Ansett den beste produktfotografen for Million Dollar-ideen din [9 Resources]

Ingenting er bedre enn produktfotografering av høy kvalitet når det gjelder å overbevise folk om å kjøpe produktene dine.

Produktfotografering er en avgjørende del av virksomheten din. Du må ta det på alvor for å drive mer salg for merkevaren din.

Ettersom netthandel blomstrer, er det nødvendig å forstå viktigheten av produktbilder. Hvis du ikke laster opp bilder av høy kvalitet av produktene dine, går du definitivt glipp av mange salgskonverteringer.

Den som besøker nettstedet ditt vil bli trukket mot bilder. Når du viser frem bilder av høy kvalitet av produktene dine, får du de besøkende til å holde seg til nettstedet ditt. Dette vil til slutt øke salget ditt.

For øyeblikket anses visuelle å være den viktigste delen av markedsføring. Kunder og besøkende får en bedre idé på grunn av det visuelle.

Merkevarer ansetter ofte produktfotografer for å fange publikums oppmerksomhet mot deres million-dollar-ide. God produktfotografering kan skyte i været for bedriften din. Hvis du gjør det feil, kan du til og med ødelegge hele virksomheten din. Så det er nødvendig å ansette den rette produktfotografen.

Før vi går mot viktigheten av produktfotografering for virksomheten din, la oss forstå litt mer om det.

Hva er produktfotografering?

Produktfotografering er kunsten å ta et bilde av produktet eller tjenesten i den beste belysningen. Dette er et avgjørende skritt i markedsføringen av enhver bedrift. Det handler ikke bare om å fremstille produktet ditt, men også om å bygge tillit blant potensielle kunder.

Tidligere var det kun store selskaper som deltok i denne typen markedsføring. Foreløpig kan ingen bedrifter opprettholde seg selv på sosiale medier uten produktbilder. Det er den beste måten å markedsføre sine produkter eller tjenester.

Det er her produktet vises frem på best mulig måte gjennom:

  • Belysning av beste kvalitet
  • Passende kameravinkler
  • Riktig bakgrunn
  • Bruk av ulike elementer for å fremstille produktet på best mulig måte

Det er ofte sett at folk kjøper produkter bare ved å se bildene deres. Hvis du ønsker å lokke besøkende med produktene dine, må du fokusere mer på produktfotografering.

Produktfotografering er en grunnleggende metode for annonsering for merkevarer og bedrifter. Jo sterkere du kan ramme inn estetikken, jo sterkere blir innvirkningen på de potensielle kundene.

Nå som du har en idé om produktfotografering, la oss forstå nyansene.

Hvordan gjøre produktfotografering?

Produktfotografering er ikke det samme for alle kategorier. Som du ser forskjellige produkter i butikkene, kommer produktbilder også i flere stiler.

Produktbilder vil avhenge av ditt produkt og merke. Noen av de vanligste produktbildene er:

Individuelle skudd

Disse typer produktbilder inneholder kun ett enkelt produkt i rammen. Du finner slike bilder brukt i produktkataloger og bannerbilder for å vise frem produktet.

Gruppeskudd

Denne typen produktbilder brukes til å vise frem et produktsett eller en hel samling av produkter. Det er mye brukt for innlegg og annonser på sosiale medier.

Livsstilsbilder

Det er her du fremstiller produktene dine i aksjon. For eksempel viser en modell hvordan du kan bruke selskapets produkt. Disse er perfekte for visuelle kanaler, annonser, sosiale medier og mer.

Scale Shots

Det er ikke lett å vite dimensjonene til et produkt i virkeligheten. Skalabilder er der du oppbevarer produktet ditt med noe som brukes i hverdagen, slik at kundene kan få en ide om sammenligningen.

Detaljerte skudd

Hvis du tar et bilde av produkter med små forviklinger som smykker, må du gå for detaljerte bilder. Dette vil hjelpe deg å peke ut alle de små detaljene og funksjonene til seerne.

Emballasje skudd

Kunder bryr seg om en god handleopplevelse. Når du deler et pakkebilde, får de en perfekt idé om hvordan de vil motta produktet.

Hvordan få det perfekte bildet?

Dette er de forskjellige typene bilder du kan ta i produktfotografering. Det er mer å ta et perfekt bilde av ethvert produkt.

Sette opp bakgrunnen

Å sette opp riktig bakgrunn vil hjelpe deg med å holde produktet i fokus og forenkle redigeringsprosessen for deg. Det beste du kan gjøre er å bruke en hvit bakgrunn for mørke gjenstander som produkter.

  Hvordan lagre Google Slides-objekter som bilder

En hvit overflate og en hvit bakgrunn kan hjelpe deg med å gi et perfekt preg på produktbildene dine. Du kan også ordne dette oppsettet hjemme hos deg.

Sette opp produktet

For å bringe produktet ditt i søkelyset, må du ordne det riktig. Pass på at produktet er sentrert og plassert på en flat overflate.

Hvis du fremstiller et lite produkt som smykker, kan du til og med bruke tape og limprikker. Du kan bruke mannequins eller ordne en modell for livsstilsbilder for klær.

Justering av belysningen

Når det kommer til fotografering, er det mest kritiske aspektet belysning. Å skape et perfekt lysmiljø for produktfotografering kan ha stor innvirkning på bildene. Du kan justere med tilgjengelig naturlig belysning eller sette opp passende kunstig belysning.

Du må justere riktig mengde lysstyrke for å fange produktet på best mulig måte.

Bruke riktig tilbehør

Å fange de minste detaljene er bare mulig med lav lukkerhastighet, og det er nesten umulig å holde kameraet stille lenge nok. Så det er alltid bedre å bruke et stativ for aldri å få et uskarpt bilde.

Det kan virke det mest grunnleggende, men du må fokusere mer mens du velger kamera. Hvis du tenker på å gå inn i fotografiets verden som profesjonell, bør du være veldig selektiv når du kjøper kameraet.

Hvis du har en iPhone, er du også god til å gå. Du må justere iPhone-innstillingene i henhold til kravene for å få et utmerket bilde.

Tar flere bilder

Det anbefales alltid å ta flere bilder mens du fotograferer. De første er kanskje litt rustne. Prøv å ta bilder fra forskjellige vinkler og posisjoner for å se hvilken som ser best ut.

Når du har tatt en god mengde bilder, kan du laste dem opp på den bærbare datamaskinen for å se hvordan du gjorde det. Selv om noen kanskje ikke ser bra ut, er det store sjanser for at du finner den rette når du har klikket på flere bilder.

Nå har du en perfekt idé om hvordan du gjør produktfotografering. Likevel er det best å ansette en profesjonell produktfotograf for bedre resultater.

For øyeblikket er det for stor betydning av produktfotografering i markedet for hvert merke.

Fortell oss kort om det.

Viktigheten av produktfotografering for bedrifter

God produktfotografering er fremhevingsfaktoren for både tradisjonelle og e-handelsbedrifter. Folk stoler mer på bildene fordi de ikke kan sjekke produktene selv før de kjøper.

Man ser ofte at produkter med bilder av høy kvalitet kjøpes mer enn de uten bilder eller bilder av lav kvalitet. På toppen av det deles også visuelt innhold mer på ulike sosiale medieplattformer. Så du gjør det enkelt for folk å dele produktene dine på nettet.

For å gjøre det enkelt for deg å forstå, her er noen fordeler med produktfotografering.

Oppmuntrer til salg

Hovedårsaken til produktfotografering er å drive mer salg og tiltrekke besøkende. Når du fremhever produktets egenskaper med bilder av høy kvalitet, får du produktene til å se bedre ut enn konkurrentene.

Øker tilstedeværelsen på sosiale medier

Folk bruker mye tid på nettet på forskjellige sosiale medieplattformer. For tiden tiltrekker visuelt innhold mer oppmerksomhet sammenlignet med tekstbasert innhold.

Du kan nå et bredere publikum gjennom sosiale medier med utmerket produktfotografering. Du vil se folk som deler produktbildene dine på sosiale medier, og til slutt øke salget ditt.

Forbedrer SEO

Produktbilder vil forbedre nettstedets SEO. Ettersom nettstedet ditt rangeres høyere, vil du få flere besøkende. Søkemotoren vil plassere nettbutikken din øverst når du legger opp høykvalitets, relevante og detaljerte bilder.

Påvirker forbrukeratferd

Uansett hvilket produkt du selger, kan du skape en perfekt stemning for kundene med riktig produktfotografering. Hvis du for eksempel er interessert i å selge økologiske produkter, kan du sette opp produktfotograferingen med en gård i bakgrunnen. Dette vil gi en miljøvennlig stemning til kundene.

Illustrerer Brand Persona

Nettstedets produktfotografering vil gjenspeile merkevarens persona og kvalitet. Arkivbilder er et godt alternativ, men hvis du ønsker å bygge troverdigheten til merkevaren din, må du gå med autentiske bilder av produktene og tjenestene dine.

Ekte bilder vil øke påliteligheten til enhver kunde overfor merkevaren din. Så det er alltid bedre å gå med produktbilder i stedet for bare arkivbilder.

  Det bedre valget i 2022?

Disse faktorene vil hjelpe deg å forstå hvor viktig produktfotografering er for virksomheten din. Det er et godt valg å investere i produktfotografering, da det vil gi utmerket avkastning langs linjen.

Som du vet, er det alltid bedre å overlate spesifikt arbeid til fagfolk. Det samme er med produktfotografering. Hvis du tenker på å ansette en profesjonell produktfotograf, kan du få den rette passformen fra ulike plattformer. Det er ikke nødvendig å søke etter en produktfotograf i nærheten av meg på Google fordi visse plattformer kan koble deg direkte til dem.

Det er mange steder å ansette frilansere. Men det er bedre å gå med pålitelige nettsteder for bedre ansettelser. La oss se gjennom noen av disse plattformene.

Fiverr

Fiverr er den første plattformen som kommer til alle når det kommer til å ansette frilansere. Uansett hvilken type tjeneste du trenger, kan du finne den rette frilanseren her.

Fiverr gjør det enkelt å gå gjennom hele porteføljen til enhver frilanser før du selv kontakter dem. Så du kan bare kontakte noen hvis arbeid imponerer deg. På toppen av det kan du få et tilpasset tilbud innen få minutter på grunn av Fiverrs meldingssystem.

Det er ikke nødvendig å gå med den kompliserte ansettelsesprosessen. Du trenger ganske enkelt å finne en frilanser med ferdighetene du trenger, kontakte dem, bli enige om arbeids- og prisbetingelser, og du har en avtale. Denne enkle prosessen gjør Fiverr til førstevalget for folk å ansette frilansere.

Upwork

Upwork følger en litt annen tilnærming sammenlignet med Fiverr. Hvis du ser frem til å ansette en langsiktig produktfotograf eller frilanser, vil Upwork gjøre arbeidet ditt enklere. Prosessen med fakturering er forenklet på Upwork da det er enkelt å spore utførte timer.

Frilansere kan lage en svært detaljert profil for å vise frem sine ferdigheter og ekspertise på plattformen. Uansett budsjett for produktfotografering, kan du finne den rette personen til å få jobben gjort her.

Upwork er den beste plattformen for enkel sporing og fakturering av frilansproduktfotografer.

Snappr

Snappr er som en one-stop-løsning for oppretting av visuelt innhold. Enten du leter etter en frilanser for å håndtere en enkelt produktfotografering eller du har behov for millioner av bilder, kan du stole på at Snappr håndterer alt for deg.

Du kan komme i kontakt med profesjonelle fotografer fra hele verden. Det beste her er at du kan ansette enhver dyktig fotograf selv med så lite som to timers varsel. Du kan bestille en enkelt produktshoot på mindre enn 60 sekunder etter behov.

På toppen av det tilbyr Snappr også kraftig programvare for å automatisere alle prosessene med å lage visuelt innhold for virksomheten din. Hvis bedriften din krever 50 eller flere visuelt innholdsdeler hver måned, er dette det riktige valget.

Toptal

Toptal er en annen nyttig plattform hvis du ser frem til å ansette frilansere på lang sikt uten å vurdere en heltidsansatt. Frilanserne på Toptal er håndplukket på grunn av deres ferdigheter og ekspertise.

Når du ansetter en produktfotograf, er det nødvendig å velge en talentfull en. Toptal hjelper deg med å finne en dyktig fotograf på frilansbasis som passer dine behov.

Hvis du ser etter dyktige og høyt utdannede fagfolk, bør du definitivt sjekke ut Toptal. På toppen av det er det ingen risiko før du ansetter her. Du får en 2-ukers prøveperiode slik at du ikke ender opp med å ansette feil person.

Frilanser

Frilanser brukes av mange store bedrifter for å ansette dyktige frilansere. Prosessen her er ganske enkel. Du trenger bare å registrere deg på plattformen og legge inn jobbkravene dine. Når du er ferdig med det, må du vente på at frilansere byr på prosjektet ditt.

Det beste med Freelancer er at betalingsbetingelsene er ganske fleksible. Du kan leie en frilans produktfotograf og enten betale dem per time eller for hele prosjektet. Det er til og med et milepælsbetalingssystem slik at du bare trenger å betale når prosjektet når den angitte milepælen.

Freelancer-appen gjør det enkelt å spore prosjektet ditt selv når du ikke er foran din bærbare eller stasjonære.

Siden det er mange fotografer på plattformen, vil du finne det ganske enkelt å velge riktig produktfotograf for bedriftens behov.

Dette var noen av de beste plattformene for å finne dyktige produktfotografer.

  En dybdeveiledning om typene Blockchain-noder

Når det kommer til merkevarefotografering, anbefales det å bruke litt mer på kvalitet.

La oss nå se gjennom noen spesialiserte organisasjoner for produktfotografering.

Spesialiserte organisasjoner for produktfotografering

Hvis du ikke ønsker å gå med frilansere, kan du til og med gå med spesialiserte organisasjoner for produktfotografering. Disse organisasjonene har et team av fagfolk til å utføre hver oppgave.

Squareshot

Squareshot er en spesialisert organisasjon for produktfotografering. Du kan fylle ut bildebyggerlisten deres for å få et spesifikt tilbud basert på dine valgte bilder og vinkler. Nå trenger du bare å sende produktene dine med en forhåndsbetalt fraktetikett til studioet deres.

Du vil motta umiddelbare e-postvarsler for hvert trinn. Du vil bli varslet når produktene dine sendes til studioet, leveres, og til og med når fotograferingen starter.

Etter hvert som bildene er klare vil du motta en lenke med alle bildene. Du kan be om endringer hvis noe ikke er i henhold til dine krav. Når alt er gjort, sender Squareshot produktene dine tilbake, og du vil også ha produktbilder av høy kvalitet.

Pro Photo Studios

Hvis du vil ha fantastisk produktfotografering, bør du sjekke ut Pro Photo Studios. Teamet deres bruker toppmoderne utstyr og teknologi for å ta fantastiske produktbilder. Du kan få produktbilder i henhold til dine behov med avanserte detaljer.

Uansett hvilken plattform du trenger bilder til, vil du få det perfekte settet med produktbilder. Som navnet tilsier, er de helt profesjonelle i det de gjør.

Produktbilde

Hele prosessen for å få produktbilder er ganske enkel med produktfoto. Du må ganske enkelt legge inn en nettbestilling uten krav til forhåndsbetalinger. Det neste trinnet er å sende produktene dine til ønsket sted, og deretter vil ekspertteamet deres begynne å jobbe med bildene dine.

Profesjonell fotografering vil foregå av ekspertteamet i studio. Ettersom de er ferdige med produktfotografering, kan du se gjennom bildene. Hvis du er fornøyd med bildene, kan du betale direkte. Hvis ikke, kan du be teamet om å gjøre alle nødvendige endringer i vinkler, bakgrunner eller noe.

Thrive Product Studio

Klikk på produktbilder som øker salget med Thrive Product Studio. Enten du ønsker å ta produktbilder på hvitt eller bestille livsstilsfotografering, kan du få tjenester av utmerket kvalitet her.

Du kan forvente høykvalitetsbilder i hvitt for å fremstille produktene dine på e-handelsplattformer. Selv om du ønsker å fange produktet ditt i sanntidsscenarier, kan du sjekke ut deres livsstilsfotograferingstjenester.

Du kan be om så mange endringer du trenger for å få det perfekte bildet for produktet ditt.

Så dette er noen profesjonelle organisasjoner som kan hjelpe deg med produktfotografering.

Produktbilder motiverer ofte enhver besøkende til å kjøpe produktet. Hvis produktbildet ditt ikke kan fange seerens oppmerksomhet, går du glipp av mange salgsmuligheter. Du må ansette en profesjonell produktfotograf for å forbedre salget.

Noen få nyttige designverktøy

Selv om du er en liten bedrift, kan du prøve ut flere designverktøy som kan hjelpe deg med å designe produktbildet ditt.

Her er 2 av de beste verktøyene å stole på.

Canva

Når du designer noe digitalt som et banner, produktbilde, presentasjon eller noe, kan du stole på Canva.

Canva tilbyr tonnevis av funksjoner som hjelper deg med å designe det perfekte produktbildet som fanger alle besøkendes oppmerksomhet. Du kan til og med sjekke ut ferdige maler på Canva slik at du ikke trenger å starte fra bunnen av.

Adobe Creative Cloud

Intet produktbilde er klart uten ny berøring, redigering og riktig fremheving. Når du er ferdig med klikkene, må du bruke riktig verktøy for å redigere produktbildet ditt.

Adobe Creative Cloud kombinerer Lightroom og Photoshop for å forvandle produktbildet ditt til en salgsdrivende maskin. Hvis du kan forestille deg noe, kan du lage det med Adobe Creative Cloud.

Konklusjon

Så her har du massevis av ressurser og tips for å skyte merkevaren i været med produktfotografering. Å velge riktig produktfotograf er ekstremt viktig fordi produktfotografering kan gjøre eller ødelegge virksomheten din.

x