A2 Managed WordPress Hosting er for The Professional Blogger

La oss sjekke ut A2 Managed WordPress-hosting og se hvorfor det bør være ditt beste valg for en lynrask nettside.

På et tidspunkt må du oppgradere til en bedre vert. Men det store antallet nettverter gjør denne bryteren veldig forvirrende.

I tillegg kompliserer tilgjengeligheten av webverter som fakturerer mindre enn en dollar til hundrevis av dollar per måned beslutningen ytterligere.

Men før vi går dypt inn på A2 Managed Hosting og hvorfor det er et godt valg, bør vi friske opp det grunnleggende.

Det er generelt to typer hosting for WordPress-startere:

Delt hosting

Som det fremgår av navnet, handler Shared Hosting om mange nettsteder som ligger på en enkelt server. Vanligvis er dette det mest økonomiske alternativet som bloggere på inngangsnivå velger sine første nettsteder.

Disse hostingplanene kan imidlertid ikke gi topp-av-the-line sikkerhet og ytelse på grunn av de åpenbare skitt-billige prislappene.

Vanligvis får du rabatterte introduksjonsplaner, og til og med fornyelsene holder seg godt under $100-merket i et helt år.

Disse er best for personlige prosjekter, nettsteder med lite trafikk og for folk som kan gjøre litt DIY. Og siden det ikke er noen restriksjoner på at CMS-en brukes – mislykkes selv de beste optimaliseringsstrategiene etter et tidspunkt.

Administrert WordPress-hosting

Disse vertsleverandørene tar seg av ytelsesjusteringene, sikkerhetsoppdateringene osv., slik at eieren av nettstedet kan fokusere på kjernevirksomheten.

Og siden du får utmerket støtte, er disse relativt priset høyere enn delte hosting-abonnementer.

Dessuten er serverytelsen ofte bedre, med tanke på at de bare er vert for ett CMS (WordPress, i dette tilfellet).

Bortsett fra det er det liten forskjell man kan vite. Og selv om det ikke er klart fra navnet, deler administrert WordPress-hosting også ressurser, og det kan være flere nettsteder på en enkelt server, akkurat som det var med delt hosting.

Til slutt er det bedre å velge en god webvert og unngå fristelsen til bunnpriser for å sikre en jevn brukeropplevelse.

Ergo skal vi ta en titt på…

A2 administrert WordPress-hosting

A2 Managed WordPress-hosting tar ytelse veldig seriøst og har ulike planer med fleksible priser.

Vi vil se noen av funksjonene før vi gjør en praktisk og noen ytelsestester.

Selv om de nøyaktige funksjonene avhenger av abonnementet, inkluderer noen få bemerkelsesverdige godbiter:

  • Bransjeledende NVMe SSD-lagring
  • Gratis sidemigrering
  • Gratis iscenesettelse/kloning av nettsted
  • 99,9 % oppetidsgaranti
  • Gratis profesjonell e-post
  • Enkelt vedlikehold WordPress Toolkit
  • Daglige sikkerhetskopier
  • LiteSpeed ​​Web Server
  • WordPress LiteSpeed ​​Cache
  • Smarte oppdateringer
  • 1-klikk Vedlikeholdsmodus
  • 1-klikk Søkemotorindeksering
  • Brute Force Protection
  • DDoS-beskyttelse
  • SSH- og FTP-tilgang
  • Valgfri WordPress-CLI
  • Spamfiltrering
  • Siste HTTP-protokoll
  • Imunify360 Enterprise Security
  Ubuntu: liste opp USB-enheter

Du kan finne den komplette listen over funksjoner på sammenlign A2 administrert WordPress-hosting side.

Selv om funksjonene stort sett er selvforklarende, må noen fremheves om hvordan de gir verdi til en profesjonell blogger.

Gratis iscenesettelse/kloning

Dette refererer til når du kan lage et dummy-nettsted for å teste et nytt tema, en plugin eller noe annet før du går live. Husk at ikke alle vertsleverandører gir denne tjenesten gratis, og det er separate plugins man må kjøpe for iscenesettelse.

Men du får dette gratis med A2 administrert WordPress.

LiteSpeed ​​Web Server

Mens mesteparten av webhotellplassen fortsatt kjører på Apache-nettservere, er A2-administrert WordPress avhengig av den nyeste nettserverteknologien – LiteSpeed ​​– for selv de grunnleggende nivåene.

Enkelt sagt, LiteSpeed ​​er flott for å kjøre PHP-baserte applikasjoner som WordPress. Dessuten har den full støtte for HTTP/3, utmerket DDoS-beskyttelse, cache på servernivå og noen flere attributter som gjør det til det beste valget for WordPress-nettsteder.

LiteSpeed ​​WordPress Cache

Dette er en utmerket gratis WordPress-cache-plugin som du ideelt sett kan bruke på hvilken som helst webserver og vert.

Koble imidlertid dette med LiteSpeed-nettserveren, og du får eksklusive funksjoner for ytterligere optimaliseringer, som bufring av WordPress Rest API-forespørsler, forskjellig caching for stasjonære og mobile plattformer, tidsplanrensing for spesifikke URL-er, HTTP/3 og QUIC-støtte, etc.

Bruk hvilken som helst plugin

Noen administrerte WordPress-verter begrenser brukerbasen til et lite utvalg godkjente plugins på grunn av flaskehalser i ytelsen.

A2 hindrer deg imidlertid ikke i å bruke noe som er bra for virksomheten din. Likevel opprettholder den en liste over plugins som man bør unngå for et toppfungerende nettsted.

Hotlink beskyttelse

Hotlinking er når noen bruker serverressursene dine (for det meste bilder) på nettsiden deres uten din tillatelse. Avhengig av trafikken til hotlinkerens nettsted, kan dette ta en toll på vertsressursene dine uten noen fordel for deg. Selv om det er konfigurasjoner på servernivå man kan gjøre for å stoppe dette, medfører det alltid en risiko for feilkonfigurasjon.

A2-hosting hjelper deg imidlertid med å oppnå dette med bare en bryter for å unngå enhver mulighet for funksjonsfeil.

Smarte oppdateringer

Oppdateringer er ment å forbedre ytelsen, men det er ikke uvanlig når de ved et uhell bryter ting og skaper avbrudd.

Smarte oppdateringer kloner nettsiden og tester WordPress og plugin-oppdateringer, og kjører deretter sjekkene på det oppdaterte klonede nettstedet. Deretter kan du verifisere resultatene og fortsette med oppdateringene deretter.

  12 syntetiske overvåkingsverktøy for din nettvirksomhet

Gjenopprette fra sikkerhetskopi

Alle verter beholder sikkerhetskopier for kommersiell bruk for å gjenopprette tilgang i tilfelle noe går galt på deres side. Men generelt har ikke en bruker tilgang til dem.

Selv om det finnes utallige backup-plugins på markedet, er de fleste betalte eller har et begrenset gratisnivå.

Derimot kommer A2-administrert WordPress-hosting med daglige sikkerhetskopier og 1-klikks gjenoppretting.

Dessuten kommer alle planer unntatt basisabonnementet også med ekstern backup.

Det er mye flere funksjoner enn nevnt her, men dette er bare for å gjøre A2s sak som en av premium WordPress-vertsleverandørene.

Deretter går vi til hands-on, etterfulgt av belastningstesting.

Starter

Det første trinnet er å velge riktig plan og registrere deg for tjenesten. For denne demonstrasjonen har vi valgt Fly-administrert hosting.

Deretter ber denne om domenenavnet. Du kan enten bruke et annet registrert domene, starte en domeneoverføring til A2, registrere et nytt eller gå videre med en gratis dummy.

Siden dette bare var for illustrasjon, fortsatte vi med det siste alternativet for å få tipsbilk.net-fly.a2hosted.com.

Deretter får du datasentervalget. Når dette skrives, kunne vi velge fra et anstendig utvalg av Arizona (USA), Michigan (USA), Singapore (Asia) og Amsterdam (Europa). Dette er viktig siden jo nærmest serverne er målgruppen din, jo raskere presterer de.

Du kan imidlertid alltid velge et innholdsleveringsnettverk for optimale lastetider over hele verden.

Deretter velger du cPanel (diskutert senere) brukernavn og genererer et sikkert passord.

Etterpå ser du betalingsskjermen med skatteberegninger for din region. Deretter fyller du inn tilleggsopplysningene og fullfører kjøpet.

Til slutt vil du få kjøpsdetaljene og påloggingsinformasjonen i velkomst-e-posten.

Sette opp WordPress

Du må komme inn i cPanel for å begynne med WordPress. For dette kan du enten logge på direkte eller via A2-vertsklientområdet.

Deretter ruller du ned til domenedelen og klikker på WordPress Toolkit.

Dette er konsollen for å administrere WordPress-nettsted(er) og utføre operasjoner som iscenesettelse, sikkerhetskopiering/gjenoppretting, oppdatering av temaer og plugins, etc.

Vi hadde denne demo-nettsiden klar for testing. Man kan starte på samme måte ved å klikke på Installer under Installasjoner øverst til venstre.

Dette bringer inn en pop-over der du angir nettsidedetaljene som tittel, brukernavn, passord, etc., før du trykker på Installer nederst.

Ikke bry deg med låsikonet i rødt; det er bare min personlige passordbehandler.

Dette fullføres vanligvis i løpet av minutter, og det splitter nye WordPress-nettstedet ditt med et standardtema og plugins kommer i gang.

Du kan se at SSL er forhåndsinstallert, indikert med låsikonet mot domenenavnet i adresselinjen.

Til slutt kan du besøke yourwebsitename.com/wp-admin for å komme til påloggingsskjermen for å gå inn i WordPress-dashbordet for å legge til WordPress-temaer og plugins og komme videre med å tjene gode penger som en profesjonell blogger.

  Hvordan stemmechat i Nintendo Switch-spill

Ytelsestesting

Ærlig talt, uansett hvor praktisk prosessen var til nå, er dette nesten likt alle administrerte WordPress-vertsleverandører.

Den virkelige avtalen er hvordan vaniljenettstedet oppfører seg rett ut av esken. Vær oppmerksom på at vi ikke har gjort noen optimaliseringer på dette tidspunktet. Dessuten er det ingen ekstra temaer og plugins installert.

Nettstedrevisjon

Så for å sjekke dette nyopprettede nettstedet, satte vi kursen rett mot tipsbilk.net Website Audit Tool drevet av Google Lighthouse.

Dette er veldig enkelt. Du trenger bare å skrive inn nettadressen, som undersøkes av Google Lighthouse på 50 avgjørende parametere. I tillegg gir dette tipsbilk.net-verktøyet deg praktiske råd om hvordan du kan omgå hver flaskehals.

Tydeligvis var tallene eksepsjonelle, selv for et helt nytt nettsted. Det viktigste er ytelsespoengene, som indikerer overlegen serverytelse.

Lasttesting

Neste opp er noen tester for å se hvordan den presterer i det virkelige liv med testtrafikk og topper. Dessuten får vi se hvor mye den tåler før den når kapasitet.

For dette har vi registrert oss med noen skybaserte lasttestingsverktøy. Spesielt brukte vi K6 og Loader.

La oss ta K6 først.

Vi har sendt 50 virtuelle brukere gradvis over omtrent 12 minutter av testens varighet.

Testen ble fullført, og responstiden var under 200 ms hele veien, noe som er et godt tegn. Ensartetheten til grafen (den turkisfargede) viser styrken til serveren at den kan håndtere 50 samtidige brukere uten ytelsesproblemer.

I tillegg var HTTP-feilfrekvensen (bare 103 av totalt 11 499) mindre enn 1 %, noe som ikke er noe å bryne seg på.

Deretter har vi distribuert Loader for å sjekke trafikkgrensen den kan håndtere.

I denne testen sendte vi 1000 virtuelle brukere på et minutt, og den A2-administrerte WordPress-vertsserveren oppførte seg normalt mens den kom tilbake med en gjennomsnittlig responstid på 170 ms (<200 ms).

Den første piggen (den blå) var det eneste øyeblikket det tok å justere, og selv den plutselige belastningen var ikke et problem med responstiden på 288ms – høyest gjennom hele testvarigheten.

Avslutningsvis kan den enkelt betjene rundt 1000 besøkende på et minutt, som er et ganske bra tall.

Hvis du lurer, ja, vi gikk høyere, men fant resultatene som suboptimale, med responstid høyere enn de vanligvis foreskrevne 200 ms og en uønsket feilfrekvens.

Innpakning

A2 Hosting er en veteran i hostingbransjen tilstede fra omtrent samme tid som WordPress selv.

Så anbefaler vi A2 administrert WordPress-hosting?

Ja, uten ettertanke. Det er flott for prisen og har utmerkede optimaliseringer og sikkerhetsprotokoller på plass. Og det er dekket med en sjelden pengene-tilbake-garanti som refunderer utover den generelt sett 30 eller 60 dagers perioden.