Beste 13 kompassapp for smarttelefonen din (iOS og Android)

Føler du ofte behov for å oppdage retningen? Vel, en kompass-app kan fantastisk og nøyaktig hjelpe deg å finne det på sekunder.

Hva er en kompassapp?

En kompassapp brukes til å vise deg retningen smarttelefonen peker. I tillegg til å fortelle deg retningen, hjelper den deg også med å oppdage plasseringen og høyden. Imidlertid kan enkelte land være der høyden og koordinatene dine ikke er tilgjengelige.

Hvorfor trenger du en kompassapp?

En kompass-app er nyttig på mange måter. Å utforske de fysiske egenskapene med hensyn til jorden til et sted er en åpenbar ting du kan gjøre med dette.

Dessuten kan den enkelt hjelpe deg med å spore avstand, rute, retning, høyde, hastighet osv. Det kan være tilfeller der du kan gå deg vill et sted på stien. I slike tilfeller kan en kompass-app veilede deg i hvilken retning du skal bevege deg.

Hvordan fungerer en kompassapp?

En kompassapp bruker en sensor som de fleste smarttelefoner vanligvis har i seg. Denne sensoren er kjent som et magnetometer. Dette magnetometeret måler jordens magnetiske felt.

Etter denne målingen justerer den det magnetiske nord med det geografiske nord ved å bruke WMM (World Magnetic Model). Alt dette hjelper det å bestemme retningen og plasseringen din angående jordens magnetfelt.

Kompassappen viser den identifiserte retningen og plasseringen gjennom det digitale kompasset på smarttelefonen. Smarttelefonens magnetometer får støtte fra akselerometersensorene for å fortelle deg retningene du står overfor.

La oss nå finne ut noen gode kompassappalternativer som er verdt å prøve.

Kompass°

Tim O’s Studios presenterer en enkel, men funksjonell kompassapp, Compass°, med en stor skjerm. Denne skjermen viser deg tydelig overskriften og veibeskrivelsen i et lettlest format.

Denne iOS-appen bruker iPhones interne maskinvare for å oppdage retningen. Den er kompatibel med iOS-enheter med iOS 10.0 eller nyere.

Kompass ×

Compass × er en enkel og rask kompassapp tilgjengelig for iOS-enheter. DOUBLE U sro har utviklet denne applikasjonen. Hvis du vil ha et alternativ til den forhåndsinstallerte kompassappen din, er dette verdt å prøve alternativet.

  Få lydveilede instruksjoner for å ta selfies med bakkameraet [Android]

Den viser GPS-koordinater og høyde i meter eller fot og fungerer sømløst på iPhones og iPads. Den gir deg også informasjon om temperaturen. Gratisversjonen kommer med annonser; du kan imidlertid fjerne disse annonsene gjennom kjøp i appen.

Kommandørkompass Go

Commander Compass Go tilbyr en fantastisk kompassløsning for offline GPS og offroad-navigasjon.

Denne iOS-applikasjonen kommer med flere verktøy og funksjoner som gjør den til en avansert kompass-app. Disse verktøyene inkluderer gyrokompass, kart, GPS-mottakere, hastighetsmålere, veipunktsporere, måne- og stjernesøkere, høydemålere og mer.

Dette kan lagre veipunktene og egendefinerte steder og hjelpe deg med å navigere til dem senere. Den viser også favorittstedene dine på kartene.

Den gir deg detaljert GPS-informasjon, vinkler, avstander og mer. Du kan abonnere på en månedlig pakke på $3,99, som gir deg tilgang til ekstra kollektivtransport og sykkelkart.

Kompass ⊘

Compass ⊘ er en kompassapp med høy oppløsning med et enkelt, men vakkert grensesnitt. Den er ideell for iPhones og iPads. Den lar deg bestemme din høyde, plassering og orientering raskt med største nøyaktighet. Denne applikasjonen er avhengig av sensorene til enhetene dine.

Denne HD-kompassappen kan fungere best når du bruker den borte fra enhver solid elektromagnetisk kilde. Det er gratis å bruke en applikasjon som du kan laste ned fra App Store.

Kompass∞

Camera LLC presenterer Compass∞ som din beste følgesvenn mens du navigerer. Den kan nøyaktig vise deg informasjon om høyde, vær og kardinalretning. Det er en pålitelig app for camping, fotturer, fotturer, backpacking og andre bilturer.

Compass∞, i tillegg til å oppdage høyde, retning osv., tilbyr deg flere verktøy som speedometer, stemmealternativ, lommelykt og mer. Den leverer kompasslesing med store bokstaver slik at du kan lese dataene tydelig og enkelt. For best resultat bør du unngå å bruke magnetiske deksler, da de kan forårsake interferens.

Kompass 55

Compass 55 er en ideell kompassapp for luft-, land- og sjønavigasjon. Det er en alt-i-ett-løsning med kompass, kart og GPS. Den lar deg vite høyden, soloppgang/solnedgang, avstand, topp- og gjennomsnittshastighet og mer.

  Her er hvordan du kan spille det skjulte spillet i Android Lollipop

Waypoint-editoren lar deg angi en veipunktplassering og legge til lydnotater eller bilder. Den lar deg dele posisjonen din via e-post, Facebook, melding, Twitter, etc.

Denne appen støtter også Siri. Stemmetreneren kan fortelle deg om den aktive sporavstanden, hastigheten, varigheten og høyden. Den lar deg laste ned offline kart.

Kompasskurs

Compass Heading er en enkel app som er enkel å bruke og lese. Den kan vise deg retningen, magnetisk nord og kardinalretningen. Denne applikasjonen støtter deg med en lommelykt for bruk om natten. Du kan bruke denne appen til camping, fotturer, bilturer og backpacking. Den er også ideell for marin navigasjon.

Den nøyaktige retningsindikatoren sørger for at du får pålitelige retningsdata. Bakgrunnen blir konvertert til rød når enheten justeres med nord.

Det beste kompasset

The Best Compass er en enkel brukergrensesnittapp for iOS-enheter. Det kan gi realistisk informasjon om kardinalretninger, GPS og vær. I tillegg til å tilby retningsdata, gir den også informasjon om vinkel og asimut.

Den kommer med en 7-dagers værmeldingsfunksjon. Den gir deg beskjed om kvaliteten på luften rundt deg. Qibla-funksjonene veileder deg best om hvor du må henvende deg.

Kompass (høydemåler, soloppgang, S)

Compass (Altimeter, Sunrise, S) er en gratis app som ikke inneholder annonser og lar deg identifisere geografisk nord og høyde over havet. Den gir deg informasjon om tid for soloppgang og solnedgang.

For å beregne høyde bruker den EGM96 som geoidereferanse. Med dette kan du også bestemme adressen til din nåværende plassering. Dette kompasset fungerer best i fravær av magnetiske forstyrrelser.

Kompass

Last ned Compass-appen fra PixelProse SARL for å oppdage nøyaktige kardinalretninger og GPS-informasjon. Denne appen bruker nettverksplassering og GPS for å levere pålitelige resultater. Den gir deg beskjed om den sanne høyden over gjennomsnittlig havnivå.

Dette kompasset støtter flere koordinatformater som DD, UTM, DMM eller DMS. Den kan vise deg tider for soloppgang og solnedgang sammen med data for breddegrad og lengdegrad. Her kan du lage en liste over favorittstedene dine og finne de korteste veiene til et sted.

Kompasskart

Compass Maps er et gratis program som viser deg data relatert til kardinalretningene. Den bruker GPS-teknologi for å finne veibeskrivelser for deg. Det fungerer på Android-enheter med sensorer.

  Bruk disse 13 batterispareappene på din Android- eller iOS-mobil

Compass Maps fungerer med kartet ditt i sanntid og viser umiddelbart endringer i posisjonen din på kartet. Den viser deg sann nord, magnetisk feltstyrke, enhetens skråningsvinkel, sensortilstand, breddegrad og lengdegrad og mer. Den kommer også med verktøy som enkelt kan beregne landareal på kart.

Kompass av R. Apps

R. Apps» Compass er din offline navigasjonsassistentapplikasjon som tilbyr data om koordinater, adresser, magnetisk nord osv. Det kan hjelpe deg med å identifisere den nøyaktige gjeldende adressen og hjelpe deg med å navigere til et bestemt sted.

Dette krever ikke internettforbindelse hvis du ønsker å navigere til bestemte koordinater. Den bruker høypresisjonsteknologi for relativ vinkelmåling.

Spyglass

Spyglass er en offline GPS- og kompassapp for terrengnavigasjon og utendørs bruk. Den kommer med flere nyttige verktøy som en kikkert, et høyteknologisk kompass, offline kart, en heads-up-skjerm, et gyrokompass, en veipunktsporing, et hastighetsmåler, en høydemåler, etc.

Med denne appen kan du lagre din nåværende posisjon og apppunkter på kart og legge til posisjonskoordinater manuelt. Den har en optisk avstandsmålerfunksjon som lar deg måle sanntidsavstanden til objektene.

Du kan også spore Polaris-, Sol- og Måneposisjonene. Det digitale kompasset leverer nøyaktige geografiske data.

Denne applikasjonen er tilgjengelig for Android så vel som iOS-smarttelefoner.

Siste ord

Enten du er borte på stiene, ønsker å se geoegenskapene til din nåværende posisjon, eller trenger et assistentverktøy for navigering, kan disse kompassappene dekke alle dine behov. Prøv hvilken som helst av disse appene i henhold til enheten din, og du vil finne dem nyttige.

Det kan også være lurt å utforske de beste turappene for å hjelpe deg under fotturer og camping.

x