B1 gratis arkiveringsverktøy for Android tilbyr enkel mobilarkivadministrasjon

Filarkiveringsfunksjon som vanligvis kommer innebygd med populære Android-filbehandlere som ES, Astro ad Dual File Manager er hendig nok til raskt å pakke og pakke ut populære komprimerte arkivformater som ZIP, RAR, 7Z og lignende. Men de nevnte løsningene er ganske ineffektive når det kommer til å trekke ut eller komprimere en håndfull mindre populære arkivformater. Dette er grunnen til at verktøy som B1 Free Archiver fortsatt finnes på Google Play. Det er en enkel applikasjon som lar deg trekke ut, vise og komprimere filene du ønsker fra og til et bredt utvalg av formater, inkludert 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ og mer. Les videre for flere detaljer etter hoppet.

  Slik bruker du Android-telefonen mer komfortabelt hvis du er venstrehendt

Det beste med B1 Free Archiver er hvor enkelt og enkelt å bruke det. Selv tilfeldige brukere vil ikke ha vanskelig for å få et grep forbi den innledende læringskurven. Når den startes, viser appen deg en liste over filer og mapper på enhetens lagring. Dette enkle verktøyet gjør at du enkelt kan finne arkiverte gjenstander fra hver krik og krok.

B1 Free Archiver kan også åpne passordbeskyttede arkiver, forutsatt at du har passordet med deg, selvfølgelig. Når du trykker og holder på en fil, dukker det opp en liten meny hvor du kan utføre følgende handlinger:

  CALCU er en kraftig Android-kalkulator-app med bevegelser og temaer

Vis arkiv (for å vise elementer i arkivet uten uttrekk)
Pakk ut her (for å pakke ut alle filene i gjeldende katalog)
Pakk ut til mappen «katalognavn» (trekk ut til målmappen, oppretter automatisk den katalogen hvis den ikke eksisterer)
Pakk ut til en annen mappe (trekk ut til en eksisterende katalog etter eget valg)
Åpne med (åpne arkiv i en annen app)

Appen har også flere valgmuligheter for filer og mapper for å komprimere, trekke ut eller slette elementer i batch.

Foruten filutvinning lar B1 Free Archiver deg også komprimere filene og mappene dine til ZIP- eller B1-filer. For å gjøre det, trykk og hold på det nødvendige elementet, trykk på «Komprimer», og spesifiser deretter ønsket arkivformattype, navn og et valgfritt passord for å beskytte det mot uautorisert tilgang.

  Slik starter du en Android-smarttelefon eller -nettbrett på nytt

Du vil ikke finne mange konfigurerbare alternativer i appens Innstillinger-skjerm, som bare lar deg bytte sorteringsrekkefølge, og noen få andre funksjoner som å ekskludere filer fra medieskanning, vise alle advarsler, vise skjulte filer og vise alternative handlinger osv.

Kort sagt, hvis du leter etter en ganske enkel måte å jobbe med komprimerte filer på din Android-telefon eller -nettbrett, gi B1 Free Archiver en sjanse.

Installer B1 Free Archiver fra Play Store