tipsbilk.net

Dark Web Investigation er enkelt med disse 7 verktøyene

The Dark Web er en utallig del av nettet som alle kan få tilgang til, ikke bare du, men også kriminelle, pedofile og terrorister.

Mange av dere har kanskje hørt om Dark Web-forbrytelser og identitetstyveri som bedrifter og forbrukere står overfor.

Men hva er egentlig Dark Web, og hvordan kan det påvirke deg?

Den består faktisk av et sett med nettsteder som er skjult for offentligheten. Og hvis dataene dine er kompromittert, kan de være der, stjålet av en nettkriminell som kan misbruke dem for personlig vinning.

I denne artikkelen vil jeg diskutere Dark Web, hva Dark Web-undersøkelse er, hvorfor det er avgjørende, og noen av de beste Dark Web-undersøkelsesverktøyene.

Hva er det mørke nettet?

På slutten av 1990-tallet utviklet to organisasjoner dedikert til forskning i det amerikanske forsvarsdepartementet et kryptert og anonymisert nettverk som beskytter sensitiv informasjon og kommunikasjon av amerikanske spioner.

Men vanlige internettsurfere kunne ikke få tilgang til dette nettverket. Dette hemmelige nettverket i dag kalles Dark Web.

The Dark Web, også kalt Darknet, er en del av Deep Web som inkluderer alle nettsider som du ikke vil kunne finne på Google og i andre søkemotorresultater. Du kan bare få tilgang til Dark Web når du får tilgang til e-posten din, logger på Netflix, logger på e-bankkontoen din og mer.

Når du først hører begrepet «Dark Web», er det første du kanskje tenker at det er noe ulovlig. Imidlertid er mange mennesker klar over det faktum at det er en nødvendig kilde til trusseletterretning for ulike selskaper.

Men å beholde og tiltrekke Dark Web kan være kostbart og vanskelig på grunn av dets økte personvern når det gjelder tilgang til innhold.

Til dette kan du bruke et godt Dark Web-overvåkingsverktøy for enkelt å undersøke Dark Web og sikre at dataene dine ikke blir stjålet og lastet opp der. Dette vil unngå manuelt arbeid og spare deg for tid, krefter og ressurser, for ikke å snakke om risikoen som kan oppstå.

Hva er Dark Web Investigation?

Når du undersøker eller overvåker Deep Web og/eller Dark web, ser du etter data relatert til organisasjonen din. Dette kan gjøres via Dark Web-overvåking. Ulike overvåkings- og etterforskningsverktøy vil hjelpe deg med å avdekke stjålet eller lekket informasjon, for eksempel legitimasjon, passord, åndsverk og klassifiserte dokumenter som deles av kriminelle og angripere.

Datainnbrudd er det vanligste problemet i dag. Millioner av informasjon blir solgt eller delt på Dark Web av nettkriminelle. Siden det er et nytt konsept, er mange organisasjoner fortsatt uvitende om det. På grunn av dette finner kriminelle det lett å stjele informasjon og fortsette å misbruke den mens organisasjonen ikke har noen anelse om hva som skjer.

Å søke manuelt etter informasjon på darknet er en kompleks jobb. Du kan ta en rekke skritt for å beskytte informasjonen din, sørge for at passord er beskyttet og mer. Men hvis du undersøker Dark Web igjen, vil du finne at noe av informasjonen fortsatt er der ute.

For å overvinne slike problemer trenger du et undersøkelsesverktøy som oppdager informasjonen din ved å gjennomsøke, søke og trekke ut data fra millioner av kilder i Dark Web.

La oss se noen av de beste Dark Web-undersøkelsesverktøyene og hvordan de kan hjelpe deg med å finne og beskytte dataene dine.

Sosiale lenker

Utfør datadrevne undersøkelser med sosiale lenker og hold deg på den tryggere siden. Den samler inn enorme datavolumer fra åpne internettkilder som sosiale medier, Dark Web, messengers og blokkjeder for å analysere og få en fullstendig oversikt som trengs for å utføre og effektivisere undersøkelsene dine.

  Hvordan sende BNB til en metamask-lommebok

Social Links hjelper cybersikkerhetseksperter, bedrifter, myndigheter og private etterforskere og rettshåndhevelsesbyråer fra 80+ land.

Egenskaper:

 • Få oppdatert, nøyaktig innsikt og live informasjon fra 500+ datakilder, som WhatsApp, Facebook, Instagram, Telegram og mer.
 • Få anonym tilgang til Dark Web-markedsplasser som Hydra, 8chan, Dread, Raddle, etc.
 • Søk gjennom 2000 offentlige kilder med 1 milliard identitetsdatasett.
 • Utnytt AI-teknologier som ansiktsgjenkjenning, DNA-profilering, gjenstandsdeteksjon og Deepfake-deteksjon.
 • Bruk over 1000 innebygde søkemetoder.
 • Se transaksjoner, destinasjoner, adresser, tokens og avsendere fra store kryptovalutablokkjeder.
 • Få data fra flere kilder på ett sted.
 • Bruk ledende for dataanalyse som Spiderfoot HX, i2, Maltego, etc.
 • Eksporter data enkelt for å aktivere detaljerte rapporter, krysssjekking og reintegrering.

Social Links tilbyr åpen kildekode etterretningsverktøy (OSINT) og etterforskningsløsninger for sosiale medier for organisasjoner og enkeltpersoner. Sikkerhetsproduktene deres inkluderer:

 • SL Professional: Denne alt-i-ett OSINT-løsningen lar deg utføre dypere undersøkelser på tvers av Dark Web, sosiale medier osv. Den er tilgjengelig for Maltego- og i2-plattformene. Den akselererer undersøkelser ved å utføre fullsyklus dataanalyse, fra datautvinning til visualisering.
 • SL Private Platform: Dette er en lokal bedriftsplattform med mange tilpasningsalternativer, søkemetoder og privat datalagring. Den lar deg utføre en grundig undersøkelse av Dark Web mens du holder dataene sikre og private.
 • SL API: Den har en rekke dataanalyse- og utvinningsmetoder og er koblet direkte til brukernes interne plattform gjennom API.

Skurio

Skurio er en allsidig Dark Web-overvåkingsprogramvareløsning som lar deg trygt overvåke aktiviteter og inspisere om dataene dine er kompromittert eller ikke. Uansett hvor dataene dine er lagret, kan du beskytte dem ved å bruke dette verktøyet.

Egenskaper:

 • Automatisert Dark Web-overvåking: Skurios automatiserte Dark Web-overvåkingsverktøy tilbyr forbedret beskyttelse mot digitale risikoer. Den utfører skanning døgnet rundt for Dark Web, Deep Web og Surface Web for dataene dine. Dens omfattende kildestrømmer har IRC-chatterom, datadumper, sosiale kilder, bin-sider og mørke nettsider for effektiv gjenkjenning av sensitiv informasjon.
 • Varslingsovervåking: Du kan enkelt konfigurere en varslingsmonitor for dine e-poster, domener, produkter, tjenester, merkevarer og andre datatyper du vil søke etter. Du kan gjøre dette ved å bruke mønstersamsvar og søkeordsøk. I tillegg tilbyr Skurio spesialistovervåking for brudd på brukerdata og domeneregistreringer med skrivefeil for å beskytte brukere mot svindel og svindel.
 • Samarbeidsverktøy: Administrer undersøkelser, legg til kommentarer, lag rapporter og del resultater med Skurios samarbeidsverktøy. I tillegg kan du integrere feeder til SOC-systemer ved å bruke deres API-integrasjonsverktøy.
 • Varsler: Få umiddelbare varsler via tekst, e-post eller Slack. I det øyeblikket Skurio oppdager dataene dine på Dark Web eller et annet sted på internett, vil den informere deg umiddelbart.

Videre legger Skurio stadig til nye kilder til overvåkingsplattformen og inkluderer nettsteder av interesse for din bransje og virksomhet. Så i stedet for å kaste bort tid på å undersøke, filtrere falske positiver og kompilere informasjon, kan du bruke Skurio til å fokusere på å få intelligens fra nøyaktige, relevante resultater.

Rask7

Hold organisasjonen din trygg mot eksterne trusler med Rapid7. Det vil tillate deg å få dypere innsikt i alle dine eksterne online trusler og hjelpe dine kunder og ansatte med å holde seg sikre med proaktiv Dark Web-overvåking.

Rapid7 hjelper deg med å redusere trusler på nettet med funksjoner som kontekstualiserte varsler som gir rask respons. Den lar deg også enkelt prioritere avbøtende innsats for å redusere etterforskningstiden og akselerere varslingstriage.

  9 apper for å rydde opp i e-postinnboksen [Gmail, Outlook, Yahoo]

Egenskaper:

 • Den kan raskt gjøre glans til handling med automatiserte varslingsresponser og raskere deteksjoner på tvers av miljøet. Det skjer på grunn av integreringen av plug-and-play med eksisterende teknologier, inkludert EDR, SOAR, SIEM, brannmur og mer.
 • Du kan administrere SecOps-arbeidsflytene dine og forenkle dem gjennom avanserte kartleggings- og undersøkelsesfunksjoner som gir kontekstualiserte varsler sammen med et lavt signal-til-støyforhold. Du vil også få ubegrenset tilgang til ekspertanalyser for å redusere etterforskningstiden og akselerere respons og varslingstriage.
 • Det intuitive dashbordet og akselererte onboarding lar deg komme i gang. Det vil hjelpe deg å få rask avkastning sammen med digital risikobeskyttelse, som er skreddersydd i henhold til organisasjonens fotavtrykk.
 • Rapid7 tilbyr flere funksjoner, som digital risikobeskyttelse, Dark Web Protection, IOC-administrasjon, trusselbeskyttelse, sømløs automatisering, rask utbedring og fjerning, ekspansivt trusselbibliotek, avansert etterforskning, trusselkartlegging og mer.

Eliminer ubrukelige trusler som kommer eksternt før de skaper problemer i virksomheten din ved å snakke med ekspertene. Få den gratis demoen som dekker din synlighet, risiko og responsautomatisering.

Silo Web Isolation Platform

Silo Web Isolation Platform av Authentic8 flytter nettrisiko til et isolert skybasert miljø som du enkelt kan kontrollere. For å møte dine krevende krav, kan du konfigurere Silo i henhold til dine behov.

Silo-plattformen tilbyr et sikkert utførelsesmiljø for dine nettbaserte aktiviteter. Den er bygget med mål om å isolere all kritisk data og nettkode fra endepunktet. Den følger også prinsippene for nettleserfunksjoner som skal være kontrollerbare og konfigurerbare som en arbeidsflyt for bedrifter.

Egenskaper:

 • Silo tilbyr en skybasert løsning som kan distribueres på sekunder. Det krever ingen infrastrukturinvesteringer; snarere fokuserer den på skalering som lar IT løse forretningsproblemer raskere.
 • Silo er i stand til å integrere med nettlesere og arbeidsflyter ved hjelp av APIer som lar IT definere en spesiell opplevelse for brukerne.
 • I motsetning til tradisjonelle sikkerhetsløsninger lar Silo deg distribuere programvare på tvers av brukerpopulasjoner med bare et klikk. Silo kan skalere opp og ned avhengig av endringene dine, slik at du kan tilby de riktige løsningene til brukerne dine i tide.
 • Silo lar deg definere tilgang, bruke retningslinjer på tvers av lokasjoner, nettressurser og lokasjoner, og autentisering. Enten du trenger en engangsnettleser eller et låst miljø, gir Silo kontroll over IT som er kjent over nettet.
 • Silo spiller intelligent med IT-teknologistabelen, fra katalogtjenester til sikre nettgatewayer, SIEM-løsninger og identitetsadministrasjonsplattformer.
 • Silo oppfyller alle regulerte standarder, fra føderale byråer til helsepersonell og sveitsiske banker. Alle data er beskyttet og kryptert til de høyeste standarder.

Enten du utfører undersøkelser på nettet eller får tilgang til sensitive data, hjelper Silo deg i oppdraget ditt ved å lage et anonymt og sikkert nettlesermiljø hele tiden.

Skopenow

Slipp løs potensialet til åpen kildekode-intelligens med Skopenow og utfør OSINT-undersøkelser i organisasjonene dine. Den bygger rettsklare, omfattende og digitale rapporter umiddelbart om mennesker og bedrifter.

Skopenow analyserer og samler inn tilgjengelig informasjon fra datakildene, som Dark Web, kontaktdata, rettsprotokoller, tilhørende kjøretøy og sosiale medier.

Egenskaper:

 • Etabler et digitalt fotavtrykk ved å samle og samle relevante metadata og informasjon i den automatiserte rapporten, slik at du kan starte en undersøkelse når rapporten er lastet inn.
 • Skopenow er en gratis-å-prøve-applikasjon som kommer med kjernefunksjoner som atferd og objektgjenkjenning, varmekartlegging, automatiserte rapporter og analyse av sosiale medier.
 • Du vil få sanntidsintelligens som innsamling, analyse og sortering av åpen kildekode-data.
 • Du kan bruke røde flagg, inkludert nøkkelord og atferd. Hold personlig informasjon og undersøkelser anonyme og sikre mens du identifiserer og søker etter personer av interesse.
 • Visualiser og identifiser posisjonsdata enkelt på tvers av din digitale tilstedeværelse for å gi en frekvensbasert tidslinje og varmekart.
 • Generer rapporter som inneholder alle viktige og relevante metadata for å sikre en enkel flyt fra datamaskinen til rettssalen.
  Alt du trenger å vite om datastoff for digitale virksomheter

Bestill en demo for å begynne å investere og sikre dataene dine.

Webz.io

Webz.io er et av de mest robuste Dark Web-undersøkelsesverktøyene, som lar maskinene dine overvåke risikoer med letthet og effektivitet. Den ser etter trusler ved å gjennomsøke, indeksere og samle inn data fra Dark Web-nettverk. I tillegg mater den maskinen din med data i ønsket sammenheng.

Webz.io gjennomsøker fora, nettsteder, markedsplasser osv. i Dark Web for å transformere nettdata til strukturerte og standardiserte datafeeder. Den kan også trekke ut passordbeskyttet eller kryptert ulovlig innhold, søkeord, nettsteder, enheter og mer.

Egenskaper:

 • Webz.io tilbyr en datastrøm med profilering av grupper, trusselagenter og relevante plattformer.
 • Den samler inn og vedlikeholder viktig informasjon som hjelper maskiner med å identifisere og klassifisere for å iverksette rask handling.
 • Få sanntidsinnsikt for å sikre organisasjonene dine mot cyberrisiko, som phishing, løsepengevare og cyberangrep.
 • Lag et varslingssystem som kan oppdage svindel automatisk for lekkede kortnumre, overvåke blokkjedeadresser, PII, etc.
 • Eliminer risikofaktorer, inkludert ulisensiert bruk, lekket informasjon, forfalskningsforsøk og mer, for å unngå en sikkerhetskrise.
 • Søk i transaksjoner og kryptovalutaadresser for å spore fotavtrykk og følge pengene som en del av compliance, anti-hvitvasking og mer.

Se Webz.io i virkeligheten ved å snakke med en ekspert og oppleve den virkelige kraften.

DarkIQ

Overvåk og forhindre sikkerhetshendelser mot dine leverandører, folk og merkevare med handlingsvarsler fra Dark Web. DarkIQ hjelper deg med å identifisere cyberkriminelle før de angriper, slik at du kan forhindre at sikkerhetsbrudd skjer i utgangspunktet.

Egenskaper:

 • DarkIQ er det hemmelige våpenet som overvåker det mørke nettet kontinuerlig for cyberkriminelle aktiviteter. Den kategoriserer, oppdager og varsler deg om trusler slik at du kan iverksette nødvendige handlinger i sanntid.
 • Den gir beriket Dark Web-data og informasjon for å ha handlingskraftig intelligens. Dette vil redusere unødvendige varsler og falske positiver slik at du kan fokusere på truslene.
 • Det gir organisasjonen din tilgang til Dark and Deep Web-markedsplasser, løksider, fora, sosiale chatter, phishing-nettsteder, domener, CVE-er, kodelagre og mer.
 • DarkIQ tilbyr fullstendig innsyn i Dark Web-trafikken fra nettverket, som er en nøkkelindikator på uønskede aktiviteter.
 • DarkIQ prioriterer varsler basert på mørk webintelligens slik at den kan identifisere og indikere den virkelige trusselen.
 • Den finner Dark Web-indikatorer for det forrige bruddet som kan ha gjort deg utsatt for de neste angrepene.
 • Det gir full innsyn i Deep and Dark Web-eksponering av nettkriminelle og leverandører som retter seg mot tredjeparter for å forbedre sikkerheten i forsyningskjeden.
 • Det hjelper med å bygge trusselmodeller basert på intelligensen til Dark Web med dens mulighet, hensikt og evne til trusselgrupper.
 • DarkIQ undersøker hendelseskjeden for å informere respons og avbøtende tiltak for å forhindre et angrep på forhånd.

Lys opp trusler og forhindre angrep med DarkIQ. Se den i aksjon ved å bestille en demo.

Konklusjon

Det er lettere for nettkriminelle eller hackere å stjele din sensitive informasjon og få tilgang til informasjonen din uten din viten. De kan også laste opp dine personlige eller organisatoriske data på Dark Web for personlige fordeler.

Med et pålitelig og effektivt Dark Web-undersøkelsesverktøy kan du skanne etter informasjonen din på Dark Web og opprettholde online sikkerhet. Verktøyet kan også hjelpe deg med å redusere fremtidige risikoer ved å gi dypere sikkerhetssynlighet med rask overvåking.

Du kan også utforske hva mørke data handler om og de beste overvåkingsverktøyene for mørk nett.

x