tipsbilk.net

Bli menneskelig tilgjengelig på Xbox?

2018-eventyrspillet Detroit: Become Human ble skapt av Quantic Dream og utgitt av Sony Interactive Entertainment. Hvis du er en Detroit: Become Human-bruker som lurer på om Detroit: Become Human Xbox eksisterer eller ikke? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Detroit: Become Human, følg med til slutten! Vi gir deg en nyttig guide som vil hjelpe deg å forstå om Detroit: Become Human Only på PS4 og om Detroit: Become Human 2 kommer ut eller ikke.

Er Detroit: Become Human tilgjengelig på Xbox?

Fortsett å lese videre for å finne ut om Detroit: Become Human Xbox eksisterer i detalj.

Hvilke konsoller er Detroit: Become Human på? Hvilke konsoller kan du spille Detroit: Become Human?

I mai 2018 og desember 2019 ble den gjort tilgjengelig for Playstation 4 og Microsoft Windowshenholdsvis.

  Stringify avsluttes etter fem år

Er Detroit: Become Human Only på PS4?

Nei, Detroit: Become Human var tidligere bare tilgjengelig på PlayStation 4. Men Detroit: Become Human er nå tilgjengelig på PC med fantastisk grafikk, 4K oppløsning, 60 fps framerate og full integrering av mus/tastatur og gamepad-kontroller for den mest grundige Detroit: Become Human-opplevelsen til dags dato.

Er Detroit: Become Human på Xbox?

Nei, det er ganske tvilsomt at Detroit: Become Human blir utgitt på Xbox. Dette er på grunn av Quantic Dreams status som Sony-tilknyttet uavhengig videospillutvikler. Både Heavy Rain og Beyond: Two Souls var eksklusive for PlayStation da de først kom ut, og de to har vært parter i en eksklusivitetsavtale i årevis.

Er Detroit: Become Human for Xbox One?

Nei, Detroit: Become Human vil sannsynligvis ikke bli utgitt på Xbox One eller noen annen ikke-Sony-plattform. Dette er fordi den uavhengige videospillutvikleren Quantic Dream er en Sony-tilknyttet selskap. Da de først lanserte, var Heavy Rain and Beyond: Two Souls eksklusive PlayStation, og de har delt en eksklusivitetsavtale siden den gang.

Hva er Detroit: Become Human Xbox One utgivelsesdato?

Det er mange grunner for spillentusiaster til å være entusiastiske for Detroit: Become Human. Mange spillere i den nåværende generasjonen er nysgjerrige på om Detroit: Become Human vil bli utgitt på Xbox One eller andre rivaliserende systemer. Dessverre vet vi allerede svaret. Detroit: Become Human vil sannsynligvis ikke bli utgitt på Xbox One eller noe annet ikke-Sony-system. Som et resultat vil Detroit: Become Human Xbox ikke ha en fastsatt utgivelsesdato.

  Følg pilen er et lett-å-følge navigasjonsverktøy

Er Detroit: Become Human på Xbox 360?

Nei, Xbox 360 har ikke Detroit: Become Human. Spillet er en action-eventyrfilm satt i en tid da Androider er mye brukt for både selskap og manuelt arbeid. Dette skyldes Sonys tilknytning til indie-videospillutvikleren Quantic Dream.

Er Detroit: Become Human på Xbox Store?

Nei, det var bare tilgjengelig på PlayStation 4. Som alle andre Quantic Dream-spill var dette eksklusivt for PS. Siden det er et Sony-spill, ville ikke Xbox få det. Som et resultat er den ikke tilgjengelig på Xbox Store. Du kan bruke en Xbox-kontroller til å spille den på Windows 10s Epic Games og Damp plattformer.

Er det Detroit: Become Human Xbox Game Pass?

Nei, det er ikke en Game Pass for Detroit: Become Human Xbox. For det er ganske usannsynlig at Detroit: Become Human blir utgitt på Xbox. Dette er fordi den uavhengige videospillutvikleren Quantic Dream er en Sony-tilknyttet selskap. Heavy Rain and Beyond: Two Souls var PlayStation-eksklusivt da de først ble lansert, og de har delt en eksklusivitetsavtale siden den gang.

Kommer Detroit: Become Human 2 ut?

Nei, en ny serie satt i universet til Quantic Dreams Detroit: Become Human har blitt avduket, men det er ikke oppfølgeren eller Detroit: Become Human 2 du ville ha forventet.

  • For de som ikke vet, Detroit: Become Human er satt til år 2026 og foregår i byen Detroit. I et samfunn der de antas å være noe mer enn tankeløse slaver, skildrer historien parallelle reiser til tre forskjellige androider mens de kjemper for individualitet og uavhengighet.
  • En ny manga med tittelen Detroit: Become Human Tokyo Stories ligger fullt ut i Tokyo, som tittelen tilsier. Selv om det er forståelig at du lurer på hvorfor de ikke bare kalte det Tokyo: Become Human. Kotaku påpeker at denne tittelen allerede ble brukt til en utvidet historietrailer for Detroit: Become Human.
  Fix OBS-feil Kunne ikke koble til server

Er Detroit: Bli menneske verdt å kjøpe?

Ja, det er et verdifullt kjøp. Spillets viktigste funksjon er gjenspillbarhet, men det lar deg også spille det som du vil. Enten resultatet er bra eller dårlig, har hver beslutning du tar en innvirkning, og du alene er ansvarlig for den. Du tar kloke avgjørelser hvis du klarer å oppnå det.

Hvor lang tid tar det å 100% Detroit: Bli menneske?

Spillet vil ta deg omtrent 30 timer å fullføre 100 % Detroit: Become Human hvis du er forpliktet til å se hver tomme av fremtidens Detroit og lære hver eneste detalj av hver karakters bakhistorie.

***

Vi håper at etter å ha lest denne opplæringen, vet du alt som er å vite om Detroit: Become Human, inkludert svar på spørsmål som om Detroit: Become Human Xbox eksisterer eller ikke og er Detroit: Become Human Only på PS4. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x