Bluesky lanserte Android-appen og Snapchats Partner Summit

Hallo! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Jack Dorsey-støttet Twitter-alternativ Bluesky treffer Android

Twitter-alternativet, Bluesky, støttet av Twitter-medgründer Jack Dorsey er nå tilgjengelig for Android-brukere. Programvaren, som lover en fremtid med desentraliserte sosiale nettverk og velg-din-egen-algoritmer, ble utgitt i slutten av februar til iOS-brukere og er fortsatt i lukket beta.

Bluesky er etterspurt, ifølge app-etterretningsfirmaet data.ai. Bluesky har 240 000 levetidsinstallasjoner av iOS.

Bluesky har bygget sin protokoll kalt Authenticated Transfer (AT) Protocol, og den er ment å støtte «storskala distribuerte sosiale applikasjoner inkludert kontoportabilitet, algoritmisk valg, interoperasjon og ytelse.

Det er noen forskjeller mellom Twitter og Bluesky, som Blueskys spørsmål «Hva skjer?» Mens Twitter spør: «Hva skjer?» Appen har et enkelt brukergrensesnitt og lar deg komponere et innlegg på 256 tegn som kan inneholde fotografier.

Det er ingen direktemeldingsfunksjon i Bluesky mens du skriver dette innlegget, men brukere kan søke og følge andre mennesker, akkurat som på Twitter.

  Hvordan se om noen leser teksten din på Android

En av fanene lar deg se varslene dine, som inkluderer likes, reposts, følger og svar, som ligner på Twitter.

Bluesky-brukere kan dele, dempe og blokkere kontoer, men avanserte funksjoner som å legge dem til i lister er fortsatt utilgjengelige.

Bluesky mottok 13 millioner dollar i finansiering i fjor, med Dorsey i styret. For å bruke tjenesten må du først melde deg på ventelisten eller få en invitasjonskode fra en venn.

Snapchats annonserte AI-chatbot er gratis for alle og lanserte AR-linser drevet av generativ AI

Snapchat kom med en rekke kunngjøringer på det siste Snap Partner Summit, inkludert en gratis AI-chatbot, AR-linser drevet av generativ AI, og nye funksjoner som nye Stories-funksjoner, oppdateringer til Snap Map, Bitmoji-forbedringer, nye måter å virtuelt samhandle på med venner og mer.

Snapchats AI chatbot, drevet av OpenAIs GPT-teknologi, var tidligere kun tilgjengelig for betalte kunder, og nå er den gjort gratis for alle brukere globalt. Når det gjelder Snapchat, har brukere sendt omtrent 2 millioner meldinger per dag ved å bruke chatboten.

  Hvordan overføre apper til en ny Android-enhet

Målet med AI-chatboten er å gi ChatGPT-lignende opplevelser, og funksjonen vil bidra til å gi bursdagsgavealternativer til en BFF, arrangere en fottur, anbefale kveldsmatoppskrifter, skrive et dikt til en venn osv. AI-chatboten vil anbefaler også relevante linser eller plasser anbefalinger for svekkede aktiviteter.

I en annen kunngjøring avslørte Snapchat AR-linser drevet av generativ AI. Snapchat introduserer en ny «Cosmic Lens» som forvandler deg og omgivelsene dine til et animert sci-fi-miljø?

Snapchat sa at det gjør det enklere for brukere å finne relevante linser, og at appen vil begynne å anbefale linser som passer inn i konteksten til brukerens bilde eller video.

Primo er en fransk oppstart som bygger IT-administrasjonsprogramvare for SMB (små til mellomstore bedrifter); det samlet inn 3,4 millioner dollar i finansiering fra Headline, GFC og ledende SaaS-engleinvestorer.

  Still inn en timer for å sove enheten din og slå av musikk [Android]

Primo holder styr på og administrerer hele IT-infrastrukturen din, for eksempel distribusjon og konfigurering av en flåte av enheter, enhetskjøp, MDM (Mobile Device Management), sikkerhetsløsninger, forsikring og support.

I tillegg er alle disse detaljene synkronisert med HR-systemet ditt, og all fakturering er transparent og sentralisert.

Den sentraliserte konsollen hjelper til med å jevne inn- og utstigning uten admin og integreres med Google eller Microsoft 365 for å få 360 graders synlighet. Alle disse aktivitetene administreres av enkelt IT-personell fra et sentralisert dashbord.

De fleste SMB-er, enten fra IT-sektoren eller andre bransjer, er avhengige av tredjeparter for IT-støtte, eller det vil være dyrt for små organisasjoner å rekruttere IT-teamet eller IT-sjefen for slike selskaper; Primo kan være gunstig.

Primo ønsker å være følgesvennen SaaS for små selskaper som samler mange produkter i samme plattform, så de ønsker ikke å kjøre med forskjellige leverandører for å dekke IT-støtteaktiviteter.