Beregn risikoen for hjertesykdom med KnowYour4

Hjertesvikt er en av de største dødsårsakene, og med enhver helserisiko er det aldri for tidlig å begynne å leve og spise bedre. For mange mennesker kommer ikke kicket til å begynne å forbedre helsen før en ekte skremsel. Når det er sagt, hvis du vil vite hvor mye du er i fare for ildstedsvikt, er KnowYour4 en liten nettapp som forteller deg nettopp det. Den fungerer i to moduser; den ene er avhengig av visse tall tatt fra et fullstendig blodbilde og er mer nøyaktig, den andre er avhengig av data som vekt og blodtrykk for å vurdere risikoen din og er betydelig mindre nøyaktig enn den første. Den måler din nåværende risiko med gjennomsnittlig risikorate og forteller deg hva som er feil.

  Hvordan få tilgang til en VMWare delt mappe på Ubuntu

Navnet KnowYour4 er basert på fire tall som kan brukes til å vurdere risikoen for hjerteinfarkt. Disse fire tallene er kolesterolnivået ditt, HDL-kolesterolet ditt, blodtrykket ditt og antall sigaretter du røyker i løpet av en uke. Resultatene fra disse fire tallene er mer nøyaktige enn de som genereres ved bruk av vekt, høyde osv.

Hvis du ikke har en blodrapport, klikker du på «Hva om jeg ikke kjenner disse fire tallene» for å bruke den alternative metoden, og vi sier det igjen, denne andre metoden er langt mindre nøyaktig. Du trenger høyde, vekt, blodtrykk og antall sigaretter du røyker daglig.

  Hvordan gjøre nesten alle dumme apparater smart

Med begge disse metodene blir du spurt om ditt kjønn, din etnisitet, om du tar noen blodtrykksmedisiner eller ikke, og om du er diabetiker eller ikke. Når det er gjort, genereres en rapport basert på dataene du skrev inn.

Resultatene forteller deg hva din nåværende risikorate er sammenlignet med den ideelle risikoraten. Den identifiserer også hvilke faktorer du må være oppmerksom på for å forbedre sjansene dine for å unngå hjertesykdom. En graf brukes til å vise din nåværende risiko med referanserisikoraten.

KnowYour4 er en enkel måte å lese blodprøveresultatene dine på. Mange laboratorierapporter vil vanligvis indikere hva de normale nivåene er mot resultatene for blodet ditt, men det betyr ikke mye for å fortelle deg hva det betyr når det gjelder helse. Hvis du ikke har sett en lege på en stund, eller har høyere risiko enn normalt for hjertesykdom, bør du vurdere noen drastiske endringer i livet. Det sier seg selv at dette ikke er et verktøy for selvdiagnose, men snarere et risikovurderingsverktøy. Du bør alltid oppsøke lege.

  Hvordan installere GCC på Ubuntu

Besøk KnowYour4