9 beste vertsplattformer for spillservere for alle

Spillverdenen utvikler seg, og den krever mer datakraft enn noen gang!

Den gode nyheten er – databehandling er billig!

Det er ikke lenger begrenset i hjemmet ditt med en spillkonsoll eller datamaskin. Du trenger ikke spille alene eller invitere venner til huset ditt praktisk talt for et flerspillerspill.

I dag har videospill blitt en sosial aktivitet der folk over hele verden kan møtes på nettet, danne lag og begynne å spille. Du kan faktisk være en del av et stort globalt fellesskap av spillere med felles interesser. For ikke å nevne, flerspillerspill med rollespill blir også enormt populære, noe som forklarer hvorfor folk elsker Counter-Strike, Minecraft, Rust, Starbound, Ark, Space Engineers og mer.

Disse spillene kommer i ulike stiler, innhold og sjangere hvor forskjellige typer mennesker spiller sammen, det være seg menn, kvinner, tenåringer, profesjonelle, osv., og ikke begrenset til bare spillnerder.

Og for å være vert for disse spillene trenger du en spesialisert spillserver.

Hvorfor?

La oss finne det ut!

Hvis du er en spillentusiast som ønsker å utforske de større dybdene av spillverdenen og spille med hvem som helst i verden, når som helst uten hyppige forsinkelser og avbrudd, er det fornuftig å leie en server.

Hvis du gjør det helt alene, forringes spillytelsen og hastigheten i tillegg til plutselige krasj og nedetider. Det er fordi det vil være mange spillere som bruker samme server og bruker de samme ressursene.

Men disse avanserte videospillene krever en kraftig server slik at du kan oppleve jevnere spilling.

Bortsett fra dette kan datamaskin- og nettverksproblemer oppstå når som helst. Det ødelegger spillestemningen din og tar imot mye bakgrunnsting som du kan administrere som:

 • Retting av blokkerte ruterporter,
 • Vanskeligheter med å håndtere mange spillere,
 • Sikkerhetsproblemer og mer.

Alle disse krever gode kunnskaper og ferdigheter som du kanskje ikke besitter, enn si tidsforbruk.

Derfor trenger du en spesialisert spillserverplattform for å forhindre deg selv fra alle disse problemene, spare spilltid og unngå frustrasjoner.

En dedikert server består av en klynge av kraftige servere som lar brukere tilpasse spillet sitt i stor grad, spille forskjellige versjoner av favorittspillet og invitere spillkretsen din fra andre steder.

Flere fordeler med dedikert spillserverhosting er:

 • Optimal ytelse med avanserte prosessorer og SSD-er
 • Håndterer høy trafikk
 • Mer fleksibilitet for oppetid og båndbredde
 • Ingen problemer med overoppheting
 • Jevne stemmechatter én til én eller i grupper.
 • Rask støtte med rimelige problemløsningspriser
 • Støtter mange plugins, mods og spillmiljøer
 • Evne til å bytte spill og brukervennlige kontrollpaneler

Og mer…

For å dra nytte av alle disse fordelene, finn en anstendig vertsløsning for spillservere for å være vert for spillene dine for å ivareta dine spillkrav.

For dette har vi kuratert følgende liste for å ta avgjørelsene dine om hvilken av dem som har den beste kombinasjonen av funksjoner og priser, og gå for det.

ScalaCube

Et kjent navn på arenaen for spillserverhosting, ScalaCube er et utmerket alternativ for deg. Den leier servere for spill – Minecraft, Minecraft PE, ARK, Rust og Hytale. ScalaCube tilbyr ubegrenset og gratis trafikk uten struping.

Trafikken vil alltid forbli med optimal båndbredde uavhengig av volumet nedstrøms eller oppstrøms. Du kan velge mellom HDD- eller SSD-lagring for din spillserver. Men sistnevnte foretrekkes på grunn av 10 ganger mer hastighet og bekvemmelighet hvis du trenger å få tilgang til serverdataene dine ofte.

De garanterer 99,9 % serveroppetid for en uavbrutt spillopplevelse. I tillegg til alle disse får du ubegrensede plasser for Minecraft-serverhosting i tillegg til flere servere, plugins og mod-støtte.

  Slik stopper du e-postsporing i Gmail

Du får full FTP-støtte, umiddelbare oppsett, flere mods og plugins, og DDoS-beskyttelse for andre spill. Prisene deres starter på bare $2,5 per måned.

HostHavoc

HostHavoc er et annet populært navn i vertsløsningene for spillserveren. Spillserverne deres består av avanserte funksjoner og tilpassede verktøy som vedlikeholdes aktivt sammen med mod- og spilloppdateringer. Du har muligheten til å velge mellom 25+ forskjellige spill med HostHavoc.

Det inkluderer populære som ARK: Survival Evolved, 7 Days to Die, Arma 3, Counter-Strike: GO, Garry’s Mod, Insurgency: Sandstorm, Minecraft, PixARK, Rust, Space Engineers, Squad, Terraria, osv. HostHavoc tilbyr et øyeblikk oppsett for dine foretrukne spillservere for å hjelpe deg med å komme raskt i gang.

Alle spillserverne viser kraftig ytelse som et resultat av NVMe SSD-er sammen med servermaskinvare på bedriftsnivå. Ta full kontroll over spillserveren din med enkel administrasjon, avanserte innstillinger, uanstrengt konfigurasjon og full FTP-tilgang.

Med HostHavoc kan du bytte spill når som helst for å utforske nye uten å måtte betale noe ekstra beløp. Den har tilgjengelig Steam-verksted og støtter flere mods, plugins og tredjeparts APIer. Den har 10 datasenterplasseringer i 3 kontinenter med et nøye etablert nettverk med høy kapasitet.

Nyt det pålitelige nettverket og fasilitetene med 99,9 % oppetid, stabil serverytelse og ekte redundans. HostHavoc tilbyr også gratis DDoS-beskyttelse, daglige sikkerhetskopier, 24/7 support innen 15 minutters responstid og en 3-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan foreta betalinger i kryptovalutaer bortsett fra PayPal og kredittkort.

Skyete

Start dine egne høyytelses spillservere med Cloudzy sin signatur hosting-løsninger.

De tilbyr spillservere på både Windows- og Linux-operativsystemer. Du kan få en spillvertsløsning med ultrahøy båndbredde, NVMe-lagring og 1 Gbps tilkoblingshastigheter til svært rimelige priser. De grunnleggende planene koster bare $7,95/måned.

Cloudzy tilbyr neste generasjons høyspesifikasjonsservere på 15+ globale datasentre for minimum latenstid. Med mer enn 30 spill tilgjengelig uten ekstra kostnad, kan du enkelt sette opp og distribuere din egen spillserver for Minecraft, ARK, Rust, Interstellar Rift, Counter-Strike, L4D2 og mange andre titler. Sikre en høyhastighets, null-lag spillopplevelse med deres topp-tier infrastruktur turboladet av NVMe SSD og KVM-teknologi.

Deres smarte brannmur og DDoS-beskyttelse betyr at du kan spille trygt og komfortabelt. Hostingløsningene deres er spesifikt rettet mot nettspill, med banebrytende maskinvare og ressursallokering uten strid.

Med mange serverplasseringer over hele Nord-Amerika, Europa og Øst-Asia, kan Cloudzy være ideelt for spillere som bor i alle disse regionene.

OVHcloud

De dedikerte serverne til OVHcloud levere den beste ytelsen og stabiliteten skreddersydd for nettspill. OVHcloud tilbyr spillservere for flere spill og programvare som Mumble, TeamSpeak, Counter-Strike, Rust, Minecraft, Ark, Arma, Garry’s Mod, L4D2 og Team Fortress.

Serverne deres er basert på 3. generasjons AMD Ryzen-prosessorer med ZEN-2-arkitektur designet for å tilrettelegge for en forsinkelsesfri online spillopplevelse for brukerne. De kan administrere effektiv video- og bildebehandling, parallelle oppgaver og flerspillerspill.

OVHcloud tilbyr robust anti-DDoS-beskyttelse på alle sine servere, som er i stand til å unngå nedetider. I motsetning til standard sikkerhetsløsninger, tilpasser den seg til UDP-trafikk for lyd- og videofiler og videospill og vurderer både utgående og inngående trafikk.

Spillserverne deres kan vise maksimalt 1 GB/s båndbredde for å utføre upåklagelig ytelse uten at det går på bekostning av service. OVHcloud har datasentre spredt over hele verden som gir deg muligheten til å leie en spillserver som er nærmest posisjonen din, noe som sikrer at du føler minimal latenstid.

Hver server har en offentlig IPv4- og IPv6-adresse, og du kan også leie en ekstra IPv4 for serveren din hvis du trenger det. Serverne deres har en SLA på rundt 99,90 % for å gi bedre tilgjengelighet. Serverne inkluderer 500 GB lagringskapasitet for sikkerhetskopiering.

  Hvilket av Apple-flaggskipene bør du kjøpe?

Google Cloud

Hold spillene dine på Google Cloudsine spillservere og har en sømløs spillopplevelse. Serveradministrasjon er enkel her med sin robuste globale infrastruktur uten negative effekter på ytelsen. Spillserverne deres er i stand til å kjøre med en maksimal hastighet på 3,8 GHz.

Uansett hvor spillpartnerne dine befinner seg globalt, har Google Cloud servere plassert over hele verden i 24 regioner tilgjengelig i over 200 land og koblet til et nettverk av høy kvalitet. Google Clouds spillservere tilbyr tilpasset automatisk skalering basert på dine spillbehov. Den leveres med ett enkelt kontrollpanel for rask serveradministrasjon og forenkler enkel distribusjon.

Citadel-servere

Spill spillene dine uten å bekymre deg for hyppige forsinkelser og krasj ved å velge Citadel-servere som vertspartner for spillserveren. Det være seg ytelse, serverkvalitet eller pålitelighet, vertstjenesten oppfyller alle de ønskede kriteriene til spillere.

De har et bredt utvalg av spill tilgjengelig for deg som ARK, 7 Days to Die, Killing Floor 2, Sniper Elite 3, Don’t Starve Together, Counter-Strike Source, Interstellar Rift, Minecraft, PixARK, Sandbox, Rust, Terraria, Zombie Panic og mer.

De tilbyr et kraftig og tilpasset kontrollpanel – TcAdmin designet for å gjøre serveradministrasjon enklere med optimaliserte konfigurasjoner og funksjoner slik at du kan få mest mulig ut av spillserverne dine. Deres dedikerte servere utnytter den nyeste maskinvare- og nettverksteknologien.

Alle serverne kjører på Solid-State-stasjoner med 1 Gbps båndbredde for raskere ytelse, noe som sikrer at du aldri løper etter i spillet. Når du har foretatt betalingen, vil de gi umiddelbar serveroppsett i løpet av sekunder slik at du kan komme i gang og kjøre raskt.

Citadel Servers tar seg av serversikkerhet med 24/7 nettverksovervåking sammen med anti-DDoS-beskyttelse. De har datasentre på 20+ lokasjoner som spenner over 4 kontinenter for å sikre at du opplever den laveste forsinkelsen. For å være en lojal kunde og bestille en server i 12 måneder, tilbyr de 10 % rabatt på leieprisen.

Amazon GameLift

Anvende Amazon GameLiftsin spillserverhosting som utnytter AWS og dens kraft for å levere optimal ytelse, lavest ventetid og større kostnadsbesparelser. Ta spillet ditt til neste nivå med dedikerte servere som raskt kan skaleres, distribueres og betjenes.

Det er et av de beste valgene for flerspillerspill. De leverer instanser sikkert, distribuerer servere over kjørende instanser, overvåker spillservere og instanser, erstatter usunne og lastbalanserer servertrafikken. Amazon GameLift-spillservere er lokalisert i 15 globale regioner som dekker 5 kontinenter for å sikre høyere oppetid og servicevennlighet.

Uansett om du liker enkelt- eller flerspillerspill, sikrer de fartsfylt spilling. GameLift skanner også kontinuerlig etter tilgjengelige servere for å finne de med lav latens. Hvis den ikke er tilgjengelig, har du muligheten til å konfigurere vertstjenesten og legge til større kapasitet automatisk nærmere spillerne dine.

Ettersom GameLift kjører på AWS sin skyinfrastruktur, nyt den mest omfattende og sikre skyplattformen. Annet enn GameLift, tilbyr AWS 175+ fullverdige tjenester, så vær sikker på at du vil få en svært pålitelig tjeneste.

De tilbyr en automatisk skaleringsfunksjon som kan starte tusenvis av samtidige forekomster mens de stopper ubrukte forekomster i løpet av minutter. Du kan konfigurere serverne til å skalere kapasitet automatisk basert på steady-state prosentmål og la GameLift håndtere skaleringen mens du justerer belastningsmønstersvingninger.

Spillserverne dine er trygge med DDoS-beskyttelse og sikkerhet mot hyppige nettverksangrep. Den tilbyr både Spot- og on-demand-forekomster, og du har muligheten til å velge mellom 40 typer og størrelser av forekomster. For hvert tilfelle, velg din foretrukne konfigurasjon av minne, CPU og nettverkskapasitet som passer for dine spillbehov.

  Hvordan lage kalenderhendelser fra Mail på iPhone og iPad

GameLift støtter store spillmotorer som Amazon Lumberyard, Unity, Unreal Engine, C# & C++ spillmotorer, etc., sammen med flere plattformer. Med GameLift betaler du kun for ressursene du bruker med høyytende VM-er, lynrask dataoverføring og SSD-basert lagring, uten noen månedlig forpliktelse. Du kan også integrere GameLift med andre AWS-tjenester som AWS Shield og mer.

Så du starter

Lei spillserveren din fra Så du starter og opplev den sanne kraften til innovasjon og ytelse. De gir deg maskiner designet for å være vert for favorittspillene dine og tilbyr optimale spesifikasjoner og minimal latens.

Så du Start lar deg være vert for spill som Minecraft, Counter-Strike, Team Fortress 2 og andre tjenester som TeamSpeak og Mumble. Inkludert i deres spillservere er 16 IP-er uten noen månedlig avgift, anti-DDoS-beskyttelse, 100 GB backup-lagring, 250 Mbps båndbredde og 90 forskjellige miljøer.

Du kan også velge tilleggsprogrammer som failover-IP-er, Express KVM IP, Backup+. For å få mest mulig ut av spillserveren din, konfigurer systemet med Intel i5 eller i7 og 16-32 GB RAM og SSD-lagring.

Så you Start er vert for sine servere i OVH-datasentre som ligger forskjellige steder, ett i Canada og 3 til i Frankrike. Disse datasentrene utnytter toppmoderne teknologier for arkitektur, massiv kapasitet, vedlikehold, sikkerhet og 24/7 overvåking.

Vultr

Distribuer spillservere av høy kvalitet med ett enkelt klikk ved å bruke Vultrsin server hosting-løsninger. Etter at du har klikket på distribuer, vil de orkestrere Vultr-skyplattformen og tildele forekomstene dine over det valgte datasenteret.

Deretter kan du installere og tilpasse hvilken som helst av modsene du vil, og la Vultr administrere VPS-oppsettet for deg for å gi bedre fleksibilitet til å justere spillserveren din. Spillserverne deres kjører på nettverk med høy ytelse og lav latens, slik at spillere kan oppdage sitt høyeste spillpotensial.

Hemmeligheten bak Vultrs høye ytelse er maskinvare i bedriftsklasse, raske SSD-stasjoner, den nyeste generasjonen av Intel CPUer som sikrer 100 % SLA, spenstig stabilitet og konsekvent servicevennlighet.

De tilbyr et enkelt kontrollpanel med et rent dashbord og en robust API slik at du kan administrere alt enkelt. Vultr lar deg koble appene dine med isolerte lokale private nettverk, forenkler IPv6-nettverk, gir fullstendig rottilgang med en dedikert IP for alle VM-er, og lar deg velge tilpassede ISO-er.

Du kan integrere med deres API for å spinne opp, kontrollere og ødelegge serverforekomstene dine. De har globale datasentre lokalisert på 17 steder i 10 forskjellige land, inkludert USA, Nederland, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Canada, Republikken Korea, Japan, Singapore og Australia.

Konklusjon

Det stadig utviklende spillområdet når nye høyder for å hjelpe spillere med å utforske nye eventyr og spenning. Og for å gjøre det enda enklere for deg, tilbyr teknologifirmaer avanserte spillservere med kraftige funksjoner, slik at du kan spille med hvem som helst i verden og nyte en spillopplevelse uten sidestykke.

Skaff derfor spillserveren din i dag fra en av de ovennevnte plattformene.

Trenger du å spille inn spillene dine? Sjekk ut disse spillopptaksprogramvarene.

x