tipsbilk.net

De beste Apple Watch-laderne i 2023

Apple er ikke det eneste selskapet som lager høykvalitets Apple Watch-ladere. Mens den offisielle Apple Watch-ladekabelen fortsatt er vårt foretrukne valg, er det andre utmerkede alternativer tilgjengelig, spesielt hvis du har et stramt budsjett eller ser etter tilleggsfunksjoner som nattbordsmodus eller lading av flere enheter.

De Apple Watch magnetisk hurtiglader med USB-C-kabel tilbyr ikke noe fancy, men den er vanligvis mer pålitelig enn de fleste tredjepartstilbud. Siden det er et førstepartstilbehør, fungerer det garantert med din bærbare og alle tidligere modeller.

Apple oppgraderte ladepucken for å støtte hurtiglading på de nyeste modellene, Apple Watch Series 9 og Ultra 2, slik at den kan få klokken til full lading på kort tid. Snoren er akkurat den perfekte lengden for bruk på et skrivebord eller nattbord og tar knapt opp plass i vesken, noe som gjør den til et utmerket alternativ for reiser.

Apple Watch magnetisk hurtiglader til USB-C-kabel

Best sammenlagt

$25 $29 Spar
$4

Apple Watch Magnetic Fast Charger med USB-C-kabel er den samme laderen som følger med nye Apple Watch-kjøp. Den er enkel å bruke, kompakt og støtter hurtiglading på de nyeste modellene.

Fordeler

 • Rask lading
 • Lett å bruke
 • Trygg og høy kvalitet
 • Reisevennlig

Belkin

For noen få dollar mer enn Apple Watch Magnetic Fast Charger, kan Belkin Portable Fast Charger for Apple Watch ikke bare hurtiglade Apple Watch, men tilbyr også muligheten til å bruke nattbordsmodus, noe som gjør den til et solid valg for skrivebordet eller nattbordet ditt. .

Selv om den har en høyere pris, kan den skryte av mye bedre byggekvalitet og en vektet base som forhindrer at laderen glir av overflater. Det er også en justerbar skive som kan romme forskjellige Apple Watch-størrelser. Enten du har standard Apple Watch eller de større Ultra-modellene, kan dette ladestativet raskt toppe klokken mens den viser den vakkert frem.

  11 måter å fikse feilkode 523 på Roblox

Belkin bærbar hurtiglader for Apple Watch

Beste ladestativ

Belkin bærbar hurtiglader for Apple Watch er et utmerket alternativ til den offisielle Apple Watch-laderen hvis du vil bruke nattbordsmodus med Apple Watch. Den gjør klokken om til en vekkerklokke, som er perfekt for lading ved nattbord.

Fordeler

 • Hurtiglading for Apple Watch
 • Kompatibel med nattbordmodus
 • Kompakt og elegant design
 • Reisevennlig

Ulemper

 • Inkluderer ikke strømadapter

Case Logic

Case Logic Apple Watch Charger er et budsjettvennlig alternativ som fungerer utmerket med alle generasjoner av Apple Watch. Den har samme design som Apples offisielle lader, men har en USB-A-port i stedet for USB-C. Den er fortsatt enkel å bruke og oppbevares pent.

Den eneste ulempen er at den lader litt sakte, men dette vil ikke være en avtalebryter hvis du lader enhetene dine over natten, siden det er god tid til å lade klokken til 100 prosent batterikapasitet.

Case Logic Apple Watch-lader

Beste budsjett

$8 $11 Spar
$3

Case Logic Apple Watch Charger er en av de rimeligste Apple Watch-laderne. Selv om den kanskje ikke støtter hurtiglading, kan den fortsatt lade klokken helt over natten.

Fordeler

 • Rimelig
 • Fungerer med alle Apple Watch-modeller
 • Lagrer fint

Anker

Det er vanskelig å gå galt med denne Apple Watch-laderen i lommestørrelse fra Anker hvis du vil holde klokken ladet når du reiser eller på jobb. Den har nesten samme størrelse som en minnepinne og kobles direkte til en USB-C-port på den bærbare datamaskinen, strømbanken eller veggadapteren, slik at du kan fylle klokken når som helst og hvor som helst.

Anker bærbare magnetiske lader for Apple Watch fungerer med alle generasjoner av Apple Watch og gir det «MFi-sertifiserte» godkjenningsstempelet fra Apple, så det er trygt å bruke med Apple-produkter, inkludert Apple Watch og AirPods. Selv om den ikke har den nye hurtiglademodulen, lader den fortsatt raskere enn de fleste tredjepartsalternativer og har sterke magneter for å holde klokken din sikkert på plass.

  Reparer Yahoo Mail sluttet å vise bilder

Anker bærbar magnetisk lader til Apple Watch

Best for reise

Skal du et sted? Denne Anker bærbare magnetiske laderen for Apple Watch lar deg strømme klokken omtrent fra hvor som helst. Du trenger bare en enhet med en drevet USB-C-port, som en MacBook, iPad eller powerbank, for å lade klokken.

Fordeler

 • Ultrakompakt og lett
 • Sikker lading
 • Holder Apple Watch sikkert
 • Trenger ikke strømuttak

Ulemper

 • Hurtiglader ikke de nyeste Apple Watch-modellene

Belkin

Det finnes mange flotte 3-i-1-ladere, men Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe (2nd Gen) har noen ekstra funksjoner som gjør den til det beste alternativet for Apple-enhetene dine. Den har en elegant T-formet design som suspenderer iPhone og Apple Watch i luften, slik at du enkelt kan se innkommende varsler.

Men det som virkelig skiller den fra mengden er dens utrolige ladehastighet. Dette 3-i-1-stativet kan lade din iPhone med de høyeste hastighetene og støtter også hurtiglading for de nyeste Apple Watches. Selv om det er dyrt, er det absolutt verdt det hvis du eier en iPhone, Apple Watch og AirPods. I tillegg kommer den med alt tilbehør, inkludert en strømadapter.

Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe (2. generasjon)

Beste 3-i-1 lader

$120 $150 Spar
$30

Belkin 3-i-1 trådløs lader med MagSafe er det perfekte alternativet hvis du vil lade Apple Watch, iPhone og AirPods samtidig. 2. generasjonsmodellen legger til hurtiglading for Apple Watch på toppen av 15W MagSafe-lading for de nyeste iPhone-ene.

Fordeler

 • Lader tre enheter samtidig
 • Hurtiglading for iPhone og Apple Watch
 • Elegant design og førsteklasses byggekvalitet
 • Eliminerer ledninger

FAQ

Spørsmål: Bruker Apple Watches MagSafe?

Mens både MagSafe- og Apple Watch-ladere bruker magneter, bruker Apple Watch-laderen en annen mekanisme kalt induktiv lading, som ikke er kompatibel med MagSafe. Det vil ikke fungere å bruke en MagSafe-lader til å drive Apple Watch.

  Hva er det verste noen kan gjøre med din ulåste iPhone?

Spørsmål: Kan jeg bruke iPhone-laderen min til å lade Apple Watch?

Ja, du kan bruke iPhone-laderen til å drive Apple Watch. Apple Watch bruker en magnetisk lader med en USB-C-kontakt som du kan koble til iPhone-ens strømadapter, forutsatt at den har en USB-C-port.

Spørsmål: Hvilken type lader bruker Apple Watch?

Apple Watch bruker en proprietær magnetisk trådløs lader som festes på baksiden av klokken. Hvis du har en Apple Watch Series 7 eller nyere, kan Apple Watch Magnetic Fast Charger med USB-C-kabel lade klokken 33 prosent raskere enn eldre ladere eller tredjepartsalternativer uten støtte for hurtiglading.

Spørsmål: Bør jeg lade Apple Watch hver natt?

Ja, du kan lade Apple Watch hver natt. Apple Watch har en funksjon for optimalisert batterilading som forsinker ladingen over 80 prosent for å forlenge batteriets levetid.

Spørsmål: Er det greit å bruke en ikke-Apple-lader med Apple Watch?

Selv om den offisielle laderen fra Apple er den beste måten å lade Apple Watch på, kan du fortsatt trygt bruke en tredjepartslader for å drive klokken. Ikke-Apple-ladere har en tendens til å være rimelige og fungerer godt med alle Apple Watches; Vi anbefaler imidlertid bare de med MFi-sertifisering for å sikre kompatibilitet og sikkerhet.

Spørsmål: Kan jeg lade Apple Watch uten lader? Hvis ja, hvordan?

Du kan ikke lade Apple Watch uten dens magnetiske lader. Men hvis du har den magnetiske USB-C-laderkabelen, kan du koble den direkte inn i USB-C-porten på MacBook, strømbanken eller til og med iPhone (hvis du bruker iPhone 15), slik at du kan lade den uten å kreve et vegguttak.

Spørsmål: Hva er dødens grønne slange?

The Green Snake of Death er en advarsel som dukker opp når klokken din har veldig lite strøm. Å koble den til en lader kan enkelt løse problemet, men hvis det fortsatt vedvarer, la det stå i noen dager for å la batteriet tømmes helt før du kobler det til strøm.

x