De beste 3-i-1 Apple-ladestasjonene

Hvis du er investert i Apples økosystem, er sjansen stor for at du eier en iPhone, en Apple Watch og AirPods. I stedet for å bruke separate kabler og adaptere, kan du investere i en 3-i-1 ladestasjon for å lade alle Apple-enhetene dine samtidig og rydde opp i rotet på skrivebordet eller nattbordet.

Her er de beste 3-i-1 Apple-ladestasjonene du kan kjøpe i dag.

Våre toppvalg for 3-i-1 Apple-ladestasjoner

Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe (2. generasjon)

Best sammenlagt

Premium design og ytelse

$128 $150 Spar
$22

Når smarttelefonen din går tom for juice, kobler du den til. Når iPhone, AirPods og Apple Watch trenger et løft i batteriavdelingen, bruker du Belkins 3-i-1 trådløse lader med MagSafe (2nd Gen).

Fordeler

 • Hurtiglading for iPhone og Apple Watch
 • Premium byggekvalitet
 • Sømløs ladeopplevelse med MagSafe
 • Inkludert adapter med ladekabel

Ulemper

 • Kan ikke bruke nattbordsmodus for Apple Watch

Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe tilbyr den ultimate bekvemmeligheten for Apple-brukere, som lar dem lade iPhone, Apple Watch og AirPods samtidig, og frigjør dyrebare stikkontakter og eliminerer rot. I motsetning til andre ladestasjoner som bare tilbyr opptil 7,5 watt ladeeffekt, leverer Belkin 3-i-1-laderen hele 15-watts MagSafe-ladehastighet, noe som gjør den til det raskeste og mest effektive alternativet tilgjengelig.

Nå i sin andre generasjon, støtter den nyeste modellen nå hurtiglading for Apple Watch Series 7 og nyere og Apple Watch Ultra og Ultra 2. Den kan lade Apple Watch 33 % raskere enn standardladere, så klokken vil være tilbake til 100% på et blunk. I tillegg vil AirPods-ladeputen ha øreproppene dine klare for neste lytteøkt.

Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe skiller seg også ut med sin førsteklasses og stilige design. Den flytende MagSafe-puck-designen sikrer ikke bare at telefonen din enkelt klikker på plass, men lar deg også bytte mellom liggende og stående modus, noe som gjør det enkelt å FaceTime, sjekke varsler eller se en film mens telefonen lades.

Twelve South HiRise 3 Deluxe

Premium utvalg

Beste 3-i-1-lader for standby-modus

Twelve South HiRise 3 Deluxe tilbyr rikelig med justerbarhet og klaring for din iPhone, noe som er perfekt hvis du vil prøve den nye StandBy-modusen. Den har også et mindre fotavtrykk enn Belkin og kan lade iPhone og Apple Watch i rekordfart.

Fordeler

 • Lite fotavtrykk
 • Hurtiglading for iPhone og Apple Watch
 • Luksuriøs skinnfinish
 • Perfekt for iOS 17s Standby-modus og nattbordlading for Apple Watch
 • Strømforsyning og kabel følger med

I likhet med Belkin er Twelve South HiRise 3 Deluxe Apple-sertifisert og støtter 15-watts lading for iPhones samt hurtiglading for de nyeste Apple Watch-modellene, inkludert Series 9 og Ultra 2. Men mens de begge koster det samme, HiRise 3 Deluxe tilbyr noen ekstra funksjoner som hjelper den å heve seg over Belkin og andre 3-i-1-ladestasjoner.

HiRise 3 Deluxe tar mindre plass på et nattbord og føles mer premium og luksuriøs med sin skinnfinish. Når den er dokket, kan du vippe iPhone 35 grader for å finne den perfekte visningsvinkelen eller rotere den til liggende for å utløse den nye StandBy-modusen i iOS 17. Basen er vektet, slik at den ikke glir eller beveger seg rundt når du fester eller koble fra telefonen.

Slipp Apple Watch og AirPods ved basen for å lade alle Apple-enhetene dine samtidig. Du kan lade Apple Watch flatt eller i nattbordsmodus, og ja, den kan romme de store Ultra-modellene og robuste klokkedekslene. Kirsebæret på toppen er at du kan lade en annen smarttelefon på AirPods-plassen, så selv Android-vennene dine kan få en bit av kaken.

ESR HaloLock 3-i-1 klokke trådløst ladesett

Beste verdi

Rimelig lading med tre enheter

$70 $77 Spar
$7

Leter du etter en 3-i-1-lader for Apple-enhetene dine, men vil ikke gjøre alt for mye? ESRs HaloLock 3-i-1 klokke trådløst ladesett er gadgeten for jobben, forutsatt at du ikke er ute etter de beste ladehastighetene.

Fordeler

 • Rimelig
 • Slank og romslig
 • Avtakbar Apple Watch-lader
 • Inkludert USB-C adapter og kabel

Ulemper

 • Hurtiglader ikke Apple Watch eller iPhone

ESR HaloLock 3-i-1 Watch Wireless Charging Set, tilgjengelig til halve prisen av våre toppalternativer, er en av de rimeligere 3-i-1-ladestasjonene som er tilgjengelige for Apple-enhetene dine. Selv om det kanskje ikke lader enhetene dine like raskt som Belkin og Twelve South-alternativene, er dette ikke en avtalebryter hvis du først og fremst lader enhetene dine over natten.

Ladestasjonen holder din iPhone hevet og synlig, så den er enkel å bruke mens du lader. Den er også perfekt for standby-modus, med de sterke magnetene som sikrer at telefonen din ikke glir av laderen. Du kan fjerne Apple Watch-laderen for å bruke mens du reiser og deretter sette den inn igjen når du er hjemme for å lade alle Apple-enhetene dine fra ett enkelt uttak. Basen er vektet for ekstra stabilitet og har en ladeindikator for AirPods, noe som eliminerer gjetting.

mophie 3-i-1 reiselader med MagSafe

Best for reiser

Som Apple MagSafe Duo, men bedre

Mophie 3-i-1-reiseladeren med MagSafe åpner seg flatt for å avsløre dedikerte ladeplasser for iPhone, Apple Watch og AirPods og slås ned ganske liten for å ta opp mindre plass i vesken eller lommen. Den leveres med alt tilbehør, inkludert en bæreveske, noe som gjør den perfekt for reiser.

Fordeler

 • Kompakt tri-fold design
 • Lett
 • Rask 15W iPhone-lading med MagSafe-animasjon
 • Fin stofffinish
 • Inkluderer en bæreveske og USB-C strømadapter

Ulemper

 • Støtter ikke Apple Watch hurtiglading

Hvis du reiser mye, kan Mophie 3-i-1 reiselader med MagSafe kutte ned på antall kabler og adaptere du må ta med, og krever kun én kabel og adapter for å lade Apple-enheter samtidig. Men det som virkelig gjør den perfekt for reiser, er dens trefoldede design. Den brettes pent sammen til en lommestørrelse, noe som gjør den perfekt kompakt og bærbar.

Det er et Apple-sertifisert tilbehør, så det kan lade din iPhone med den raskeste 15-wattshastigheten og viser til og med den kule MagSafe-ladeanimasjonen. Den eneste ulempen er at den ikke kan hurtiglade de nyeste Apple Watch-modellene, og selv om den fjærlette designen er utmerket for portabilitet, trenger du begge hendene for å koble fra iPhonen.

I esken finner du en USB-C-adapter og -kabel som du også kan bruke til å drive MacBook eller iPad, samt en bæreveske for å holde alt pent organisert.

Anker 3-i-1 kube med MagSafe

Mest kompakt

Optimus Prime av 3-i-1 ladestasjoner

Anker 3-i-1 Cube med MagSafe er nok en kompakt og reisevennlig 3-i-1 Apple-ladestasjon. I motsetning til Mophie 3-i-1 reiselader med MagSafe, støtter den hurtiglading for både iPhone og Apple Watch, men den er tyngre.

Fordeler

 • Lader iPhone og Apple Watch raskt
 • Kan brettes liten for reise
 • Perfekt for iOS 17 Standby-modus
 • Inkluderer en 30W USB-C-adapter og kabel

Hvis du vil ha noe perfekt til bruk både hjemme og på farten, krysser Ankers 3-i-1 Cube med MagSafe av i alle de riktige boksene. I motsetning til mange 3-i-1-ladere, som enten er for store til å være bærbare eller mangler støtte for hurtiglading, utmerker Ankers første offisielle MagSafe-lader seg i begge aspekter, samtidig som den opprettholder en stilig og førsteklasses appell.

Kuben har en ekte 15-watts MagSafe-pute på toppen som du kan vippe opp for å avsløre en dedikert ladeplass for AirPods. I motsetning til Mophie 3-i-1-reiseladeren med MagSafe, holder den iPhone-en din på skrå, noe som gjør det enkelt å se varsler eller til og med bruke standby-modus. I tillegg kan den hurtiglade de nyeste Apple Watch-modellene på den skjulte, pop-out-klokkemodulen.

Når det ikke er i bruk, brettes alt sammen til en kompakt 2,5-tommers kube, slik at den tar svært lite plass i reisevesken eller lommen. Selv om du ikke får en bæreveske med denne, inkluderer Anker en USB-C strømadapter og kabel – alt du trenger for å lade enhetene dine med en gang.

mophie 3-i-1-stativ for MagSafe-lader

Rimeligst

Budsjett pris, fullpakket med kraft

$60 $90 Spar
$30

Så lenge du har den offisielle Apple MagSafe-laderen, er Mophie 3-i-1-stativet for MagSafe Charger et enestående valg for å lade din Apple iPhone og tilbehør. Ikke bare gir den de samme 15W ladehastighetene som Belkin BoostCharge PRO, men det er også en brøkdel av prisen.

Fordeler

 • 15W rask trådløs lading
 • Høy kvalitet og stilig design
 • Enkel og nøyaktig magnetisk justering

Ulemper

 • Krever en Apple MagSafe-lader

De som leter etter en Apple-ladestasjon for flere enheter med MagSafe, men ikke ønsker å sprute ut for mye, bør vurdere Mophie 3-i-1-stativet for MagSafe Charger. Den kommer med dedikerte ladeplasser for AirPods og Apple Watch og et spor der du kan installere Apple MagSafe Charger for å lade alle Apple-enhetene dine samtidig.

Du får 15W raske trådløse ladehastigheter med MagSafe, akkurat som Belkin BoostCharge PRO 3-i-1 trådløs lader, men til en mye billigere pris. Takket være MagSafe trenger du ikke justere iPhone hver gang du vil lade den. Den innebygde Apple Watch-laderen setter klokken din i nattbordsmodus for å fungere som en vekkerklokke, ideell for et nattbord.

Den eneste ulempen med denne ladestasjonen er at du må ha den offisielle Apple MagSafe-laderen for å lade din iPhone. Ellers er det en gjennomtenkt lader som burde glede de fleste Apple-entusiaster. Den har en ren, matt hvit finish som passer godt inn i et moderne kontor eller nattbord.

Belkin BoostCharge 3-i-1 trådløs lader for Apple-enheter

Best for eldre iPhones

Ingen MagSafe, ikke noe problem

$80 $120 Spar
$40

Belkin BoostCharge 3-i-1 trådløs lader for Apple-enheter er et flott alternativ hvis iPhone-en din ikke støtter MagSafe. Den er designet for å fungere med eldre iPhones fra iPhone 8-serien og fremover og inkluderer dedikerte ladeplasser for både Apple Watch og AirPods.

Fordeler

 • Fungerer med alle iPhones som støtter trådløs lading
 • Støtter nattbordmodus for Apple Watch
 • Holder telefonen og Apple Watch i sikte

Ulemper

 • Ikke kompatibel med Apple Watch Ultra

Belkin BoostCharge 3-i-1 trådløs lader for Apple-enheter var et av de aller første alternativene som kom på markedet, og det er fortsatt et godt valg for 3-i-1-lading, spesielt hvis du har en eldre iPhone som ikke støtter MagSafe. Den leverer opptil 7,5W til iPhone, noe som er litt tregere enn 15W som støttes av MagSafe, men den kan fortsatt lade telefonen helt over natten.

Stativet lader telefonen og Apple Watch i en ideell oppreist posisjon for å sjekke varsler eller aktivere nattbordmodus for klokken. Den fungerer med alle Apple Watch-modeller bortsett fra de større Ultra og Ultra 2. Slipp AirPods eller AirPods Pro i den dedikerte dokken for å lade og vise frem alle Apple-enhetene dine med stil.

Satechi Dock5 ladestasjon for flere enheter

Mest ladekraft

Et stort løft for batterilevetiden

Hva er bedre enn å lade tre enheter samtidig? Hva med å lade fem enheter samtidig; Satechi Dock5 Multi-Device Ladestasjon er den perfekte ladeløsningen for alle Apple-enhetene dine.

Fordeler

 • Lader opptil fem enheter samtidig
 • Elegant aluminiumsfinish
 • Innebygd strømforsyningsenhet

Ulemper

 • Ladekabler følger ikke med

Satechi Dock5 Multi-Device Ladestasjon er godt egnet for en familie eller arbeidsplass da den kan lade opptil fem enheter samtidig. Den har to USB-C PD-porter (opptil 20W hver), to USB-A-porter (opptil 12W hver), og en trådløs Qi-ladepute (opptil 10W), slik at du kan lade flere iPhones, iPads og AirPods . Det er ingen dedikert magnetisk lader for Apple Watch, men du kan koble dens standardlader til en av USB-portene.

Med en plassgrå aluminiumsfinish passer Dock5 perfekt inn i ditt eksisterende Apple-økosystem. Silikondelere hjelper ikke bare med å beskytte enhetene dine, men også organisere dem pent mens de lader. Den attraktive prisen gjør Dock5 uimotståelig, spesielt hvis du har flere enheter i husstanden. Du må imidlertid sørge for dine egne ladekabler, siden enheten kun leveres med en strømkabel.

Kjøp den beste 3-i-1 Apple-ladestasjonen

Alle kunne bruke mer batterilevetid. Med et trådløst ladestativ er det like enkelt å få mer ut av Apple-enhetene dine som å sette den på en ladepuck. Det er imidlertid noen få nøkkelfunksjoner du bør være på utkikk etter når du kjøper et ladestativ for flere enheter. Finn først ut om ladeeffektiviteten.

Offisielle MagSafe-ladere kan lade din iPhone med 15W, men Qi-sertifiserte ladestativ vil kun kjøpe deg 7,5W. Qi-ladestativ kommer vanligvis med et lavere prispunkt enn deres MagSafe-alternativer, så du bør finne ut om du er ute etter den mest effektive laderen eller en som får jobben gjort til en overkommelig pris.

Du bør også tenke på utformingen av laderen. Vil den holde iPhone, AirPods og Apple Watch komfortabelt? Hvis du har en spesielt stor iPhone, som iPhone 15 Pro Max, kan det hende du trenger en spesifikk lader som tillater størrelsen på telefonen din. Nesten alle vil imidlertid glede seg over Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe (2nd Gen) stativ. Ikke bare tilbyr den maksimal ladehastighet på 15 W, men den har også en stilig design som ikke stikker ut som en sår tommel på skrivebordet eller benkeplaten.

Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe (2. generasjon)

Best sammenlagt

Premium design og ytelse

$128 $150 Spar
$22

Når smarttelefonen din går tom for juice, kobler du den til. Når iPhone, AirPods og Apple Watch trenger et løft i batteriavdelingen, bruker du Belkins 3-i-1 trådløse lader med MagSafe (2nd Gen).

Fordeler

 • Hurtiglading for iPhone og Apple Watch
 • Premium byggekvalitet
 • Sømløs ladeopplevelse med MagSafe
 • Inkludert adapter med ladekabel

Ulemper

 • Kan ikke bruke nattbordsmodus for Apple Watch
  Forstå HITRUST-samsvar i lekmannsvilkår