tipsbilk.net

De 11 beste appene hver høyskolestudent trenger

Smarttelefoner er ikke bare for underholdning; de er utrolig allsidige, og du kan bruke dem til å hjelpe deg med å nå dine akademiske mål. Takket være disse mobilappene kan du få alt du trenger som universitetsstudent rett i lommen.

1. Microsoft OneNote

Microsofts notatplattform, OneNote, er den ultimate digitale notatboken. Du kan enkelt administrere de enorme delene av notater fra klasser, organisere dem i underseksjoner og dele dem med jevnaldrende. I tillegg kan du importere bilder og kommentere dem med det innebygde settet med verktøy. Hvis du har en pekepenn, kan du til og med doodle.

OneNote har også et stort utvalg andre verktøy som er ideelle for studentens behov, inkludert synkronisering på tvers av plattformer, lydinnganger hvis du ønsker å importere forelesningsopptak, muligheten til å legge til nettklipp og mye mer. OneNote, i motsetning til andre Office-produkter, er gratis og tilgjengelig på nesten alle plattformer.

Last ned: Microsoft OneNote for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. OneDrive

OneDrive sikkerhetskopierer automatisk dokumenter og multimediefiler på datamaskinen din slik at du får tilgang til dem på smarttelefonen. Selvfølgelig kan den også sikkerhetskopiere filer på smarttelefonen du vil ha tilgang til på den bærbare datamaskinen.

Muligheten til å ta bilder av klassenotatene dine og konvertere dem til PDF-er er en av mange grunner til å bruke Microsofts OneDrive. Den er kompatibel med Windows, iOS, Android, macOS og Xbox, så du er dekket uansett plattform.

OneDrives gratis skylagring er bare begrenset til 5 GB, og hvis du vil ha mer plass, må du betale for et Microsoft 365-abonnement som starter på $1,99 per måned.

Last ned: OneDrive for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

3. TickTick

Å ha dusinvis av ventende gjøremål er en uunngåelig del av studentfasen din. For å sikre at du har en riktig tidsplan for å håndtere dem, anbefaler vi å prøve TickTick.

TickTick er mer enn en oppgavebehandlingsapp. Det er en alt-i-ett-produktivitetsløsning med en rekke verktøy som lar deg planlegge alt arbeidet ditt uten problemer. Du kan bygge lister for spesifikke formål, legge til notater eller underoppgaver til individuelle oppføringer og til og med samarbeide med andre.

Det jeg virkelig liker med TickTick-appen er at jeg kan kategorisere oppgavelisten min basert på det haster. Det hjalp meg også å utvikle en vane med å sette opp en påminnelse slik at jeg ikke glemmer det. Dette kan være veldig nyttig hvis du sliter med ADHD.

I tillegg kommer den med Pomo Timer for å hjelpe deg å holde fokus på oppgavene dine. Noen avanserte funksjoner, som filtre og historisk statistikk, krever at du oppgraderer til premium, men du kan fortsatt få tilgang til de grunnleggende funksjonene gratis.

  Hvordan flytte bilder i Microsoft Word

Last ned: TickTick for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Skog

Smarttelefoner kan være et tveegget sverd. På den ene siden kan de hjelpe deg med å nå dine mål raskt. Men de kan også være en betydelig distraksjon hvis du ikke er forsiktig. Gå inn i skogen. Det er en gratis app som hjelper deg med å fokusere på det som er viktig – dette kan være en studieøkt eller middag med familien. Forest lar deg legge fra deg telefonen ved å bruke en gamified timer.

For hvert øyeblikk du tilbringer borte fra telefonen, vil Forest vokse et frø. Hvis du bryter reglene, vil planten dø. Hvis du ikke gjør det, vil den blomstre, og du vil få noen poeng.

Når du har fått nok poeng, kan du investere disse i selve Forest, og teamet bak appen vil plante en frø i det virkelige liv. Det er en vinn-vinn-situasjon. Forest har også en innsiktsfane der du kan se all statistikk og tidsdistribusjonshistorikk.

Last ned: Skog for Android | iOS (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

5. Forestilling

Hvis du vil ha én enkelt app som du kan bruke til å ta og organisere klassenotatene dine mens du holder styr på takeaway-oppgavene dine, passer Notion-appen regningen. Andre måter å bruke Notion på som student inkluderer å spore budsjettet ditt, lage en gjøremålsliste og samarbeide med klassekameratene dine i gruppeoppgaver.

Utover det kan du bruke Notion AI til å forbedre produktiviteten din ved å oppsummere klassenotatene dine, fikse stavefeil og be om ytterligere forklaringer når du ikke forstår konteksten til notatene dine.

Last ned: Begrepet for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Coursera

Hvis du leter etter en måte å skaffe sertifikater for korte kurs som vil utfylle graden eller vitnemålet ditt, kan du prøve Coursera. Det er en nettbasert læringsplattform med over 7000 kurs som du kan lære online.

Men det som gjør Coursera til en av de beste appene for studenter, er at kursene undervises av kvalifiserte og akkrediterte forelesere. Faktisk kan du til og med melde deg på en bachelor- eller mastergrad ved noen av de beste universitetene rundt om i verden gjennom Coursera.

Imidlertid er Coursera kanskje ikke praktisk hvis du følger et kurs som krever praktisk teknisk ekspertise. Den tilbyr heller ikke alle enhetene som er relevante for læreplanen din.

Igjen, Coursera er mer egnet hvis du ønsker å ta et kort sertifikatkurs som vil utvide kunnskapen din innen et spesifikt område du ikke har blitt undervist på college. For eksempel, hvis du har hovedfag i informatikk, kan du bruke Coursera til å utvide kunnskapen din om kunstig intelligens.

  10 beste WordPress CRM-plugins for å øke forretningseffektiviteten

Last ned: Coursera for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

7. Hjernemessig

For en stund tilbake var Brainly go-to-appen hvis du ville stille spørsmål til fremmede for å hjelpe deg med å gjøre lekser og prosjekter. Men med fremveksten av AI, brainly integrerte AI-drevne funksjoner for å hjelpe deg med å fullføre leksene dine mye raskere.

Men som en som bruker AI til forskning, tror jeg ikke den har avansert til et nivå hvor jeg kan stole helt på at den skal gjøre leksene mine ennå. For å være mer spesifikk er et av de største problemene med AI at den hallusinerer, og oftere enn ikke går den glipp av viktige detaljer som vil hjelpe meg å få en høyere poengsum.

Men vet du hva som er bedre? En AI og en menneskelig ekspert på ditt felt som hjelper deg med å undersøke og svare på spørsmål. Det er akkurat det Brainly leverer. I tillegg kan du få tilgang til tusenvis av bøker om Brainly for å hjelpe deg med å referere til forskningsprosjektene dine, noe som gjør det til en av de beste appene for studenter.

Last ned: Brainly for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

8. Adobe Scan

Adobe Scan er en enkel dokumentskanner som lar deg fange et bredt spekter av dokumenter, for eksempel visittkort og tavler. På toppen av det er den utstyrt med en rekke smarte verktøy for å gjøre prosessen mindre tungvint.

Adobe Scan kan automatisk gjenkjenne de fleste dokumentene du prøver å klikke. Det betyr at alt du trenger å gjøre er å peke telefonen i riktig retning, og Scan vil ta tak i dokumentet uten at du trykker eller justerer noe. Når du har tatt bildet, kan du redigere resultatet med flere beskjæringsverktøy samt filtre for å forbedre klarheten.

I tillegg lar Adobe Scan deg sette sammen flere filer og lage nye PDF-filer fra dem. Før du fullfører, har du muligheten til å signere dokumentene også. Du kan ganske enkelt fortsette å ta bilder og legge dem til det midlertidige prosjektet.

Den har til og med muligheten til å analysere visittkort, som du deretter enkelt kan lagre i telefonens kontakter. Optisk tegngjenkjenning (OCR) er tilgjengelig hvis du ønsker å trekke ut teksten i stedet for bildet.

Last ned: Adobe Scan for Android | iOS (Gratis, premium abonnement tilgjengelig)

9. Alarm

Selvfølgelig, for å bruke resten av appene på denne listen, må du først våkne om morgenen. Som du allerede vet, er det ikke alltid den enkleste aktiviteten på dagen. Så prøv Alarmy for å være sikker på at du står opp i tide.

  29 Selen vanlige intervjuspørsmål og svar

Alarm gir deg en utfordring før du kan stoppe en alarm. Den kan be deg om å riste telefonen ti ganger, ta et bilde eller løse et matematisk problem. Og det er derfor det er en av de beste appene for studenter.

Valget er ditt, selv om Alarmy har en oppsettprosess som foreslår utfordringer basert på hva slags sovende du er. I tillegg kan du bruke Alarmy til å registrere deg selv når du sover og oppdage om du snorker eller våkner for ofte. Du har selvfølgelig også muligheten til å få tilgang til søvnrapporten din.

Last ned: Alarm for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

10. Money Manager

Penger er den mest kritiske ressursen elevene vanligvis sliter med. Med presis budsjettering kan du imidlertid enkelt kutte ned og holde styr på hvor du bruker. Appen vi anbefaler for dette er Money Manager av Realbyte.

Den kommer med massevis av funksjoner og lar deg legge til utgifter slik du vil. Du kan kategorisere dataene dine avhengig av kilden og konfigurere flere kontoer også. Det er et omfattende dashbord der du kan se saldoen din og få tilgang til spesifikke detaljer gjennom filtre.

Appen har også muligheter for å legge ved kvitteringer og større utgifter som eiendom. Hvis du ønsker å visualisere alt på den store skjermen, kan du også laste opp Money Manager i en nettleser ved å gå til Mer (…) > PC Manager i appen.

Last ned: Money Manager for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

11. HelloFresh

Hvis du har det for travelt i eksamensperioden til å lage et anstendig måltid, men ikke vil spise ute for ofte, kan du bruke en måltidssett-app som HelloFresh. Det sparer tid for studentene ved å sende pakkede måltidsingredienser til dørstokken din, slik at du ikke trenger å gå til butikken.

I tillegg inneholder måltidspakken oppskrifter, og du kan bestille nok porsjoner for en uke. Du kan selvfølgelig også bestille ferdigmat som du kan tilberede med mikrobølgeovn hvis du er for opptatt av studiene til å lage mat. Et annet alternativ ville være å bestille raske, enkle oppskrifter fra HelloFresh som du kan tilberede med en hurtiggryte eller en luftfrityrkoker.

Last ned: HelloFresh for Android Jeg iOS (krever abonnement)

Overlev studentlivet med bedre planlegging

Det er normalt å føle seg overveldet som student som prøver å holde tritt med klasser, oppgaver, studiegruppediskusjoner, fritidsaktiviteter og forbereder seg til eksamen. Imidlertid kan det være mye enklere å administrere tid, notater og oppgaver hvis du bruker noen av appene vi nevnte her.

x