9 Ethical Hacker Online Training Grounds

Å gå ned i kaninhullet kan være overveldende, spesielt hvis det er noe du ikke har gjort før – og hvis du er en etisk hacker, penetrasjonstester eller cybersikkerhetsentusiast, har denne uerfarenheten potensial til å koste deg i en reell situasjon.

Den beste måten å lære på er ved å gjøre det, og mange nettsteder tillater nettsikkerhet, programmering og utnyttelse av praksis i et nøytralt miljø hvor du ikke vil bli dømt for læring. Følgende plattformer er en god del og trygg måte å bygge ferdighetene dine på for å sette dem på prøve og utfordre hva du kan gjøre når du blir sett mot andre spillere.

Hack denne siden

Hack denne siden (også kjent som HTS) ble grunnlagt tilbake i 2003 og regnes som en av de originale spillerne i hacktivist-sfæren startet av en gruppe nysgjerrige individer.

  7 beste meldinger med bots-plattform for salg og markedsføring

Under ny ledelse fortsetter siden å være et av de beste stedene å gå hvis du ønsker en rekke utfordringer.

CTF365

CTF365 annonserer seg selv som en praktisk treningsplass for sikkerhetspersonell, og det er et flott sted å gå for penetrasjonsutfordringer; navnet refererer selvfølgelig til krigsspillet Capture the Flag – men i stedet flagger de servere.

Hack The Box

Hack boksen har 62 medlemsutfordringer tilgjengelig på sin nettside og krever medlemskap på omtrent 116 000 brukere. De er annonsert som en lekeplass for penetrasjonstesting, og tilbyr til og med skreddersydde «laboratorier» for bedrifter.

Root-Me

Root-Me er en annen utmerket lekeplass for penetrasjonstesting der ulike utfordringer tilbys over en rekke forskjellige felt, inkludert nettleserutnyttelser.

HackThis

HackThis er enorm og tilbyr deg mer enn 50 utfordringer fordelt på et rapportert antall på 250 000 medlemmer som setter ferdighetene dine på prøve.

  11 beste Wireframe-verktøy for UX-designere

Hacker test

Hacker test tilbyr deg penetrasjonstesting trening i praksis med 20 nivåer av ulike utfordringer for å komme deg gjennom for at du skal bli en bedre penetrasjonstester mot slutten.

HackTest

Logikk og evnen til å tenke på føttene utgjør noen av de essensielle ferdighetene en penetrasjonstester kan ha; HackTest er et utvalg av 23 spørsmål som virker enkle, men som etter hvert forvirrer sinnet mer etter hvert – du vil lære noe i disse 23 spørsmålene.

Over The Wire

Over The Wire er et utrolig forseggjort nettsted som er vert for flere forskjellige krigsspill, inkludert et de kaller Bandit rettet mot nybegynnere testere. Selvfølgelig er det andre for de mer erfarne, inkludert Leviathan, Narnia og Krypton – og hver har sin unike stemning.

WhiteHat krigsspill

White Hat War Game er en annen treningsbane hjem til et CTF-system for penetrasjonstestere-i-trening, for øyeblikket i 2.0 BETA ifølge nettstedet, og de er vert for mange utfordringer knyttet til cybersikkerhetstesting.

  Hva skal jeg gjøre hvis Mac-en min fortsetter å starte på nytt? 10 tips for å fikse problemet

Konklusjon

Jeg håper lekeplassen ovenfor hjelper deg med å forbedre ferdighetene dine. Du kan også prøve disse sårbare webapplikasjonene for å øve på ferdighetene dine.

Deretter kan du sjekke noen av de etiske hacking-kursene.

Likte du å lese artikkelen? Hva med å dele med verden?

x