger.

Det er forskjellige funksjoner i hvert tidssporingsverktøy. Noen verktøy gir også oversikt over alle de ansattes tastatur- og musaktivitet i arbeidstiden. En GPS-sporingsapp innebygd i disse tidssporingsverktøyene kan også hjelpe deg med å overvåke en ansatts bevegelser. De må klikke selfies når de ankommer eller forlater arbeidsplassen.

En sanntids GPS-tracker aktivert i verktøyet tillater også geofencing. Denne funksjonen vil varsle deg når du er i nærheten av arbeidsstedet eller til og med når du forlater arbeidsstedet. Med denne funksjonen kan ansattes inn- og uttidsdata hentes automatisk basert på deres plassering.

Annet enn det støtter noen timelisteapper også rapporteringsfunksjoner og prosjektstyringsfunksjoner.

Dette handlet om tidsporingsprogramvare. La oss nå utforske hvordan det kan hjelpe bedrifter.

Hvordan hjelper tidsregistreringsprogramvare ethvert selskap?

Det er forskjellige funksjoner innprentet i programvare for hver gangs sporing. Disse verktøyene kan appellere til ulike størrelser av virksomheter, fra små til store.

Alle bedrifter ønsker at deres ansatte jobber produktivt. Det er ofte sett at ansatte ikke kaster bort tid og bare sitter ved pultene sine, men ikke gjør noe arbeid. Det beste med timelisteapper er at disse problemene kan løses. Bedrifter vil kunne holde styr på hvor mye tid hver ansatt bruker på å fullføre en oppgave.

  Hvor mye koster Netflix i Japan?

På toppen av det, er den verdslige oppgaven med å føre en oppføringslogg over alle ansattes inn- og uttid også erstattet med disse verktøyene. Lederen kan vite om en ansatt bare sitter og surfer på internett i stedet for å fullføre oppgaven med tastatur- og musaktivitetsposter.

Rapporter om ansattes arbeid kan gjøre det enkelt for ledere å frigi alle ansattes eller frilansers betalinger. Dette er den viktigste fordelen med programvare for tidsregistrering.

Så det blir klart at det er mange bruksområder for hver gangs sporingsprogramvare. Hvis du ser frem til å opprettholde disiplin og øke produktiviteten til dine ansatte, må du definitivt vurdere å installere disse verktøyene i din bedrift.

Siden det er mange tidssporingsverktøy tilgjengelig i markedet for live-sporing av ansatte, blir det ganske forvirrende å velge en. Dette er grunnen til at det vanligste spørsmålet blant selskaper er «hva er den beste GPS-sporingsprogramvaren i sanntid?» Så her er svaret på spørsmålet ditt.

Sjekk ut denne listen over noen av de beste tidsporingsprogramvarene som er tilgjengelige på markedet for å forbedre dine ansattes produktivitet.

Jibble

Jibble er en avansert GPS-tidsporingsprogramvare for dine ansatte. Den lar deg sette opp geofencing for det stedsbaserte oppmøtet til dine ansatte. Når teammedlemmene klokker inn og ut med sine lokasjoner, kan lederne verifisere postene.

Jibble kommer med en utmerket funksjon. Det er geofence-restriksjoner i Jibble som de ansatte ikke kan klokke inn med hvis de er utenfor rekkevidden deres. Så hvis du har gitt en bestemt arbeidsplass til en bestemt ansatt, kan de ikke klokke inn når de er ute av det stedet. Jibble gjør det også enkelt for ledere å overvåke hvor de jobber. Den inkluderer detaljer som hvem som jobber hvor og hvor mange timer de har jobbet på et bestemt sted.

Jibble hjelper selskaper fra ulike domener med å spore tid for prosjekter, oppmøte og lønn. På toppen av det er ansiktsgjenkjenning også tilgjengelig i dette verktøyet.

Hubstaff

Hubstaffs GPS Time Clock-app er en one-stop-løsning for tidsregistrering for dine ansatte. Det er et gratis, lett verktøy som inkluderer prosjektstyring, tidsregistrering og skjermbilder. Hubstaff kommer med et enkelt og intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å gå inn og spore tiden til dine ansatte.

Hubstaff kommer med en unik funksjon for budsjettering. Du kan angi en maksimal grense for timer en bestemt ansatt kan jobbe. Nå vil appen forhindre at den ansatte overskrider ukens grenser.

Når flere ansatte er involvert i et storstilt prosjekt, blir det ganske vanskelig å finne ut hvor de ansatte gir tiden sin. Det er her Hubstaff kommer godt med. Skjermbilder vil gi deg helhetlig innsikt i alle ansattes aktivitet. Du kan også kjenne dine ansattes applikasjoner og nettleserhistorikk i arbeidstiden.

Hubstaff støtter mange integrasjoner med prosjektstyringsverktøy som Basecamp og Asana. På toppen av det kan du også integrere det med faktureringsplattformer som PayPal og QuickBooks.

Clockify

Med Clockify i hendene dine trenger du ikke lenger å spore tid med en stoppeklokke. Clockify er en enkel timelisteapp med GPS-sporing i sanntid. Det er et perfekt verktøy for eksterne feltarbeidere. Det beste med Clockify er at det er tilgjengelig på alle plattformer, fra Windows og Linux til Android og iOS.

En prosjektsporingsfunksjon hjelper deg å holde styr på hvor prosjektet ditt kjører for øyeblikket. Med dette verktøyet kan du bytte mellom automatisk og manuell tidsregistrering av dine ansatte. Det er mange andre funksjoner i Clockify, som mål og påminnelser, tidsavrunding, låsing av timelisten og merkevarerapporter.

  11 beste læringsressurser og veiledninger for copywriting

Hvis du trenger en rapport fra en ansatt, kan du få den i forskjellige former som en sammendragsrapport, en ukentlig rapport eller en detaljert rapport. Med disse rapportene kan du enkelt spore produktiviteten til dine ansatte. På toppen av det vil dashbordene vise hvor tiden din blir brukt og hvor den blir kastet bort.

Arbeidsstatus

Arbeidsstatus er en fjernovervåkingsapp for å holde styr på alle ansatte og finne ut hvor de jobber. Du kan bruke hvilken som helst enhet til å spore ansatte og jobbe med måter å øke produktiviteten på.

De ansatte kan bruke ulike enheter for klokke inn og ut. Det blir ganske enkelt å finne ut den totale tiden brukt på en oppgave eller et prosjekt. Dette gjør det også mulig for selskapene å bestemme den totale tiden en ansatt jobber i løpet av en uke eller en måned. Før lederen godkjenner lønnslistene kan du gå gjennom timelistene for å se om alt stemmer eller ikke.

Arbeidsstatus kan hjelpe din bedrift å spare den kjedelige tiden en ansatt må bruke på å overvåke disse dataene manuelt. Denne tidsregistreringsappen for ansatte forenkler lønnslister og gir en detaljert rapport over arbeidet utført av hver ansatt. Den hjelper deg med å implementere ulike metoder for å forbedre ansattes produktivitet.

På toppen av det kommer Workstatus også med andre funksjoner som budsjett- og timebegrensninger, effektivitetsforbedring med forbedrede ruter og automatisert oppmøte.

Timeero

Timeero er en GPS-tidsporingsprogramvare for å holde styr på ansattes timer, plassering og til og med kjørelengde. Generering av rapporter er ganske enkelt med Timeero. Ved hjelp av geofencing er det automatisk inn- og utklokke for ansatte. Du kan spore alt fra arbeidstid til pauser på ett enkelt sted med Timeero.

Timeero gir deg et brødsmulespor av hver ansatts plassering. Den nøyaktige sporingen av ansattes plassering lar deg spore alle ansatte i sanntid og i fortiden. Hvis en ansatt er utenfor området, kan du få varsler om det samme.

Timeero gir nøyaktig stedssporing sammen med tidsstempler. Så du kan tildele en plass til ansatte for å fullføre bestemte oppgaver, og hvis de går utenfor det stedets rekkevidde, vil du vite om det.

En annen utmerket funksjon ved Timeero er kjørelengdesporing. Nå må du betale dine ansatte basert på kjørte kjørelengder. Så det er ingen grunn til å lure på om de går lange ruter og spiser opp selskapets penger. Du kan se ruten tatt og avstanden med GPS-sporing fra Timeero.

QuickBooks Time

QuickBooks Time gjør det enkelt for ledere og bedrifter å effektivt administrere hele teamet med ansatte. Enten teamet ditt er på banen eller på kontoret, vil GPS-tidssporing gjøre det ganske enkelt å administrere arbeidsstyrken. Finn ut hvor de ansatte jobber og sjekk også timeplanen deres.

QuickBooks Time sporer hver ansatts plassering etter at de har klokket inn. Når en ansatt klokker ut, stoppes GPS-posisjonssporingen. Du kan planlegge arbeidsstyrken for maksimal effektivitet ved å distribuere de nærmeste ansatte til arbeidsstedet. Innlevering av skatter og refusjon av utgiftene blir enkelt og effektivt med kjørelengdesporing.

Geofence-tidssporing er ganske nøyaktig, og det minner også de ansatte om å klokke inn og ut. Det blir veldig enkelt for ledere å se hvilke ansatte som jobber på hvilken side på kartet. Det øker ikke bare produktiviteten blant teammedlemmene, men øker også ansvarligheten.

QuickBooks er det riktige verktøyet for eksterne arbeidere, tjenestebaserte bedrifter, bygningsarbeidere, bedrifter med ansatte på forskjellige steder og mobile ansatte.

  Slik gjenoppretter du et slettet Google-dokument fra Google Disk

Timeliste mobil

Timeliste mobil er et annet verktøy for å administrere arbeidsstyrken din effektivt. Den kommer med en geofence-tidssporing og automatisk punch-funksjon for automatisk punch-in og punch-out av ansatte på arbeidsplassen i arbeidstiden. Du kan enkelt sette tidsplaner for alle ansatte i appen. Ved endringer i vakten vil de ansatte motta et varsel fra appen.

Lønnsbehandling og budsjettering blir enklere med detaljerte rapporter fra appen. Arbeid kan håndteres mer effektivt med prosjektsjekklister. Etter hvert som en oppgave fullføres, vil du motta et varsel. Så sporing av et prosjekt er også enklere med Timesheet Mobile.

Timeregistrering Mobile gir også en meldingsplass for de ansatte for å diskutere viktige ting om arbeidet. På toppen av det er det også enkelt å se en ansatts tilgjengelighetsstatus fordi en ansatt kan angi når som helst syk, på ferie eller utilgjengelig av en eller annen grunn.

TimeTrakGo

Si farvel til rotete håndskrevne tidsregistreringsark med TimeTrakGo. TimeTrakGo er en GPS-tidsporingsprogramvare. Enten de ansatte jobber på et enkelt sted eller de må jobbe på flere steder, kan du spore alt med ett enkelt verktøy. Dette er et enkelt og effektivt tidsregistreringsverktøy for å administrere arbeidsstyrken din.

Å finne feil i ansattes arbeidsplaner er ganske enkelt med dette verktøyet. Du kan se sanntidsrapportering av ansatte på et levende kart med ansattes klokketransaksjoner. Ettersom punch-dataene er geotagget med GPS-posisjonsinformasjon, kan de ansatte klokke inn og ut med hvilken som helst enhet.

TimeTrakGo kommer med et enkelt og intuitivt grensesnitt for å administrere arbeidsstyrken produktivt. Nå kan du håndtere alt digitalt uten at en ny ansatt trenger å håndtere alt manuelt.

Justworks timer

Justworks timer er en one-stop-løsning for bedrifter i alle størrelser. Med dette verktøyet vil du legge merke til at tidssporing av ansatte er ganske enkelt. For ansattes tidsstyring kan du stole helt på funksjonene som skiftstyring, automatiserte varsler via mobil og geofencing.

Verktøyet gir deg massevis av innsikt som kan brukes til å beregne lønn og fakturaer gjennom overtid, vanlige arbeidstimer og til og med pauser i betraktning. Det er ingen grunn til å bekymre seg for unøyaktigheter eller feil fordi alt er automatisert.

Enten dine ansatte jobber eksternt eller kommer til det samme kontoret hver dag, kan lederne enkelt spore timene deres. Inn- og utklokker gjøres enkelt ettersom du kan gjøre det fra hvilken som helst enhet. Du kan også synkronisere lønnsprogramvaren din med Justworks Hours for å administrere fakturaer og betalinger. Dette er nok et utmerket verktøy for å administrere arbeidsstyrken din produktivt.

Konklusjon

Hvis du tenker på måter å forbedre dine ansattes produktivitet og holde oversikt over arbeidstidene deres, er det beste du kan gjøre å ta hjelp av programvare for tidsregistrering. Verktøyene ovenfor kan ikke bare øke produktiviteten til arbeidsstyrken din, men du vil også legge merke til at tid som kastes bort andre steder kan spares i stor grad.

Deretter finner du ut noen av de beste sporerne for ansattes oppmøte.

x