Bannerlord Server Hosting for jevn spilling

Mount and Blade II: Bannerlord-serververt kan bidra til å forbedre spillingen din uten avbrudd.

Hvis du er en hardcore-spiller, må du ha spilt strategi-rollespill.

Mount and Blade II: Bannerlord inkluderer forskjellige elementer og kart som spillerne kan utforske, raide og erobre.

For å spille så kraftige spill trenger du servere med høy ytelse som utnytter høykvalitets og ytelsesfylte spillopplevelser.

Nå for tiden er spill ikke bare som chill and play; den lar deg koble til forskjellige spillere over hele verden og oppleve spillets sanne kraft. Mount and Blade II: Bannerlord har tiltrukket seg mange spillere, og har blitt et av de mest populære spillene.

La oss utforske spillet og finne ut hvorfor bruk av en server er til fordel for spillingen din.

Hva er Mount and Blade II: Bannerlord?

Mount and Blade II: Bannerlord er oppfølgeren til Mount and Blade: Warband. Det er et strategisk action-rollespill som lar deg lage en karakter og utvikle dens egenskaper for å matche spillestilen din på banen der du utforsker, raiderer og erobrer.

Mount and Blade II: Bannerlord ble utviklet og utgitt av TaleWorlds Entertainment. Den ble først annonsert i 2012 og en Steam ble opprettet på slutten av 2015. TakeWorlds startet utgivelsesprosessen i årene etter. I år 2020 ble tidlig tilgang utgitt og ble raskt et populært spill.

Dette spillet viser en middelalderverden der den funksjonelle karakteren inntar rollen som en eventyrer. Denne eventyreren deltar i kamper og slåss og dreper fiender og hester ved å bruke økser, buer, sverd og andre våpen med avstand.

Gameplay

Mount and Blade II: Bannerlord er et sandkassestrategispill der en spiller bygger en hær av soldater og utfører forskjellige oppdrag på overhead-kartet. Spilleren deltar personlig i flere kamper sammen med troppene sine. Men i Bannerlord vil du se betydelige forbedringer i flere spillelementer.

Spilleren konstruerer forskjellige beleiringsmotorer og posisjonerer dem strategisk før kampen begynner å målrette mot noen fiendes handlinger. På overhead-kampanjekartet velger spilleren å bombardere veggene, lage brudd og mer.

I dette spillet er det bare merlonene, beleiringsmotorene og porthusene som kan ødelegges under kampen. Slottene er designet til fordel for forsvarere; for eksempel er mordhull plassert ved viktige chokepoints, som lar forsvarerne slakte mange angripere før de bryter portene.

Spilleren kan bruke et avansert dialogsystem for å overtale ikke-spillere. Mens han snakker med karakteren, prøver spilleren å fylle opp fremdriftslinjen ved å fullføre argumentene sine. Når linjen er fylt, vil karakteren gi opp til spilleren. Hvis karakteren fortsatt nekter, kan spilleren bestikke karakteren.

Overtalelsessystemet brukes også til å kurere og gifte seg med karakterer i spillet. Hvis hovedspilleren har dødd, blir et av barna deres den nye spillerkarakteren ved arv. Bannerlord har en flerspillerkomponent som hjelper spillere med å delta i forskjellige kamper med hverandre på tvers av kartene og modiene. Bannerlord bruker et system som lar spillerkarakteren velge type soldater. Her er klasser av tre typer:

  Hva er nytt i Java 17?

Spillere velger klasser gjennom et poengsystem som erstatter pengesystemet i det forrige spillet Warband.

For å oppleve spillet til det fulle, tilpass det og ta eventyret ditt til neste nivå. Med Mount and Blade II: Bannerlord moddingsett kan du tilpasse spillet og dele kreasjonene dine gjennom Steam-verkstedet.

Hvorfor trenger du en server for å være vert for spillet?

En server kan gjøre spillet mer interessant. Mens du spiller spillet på PC-en din med bredbåndsinternettforbindelsen din, kan du oppleve et plutselig avbrudd i systemet og PC-en din slår seg av automatisk. Der mister du alle dine spilte nivåer og må starte på nytt fra begynnelsen.

For å unngå slike scenarier er det nødvendig med en pålitelig spillserver som gir mange fordeler:

  • Ved å velge nærmeste datasenter for serveren din, vil du finne høy oppetid, lav ventetid og bedre ytelse.
  • I hver vertsplattform vil du få et alternativ for ekstern sikkerhetskopiering som lagrer dataene dine i en egen mappe for å gjenopprette eller laste ned det samme når du trenger det.
  • Serveren din vil være beskyttet mot uønskede DDoS-angrep.
  • Du vil få fantastiske funksjoner for å forbedre spillingen.

Minimum systemkrav

For å starte spillingen i systemet ditt, må du ha noen konfigurasjoner satt opp i systemet ditt:

Spillet krever:

  • En 64-bits prosessor og Windows 7 operativsystem.
  • Intel core i3-8100- eller AMD Ryzen 3 1200-prosessor.
  • 6 GB RAM.
  • Intel UHD-grafikk 630 eller NVIDIA GeForce GTX 660 2GB eller AMD Radeon HD 7850 2GB.
  • 60 GB ledig plass.
  • Integrerte GPUer (hvis nødvendig) krever ytterligere 2 GB RAM.

La oss nå diskutere forskjellige vertsplattformer der du enkelt kan leie spillet.

Overlevelsesservere

Skaff deg Mount and Blade II: Bannerlord server hosting av Survival Servers og nyt dens fantastiske funksjoner. Etter å ha fullført betalingen, vil du automatisk bli omdirigert til serveren din slik at du kan begynne å spille.

Det interne spillpanelet lar deg konfigurere og tilpasse spillserveren din i henhold til dine krav. Du kan enkelt installere støttede kart og mods, endre innstillinger og bytte mellom forskjellige tilgjengelige spill på serveren din.

Survival Servers tilbyr forskjellige plasseringsalternativer, inkludert Seattle, Los Angeles, New York, Frankrike, Tyskland og Singapore. Alle disse datasentrene kommer med kraftig DDoS-beskyttelse for å sikre serveren din og alltid holde den tilgjengelig.

For erfarne spillere tilbyr Survival Servers full FTP og databasetilgang. I tillegg vil du få automatiserte servervarsler, tilpasset serveromstart, et rammeverk med en Enfusion-motor og mer. Den bruker bare kraftige Intel- eller AMD-prosessorer og NVMe SSD-stasjoner.

Dessuten er 5 dagers sikkerhetskopier også tilgjengelig med planen du velger. Låsing av serverpass eller endring av kart er en tilleggsfunksjon til pakken din. Få tilpassede oppstartsparametere og serverstatus, inkludert start, stopp og omstart. Survival Servers tilbyr de nyeste versjonene av støttede mods.

Velg nærmeste plassering for lav ping, antall servere du ønsker, spor du foretrekker, kart og faktureringssyklus fra brukervennlige rullegardinmenyer og sett opp serveren din umiddelbart. Du kan også oppgradere spillserveren din med ulike tillegg.

  Hvordan finne negativ SEO?

Shockbyte

Start spillingen med Shockbytes dedikerte Mount and Blade II: Bannerlord-serververt og opplev det beste spillet noensinne. Få automatiske oppdateringer som kjører i bakgrunnen, slik at du aldri trenger å vente på at oppdateringen skal installeres på serveren din.

Shockbytes spillserver er fullt konfigurerbar og gir full FTP og nettbasert datafiltilgang til profesjonelle spillere. Du vil finne et automatisk sikkerhetskopieringsalternativ som hjelper deg med å lagre din personlige informasjon og lagrede spill selv under enhver katastrofe.

Datasentrene deres er lokalisert globalt og har servere med høy ytelse med 100 % oppetid og garanti for lav ventetid. Hvert datasenter har en fullt funksjonell DDoS-beskyttelsesfunksjon som kjører 24/7 for å sikre serverne dine mot angrep på nettet.

Fullfør registreringen og få et øyeblikkelig oppsettalternativ for å spille spillet i løpet av minutter. I tillegg vil du få multicraft CP-funksjonalitet med din spillserver. Med planen du velger, vil du finne et gratis underdomene og MySQL-database.

Lei din favorittspillserver nå til en startpris på $7,99/måned, inkludert 2 GB minne og støtte for Steam-plattformen.

Citadel-servere

Sett opp spillserveren din umiddelbart med Citadel Servers og få tilleggsfunksjonene du trenger for en bedre spillopplevelse. Det fullverdige og dedikerte spillkontrollpanelet lar deg enkelt tilpasse og konfigurere serveren.

Få full kontroll over spillserveren din og gjør endringer etter behov. Du kan også planlegge oppgaver som å kjøre sikkerhetskopier, skript og mer med bare ett klikk. Installer støttede kart og mods, endre eventuelle innstillinger og bytt mellom tilgjengelige spill mens du er på farten.

Videre kan du endre servernavn, spillinnstillinger, passord, administratortillatelser og mer med et klikk på en knapp. Ikke bekymre deg for tap av data igjen; Citadel Servers tilbyr sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsfunksjonalitet slik at du kan slappe av selv om du ikke er foran systemet ditt.

Få de siste oppdateringene rett fra panelet og la det installeres uten å forstyrre det nåværende spillet. Citadel-servere har verdensomspennende nettverksdekning, og tilbyr det beste nettverket for å få lav ventetid, høy oppetid og bedre ytelse.

Datasentrene er spredt over hele verden, inkludert Seattle, Silicon Valley, Los Angeles, Dallas, Miami, Montreal, New York, Chicago, London, Amsterdam, Frankfurt, Paris, Milano, Tokyo, Sydney og Singapore. Hvert datasenter kommer med DDoS-beskyttelse som sikrer serveren din mot uønsket oversvømmelse og angrep.

Konfigurer og bestill Mount and Blade II: Bannerlord og velg fra forskjellige tillegg for å starte spillet ditt umiddelbart.

GTXGaming

Få spillserveren din fra en førsteklasses vertsplattform for spillserver og spill Mount and Blade II: Bannerlord-serveren. GTXGaming har umiddelbare oppsett- og konfigurasjonsalternativer som lar spillere begynne å spille spillet umiddelbart etter registrering.

Du vil få et kraftsenter av funksjoner; GTXGaming bruker kraftige Intel-prosessorer som spenner fra Intel E-prosessorer til de nyeste i7- og i9-prosessorene. Den har også begynt å bruke nye kraftige AMD Ryzens for å gi bedre ytelse.

Offsite backup-funksjonalitet er et pluss for serveren din. Det hjelper deg med å sikkerhetskopiere lagrede spill og serverdata slik at du kan gjenopprette dem når du trenger dem. Du kan planlegge sikkerhetskopieringsoppgavene og laste ned dataene til PC-en din når det er nødvendig.

  Send direkte video- og tekstmeldinger til alle

GTXGaming dekker verden, inkludert Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore og Sydney. Alle datasentrene har kraftig DDoS-beskyttelse slik at serverne dine vil være online 24/7.

Du kan bruke en ping-tester for å sjekke hastigheten til dine nærmeste datasentre. Hvis du ikke liker tjenesten, returnerer GTXGaming ganske enkelt pengene dine innen 24 timer etter kjøpet. Nyt det risikofrie kjøpet og opplev det beste fra serveren.

1GServerHost

Velg ditt leiealternativ for Mount and Blade II: Bannerlord fra vertsplattformen 1GServerHost og få kraftfulle funksjoner for jevn spilling. Sett opp serveren din umiddelbart og få muligheten til et ubegrenset antall spillere.

Det tilpassede kontrollpanelet lar deg enkelt administrere, oppdatere og endre innstillinger. Når du føler for å spille andre spill, kan du enkelt bytte til et annet spill med bare et klikk. Fullstendig sikkerhetskopiering utenfor nettstedet sikrer at dine lagrede spill og data er virkelig trygge i sikkerhetskopieringsmappen.

Med 1GServerHost-spillserveren kan du bruke ulike spillfunksjoner, som automatisk omstart, oppdateringer og sikkerhetskopier. Konfigurasjonsredigeringsskjemaene gjør oppsettprosessen enda enklere. Den støtter alle mods, kart og DLC-er.

For bedre serverytelse bruker 1GServerHost en 5,2 GHz AMD Ryzen 9 CPU med 16 kjerner og 32 tråder, en 128 GB DDR4 dual-channel-stasjon på 3200 MHz og NVMe-lagring på 7000 MB/s hastighet. Du kan stole på dens sanne redundans og den beste internettforbindelsen.

Erfarne spillere kan bruke full FTP-tilgang og utmerket filbehandling, så det vil være superenkelt å legge til mods. 1GServerHost tilbyr de raskest kjørende serverne med den raskeste tilkoblingen til datasentrene med lavest ping uansett hvor du er.

Lei favorittspillet ditt i dag til en startpris på $12/måned. Få full refusjon innen 72 timer etter registrering hvis du er misfornøyd med tjenestene.

LAV.MS

Få høyytelses hosting med LOW.MS for ditt favoritt Mount and Blade II: Bannerlord-spill. Alle serverne kommer med et utmerket utvalg funksjoner så snart registreringen din er fullført, setter LOW.MS opp spillserveren din, slik at du kan spille spillet i løpet av minutter.

LOW.MS bruker spillservere med de høyeste standardene, inkludert de nyeste CPUene og kraftige NVMe. De nyeste Intel-prosessorene gir opptil 5 GHz prosessorkraft når de kombineres med DDR4-minne og SSD-er. Dette inkluderer de kraftige Intel i9s-, Xeon E- og Ryzens-seriene CPUer.

Alle serverne har minimum 10 Gbps DDoS-beskyttelse, noe som eliminerer uønskede avbrudd under spillingen. Noen steder bruker til og med Corero Smart Wall som gir ultimat beskyttelse til spillserveren din. Dermed er serverne dine trygge uansett hvor du er.

LOW.MS dekker 11 serverplasseringer, inkludert Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsinki, Warszawa, Singapore og Sydney. Du kan starte spillet ditt umiddelbart. Hvis du ikke liker ytelsen, kan du velge full refusjon innen 5 dager etter kjøpet.

Siste ord

Mount and Blade II: Bannerlord er et spill hvor du kan utforske kartet, spille i forskjellige moduser og erobre mange slagmarker. Å leie en kvalitetsspillserver vil hjelpe deg å få mest mulig ut av spillet.

Velg derfor den beste spillserveren ved å se på maskinvare, tilgjengelighet, pengene-tilbake-garanti, pris, sikkerhet, latens, ytelse og globale plasseringer.

Deretter kan du øke spillopplevelsen din med disse budsjett-PC-ene og bærbare datamaskinene.