Bygg interne lenker med topp 10 WordPress-plugins

Linkbygging er en av de avgjørende delene av en vellykket SEO-strategi. Akkurat som eksterne tilbakekoblinger, er interne lenker også avgjørende for koblingsbygging.

Enten du driver en blogg eller bygger et SaaS-produktnettsted, er det å lage verdifullt innhold bare en del av historien. Det er avgjørende at du kontinuerlig bygger lenker rundt innholdet ditt, både eksterne og interne lenker.

Selv om SEO-er klarer å få tilbakekoblinger fra nettsteder med høy domeneautoritet, neglisjerer de viktigheten av interne koblinger på nettsiden deres.

Denne artikkelen vil vise deg viktigheten av intern koblingsbygging og hvordan du kan automatisere den interne koblingsbyggingsprosessen med WordPress-plugins.

Interne lenker har en høyere rangeringsverdi og anses som relevante for søkemotorer. Det er en prosess med å sende tilstrekkelig lenkesaft på nettstedet ditt og koble sammen forskjellige innlegg for å forbedre innholdsrelevansen.

Siden relevans er en rangeringsfaktor, hjelper bygging av interne lenker søkemotorroboter med å gjennomsøke og indeksere det nylig publiserte relevante innholdet ditt. Jo flere interne lenker du har, desto mer blir nettstedet ditt sett på som en autoritetsside om et gitt emne.

Her er noen fordeler med å bygge interne lenker:

  • Forbedrer SEO: Å sende lenkejuice til relevant nettstedinnhold bidrar til å forbedre SEO.
  • Gjennomsøkende nettsted: Interne lenker jevner ut navigasjonsprosessen på nettstedet for søkemotorroboter og forbedrer søkemotorens synlighet.
  • Trafikkdistribusjon: Å bygge interne lenker hjelper til med å distribuere trafikk og lede brukere til gamle publiserte innlegg og artikler på nettstedet ditt.

Nå som du er klar over viktigheten av å bygge interne lenker, er det på tide å sjekke hvordan WordPress-plugins kan hjelpe deg med å bygge lenker.

Hvordan kan WordPress-plugins bidra til å bygge koblinger?

Å sjekke hver artikkel og finne nøkkelord for å legge til interne koblingsmuligheter vil spise opp en betydelig del av tiden din.

I stedet for å bygge interne lenker manuelt, har det sine fordeler å bruke WordPress-plugins for å bygge interne lenker.

Intern kobling WordPress-plugins vil hjelpe deg med å lage interne lenker raskere og gjøre nettstedet ditt mer overbevisende for søkemotorer. På denne måten vil du sette opp interne linker i blogginnleggene, sidene og kategoriene dine og ha bedre kontroll over nettstedets interne linker.

Her er noen grunner til å bruke interne koblinger til WordPress-plugins:

  • Sparer tid: Det kan ta lang tid å lage interne lenker manuelt.
  • Linkmuligheter: Det er alltid mulig å gå glipp av viktige koblingsmuligheter når du jobber med et team av forfattere.
  • Bruk av kunstig intelligens: Mange verktøy og plugins bruker AI for å oppdage interne lenker som tilfører en kontekstuell verdi som kan være mer presis enn SEO-teknikker.
  • Automatisk innebygging: Selv om du kontinuerlig legger til nytt innhold på nettstedet ditt, vil de fleste av disse pluginene sørge for å bygge inn interne lenker automatisk.
  Hva er en GaN-lader, og hvorfor vil du ha en?

Med det sagt, la oss komme i gang med vår liste over beste interne linking WordPress-plugins.

LinkWhisper

Link Whisper er et populært WordPress-verktøy som hjelper deg å legge til interne lenker uten å bygge dem manuelt. Den foreslår automatisk relevante interne lenker når du skriver artikkelen din i WordPress ved å bruke funksjonen for kunstig intelligens.

Du kan også sjekke lenkerapportene som gir innsikt om interne og eksterne lenker for en bestemt artikkel. De har også en premium-plugin som automatisk lar deg legge til flere lenker til alle innleggene uten å redigere hvert eneste innlegg.

Noen av deres populære premium-funksjoner inkluderer auto-linking, bulk link changer, broken link checker og målfokusnøkkelord fra SEO-plugins som Yoast, RankMath og andre SEO-plugins.

LinkWhisper gir innstillingene for å finjustere din interne koblingsprosedyre og ignorere visse ord eller setninger for å se naturlig ut for søkemotorroboter.

Rankmath

RankMath er en populær SEO-plugin som tilbyr koblingssporingsfunksjoner og mange andre SEO-relaterte funksjoner i en enkelt plugin. Det er gratis på WordPress-plugin-depotet og har blitt lastet ned over en million ganger.

På nettstedet deres nevnte RankMath at de vil legge til en funksjon for intern lenkebygger som automatisk lager interne lenker som samsvarer med søkeordene som er oppgitt. Dette vil hjelpe deg å spare tid fra å manuelt bygge interne lenker og vil automatisk legge til lenker i kommende nye innlegg.

Alt de har nå er en lenketellerfunksjon som viser antall interne, eksterne og innkommende lenker i innleggsoversikten. Det hjelper deg å få innsikt om interne lenker uten å gå individuelt i hvert innlegg.

Siteseer.io

Tidligere, Zyppy, nå omdøpt til SiteSeer, er en SEO-basert programvare som hjelper deg ved å gi SEO-forslag som optimaliserte titler, forbedre interne lenker og få nøyaktige analyser på søkeordene dine med best ytelse.

SiteSeer tilbyr en kraftig intern lenkekontrollfunksjon som gjennomsøker hele nettstedet ditt og analyserer koblingene dine basert på forskjellige parametere.

Den sjekker for eksempel plasseringen av lenkene dine, forankrede tekster, utgående lenker og antall lenker som finnes på individuelle innholdsdeler. Basert på disse parameterne finner du anbefalinger for å legge til interne lenker og optimalisere den generelle SEO-ytelsen.

Daext er en gratis lenkeplugin som hjelper deg å legge til interne lenker til innleggene og sideinnholdet.

  Hvordan få en ServSafe Manager-sertifisering i 2022

Det fungerer ved å konvertere definerte søkeord til lenker automatisk. Du kan finjustere innstillingene for søkeordsamsvar og velge søkeord basert på ulike parametere.

Du kan for eksempel velge søkeord avhengig av søkeordets plassering, sensitivitet for store og små bokstaver, som for eksempel store eller små bokstaver, sjekke et hvilket som helst spesifikt tegn eller ord som forekommer før søkeordet og mer.

Daext-plugin tilbyr også en tilfeldig prioriteringsmetode for å randomisere lenker per post. Det sikrer en bedre fordeling av autolinkene, men opprettholder samme prioritet.

Internal Link Juicer er et freemium automatisert internkoblingsplugin for WordPress-nettsteder. Konfigurasjonssystemet per post hjelper deg å legge til lenker til ønskede søkeord, og forbedrer din generelle SEO på siden.

Den intelligente plassholderfunksjonen gir en rekke ankertekster og et bredt spekter av mulige lenker. Dette sikrer også en naturlig koblingsatferd.

Kobling til sidene dine trenger ikke å gjøres manuelt hver gang du skriver et nytt innlegg. Det vil automatisk bygge koblinger når du har konfigurert søkeordene dine.

Internal Link Juicer tilbyr en Pro-versjon som gir deg en detaljert oversikt over alle lenkene, og du kan administrere lenker gjennom WP-CLI.

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP) er en funksjonsrik plugin som bruker en algoritme for å sjekke innleggstitler, tagger og tilpassede taksonomier for å finne relatert innhold på nettstedet ditt.

Når denne artikkelen ble skrevet, har den 100 000+ aktive installasjoner. I stedet for å bygge kontekstuelle lenker, fungerer det ved å legge til relaterte innlegg under hovedinnlegget ditt.

Ved å bruke YARPPs forhåndsbygde eller tilpassede mal, kan du enkelt legge til relaterte innlegg for å sende intern lenkejuice. Programtillegget tilbyr også et hurtigbuffersystem for å lagre resultatene av relaterte postsøk.

På denne måten overfører du koblingstrekk til andre innholdssider og øker brukerengasjementet på nettstedet ditt eller e-handelsbutikken.

Yoast SEO

Med Yoast SEO kan du holde styr på din interne koblingsprosess.

Fra et sideperspektiv gir den en intern koblingsparameter for å bekrefte om du legger til nok lenker til innhold på nettstedet ditt. Dessuten viser tellerverktøyet for tekstlenker i postdashbordet det totale antallet interne lenker som peker til et innlegg.

Men hvis du fortsatt leter etter et dedikert internt koblingsbyggingsverktøy, kan du oppgradere til Yoast SEO Premium-plugin.

Yoast SEOs interne lenkeforslagsfunksjon skanner innholdet på WordPress-nettstedet ditt og foreslår interne lenker når du skriver innlegget. Mens du skriver en artikkel, vil du også finne andre interne koblingsforslag i Yoast-sidefeltet.

Keytunity

Keytunity er en unik SEO-løsning som kobles til Google Search Console og kommer med unike søkeordforslag som folk leter etter.

Siden den kobles direkte til Google for data, kan du finne muligheter som er unike for bedriften din. Du kan bruke disse personlig tilpassede innholdsanbefalingene og lage overbevisende innhold rundt disse emnene.

  Fiks Telefon ikke tillatt MM6-feil

Keytunity skanner søkeordene du prøver å rangere etter og søkeordrelevante sider. Basert på disse dataene får du skjulte sett med søkeord som sannsynligvis konkurrenten din ikke er klar over.

IntellyWPs Inline Related Posts-plugin hjelper deg å legge til relaterte postbokser i innholdet og ikke bare på slutten av innlegget som andre relaterte post-plugins. Plugin-modulen har blitt installert over 90 000+ ganger på tidspunktet for skriving av denne artikkelen, noe som sikrer at du kan stole på plugin-forfatterne for deres arbeid.

Innebygde relaterte innlegg oppdager automatisk linjeskift og legger til flere kontekstuelt relatert innholdsbokser i innleggene dine. Du kan velge mellom over 20+ kombinasjoner av stiler av bokstemaer og farger.

Ved å legge til kontekstuelle lenker hjelper plugin deg med å forbedre brukerengasjementet og øke sidevisningene på nettstedet ditt. Selv om gratis plugin ville være nok for grunnleggende behov, har de også betalte planer som tilbyr tilgang til premium-temaer, ubegrensede relaterte bokser og prioritert nettstøtte.

AIOSEO-plugin

AIOSEO er en populær WordPress SEO-plugin med mer enn 3 millioner aktive installasjoner. Pluginen er enkel å bruke og tilbyr viktige SEO-funksjoner i gratisversjonen.

AIOSEO Pro-versjonen tilbyr en lenkeassistentfunksjon som viser alle interne og eksterne lenker til innholdet ditt i et dedikert dashbord. Du kan få en klar oversikt over koblingene dine og optimalisere koblingsflyten for å forbedre søkesynlighet.

Linkassistent skanner innholdet på nettstedet ditt og hjelper deg med å legge til interne lenker fra dashbordet uten å gå inn i individuelle innlegg. Du kan bruke disse koblingsforslagene og forbedre den interne koblingen på nettstedet ditt.

AIOSEO gir også en lenkerapport som viser all postinformasjonen din, som innleggstittel, publiseringsdato, interne og eksterne lenker som peker til innholdet og koblingsforslag.

Konklusjon

Siden du har bestemt deg for å gå med WordPress, har vi utforsket de beste WordPress-pluginene for å bygge interne lenker.

Denne artikkelen lar deg enkelt velge det beste WordPress-pluginet for å bygge interne lenker. Over tid vil denne enkle strategien forbedre nettstedets SEO og generere mer trafikk.

Ikke glem å sjekke listen vår over SEO-tilbakekoblingsverktøy for å forbedre din generelle strategi for koblingsbygging.

x