9 beste verdi for pengene WearOS-smartklokker å kjøpe akkurat nå

Teknologien utvikler seg daglig, og som et resultat produseres det jevnlig flere digitale dingser.

Smartwatch er et digitalt produkt som også bidrar til å gjøre livene våre enklere. Smartklokker, foruten å vise tid for deg, kommer også med et stort antall funksjoner. Disse synkroniseres med smarttelefonen din og fungerer i kombinasjon med den. Som et resultat kan disse utføre følgende oppgaver for deg.

  • Motta anrops- og meldingsvarsler
  • La deg spore helsen din
  • Hjelper deg med GPS-navigasjon
  • Søk enkelt på den forlagte telefonen

Det er også mange andre funksjoner som støtter deg i dine daglige oppgaver og rutiner. Alle slike funksjoner og funksjoner gjør smartklokker til en må-ha-dings.

Viktigst, med den økte helsebevisstheten, har helsesporingsfunksjonen til smartklokker gjort dem mye mer populære.

I de tidlige dagene av introduksjonen av smartklokker var det bare begrensede alternativer. Og disse var hovedsakelig fra LG og Motorola. OS som ble brukt på den tiden var Android Wear. Imidlertid har mange selskaper gått inn i dette markedet med omleggingen fra Android Wear til WearOS. Nå kan du se WearOS-klokker som kommer fra urmakere, motemerker og OEM-er for smarttelefoner.

Hva er WearOS?

WearOS blir noen ganger også referert til som Wear. Det er en versjon av Googles Android-operativsystem bygget spesielt for smartklokker og mer wearables.

Denne WearOS integrerer funksjonene til Google Assistant og mobilvarsler i en smartklokke. WearOS-smartklokker kan pares med smarttelefoner med Android 6.0 eller nyeste versjoner eller iOS 10.0 eller nyeste versjoner.

Funksjoner til WearOS-smartklokker

De fleste WearOS-smartklokker har et grunnleggende sett med funksjoner som gjør dem enestående. La oss snakke om slike funksjoner.

Smarttelefonvarsler

WearOS-smartklokkene integrerer hele økosystemet til telefonen din tett. Du mottar de samme appvarslene på smartklokken som du mottar på smarttelefonen. Hvis du mottar en WhatsApp-melding på telefonen, vil den også vises på smartklokken. På samme måte får du alle slags varsler fra ulike apper. Den lar deg svare via et skjermtastatur eller stemmediktering. Dessuten, hvis du sveiper bort varsler fra smartklokken, vil den fjerne dem fra telefonen.

  Reparer Intel Wireless AC 9560 som ikke fungerer

Evne til å svare på telefonsamtaler

Noen av WearOS-smartklokkene lar deg svare på anrop fra håndleddet. For denne funksjonen bør smartklokken du eier ha innebygd høyttaler og mikrofon. Og disse bør kobles til smarttelefonen din. Men uansett type WearOS-smartklokke, kan du avvise eller godta innkommende anrop umiddelbart.

Stemmehjelp

Alle typer WearOS-smartklokker gir tilgang til Google Assistant. Bare Galaxy Watch 4 har tilgang til kun Samsungs Bixby-assistent. WearOS støtter ikke Amazon Alexa. Du kan aktivere Google Assistant på smartklokken din ved å si «Hey Google» eller «OK Google».

Betalingsmulighet

De fleste WearOS-smartklokkene kommer med funksjonen til Google Pay for å støtte kontaktløse betalingssystemer. På disse smartklokkene er det ganske enkelt å bruke Google Pay, og det tar bare noen få minutter å sette det opp.

Frakoblet og nettmusikk

Du kan kontrollere online og offline musikk på telefonen din fra din WearOS smartklokke. For dette må du bruke dedikert musikkstreaming-applikasjon.

Kart og navigasjon

WearOS smartklokker støtter Google maps, og derfor kan disse hjelpe deg med navigering.

Markedet er fullt av en rekke WearOS-smartklokker som kommer med forskjellige funksjoner og funksjoner. Hvis du ser etter en pålitelig WearOS-smartklokke, kan du vurdere disse alternativene.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Det er en førsteklasses smartklokke designet spesielt for å løfte livsstilen din. Enten du vandrer, svømmer, løper, ror eller trener på et utendørseventyr, kan den spore alt for deg. De forbedrede sensorene gir deg nøyaktig kondisjonsstatistikk som hjertefrekvens osv. Med dette kan du oppnå treningsmålene dine effektivt.

Den kraftige GPS-en lar deg navigere de mest utfordrende stiene uten frykt for å gå deg vill. Den har en 1,6x kraftig safirkrystallglassskjerm.

Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 lar deg styre den generelle søvnkvaliteten med søvnsporeren. Den har også avansert søvncoaching som hjelper deg med å utvikle bedre søvnvaner. Den gir deg kroppssammensetningsdata som kroppsfett, kroppsvann, BMI osv. Du kan også spore hjertehelsen din når som helst og hvor som helst.

Dets automatiske treningssporingssystem lar deg spore mer enn 90 øvelser. Den forbedrede batterilevetiden hjelper deg med å gjøre mer arbeid og tenke mindre på lading. Den støtter en GPS med stemmenavigasjon.

  Vil favoritt-iPhone-appene dine fungere på iPad?

Samsung Electronics Galaxy Watch4 Classic

Galaxy Watch4 Classic har en tidløs og forhøyet design som er lett og elegant. Det fungerer som en forlengelse av telefonen din. Det betyr at den lar deg sende tekstmeldinger, meldinger, snakke og gjøre alt gjennom det mens du er på farten.

Med denne WearOS-smartklokken kan du spore helse- og treningsrutinen din. Du kan analysere kroppssammensetningsdataene dine og spore din generelle helse. Den lar deg overvåke EKG-en i sanntid. Den hjelper deg med å administrere søvnkvaliteten din ved å gi tilstrekkelige data om søvnrutinen din.

Samsung Galaxy Watch4

Denne Aluminum LTE 40 mm WearOS-smartklokken gir motiverende innsikt om din helse og velvære. Den slanke og moderne designen forbedrer også din generelle personlighet. Den har avansert løpstrening og automatisk treningsøktsporing. Gruppeutfordringene det kommer med tar deg til neste nivå.

Systemet integreres med Google-apper som Google Pay, Google maps, Google Assistance eller Bixby og YouTube Music. Den lar deg sende tekstmeldinger, snakke eller streame mens du er på farten.

Fossil Gen 5 smartklokke

Denne kraftige Fossil Gen 5 smartklokken er basert på WearOS og lar deg styre alt fra håndleddet. De innebygde høyttalerne lar deg svare raskt på anrop. Dens smarte batterimodus lar deg lade smartklokken på en time og forlenge batterilevetiden opptil mange dager.

Integreringen med Google Pay lar deg foreta kontaktløse betalinger hvor som helst. Den lar deg spore løpeturen med sin ubundne GPS. Den kommer med 8 GB lagringsplass, slik at du kan laste ned flere apper når det er nødvendig. Med de beste helseappene kan du spore treningsmålene dine effektivt.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS smartklokke

TicWatch Pro 3 Ultra GPS Smartwatch kommer med eksepsjonell batterilevetid med opptil 72 timer i smartmodus. Kombinasjonen av Mobvoi Dual Processor System og Qualcomm Snapdragon Wear 4100 Platform gir jevnere og raskere ytelse.

Den kommer med 1 GB RAM og 8 GB ROM. Denne smartklokken lar deg enkelt spore dine velværedata i sanntid og nå treningsmålene dine. Den har over 100 sportsmoduser og en innebygd GPS-funksjon. Den innebygde mikrofonen og høyttalerne lar deg ta anrop mens du er på farten. Den gir deg også kroppssammensetningsdata.

  Hvorfor iPhone fortsetter å spørre om bruk av bakgrunnsplassering

Ticwatch E3 Smart Watch

Ticwatch E3 smartklokke har batterisparing og essensielle moduser for å la deg nyte batterilevetiden til det fulle. Den lar deg utforske alle trenings- og helsedataene dine i sanntid og til og med dele dem med familie eller venner.

Med denne smartklokken kan du glede deg over 24 pulsovervåking, søvnsporing, stressovervåking, deteksjon av oksygenmetning i blodet osv. Den har mer enn 100 profesjonelle treningsmoduser som hjelper deg med å nå treningsmålene dine.

Skagen Gen 6 SmartWatch

Skagen Gen 6 er en WearOS-smartklokke med berøringsskjerm som er kompatibel med alle de nyeste Android- og iOS-smarttelefonene. Den lar deg automatisk spore puls, søvn, skritt, blodoksygen, cardio og mer. GPS-en som den har, hjelper deg med å finne de riktige stiene og retningene.

Den støtter hundrevis av applikasjoner fra trening til assistent, kontaktløs betaling, musikk, nyheter, sosialt og mer. Den lar deg holde kontakten med telefonsamtaler, tekstmeldinger og varsler.

SUUNTO 7 GPS Sports Smartwatch

Suunto 7 GPS er en allsidig sportssmartklokke som lar deg spore øvelsene dine nøyaktig med over 70 sportsmoduser. GPS-en og pulssensoren på håndleddet støtter deg betydelig i din daglige treningsøkt eller løperutine. Den er designet og testet i Finland og er vanntett opptil 50 meter.

Du kan laste ned favorittpodcasten, musikken eller lyden din til denne smartklokken og nyte den når som helst ved å koble til hodetelefonene. Du kan se gjøremålslistene dine, se meldinger og anrop og foreta betalinger med Google Pay.

Konklusjon

Så dette er noen gode alternativer hvis du ser etter en WearOS-smartklokke. Disse klokkene kan tilby de fleste funksjonene som en smartklokke er kjent for. Du kan vurdere hvilken som helst av disse smartklokkene og gjøre dine daglige aktiviteter enklere.

Det kan også være lurt å utforske de beste smarte enhetene for å overvåke blodtrykket ditt.

x