De 7 beste iPad-appene for å hjelpe elevene med å utmerke seg på skolen

Mellom klasser, oppgaver og eksamener er det ikke lett å holde seg på toppen av arbeidsmengden på skolen. Du må legge ned mye innsats og dedikasjon hvis du vil utmerke deg i det hele. Selv om det absolutt er en utfordring, er den gode nyheten at iPad-en din kan være et utrolig verktøy for å lette byrden litt.

Med de riktige appene kan du forvandle iPad-en din til en kraftig produktivitets- og organiseringsmaskin som holder deg engasjert under studieøktene. Fra å skrive ned notater til å få hjelp med lekser, dette er noen av de mest nyttige iPad-appene for elever i alle aldre.

1. Apple Books

Apple Books er en innebygd app for iPhone, iPad og Mac som sparer en god del penger ved å finne lærebøker på salg, noen til og med gratis. Når du har lastet ned disse bøkene, kan du lese dem når som helst, hvor som helst, uavhengig av Wi-Fi, ved å bruke Apple-enheten din.

Med Apple Books kan du kommentere og fremheve viktige avsnitt, notere notater og bokmerke individuelle sider for enkel referanse. Hvis du studerer mens du pendler eller i et svakt opplyst rom, kan du enkelt justere tekststørrelsen, fonten og skjermens lysstyrke etter eget ønske.

Alle notatene og bokmerkene dine synkroniseres på tvers av iCloud-enhetene dine, slik at du kan fortsette der du slapp på iPhone eller Mac. Det beste med Apple Books er at du kan droppe de tunge ryggsekkene, siden du ikke trenger å ha med deg gigantiske lærebøker overalt.

Nedlasting: Apple Books (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

2. Zoom

Zoom er uten tvil en av de beste videokonferanseappene for å være vertskap for og bli med i møter. Appen tok verden med storm på høyden av COVID-19-pandemien og erstattet klasserom rundt om i verden med virtuelle eksterne møter. I de fleste institusjoner er Zoom mer et krav enn en app som er fin å ha for hånden.

  Hvordan gi kontinuerlig sikkerhet for nettstedet ditt ved å bruke AppTrana

Når det er umulig å undervise klasser på campus, vil lærerne eller professorene dine sannsynligvis be deg om å bli med på en nettkurs i form av et Zoom-møte. Det er for øyeblikket den foretrukne plattformen for videokonferanser på grunn av støtte på tvers av plattformer, opptaksfunksjoner og støtte for opptil 100 deltakere med gratisplanen.

I tillegg til å gå på forelesninger, kan du også be vennene dine om å bli med i en Zoom-samtale, slik at dere alle kan studere sammen med letthet. Appen lar deg dele skjermen din, holde timeplanen med møtepåminnelser og har en tavle for diagrammer på farten.

Nedlasting: Zoom (Gratis, abonnement tilgjengelig)

3. GoodNotes 5

Det finnes mange flotte notatapper for iPad, men GoodNotes 5 er den som gir den beste opplevelsen. Appen lar deg lage interaktive digitale notatbøker som er mer tilpassbare og fleksible enn papir. Du kan enkelt legge til typer tekst, håndskrift, tegninger, lydopptak og alt annet du kan tenke deg.

Det er som et tomt lerret som lar deg dumpe alle tankene og ideene dine på ett sted. Du kan deretter organisere disse ideene ved å dra og slippe et hvilket som helst element på siden. Det beste er at du kan bruke Apple Pencil til å lage håndskrevne notater som ser utrolig realistiske ut. Å skrive eller tegne med denne appen føles helt naturlig og flytende.

GoodNotes 5 tilbyr mye mer, for eksempel merknader for PDF-er, samarbeidsfunksjoner og muligheten til å gjøre håndskrift om til vanlig tekst.

Nedlasting: GoodNotes 5 (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Google Kalender

Google Kalender er flott for å organisere timeplanen og studieøktene dine, siden den synkroniserer alle timene, oppgavene, eksamenene og andre hendelsene dine på ett sted, slik at du aldri går glipp av noe. Når du har lagt til timeplanen din, får du varsler 15 minutter før hver time starter. Du kan til og med legge til plasseringen for hver klasse slik at du vet nøyaktig hvor du skal dra.

  Hvordan få familien til å elske smarthjemmet ditt

For oppgaver og eksamener kan du legge dem til i kalenderen din så snart de er annonsert. Still inn påminnelser for dagen før og dagen for forfallsdatoen slik at du ikke glemmer noe. Appen er også flott for å organisere studiegrupper og prosjektmøter.

Nedlasting: Google Kalender (Gratis)

5. Skissebok

Når de er sammenkoblet med en Apple Pencil, er iPads like dyktige som fullverdige tegnebrett. Dette er hovedsakelig takket være dusinvis av allsidige tegne- og designapper som er tilgjengelige på App Store, og Sketchbook er en av de beste der ute.

Takket være et bredt utvalg av børster, farger og tilpassbare verktøy, kan du eksperimentere med forskjellige teknikker og stiler uten problemer. Den har også et lagdelingssystem som ligner på Photoshop, som lar deg jobbe med flere elementer samtidig.

Selv om appen er flott for kunstskole og å uttrykke deg selv, tilbyr den mye nytte også på andre områder. For eksempel kan arkitektstudenter bruke måleverktøy for å lage detaljerte plantegninger eller 3D-modeller. De som er interessert i motedesign kan bruke den til å skissere klesdesign med nøyaktige proporsjoner.

Denne allsidigheten gjør appen til et utmerket verktøy å prøve, selv om du er interessert i å tegne eller skissere. Det er godt nok til at du kan ende opp med å bli avhengig av å bruke Apple Pencil.

Nedlasting: Skissebok (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

6. Google Dokumenter

Hvis du fortsatt bruker offline tekstbehandlingsapper for å skrive, enten det er for semesteroppgaver, essays eller programmer, må du bytte til Google Dokumenter. Det er et must, siden alle dokumentene dine er sikkerhetskopiert og lagret i Google Disk, hvor du kan se dem når som helst.

Det er også flott for å samarbeide med andre studenter om gruppeprosjekter. Du kan bare dele en lenke som gir vennen din redigeringstilgang til dokumentet og la dem fortsette der du slapp. Hvis du har noen tanker å dele, kan du markere visse deler av dokumentet og legge igjen kommentarer.

  Google Nyheter SEO-tips for å øke nettstedets synlighet

Google Dokumenter lagrer automatisk mens du skriver, slik at du aldri mister arbeidet hvis iPad-en din krasjer eller mister strømmen. Den har også støtte på tvers av plattformer siden det er en nettbasert app, noe som betyr at du ikke mister tilgang til dokumentene dine uansett hvilken enhet du bruker.

Nedlasting: google Dokumenter (Gratis)

7. Chegg-studie

Hvis du noen gang føler at du ikke kan finne ut en matematisk ligning eller blir stumlet over temaene du skal dekke i den engelske avisen din, må du laste ned Chegg. Det er en app som hjelper deg å gjøre leksene dine med ressurser som inkluderer lærebokløsninger, spørsmål og svar-seksjoner og videoer. Du kan også finne flashcards for omtrent alle kurs du kan tenke deg.

Chegg gir deg også 24/7 support takket være hjelp fra ekspertveiledere. Du kan stille ethvert spørsmål eller ta et bilde av leksene dine for å motta svar fra verifiserte Chegg-eksperter. Det er imidlertid en god sjanse for at spørsmålet ditt allerede er besvart i biblioteket med 60 millioner fullt løste leksespørsmål.

Nedlasting: Chegg-studie (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Gjør klassene dine bedre med disse iPad-appene du må ha

Alle disse appene hjelper deg med å forbedre læringsopplevelsen din på en eller annen måte og lar deg ligge i forkant i klassene dine. Det er overraskende hvor god iPad er som et læringsverktøy for elever i alle aldre. Det faktum at så mange apper for å ta notater og tegne fungerer feilfritt med Apple Pencil, gjør opplevelsen enda bedre.

På toppen av det, er moderne iPads drevet av utmerkede prosessorer. Noen av dem har til og med de samme Apple Silicon-brikkene som finnes i MacBooks. Imidlertid er iPads fortsatt ikke en riktig erstatning for MacBooks, hovedsakelig på grunn av noen av begrensningene til iPadOS.