ChooseMyPC hjelper deg med å finne deler for å bygge din budsjett-PC

Nettbrett og bærbare datamaskiner er eksepsjonelt kraftige i dag rett fra hylla. PC-er er ikke akkurat en døende rase, men det er ikke mye kontrast mellom en bærbar PC og en PC når det gjelder strøm. Det betyr ikke at PC-er går dinosaurenes vei. Avid spillere bygger ofte kraftige PC-er selv med spesiell oppmerksomhet på komfort, layout, oppvarming, kjøling og ventilasjon. Hvis du er interessert i å bygge en PC, men ikke har noen anelse om hva du skal kjøpe og har et budsjett, er ChooseMyPC et utmerket sted å starte. Det er en veldig enkel app som ber deg angi budsjettet ditt, velge hvilket land du er i (bare fire støttes for øyeblikket), og om du planlegger å overklokke systemet eller ikke. Appen vil gi deg en komplett liste over deler du kan kjøpe, og du kan legge til andre deler til PC-en, for eksempel en optisk stasjon. Listen over deler oppdateres, men holder deg under eller på budsjett.

  Opprett en gjestekonto på din iPhone med gjestemodus

Begynn å bruke ChooseMyPC ved å angi budsjettet ditt. Appen spør ikke hva du planlegger å bruke PC-en til, dvs. utvikling, spill eller underholdning. Du kan velge å inkludere Windows og en optisk stasjon også, eller hvis du hopper over disse alternativene, kan du legge dem til senere når du får listen over deler til PC-en din. Klikk på Generer bygg.

Listen over deler gir deg noen deler du kan redigere. De redigerbare delene er slike som Solid State-stasjonen hvor du kan velge kapasitet. Andre deler som CPU og hovedkort kan ikke endres. På samme side kan du redigere dine første preferanser for å inkludere Windows og en optisk stasjon. Alternativene kan tilbakestilles, og du kan inkludere eventuelle rabatter på delene.

  Hvorfor ser bilder annerledes ut når jeg skriver dem ut?

Når du holder musen over en del, gir den deg en kort beskrivelse av den. Klikk på varens beskrivelse og du kommer til produktsiden på Amazon hvor du kan kjøpe den.

Appen tar ikke hensyn til formålet med PC-en som kan være eksepsjonelt krevende som den er hvis du planlegger å kode på den. Den begrenser seg til bare å være en listegenerator for deler. Plasseringsbegrensningen brukes fordi appen finner deler på Amazon som også er der den finner rabatter og priser. Hvis landet ditt ikke støttes, kan du fortsatt bruke ChooseMyPC for å finne de riktige delene og handle for dem selv.

  Ikke del dine digitale spill med vennens Xbox

Gå til ChooseMyPC