9 e-postmalbyggerprogramvare som skal brukes i 2022

Hvis du sender mange e-poster for kommersielle eller markedsføringsbehov, bør du begynne å bruke et verktøy for e-postmalbygger.

Ser markedsførings-e-postene dine kjedelige ut? Bruker du mye på å opprettholde et team av designere for markedsførings-e-poster? Du kan bli kvitt alle disse problemene og kjøre gode markedsføringskampanjer ved å flytte fokuset til e-postmaler.

Hvis du er frilanser, eier av småbedrifter eller ekspert på e-postmarkedsfører med programmeringskunnskap, må du lese denne artikkelen.

Her introduserer vi deg for noen avanserte og anerkjente verktøy for å bygge e-postmaler som kan være en game-changer for din e-postmarkedsføringsjobb.

Hva er en e-postmal?

En e-postmal er en viktig ressurs for e-postmarkedsføringskampanjen din. Det er en HTML-kodemodul (HyperText Markup Language) for markedsførings-e-posten din med gjenbrukbare elementer. Slike HTML-koder er enkle og kommer med flere kodeplassholdere der du bare kan kopiere og lime inn bildelenker, tekstinnhold, markedsføringskopi osv.

Bortsett fra de tilpassbare kodekomponentene, utgjør resten av HTML-koden e-postutseendet, strukturen og innholdsplasseringen. I de fleste tilfeller trenger du ikke samhandle med en HTML-kodefil.

Det finnes ulike e-postmalbyggere og redigeringsverktøy som lar deg gjenbruke e-posten via et grafisk brukergrensesnitt (GUI). Videre vil HTML-kodebasen gjøre deg i stand til å legge til Cascading Style Sheets (CSS) stylingguider som bestemmer den visuelle presentasjonen av e-poster skrevet i markup-språk som HTML.

E-postmarkedsføringsbyråer lagrer vanligvis e-postmaler på malbyggende plattformer. Noen ganger kan bedrifter også bruke kodebasedatabaser for automatisert bruk av markedsførings-e-postmaler på en tredjeparts e-postapp ved hjelp av et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API).

Hva er komponentene i en god e-postmal?

Du kan skille markedsførings-e-postene fra konkurrenter og fange positiv oppmerksomhet fra mottakeren ved å inkludere følgende strategiske elementer:

#1. En søppelpostfri emnelinje som passerer spamfilterroboten til apper for e-posttjenester.

#2. En innholdshook eller e-postoverskrift som vises i e-postforhåndsvisningen. Den første linjen i e-posten din overbeviser brukeren om å lese hele e-posten.

#3. Det bør være relevante og akseptable bilder i en markedsførings-e-post, men ikke for mange siden noen e-postapper ikke viser bildene automatisk.

#4. Du må også inkludere passende lenker til blogginnhold, porteføljer, whitepapers, sekundære nettsteder og landingssider slik at kundene kan få mer innhold.

#5. Gjør det enkelt for målgruppen å abonnere på sosiale medieprofiler ved å gi lenker til Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, etc.

#6. Fremfor alt, sørg for å plassere tilstrekkelig oppfordring til handling (CTA) knapper gjennom e-postene. Ikke koble CTAene til bilder siden noen e-postverktøy kan begrense visuelt innhold inntil brukeren tillater det manuelt.

#7. Til slutt, hold deg i samsvar med den amerikanske føderale regjeringens CAN-SPAM Act ved å inkludere en enkel måte å avslutte abonnementet på markedsførings-e-poster på.

Hva er fordelene ved å bruke en e-postmalbygger?

E-postmaler har tatt økosystemet for e-postmarkedsføring med storm. Det har revolusjonert hvordan dagens markedsførere praktiserer markedsføring av produkter/tjenester/merker via e-post. E-postmaler er også til nytte for alle som trenger automatisering, produktivitet og effektivitet i e-postmarkedsføringssystemene sine, og disse fordelene er:

  Slik fjerner du duplikater i Google Sheets

Uanstrengt merkevarebygging

E-post- og digitalmarkedsføringsbyråer står alltid overfor utfordringen med å merke markedsføringskampanjeinnhold siden de trenger å administrere flere kundekontoer. Fordi det ikke er en effektiv oppgave å manuelt administrere merkevareressurser på markedsførings-e-poster av noen få ansatte.

Dermed kan byråer bruke e-postmaler for markedsføring, CSS-kode og bildeplassholdere. Markedsføringspersonalet ditt kan enkelt legge til passende merkevareelementer uten feil når de sender e-post.

Lever tilpasset innhold

Det siste trikset med e-postmarkedsføring er å levere personlig tilpasset innhold til abonnentene dine eller potensielle potensielle kunder for salgskampanjer. Men hvordan er det mulig å tilpasse tusenvis av e-poster som du sender ut daglig?

Gjenbrukbare e-postmaler, sammen med et pålitelig automatiseringsverktøy for e-postmarkedsføring som SendGrid, Bee, Stripo, etc., hjelper deg med å sende personlig tilpasset innhold.

Alt du trenger å gjøre er å koble et Excel-ark med kunde-e-postadresser til ditt automatiserte e-postsystem. E-postverktøyet endrer automatisk brukernavn, e-postadresse, værdata og innholdspreferanser.

Konsekvent innhold

E-postmaler hjelper deg også med å løse problemene med inkonsekvent e-poststruktur, bilder og generelt innhold. De fleste e-postfelter som hilsen, vanlig tekstinnhold, merkevarebilder og arkivbilder er forhåndsinnstilte eiendeler.

Alt du trenger å gjøre er derfor å endre kundenavn, e-postadresse og blogglenker og sende ut e-poster på et blunk.

Oppskalering av e-postmarkedsføring

En e-postmal hjelper markedsføringsbyrået ditt med å skalere opp klientdriften fra hundrevis av e-poster per dag til tusenvis av e-poster for ti kunder om gangen eller mer.

Merkevarer som driver sine egne e-postmarkedsføringsstasjoner og er villige til å øke antall kundeemner, kan også dra nytte av en tilpassbar e-postmal.

Her er noen av de beste e-postmalbyggerne du må prøve.

Stripo

Du bør begynne å prøve Stripo for noen e-postmarkedsføringskampanjer. Du vil få responsive og profesjonelle e-postmaler. De vakkert designede markedsførings-e-postene kan leses godt på alle enheter som bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner og smarttelefoner.

Hvis du finner at verktøyet er tilfredsstillende for markedsføringsbyrået eller forretningsmålene dine, kan du abonnere på hvilken som helst av dets fleksible planer.

Men du kan spørre hvorfor dette verktøyet. For det første er modulbiblioteket eller maleditoren ganske enkel å bruke. Du trenger ikke tidligere erfaring med e-postdesign eller koding for å bygge pro-looking e-postmaler.

For det andre, dra og slipp-redigeringsfunksjonen øker produksjonen av markedsførings-e-post. Til slutt ansetter Stripo interne e-postdesignere som lager vakre e-postmaler for personlig og kommersiell bruk.

Bie

Bie er en annen populær e-postmalbygger, HTML-basert e-postkoderedigerer og utviklingsverktøy for landingssider. Du kan få tilgang til nettappen på skyen og spare tid fra å sette opp en lokal programvare. Men det beste salgsargumentet er at du kan begynne å designe effektive e-postmaler uten å registrere deg ved å skrive inn personlig informasjon.

Enten du er en markedsfører med kodeferdigheter eller ikke, er du velkommen til å bruke dette verktøyet. Du kan lage en unik e-postmal fra bunnen av ved hjelp av HTML-editoren. I stedet velger du bare en klar-til-gå markedsførings-e-postmal fra Bee-biblioteket og gjør e-posten personlig. Editoren støtter dra og slipp-handlinger.

  Slik kontrollerer du Apple TV med iPhone

Når du er klar, eksporterer du e-postmalen til en hvilken som helst e-posttjenesteapp som Gmail, Outlook eller Yahoo! E-post for masse-e-post. Dessuten lar Bee deg også koble den til avanserte e-postverktøy for markedsføring som Mailchimp, SendinBlue, ActiveCampaign, etc.

Unlayer

Hvis du vil unngå utallige tapte timer idédugnad med HTML-kodere og grafiske designere, må du prøve Unlayer. Du kan lage enestående markedsførings-e-postmaler uten innholdsdesign og HTML-programmeringsferdigheter. I likhet med konkurrentene tilbyr kjerneredigeringsprogrammet for e-postmaler dra og slipp-bygging.

Unlayer har en enorm katalog med e-postmaler. Verktøyet organiserer disse HTML-eksempelfilene i samlinger, bruk og industrisegmenter. Videre kan du sortere malene basert på en gratis lisens, betalt lisens, popularitet, etc.

Når du har valgt en mal, kan du redigere den til perfeksjon på nettredaktøren. Alternativt kan du dele den med en annen bruker for samarbeidende designarbeid.

TOPOL.io

TOPOL.io er en kodefri HTML-e-postredigerer globalt kjent for avanserte e-posttilpasninger. For det første, i motsetning til andre verktøy, lar den deg markedsføre produkter/tjenester fra nettbutikkene dine med et enkelt klikk. For det andre kan du lage enestående tilpassede blokker for én markedsføringsstasjon, lagre dem for fremtiden og spare verdifull tid.

I tillegg lar e-postmaler fra TOPOL.io deg tilpasse e-poster raskt ved å legge inn flettekoder. Dermed blir det mye enklere å tilpasse en mal i henhold til kundenes navn, preferanser og annen dynamisk informasjon med dette e-postverktøyet.

Den gratis prøveversjonen gir deg ubegrenset plattformtilgang i 14 dager. Senere, hvis du liker verktøyet, kan du få enten TOPOL Pro hvis du trenger en forseggjort editor på TOPOLs sky-app. Alternativt kan du få TOPOL Plugin hvis du trenger å legge til rette for bygging av e-postmaler i en tredjeparts eller intern e-postprogramvare.

Postkort

E-postmarkedsføringsnisjen gjennomgår en ekstraordinær modernisering. Hvorfor skal så markedsføringsinnholdet ditt se ut som eldre e-poster? Det er på tide å prøve Postkort malbygger og forny e-postens visuelle utseende.

Du får standardfunksjonene som tekstredigering, bilderedigering, e-posteksport og malbygging i postkort. Men hva er unikt med dette verktøyet? Det ville være samarbeidsarbeid og innholdshistorie i bedriftsklasse som gjør denne sky-appen ekstraordinær.

Du kan lage prosjekter på verktøyet og tildele oppgaver til forskjellige designere eller markedsførere. Hele teamet kan enten brainstorme på et nytt prosjekt eller redigere ferdige maler for presserende behov.

Dessuten lagrer verktøyet alt arbeidet ditt i den detaljerte versjonsloggen. Dermed kan du gå tilbake i tid og hente en e-postmal som fungerte bra. Andre funksjoner som gir verdi til investeringen din er Google Fonts, ubegrenset maleksport, responsive HTML-maler, etc.

Chamaileon

Vil du spare mer tid og ikke er fornøyd med bare e-postmaler? I så fall trenger du en intelligent og smartere e-postbygger som Chamaileon.

I stedet for bare HTML-fileksempler, kommer sky-appen med en detaljert arbeidsflyt for markedsføring av e-postproduksjon. Derfor holder markedsføringsteamet ditt fokus og produserer flere e-poster ved å følge en veiledet vei.

Det er det passende e-postsamarbeidsverktøyet i sanntid for oppstart, små og mellomstore bedrifter (SMB) og selskaper. Det elektroniske arbeidsområdet for e-postredigering kommer med rollebasert tilgang. Derfor kan du definere hvem som skal ha redigeringstilgang eller visningstilgang.

  Fullstendig kontroll per app over enhetens orientering

Andre bemerkelsesverdige funksjoner er rene HTML-koder, dra og slipp e-postbygging, gjenbrukbare e-postblokker, sanntidsvisning av e-posten fra brukersiden, etc.

Taxi for e-post

Taxi for e-post er en annen HTML-e-postbygger som er verdt å prøve siden den lar deg produsere avanserte markedsførings-e-poster og eksportere dem til ditt eksisterende e-postverktøy. Koden er svært kompatibel med de fleste e-postleverandører (ESP).

Siden dette er en nettapp uten kode, kan innholdsforfattere, redaktører og tekstforfattere enkelt produsere effektive e-poster. Det er absolutt ingen krav til avansert koding og designopplæring.

For oppskalering kan du koble sky-appen til et e-postdesignsystem for konsistent innholdslayout og formatering. I tillegg gir oppskalerte prosjekter som kjøres på Taxi for Email 80 % mer tidsbesparelser enn andre verktøy og dermed mer lønnsomhet.

Zoho-kampanjer

Zoho-kampanjer er en komplett e-postmarkedsføringspakke. Den tilbyr dedikerte funksjoner for å administrere markedsføringsstasjoner, inkludert en dra og slipp HTML-e-postbygger. Du kan enten importere eksisterende e-postdesign fra andre plattformer eller bruke redigerbare maler fra Zoho. E-posteksempelbiblioteket har mer enn 240 maler for bedrifter og uformelle anledninger.

E-postmalbyggeren er ultralett med færre alternativer. Du kan bytte redigeringsgrensesnittet mellom Basic, Advanced og Design. Hver av disse kategoriene har noen unike designkomponenter. For eksempel tilbyr kategorien Avansert alternativer som Opprett avstemning, Video, Widgets, Vedlegg, etc.

Hvis du vil underholde brukere med personlig tilpasset innhold, kan du bruke designfunksjonen Merge Tags. Til slutt er verktøyet perfekt egnet for eCommerce-markedsførere og -eiere siden du kan integrere produkter fra Shopify, Zoho Commerce og WooCommerce.

SendGrid

SendGrid tilbyr både selvbetjening og administrert tjeneste for bygging av maler for markedsføring av e-post. Fra automatiserte e-post-API-er til leveringsinnsikt – du får alle de nyeste funksjonene på ett sentralt sted.

Du kan starte gratis med standardfunksjoner som SMTP-relé, Webhooks, dynamisk malredigering, leveringsoptimeringsverktøy osv. Når du skalerer opp, har du premiumalternativer som Essentials, Pro og Premier.

Alle SendGrid-kontoene får tilgang til et bibliotek med responsive og profesjonelle e-postmaler. Malene kommer også med en delbar lenke slik at du kan designe innhold med teamet ditt.

E-postdesignarbeidsområdet er intuitivt og kommer i to versjoner: Design Editor og Code Editor. I motsetning til andre verktøy er arbeidsflyten for maldesign dynamisk, og du kan endre hvilket som helst element når du vil. Nettappen lagrer endringene på skyen slik at du kan hente designarbeidet fra en annen enhet.

Siste ord

Begynn å bruke en av de ovennevnte e-postmalbyggerne for enestående markedsføringsytelse til rimelige kostnader. Alle de nevnte verktøyene tilbyr noe unikt, så velg verktøyet som passer din e-postmarkedsføringsstil og -mål.

Det kan også være lurt å se på disse autosvarene for e-post siden du er interessert i å automatisere markedsføringspipeline.

x