Bill Gates View AI ChatGPT og Snap Inc er på oppkjøpsspree

Hei! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Synspunkter på Bill Gates angående potensialet til ChatGPT eller AI generelt

I henhold til det siste innlegget på bloggen til den anerkjente teknologimagnaten Mr. Bill Gates, vil kunstig intelligens (AI) forandre verden mer og raskere enn hans personlige datarevolusjon.

Han uttalte også at; Det vil være en eksplosjon av selskaper som jobber med ny bruk av AI, samt måter å forbedre selve teknologien på.

Mr. Gates fremhevet sin optimisme om det enorme potensialet til AI for å redefinere bransjer, endre hvordan folk arbeider og kommuniserer, og redusere noen av de mest betydelige ubalansene i verden.

Ifølge Bill Gates er ChatGPT den viktigste AI-assistenten som har dukket opp innen teknologi siden 1980. Måten vi engasjerer oss med maskiner og innhenter informasjon på har endret seg på grunn av OpenAIs AI-drevne språkmodell.

Med sine sofistikerte naturlige språkbehandlingsevner kan folk samhandle med AI-assistenten uten problemer, og endre en rekke felt som kundeservice, forskning og innholdsskaping.

Verktøy som ChatGPT er posisjonert til å bli mer og mer avgjørende i våre daglige liv etter hvert som AI-teknologien utvikler seg, og bygge bro over gapet mellom menneskelig og maskinell kontakt.

  14 beste app for å finne klær etter bilde

OpenAI opprettet ChatGPT, en samtale-AI som bruker kunstig intelligens for å lette bruker-til-bruker kommunikasjon med naturlig språk. For å forstå og svare på et bredt spekter av henvendelser, bruker den sofistikerte maskinlæringsteknikker og enorme datasett.

Gates presenterte en oppgave for OpenAI-teamet i midten av 2022: Lær ChatGPT å bestå en Advanced Placement-biologitest og svare på henvendelser som den ikke var spesifikt trent for. Gates ble sjokkert da han fikk vite at ChatGPT tok og besto testen, og fikk 5 – den høyeste poengsummen.

Selv om mennesker fortsatt utkonkurrerer GPT i mange språkrelaterte oppgaver, er det ifølge Bill Gates noen jobber der GPT kan supplere menneskelige jobber.

AI vil forbedre arbeidet ditt – for eksempel karakteriserer Microsoft ChatGPT som å ha en co-pilot, som allerede er inkludert i applikasjoner som å skrive e-poster og administrere innboksen din.

I bloggen sin fremhevet han noen av virkningene AI ville ha er:

  • Forbedring i produktivitet.
  • AI-utviklingen vil gjøre det mulig å lage personlige agenter.
  • AIer vil fremme medisin og levering av helsetjenester.
  • AI-drevet programvare vil endelig oppfylle løftet sitt om å transformere undervisning og læring innen utdanningsfeltet.
  Reparer PS4-feilkode WS 37431 8

Han diskuterte også risikoer og problemer med AI, men nevnte også hvordan de vil bli overvunnet i fremtiden.

Til slutt sa han at vi bør huske på at vi bare er i begynnelsen av hva AI kan oppnå. Uansett hvilke begrensninger den har i dag vil være borte før vi vet ordet av det.

Snap Inc er på oppkjøpsreise for AR-produkter

Basert på en rapport, investerer Snap Inc konsekvent i Augmented Reality (AR)-produkter og bygger AR Enterprise-tjenester for å bruke innovasjonen til å være en del av en enorm markedsstørrelse.

For å hjelpe sine AR-drevne forretningsmål, har den kjøpt opp Amsterdam-baserte Th3rd, en oppstart av 3D-skannestudio. Selskapet Th3rd sentrerer seg om å levere avanserte tvillinger i toppklasse av individer og ting.

I fjor annonserte Snap Inc verktøy som forvandlet forhandlernes fotografier til 3D-ressurser og sendte ut en in-app for AR-design.

Noen av de nylige oppkjøpene for å styrke de AR-drevne forretningsmålene:

  • I mai 2021 kjøpte det WaveOptics for å øke Spectacles AR-briller.
  • Det kjøpte Fit Analytics i mars 2021 for å drive en AR-drevet overgang til e-handel.
  • I juli 2021 rapporterte Snap at de hadde kjøpt opp det utvidede reality-firmaet Forma og 3D- og utvidet reality-virksomheten Vertebrae.
  USB-RF vs. Bluetooth for mus og tastaturer: Hvilken er bedre?

Organisasjonens siste oppkjøp viser at den anser AR-drevet virksomhet har en lovende fremtid. En felles rapport fra Publicis Media og Snap projects sier at innen 2030 vil AR Retail-markedet være verdsatt til 1,2 billioner dollar.

Per Snap har 250 millioner Snapchat-kunder brukt AR-handlelinser over 5 milliarder ganger siden januar 2021. Til referanse er det 375 millioner daglige dynamiske Snapchat-klienter.

Det er ikke bare Snap Inc som er med i AR-virksomheten. Pinterest og Google har også brukt AR for å styrke klienter. I juni 2022 leverte Amazon også en virtuell skoprøvetjeneste til kunder i USA og Canada gjennom Amazon iOS-applikasjonen.

Dessuten avdekket Snap et partnerskap med Amazon for sin virtuelle prøve-kjøpsopplevelse. Også andre selskaper, inkludert MAC Cosmetics, Ulta Beauty, American Eagle, Puma, Chanel, Walmart og LVMH, har brukt Snapchats AR Shopping Lenses.

For flere oppdateringer, sjekk ut vår siste teknologikategori.