De 5 beste stedene å finne netttalent – ​​Lei eksternt talent

Når ledelsen driver en organisasjon, må ledelsen ta avgjørende beslutninger om arbeidsstyrken deres. Et slikt valg er hvordan de fungerer.

Forskning har vist at fjernarbeidere er lykkeligere og mer produktive. Å ansette eksterne arbeidere sparer også bedriftens kostnader og effektiviserer driften.

I det siste har mange organisasjoner gått over fra ansatte på stedet til å ansette eksterne arbeidere, men med COVID-19-krisen har de alle måttet gjøre det av nødvendighet. Bedrifter har alltid jobbet med ansatte på bakken; derfor florerer teknikker for å ansette dem.

Fjernarbeid er imidlertid en ny modell, og det gir derfor en helt ny utfordring å ansette eksternt personale. Denne artikkelen vil peke arbeidsgivere i riktig retning når de ønsker å ansette eksterne arbeidere. I motsetning til de andre en million artiklene om dette emnet, vil jeg ikke bare liste opp de forskjellige jobbnettstedene rundt.

For smarte arbeidsgivere er disse nettstedene bare ett alternativ av mange. Fra år med å ansette eksterne talenter og jobbe som en, kan jeg fortelle deg at jeg har hatt mine beste opplevelser utenfor jobbbrett. De fleste frilansere har fått lukrative spillejobber rett fra Twitter-DMene deres.

Derfor er noen steder oppført her ukonvensjonelle, men stol på meg, du vil garantert finne fantastiske talenter på disse plattformene. Bli med meg mens vi utforsker de beste stedene på Internett for å finne eksterne ferdigheter.

Forum

Best for motiverte arbeidere

Forumer er gode steder for enkeltpersoner å samhandle, dele oppdateringer og få hjelp. Det finnes forskjellige typer fora på Internett – noen er generelle, og andre er fokusert på spesifikke felt eller emner. Generelle fora diskuterer temaer fra politikk, sport og så videre. Men når du søker eksterne arbeidere, er ikke disse typene fora du bør se på.

Det er mulig å finne noen store eksterne talenter på generelle fora, men du kan også tørke gulvet med en katt. Hvorfor ville du gjøre det når du kan bruke riktig verktøy for oppgaven? Arbeidsgivere som søker eksternt talent må finne kandidater som er investert i feltet, og de henger på fora som er spesifikke for deres felt.

  Hvordan installere Open Broadcaster (OBS) i Ubuntu

For eksempel, Stack Overflow er et fellesskap der utviklere deler kunnskap. Eksperte grafiske designere henger på fora som Designer Hangout og Graphic Design Forum. Du kan søke etter relevante fora i din nisje og se etter de beste bidragsyterne. Snakk med dem og se om de er ute etter en forandring.

Heldigvis har de fleste av disse foraene jobbseksjoner der du kan dele dine eksterne åpninger. Kandidatene du finner i forum har vanligvis stor praktisk erfaring og er entusiastiske for emnet. Jeg har sett mange arbeidsgivere legge ut en oppgave på noen fora og presentere den som et problem de står overfor. Villige fagfolk vil tilby litt hjelp, og etter det vil de gradvis bygge relasjoner med disse gutta. Med tiden gjør de partnerskapet offisielt og fortsetter derfra.

FlexJobs

FlexJobs er et annet sted hvor du kan finne dine potensielle ansatte. Denne jobbtavlen tar en annen tilnærming til hvordan du legger ut eksterne jobber. På de andre eksterne jobbtavlene vi har vurdert her, betaler du et gebyr for å legge ut oppføringen din. Men på FlexJobs må du bare betale en fast avgift én gang, og du har tilgang til å legge ut så mange åpninger du vil.

Jeg har ikke ansatt eksternt personale fra FlexJobs, men går etter attester; det er en fantastisk ekstern jobbtavle. Prisen starter fra standard $299 per måned, og du kan spare hvis du abonnerer i tre eller flere måneder.

Fjernkontroll Ok

Fjernkontroll Ok er først og fremst rettet mot eksterne jobbsøkere, og dette betyr at fjernjobber du annonserer her vil nå tusenvis av entusiastiske kandidater.

Når du besøker nettstedet remoteok.io, blir du møtt med et vakkert grensesnitt som fremhever de mest ettertraktede eksterne rollene – programvareutvikling, kundestøtte, markedsføring, design osv. Rett under disse kategoriene er Legg inn en jobb-knappen. Trykk på denne knappen for å annonsere fjernåpningen din.

I likhet med remote.co, belaster RemoteOk deg $299 for å legge ut en åpning. Denne prisen kan skyte opp hvis du legger til ekstra detaljer i oppføringen din. Du kan for eksempel plassere en stjerne ved siden av firmaets navn på oppføringen for $49. For å holde oppføringen din øverst på forsiden i en uke, må du skille deg med $199.

  Hva er det og hvorfor bør du bry deg?

De har andre tilleggsfunksjoner som også bidrar til å øke synligheten til innlegget ditt og legge til autentisitet til merkevaren din.

Remote.co

Remote.co er et massivt jobbbord der arbeidsgivere legger ut sine ledige stillinger til tusenvis av frilansere. Denne siden har noe for enhver smak – arbeidsgivere og frilansere.

I motsetning til på StackOverflow, er remote.co ikke gratis å bruke. Du må betale $299 for å legge ut en oppføring på nettstedet deres, og annonsen din varer i 30 dager. Eksterne jobbsøkere trenger ikke å besøke nettstedet remote.co på jakt etter muligheter, fordi plattformen holder dem oppdatert med de siste oppføringene via e-post.

Fra kandidatenes side kan du være sikker på at du får søkere som er oppdatert på fjernarbeid når du ansetter fra Remote.co. Det er fordi de gjør det til et poeng av plikt å oppdatere abonnentene sine med all nødvendig informasjon og tips for å jobbe hjemmefra.

Frilansende plattformer

Best for engangsspill

Frilansplattformer fungerer som en mellommann mellom arbeidsgivere og eksterne arbeidere. Det er lett å velge en kandidat her fordi plattformene vanligvis rangerer dem basert på deres prestasjoner.

Bortsett fra det lar frilansnettsteder arbeidsgivere gi tilbakemelding om deres erfaringer med å jobbe med frilansere. Med disse funksjonene kan du enkelt sile dine kandidater og ansette deretter. Når du vet at arbeidsgivere kan ønske å beholde transaksjonene og kommunikasjonen dine på plattformen, fører disse applikasjonene transaksjonsregister for ansvarlighet.

Du blar enten gjennom de tusenvis av frilansere som er villige til å jobbe, eller du sender bare ut en annonse som beskriver hva du ønsker. Interesserte frilansere vil svare på annonsen din, og du kan begynne å jobbe. De beste frilansnettstedene har integrerte regnskaps-, prosjektledelse- og kommunikasjonssystemer.

Et raskt Google-søk vil bringe opp tonnevis av frilansplattformer, men de fleste er fulle av ondsinnede parter som misbruker systemet. Nedenfor er frilansplattformene der det er mest sannsynlig at du finner pålitelige arbeidere.

Fiverr

Fiverr er en av de mest populære freelance-nettstedene. Den er perfekt for å ansette frilansere på farten, takket være dens intuitive mobilapper for Android og iOS. Som navnet antyder, priser frilansere tjenestene sine fra $5 per spillejobb.

Fiverr er bra for å finne en frilanser for følgende arbeider.

  • Designe logo, brosjyre, plakat, bilder på sosiale medier, ikoner
  • Markedsføring, optimalisering av nettsteder for søkemotor
  • Copywriting, korrekturlesing og oversettelse
  • Lage animasjon og video for merkevaren din
  • Sette opp CMS som WordPress, Joomla, Magento, etc.
  • Rask hjelp til et utviklingsrelatert problem
  Topp 10 alternativer for Kodi Fusion Repository

De har nylig lansert Fiverr Pro, hvor du kan finne førsteklasses frilansere. Perfekt for et merke som ikke ønsker å kaste bort tid på screening. Du vil ikke gå galt når du velger dem, siden de har gått gjennom ytterligere screening for å levere den beste opplevelsen.

Upwork

Upwork er mer egnet for langtidskontrakter enn Fiverr. Dette er på grunn av arten av transaksjoner du utfører på denne plattformen. I stedet for å gå etter $$-oppgavene, retter Upwork seg mot større prosjekter.

På de fleste andre frilansplattformer trenger frilanserne bare å registrere seg og lage sine tilbud. Upwork hever imidlertid listen og slipper kun inn frilansere i umettede spillejobber. Den generelt strengere registrerings- og bekreftelsesprosessen betyr at du sannsynligvis vil finne profesjonelle.

Toptal

En populær plattform for å ansette eksterne utviklere er Toptal. Denne nettsiden passer ikke for det generelle publikum, men velger bare nøkkelfelt. Hvis du ønsker å ansette en topp ekstern utvikler, designer, prosjektleder eller økonomisjef, må du vurdere Toptal.

Det er mer frilanserplattform du kan utforske.

Konklusjon

Selv om mange kanskje vil si at det er et hit-eller-glipp-problem, er det alltid en utmerket beslutning å ansette eksterne arbeidere hvis du vet hvor du skal lete. Den gode nyheten er at du ikke trenger å forplikte deg til noe økonomisk, snakk med dem, og hvis du er fornøyd, så bare ansett dem.

Hvis du er berørt av COVID, sjekk ut disse rabatterte tjenestene.

Lær om de beste utviklerintervjuplattformene for å finne de beste eksterne talentene.

x