CameraTweak 2 legger til bevegelser, timer og mer til iOS 7-kameraappen

Hvis du allerede er en fan av en tredjeparts kameraapp for iPhone, mangler du kanskje ikke CameraTweak for mye etter oppdatering til iOS 7. Alle som tidligere har smakt på tweaken tidligere, vil imidlertid garantert være det begeistret over nyheten om at CameraTweak 2 nettopp har blitt utgitt for iOS 7. Den oppdaterte versjonen av tweaken gir ikke bare kompatibilitet med den nyeste iOS-versjonen; den tilbyr også et helt nytt brukergrensesnitt og noen nye måter å nyte ekstra kamerafunksjoner på. CameraTweak 2 fungerer i både foto- og videomodus, med alternativer som White Balance Lock, nedtellingstidtaker, en timelapse-modus og mer lagt til blandingen. For å gjøre CameraTweak 2 veldig praktisk å bruke og diskret, har utvikleren lagt til bevegelser, som sikrer at de ekstra knappene ikke forstyrrer normal kameraoperasjon.

  Slik sender du direkte på Facebook fra iOS og Android

Når du starter kamera-appen for første gang etter installasjonen av tilpasningen, vises en animert figur i søkeren, som viser måten å avvise og påkalle tilleggsknappene. Du må ganske enkelt sveipe vertikalt på skjermen for å bytte synligheten til disse knappene. Instruksjonene knyttet til disse bevegelsene er også plassert inne i CameraTweak 2-innstillingsmenyen. Andre alternativer i denne menyen inkluderer brytere for å holde innstillingene dine lagret i Kamera-appen, og endre måten «Avansert modus» fungerer på.

I avansert modus kan brukere trykke på skjermen for å endre eksponeringslåsens posisjon. Den andre knappen tilgjengelig i linjen lagt til av tweaken lar deg starte en time-lapse-modus, der du bare må velge en forsinkelsesperiode og trykke på opptaksknappen før kameraet kan begynne å jobbe. Nedtellingstidtakeren er perfekt for å ta selfies. I begge modusene har skiven for å endre varigheten av tiden en ganske pen design. Du må rotere fingeren rundt skiven for å endre innstillingen. Hvitbalansemodusen må aktiveres ved å bruke den siste knappen i CameraTweak 2-linjen.

  Gjør videoer til GIF-er på en iOS-enhet, kontroller avspilling og bildefrekvens

For å endre oppløsningen på bildet før du tar det, trykk på knappen ved siden av utløseren. De tilgjengelige oppløsningene varierer fra 144p til 2448p, med en tekstbeskrivelse mot hvert alternativ for å beskrive formålet oppløsningen brukes mest til. I videomodus er oppløsningsalternativet ledsaget av en knapp for å endre FPS-verdien til kameraet. White Balance Lock er også funksjonell når du tar opp videoer. Hvis du vil ta stillbilder mens du filmer en video, trykker du på kameraikonet i CameraTweak 2-linjen.

CameraTweak 2 koster $0,99 hvis du er en eksisterende bruker av tweakens eldre versjon, men alle som er nye på CameraTweak må betale $1,49 for å ta den. Hvis CameraTweak 2 høres ut som en pakke som vil forbedre iOS 7-opplevelsen din, prøv det ved å gå til BigBoss-repoen til jailbreak-butikken.

  Eclipse aktiverer nattmodus for hele systemet i iOS 7