Amplitude en digital analyseplattform, fjernbase for å ansette eksterne arbeidere

Hei folkens! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Innholdsfortegnelse

Amplitude

Amplitude er en digital analyseplattform som ligner på Google Analytics, som gir en praktisk forståelse av brukeraktiviteter. I tillegg til å spore sidevisninger og klikk, tilbyr plattformen brukerattributter og digitale kanaler for dybdegående atferdsanalyse.

Amplitude gir en plattform for produktanalyse og datastyringsverktøy for å sikre godt organiserte data av høy kvalitet.

I tillegg tilbyr den ressurser for å sette opp eksperimenter og målgruppemålretting basert på analyser og atferdsdata. Amplitude er pioneren innen produktanalyse og skaperen av Behavioral Graph, den største databasen for forbrukeratferd.

Amplitude er klarert av verdens ledende merker, som Notion, Dropbox, Walmart, HBO, Hubspot og mange flere.

I henhold til pressemeldingen samlet den inn 150 millioner dollar i serie F-finansiering ledet av Sequoia Capital. Med deltakelse av nåværende investorer GIC, Battery Ventures og IVP, har den totale finansieringen nå nådd 336 millioner dollar, og verdivurderingen før penger har økt til 4 milliarder dollar.

  Hvordan lage og dele stedssamlinger i Apple Maps

Amplitude tilbyr oppstartsstipend for å støtte oppstart ved å gi dem tilgang til data om forbrukeratferd, markedsføringstiltak og produktengasjement. Stipendet er tilgjengelig for startups med under $5M i finansiering og under 20 ansatte. Kvalifisert for Y Combinator-selskaper også.

Fjernbase

RemoteBase er en innovativ plattform som gjør det enklere for bedrifter å ansette og administrere eksterne arbeidere. Ved å tilby erfarne utviklere på 24 timer, hjalp Remotebase Integrate med å spare opptil 40 % på ansettelsesutgifter og 90 % på ansettelsestid.

Arbeidsgivere kan bruke RemoteBase til å finne søkere basert på faktorer som talenter, geografi og tilgjengelighet.

Det gjør ansettelsesprosessen mer effektiv, og garanterer at bedrifter finner de beste søkerne for eksterne roller. Sammen med tidsregistrering, lønns- og kommunikasjonsmuligheter, tilbyr RemoteBase også administrasjonsløsninger for eksterne team.

  Hvordan få et billig SSL-sertifikat fra SSLS.COM [+ 7 Alternatives]

Ifølge kildene har selskapet samlet inn 3,5 millioner dollar i pengeinnsamling over to runder.

Noen toppselskaper foretrakk Remotebase, inkludert Forbes, AOL, WSJ, Product Hunt, Yahoo Finance, etc.

IBM Watsonx

På sin årlige Think-konferanse debuterer IBM IBM Watsonx, en plattform for å konstruere AI-modeller og utnytte ferdigtrente modeller for å generere kode og tekst.

IBM sier at Watsonx er den eneste AI-plattformen som tilbyr rimelig infrastruktur og et bredt spekter av forhåndsopplærte modeller på bedriftsnivå.

IBMs Watsonx-verktøysett, infrastruktur og konsulenttjenester hjelper bedrifter med å utvikle sine egne AI-modeller eller tilpasse eksisterende modeller til deres spesifikke data.

Watsonx.ai er et bedriftsstudio for AI-utviklere som gjør det mulig for kunder å evaluere og distribuere modeller og overvåke dem etter distribusjon, og dermed fremskynde en rekke arbeidsflyter.

  Beste Budget Gaming CPU (anmeldelser) i 2021

Gjennom Watsonx.ai gir IBM bedrifter forhåndsutdannede modeller, inkludert noen åpen kildekode-valg. De har også samarbeidet med Hugging Face, en AI-bedrift, for å kombinere tusenvis av modellene deres.

Tilgjengeligheten av Watsonx.ai forventes i juli. Du kan skrive deg på ventelisten her.

KomodoDecks

KomodoDecks er et skjermkastingsverktøy som inkluderer en AI-drevet Mac-app for transkripsjonsbasert redigering. Den utvikler standard driftsprosedyrer (SOPs) for å øke kunnskapsoverføring og produktivitet.

Det gir lærere, studenter og fagfolk et personlig tilpasset domene, white-label-valg og ubegrensede gratis videoopptak uten tidsbegrensninger.

Gjennom screencasting tilbyr Komodo raskt samarbeid og idédeling, og eliminerer behovet for kjedelige skriving og møteplaner. Med ubegrensede skjermopptak og SOP-er bidrar det til å øke teamets produktivitet.

Komodo bygger bro mellom interne og eksterne team. I hybridarbeid forbinder den enkeltpersoner på innovative måter gjennom AI-drevet redigering, samarbeid og dokumentproduksjon.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.