Alt-i-ett-fotograferingsappen tilbyr direkteredigering, filtre og tekst

Jeg ser ikke vennlig på kameraapper som bruker filtre og gjør lite annet enn Camu har min oppmerksomhet. Den har live-filtre som du kan redigere senere, men bortsett fra det har den et av de mest omfattende funksjonssettene du finner i alle fotograferingsapper, også for den utrolige prisen gratis. Camu er en gratis iOS-app som lar deg bruke live-filtre når du tar et bilde. Appen fungerer med frontkameraet, kommer med en timer, og lar deg legge til tekst til et bilde i fire forskjellige fonter. Den lar deg også ta og arrangere bilder i en collage, rette ut eller vinkle et bilde, legge til en tilt-shift-effekt og dele bildet ditt via e-post, til Facebook, Twitter, Instagram og Wahtsapp.

  Slik bruker du Apple Watch til søvnsporing

Start appen og sveip for å bytte mellom filtre. Kontrollene nederst i søkeren lar deg aktivere blits, stille inn en tidtaker og velge et fokuspunkt samt bytte til frontkameraet. Det er også her du aktiverer en collage. Camu lar deg ikke lage en collage slik andre apper laget for det spesifikke formålet gjør, men den lar deg dele skjermen i to, enten vertikalt eller diagonalt.

Når du har tatt et bilde, kan du redigere det videre. Hvis du ikke brukte et filter live, kan du fortsatt bruke et etter å ha tatt bildet ved å sveipe på neste skjerm. Nederst på skjermen er det redigeringsverktøy for å legge til/fjerne datoen bildet ble tatt på, legge til tekst, rette ut bildet og administrere dybdeskarphet.

  Opplever du problemer med Paint.net-installasjonen? (LØST)

Teksteffekten er ganske ryddig; du kan velge mellom fire forskjellige fonter og skrive inn egendefinert tekst. Du kan også bruke «Slogan»-funksjonen for å legge til populære sitater til bildet hvis du mangler ideer til bildetekster. Appen har fire tekststiler; helsvart, helt hvit, svart med hvit utheving og hvit med svart utheving. Det er ingen fargetilpasningsalternativer annet enn dette.

Når du er ferdig med å redigere, går du til neste skjermbilde og velger appen du vil dele bildet med. Camu vil som standard lagre en kopi av bildet til fotostrømmen din. Appen legger ikke ut direkte til andre nettverk, men åpner bildet i de respektive appene slik at du kan redigere før deling.

  Hvordan endre bakgrunn på teams

Camu er ikke en Instagram-rival rett og slett fordi det ikke er sosial deling, men det kan være en utmerket følgesvenn-app å bruke sammen med Instagram. Appen har til og med en dedikert kvadratisk bildestørrelse som gjør bilder enda enklere å bruke når du deler på Instagram,

Last ned Camu fra App Store