Den beste smarte termostaten for hjemmet ditt i 2024

Hjemmet vårt er vår trygge havn fra utsiden, og når vi kommer tilbake til det fra en hard arbeidsdag vil vi gjerne at atmosfæren skal være perfekt, og en av de største faktorene som kan bidra til dette er temperaturen.

Termostaten har blitt en stift i alle moderne hjem, og selv om den smarte termostaten ikke er så ny (den første dukket opp i 2009), blir de også stadig den nye normen for husholdningen i det 21. århundre.

Alle som har bladd i emnet minst én gang, vet om Google Nest, som lar deg fjernstyre oppvarming eller kjøling av husholdningen din, men de er ikke lenger de eneste leverandørene på markedet.

Hvordan bør jeg velge min smarte termostat?

For det første må du vite det ikke alle termostater er like, med noen ment å oppfylle de mest grunnleggende funksjonene, som oppvarming og kjøling, mens andre nå tilbyr mer komplekse tjenester, som avfukting, ventilasjon, aktivering basert på din plassering og mer.

Som du vet, er selv en ikke-smart termostat ment å redusere oppvarmings- og kjølekostnadene til et hus ved å regulere innetemperaturen når den når visse terskler. Dette betyr at oppvarmingen din ikke vil starte under sommervarmebølgene, og AC-en din vil ikke starte i de kalde vintermånedene, og denne selektive oppførselen fører til slutt til reduserte forbrukskostnader som øker over tid.

Grunnleggende smarte termostater er billige, men de krever fortsatt at du har Wi-Fi i hjemmet for å fungere og bli fjernstyrt, for eksempel styres fra en mobilenhet, og mens noen støtter dedikerte apper for å kontrollere dem, er noen til og med enklere å bruke, krever bare en nettleser.

Det sier seg selv at jo flere funksjoner en termostat har, jo mer stiger prisen, selv om disse funksjonene ikke har noe direkte med temperaturregulering å gjøre.

Jo smartere enhet, jo høyere pris

Kostnaden øker også når en termostat tilbyr tjenester som eliminerer direkte brukerinndata, eller «smarte» funksjoner. Nest Learning Thermostat overvåker for eksempel den daglige aktiviteten din for selv å finne ut når den skal begynne å varme opp eller kjøle ned huset ditt, for eksempel når du kommer hjem fra jobb på ukedagene.

Termostater med lyse og fargerike skjermer og mer fancy menyer koster mer, mens de dyreste av dem har bevegelsessensorer som lyser opp hver gang du går inn i et rom. Noen modeller kommer med eksterne romsensorer slik at den regulerer temperaturen gjennom hele huset, ikke bare rommet der termostaten er plassert.
Andre termostater støtter geo-fencing, som betyr at de overvåker plasseringen av mobiltelefonen din slik at de vet nøyaktig når du går inn eller ut av huset.
Enkelte termostatmodeller som Nest Learning Thermostat fungerer med stort sett alle andre Nest-enheter i huset ditt, for eksempel røykvarsleren eller Nest-kameraer, mens andre modeller fungerer med lyssystemer, AC-er, personlige stemmeassistenter (Google, Alexa, Siri osv. ).

Når vi snakker om stemmeassistenter, kommer de dyreste stemmetermostatene til og med med sine egne innebygde stemmeassistenter, og du kan be dem om å gjøre ting langt utover mulighetene til selv en vanlig smarttermostat, for eksempel å spille musikk.

Til slutt, hvis du skal kjøpe en smart termostat, prøv å se etter modeller som fungerer med så mange andre smarte enheter som mulig, siden mange av dem kan synkronisere på en eller annen måte for økt effektivitet.

Hvordan installerer jeg en smart termostat?

Til tross for at de er merket som smarte enheter, er det ingenting komplisert med å installere de fleste moderne termostater.

Men selv om det ikke er mye du trenger å vite om å installere selve enheten, må du fortsatt vite noen ting om hjemmesystemet ditt når du installerer det, for eksempel ledningene.

Faktisk er et godt tips når du skal installere en ny smart termostat å ta et bilde av den gamle og hvordan ledningene ble koblet til før du fjerner den, for å ha et godt referansepunkt for hvor alt går.

VVS-hus

Hvis huset ditt har et komplekst flerkomponent HVAC-system, som betyr avfuktere for hele huset, varmepumper og ventilasjonssystemer, må du sørge for at du kjøper en termostat som støtter alle disse funksjonene.

Dessverre betyr et så komplekst system også at du heller overlater termostatinstallasjonen til en fagmann.

Smart termostat strømforsyning

Hvis du eier et eldre hus, er en av nøkkelkomponentene du må se etter når du installerer en ny termostat om du har en C-ledning eller ikke, som brukes til å forsyne termostaten med strøm, som er noe som er eldre termostater ikke trengte, så det er stor sjanse for at et eldre hus ikke har en.

Heldigvis trenger du ikke å gjøre om hele husets ledningssystem bare fordi du vil ha en ny termostat, siden mange modeller kommer med forlengersett som lar deg installere en strømforsyning selv.

Noen modeller som Nest-termostatene trenger ikke en C-ledning installert for å kjøre, men de vil stjele strøm fra ovnens kontrollkretser for å holde det interne batteriet ladet, og selv om dette normalt ikke ville være et problem, men det har blitt rapportert at det kan forårsake problemer med visse VVS-systemer, og i enkelte sjeldne tilfeller kan de til og med ende opp med å steke kretskortet ditt.

Hvis du vil unngå det, ville den beste løsningen være å leie en profesjonell til å installere en C-ledning for deg, men husk at det vil ende opp med å koste deg rundt $150.

Hvilke er de beste smarte termostatene til 2024?

Fordi en termostat har en så viktig rolle i hverdagen vår, har vi bestemt oss for å sette sammen en liste over de beste som er tilgjengelige på markedet i dag, og disse oppføringene vil bli valgt basert på flere kriterier:

Ecobee Smart Termostat med stemmestyring
Google Nest-termostat
Honeywell Home T9 Smart Termostat
Google Nest Learning Thermostat
Lux Kono Smart Termostat
GLAS Smart Termostat
Sensi Touch Smart Termostat ST75
Sensi Smart Termostat ST55
Bosch Connected Control BCC100

1. Ecobee Smart Termostat med stemmekontroll

Topper listen vår over beste smarte termostater 2024 er Ecobee Smart Termostat, den 5. iterasjonen av Ecobees serie med smarte termostater, og den mest fullt utstyrte til dags dato.

Den har full støtte for stemmeassistent samt multimediastøtte, kraftige høyttalere og mikrofon, dual-band Wi-Fi-støtte for både 2,4 GHz og 5 GHz-nettverk, og mer.

Design

Enheten måler bare 4,2 x 4,2 x 1,0 tommer, og den er foreløpig kun tilgjengelig i svart, og den virker blank på grunn av glassskjermen som dekker enhetens store fargeberøringsskjerm.

Under skjermen er høykvalitetshøyttalerne som termostaten vil kommunisere med deg gjennom, og de fungerer også som høyytelsesmikrofoner som hjelper kommandoene dine å bli hørt selv fra motsatt ende av rommet.

  Hvorfor lagrer selskaper fortsatt passord i ren tekst?

Pakken inneholder ikke bare selve termostaten, men også en dedikert SmartSensor som hjelper deg med å kontrollere temperaturen i rom som er godt utenfor rekkevidden til hovedtermostaten.

Du kan kjøpe ekstra fjernsensorer hvis du vil, siden enheten kan støtte opptil 10.

Kontroller

Ecobee Smart Thermostat er mer på linje med en minidatamaskin, som drives av 1,5 GHz quad-core CPU, 4 GB flash-minne og 512 MB DDR4 RAM.

Når det gjelder hva den kan gjøre, hever eller senker denne enheten ikke bare omgivelsestemperaturen, siden den er utstyrt med temperatur-, fuktighets-, nærhets- og tilstedeværelsessensorer, og avansert stemmeteknologi som den utnytter med stor effekt.

Ecobee Smart Thermostat er også den mest allsidige når det kommer til hvor mange stemmeassistenter den kan styres med, inkludert:

Amazon Alexa
Google Assistant
Samsung SmartThings
Siri
Apples HomeKit-plattform og mer…

Dessuten kan du integrere den med de fleste andre smarthusenheter, siden den fullt ut støtter alle IFTTT-appleter, og du kan til og med legge den til alle vanlige hjemmeautomatiseringssystemer, som SmartThings, Vera og Wink.

En annen fin funksjon er det faktum at termostatens høyttalere kan brukes til å spille musikk, og det som gjør den så flott er at du kan koble den til populære strømmetjenester som Spotify.

Faktisk er stort sett alle Alexas funksjoner inkludert i denne appen, så å lytte til musikk, radio eller lokal værmelding vil ikke være noe utenom det vanlige.

Til slutt, Ecobees app er også noe som er verdt å nevne, siden ingen av de andre termostatene vi har testet hadde et grensesnitt som var så komplekst, omfattende og likevel lett å bruke som denne, og likte å kalibrere termostaten for å møte alle våre behov.

Kjennelse

Det er ingen tvil om at Ecobee Smart Thermostat er den beste du kan kjøpe inn 2024, og vi har spesifikasjonene for å bevise det.

Mens prislappen juni være litt høyere enn de andre oppføringene våre, vil det være verdt det flere ganger når du innser hvor effektivt det er å bruke, hvor flott det er å kontrollere, og hvordan du også i utgangspunktet får en Alexa-assistent som en 2-for- 1 avtale.

Hvis du ønsker å berike livet ditt med en fantastisk ny smarthjemenhet, fortsett og kjøp fjernsensorene til overs.

2. Google Nest-termostat

Sannsynligvis et hovednavn i enhver liste over smarte termostater, Google Nest lanserte i utgangspunktet trenden, og selv etter 10 år siden den første modellen kom på markedet, holder den seg fortsatt ganske sterk.

Den første fordelen som kommer til tankene med denne termostaten er det faktum at den regnes som en inngangsenhet fra et pris- og funksjonssynspunkt, og er den rimeligste av alle Nest-termostatmodeller.

Akkurat som alle andre smarte termostater på listen vår, lar denne enheten deg kontrollere temperaturen og kjølingen av huset ditt via telefon eller stemme, og du kan til og med sette arbeidsplaner for å spare energi og ikke starte opp når det ikke er nødvendig.

Den varsler brukere når HVAC-problemer oppdages, og den støtter til og med Nest-temperatursensoren som lar deg overvåke andre roms temperatur og kontrollere dem også, ikke bare den der Nest er plassert.

Design

Når det gjelder estetikk, har Nest Thermostat en veldig elegant design, med en rund speilberøringsskjerm der den kan vise deg omgivelsestemperaturen, måltemperaturen din, og om den varmer eller kjøler ned rommet.

Den måler 1,07 tommer tykk og 3,3 tommer i diameter, den er laget av 49 % resirkulert plast, og kommer i 4 forskjellige farger som passer til nesten enhver husholdning:

Når vi snakker om estetikk, kommer Nest også med trimsett som hjelper deg med å skjule hull og sprekker som ble etterlatt etter å fjerne den gamle termostaten.

Kontroller

Du kan kontrollere enheten enten via sin egen berøringsskjerm eller via Google Home-appen, Google Assistant og Amazon Alexa-talekommandoer.

Kontroll av enheten direkte kan gjøres gjennom berøringslinjen på høyre side, siden skjermen kun er til visningsformål og ikke til kontroll.

Berøringslinjen lar deg stille inn temperaturen ved å sveipe opp eller ned, og ved å trykke på den åpnes andre nyttige menyer på skjermen, for eksempel kalenderen, innendørs og utendørs temperaturer og mer.

Google Home-appen har all funksjonaliteten til enhetens opprinnelige meny, og til og med noen få ekstra funksjoner, for eksempel grafer designet for å vise deg hvordan termostaten fungerte over en viss tidsperiode, hvordan du kan spare energi og mer.

Kjennelse

Alt i alt har Google Nest alle funksjonene du kan forvente av en god smart termostat, fra en moderne design til dyptgående klimakontroller, og gitt hvor rimelig den er, fortjener den mer enn vår førsteplass.

Du kan kjøpe en Nest Thermostat fra Googles offisielle butikker, eller du kan til og med dra nytte av et sporadisk Amazon-salg, siden noen ganger selger de det enda billigere.

3. Honeywell Home T9 Smart Termostat med sensorer

Den neste oppføringen på listen vår er en smart termostat som er kompakt, enkel å installere, er C-wire-kompatibel og bruker fjernsensorer (opptil 20) for å sikre at hele huset ditt varmes eller avkjøles på en jevn måte. Møt Honeywell Home T9.

Disse sensorene overvåker også når en person kommer inn i et bestemt rom, slik at den kan bringe temperaturen i det til samme nivå som rommet der termostaten er plassert.

Det er litt dyrere enn vår #1-oppføring med rundt 70 dollar, selv om det kommer fullpakket med noen ekstra funksjoner som vi vil diskutere mer detaljert nedenfor.

Design

Termostaten er veldig liten i størrelse, og den generelle formen er som en firkant med avrundede kanter, som måler 4,9 x 3,7 x 0,9 tommer og har en 3,3-tommers (diagonal) fargeberøringsskjerm.

Dessverre er det ikke mye variasjon når det gjelder hvilke farger den er tilgjengelig i, da brukerne bare må holde seg til T9s tradisjonelle hvite fargevalg.

Kontroller

Foruten de åpenbare temperatursensorene, kommer den også med fuktighetssensorer, og den er 2,4 GHz og 5 GHz-kompatibel, slik at den kan kobles til alle hjemmenettverk som er tilgjengelige for øyeblikket.

Når det gjelder installasjon av termostaten, har du alt du trenger i esken når du bestiller den, inkludert:

Den trådløse smarte romsensoren
C-Wire adapter
Monteringsskruer
Monteringsplate
Trådetiketter
En installasjonsveiledning

På grunn av denne komplette pakkeløsningen, markedsføres termostaten som en modell som alle kan installere selv, og når sant skal sies, fant vi ingen problemer med å montere den i stedet for vår gamle termostat.

Det viktigste er at T9 er kompatibel med de fleste moderne HVAC-systemer.

T9 kan styres via berøringsskjerm, stemme (Amazon Alexa, Google Assistant og Microsoft Cortana), eller app, og den kan kobles til andre smarte hjemmeenheter via IFTTT-appleter.

En ulempe med denne modellen er at den ikke ser ut til å fungere med andre Honeywell-enheter, for eksempel sikkerhetskameraer eller vannlekkasjer eller frysedetektorer.

Kjennelse

Alle aspekter tatt i betraktning, Honeywell Home T9 Smart Thermostat er flott for alle som har et stort hus som trenger å få varmen regulert deretter, og det brede utvalget av kontrollalternativer gjør den til et utmerket valg for brukere med forskjellige stemmestyrte enheter.

Den offisielle nettsiden også.

4. Google Nest Learning Thermostat

Mest sannsynlig lurer du sannsynligvis på hvorfor Google Nest Learning Thermostat ikke er et sted høyere på listen vår, spesielt gitt hvordan Google Nest er vårt andre valg.

Svaret er ganske enkelt: Selv om denne enheten faktisk kommer med mange ekstra funksjoner sammenlignet med den grunnleggende motparten, er prislappen nesten det dobbelte.

  Slik bruker du XLOOKUP-funksjonen i Microsoft Excel

Når det gjelder funksjonalitet, er hovedforskjellen mellom de to oppføringene noe du ganske mye kan gjette ut fra navnet: denne enheten lærer av seg selv til det punktet hvor den vil kreve minimalt med menneskelig input (eller til og med ingen).

Design

Google Nest Learning Thermostat har samme kjernedesign som den vanlige Google Nest, med en sirkulær form og glassskjerm, selv om den er litt tynnere med bare 1,2 tommer tykk og 3,2 tommer i diameter, med en mye større 2,1-tommers skjerm.

Termostatens kropp er også av mye høyere kvalitet, og er laget av metall i stedet for resirkulert plast, og fargene er også litt annerledes på grunn av det:

Svart
Hvit
Rustfritt stål
Kobber

Kontroller

Hovedhøydepunktet til denne enheten er Auto-Schedule-funksjonen som lærer hva dine daglige oppvarmings- og kjøletemperaturer er, og den gjør dette i løpet av den første uken av bruken.

Du kan fortsatt justere disse innstillingene manuelt senere, selv om denne funksjonen kan være nyttig for de som hater å sitte og planlegge termostatene sine manuelt.

Akkurat som Google Nest bruker læringsvarianten en ytre ring for å kontrollere enheten manuelt, og bruken av den er stort sett den samme (sveip opp og ned for å regulere temperaturen, trykke for å få tilgang til menyer, etc.)

Google Nest Learning Thermostat har også flere sensorer inni seg sammenlignet med den grunnleggende versjonen, og disse inkluderer lys-, fuktighets- og aktivitetssensorer.

Som nevnt i introduksjonen, lyser noen termostater opp skjermen når du kommer inn i rommet, og Google Nest Learning Thermostat er en av dem.

Dette gjør det lettere å vurdere statusen til et rom, siden du ikke lenger trenger å gå opp til termostaten i seg selv og samhandle med den for å se skjermen.

Når det gjelder kompatibilitet, fungerer Google Nest Learning Thermostat med alle andre Nest-enheter, og du kan kontrollere den via Google Home, Amazon Alexa og IFTTT-appleter.

Kjennelse

Da vi testet ut denne termostaten, var vår største bekymring hvor godt Auto-Schedule fungerte, men vi ble positivt overrasket over å se at den gjorde en god jobb med å overvåke vår nøyaktige rutine og preferanser.

Den større skjermen og Fairsight-funksjonen gjorde det mye lettere å lese termostaten, og fargevalgene gjorde at rommet ser mye mer moderne ut og i harmoni med det 21. århundre.

Derfor, hvis du ikke er plaget av den mye høyere prislappen og vurderer at ekstrafunksjonene er mer enn verdt det, fortsett og skaff deg Google Nest Learning Thermostat med en gang.

5. GLAS Smart Termostat

GLAS Smart Thermostat fra Johnson Controls er en velutstyrt smarthusenhet som kan skilte med et veldig unikt og moderne design, selv om dette ikke betyr at den vektlegger form fremfor funksjon.

Selv om selskapet som laget denne termostaten ikke er så kjent som de andre oppføringene våre, gjør det en god jobb med å opprettholde en hyggelig hjemmeatmosfære for å garantere at den får plass på listen vår.

Design

I motsetning til våre andre oppføringer som vanligvis har selve termostaten med en skjerm/berøringsskjerm på, har Glas Smart Thermostat en gjennomskinnelig OLED-berøringsskjerm hvorfra du kan administrere termostatens innstillinger manuelt.

Basen på termostaten der du monterer den på veggen er sølv og svart, noe som gjør den til et utmerket valg for nesten alle rom.

Den måler 1,18 x 5,51 x 5 tommer, og brukergrensesnittet er moderne og vakkert, med en nesten Windows 10/Android/iOS-stemning.

Kontroller

En av glasstermostatens nøkkelfunksjoner er overvåkingsverktøyet for luftkvalitet som fungerer både innendørs og utendørs, slik at du kan vite hvor varmt eller kaldt det er ute, men også kvaliteten på selve luften.

Enheten fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, og du kan også styre den, sammen med mange andre Glas-termostater via en dedikert app som er tilgjengelig på både Android og iOS.

Apropos apper, termostaten mottar kontinuerlig oppdateringer, så den blir i grunnen bedre over tid.

Akkurat som Nest Learning Thermostat, har GLAS Smart Thermostat sin egen versjon av Auto-Schedule kalt Smart Scheduling, og de fungerer omtrent på samme måte, tilpasser seg hverdagen og fører til slutt til lavere strømregninger.

Når det gjelder hvilke systemer den fungerer med, vet at GLAS Smart Termostat fungerer med nesten alle HVAC-systemer, og du kan se nøyaktig om systemet ditt er kompatibelt ved å besøke GLAS-nettstedet.

Kjennelse

GLAS Smart Thermostat får desidert flest poeng på listen vår i visuell avdeling, med den gjennomsiktige OLED-berøringsskjermen som ser flott ut i stort sett alle romdesign.

Mer så, det faktum at den overvåker ikke bare temperaturen, men også kvaliteten på omgivelsesmiljøet gjør den til et must for alle som bor i store forurensede byer.

Alt i alt er det en veldig pålitelig smart termostat, den håndterer temperaturen i huset ditt veldig bra, og det faktum at du kan programmere den via stemmeassistenter eller dedikerte apper gjør den til et flott tillegg for enhver moderne husholdningsbruker.

Du kan få Glas Smart Thermostat rett fra det offisielle Johnson Controls Amazon-nettstedet, eller fra deres offisielle nettside, så fortsett og gjør ditt smarte hjem enda smartere og ser bedre ut i dag!

6. Lux Kono Smart Termostat

Lux Kono er et stift produkt laget av Lux Products, og representerer et skritt fremover når det gjelder smartenhetsteknologi, og er lysår foran sine tidligere enheter.

Design

Lux Kono er ganske unik med tanke på design, og mens andre termostater faktisk ser ut som klimakontrollenheter du trenger i huset ditt, ser denne enheten så bra ut at du føler at den faktisk får rommet til å se bedre ut.

Med 4,5 x 4,5 x 1,0 tommer er den stort sett den samme størrelsen som andre standardtermostater, og frontplaten er avtakbar og kommer i 6 forskjellige fargevalg:

Midnattsvart
Mørkeblå
Hibiskus rød
Sjøgrønn
Ekte hvit
Mal-det-selv (slik at du kan tilpasse det etter eget ønske)

En flott funksjon er at nye frontplater kan kjøpes separat, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at termostaten ikke lenger er i harmoni med rommet ditt i tilfelle du noen gang pusser opp.

Kontroller

Du kan kontrollere Lux Kono fra selve enheten ved hjelp av en aluminiumsknapp, eller du kan velge å bruke Amazons Alexa, Google Assistant eller Siri for å styre den via stemmen.

Den har også geo-gjerde, slik at den kan fungere av seg selv når du går inn eller ut av et rom, så lenge du har det greit å dele posisjonen din med Google-tjenester.

Lux Kono kan også stilles inn og administreres via deres dedikerte app, og du kan bruke den til å angi din egendefinerte oppvarming/kjølingsplan, justere temperaturbehovene dine, slå geo-fecing på og av og mer.

Dessverre er det her listen over kontrollfunksjoner slutter, siden Lux Kono ikke er laget for å fungere med andre smarte hjemmeenheter, og den kommer heller ikke med funksjoner for ekstern romføling.

En annen ulempe er at den ikke lar deg overvåke utendørs værforhold og fuktighetsnivåer, og som du juni Disse kan i stor grad påvirke måten termostaten din kan varme opp eller avkjøle et hus på.

Å installere det er ikke mye av en stor sak, selv om de som er helt ukjente med hvordan elektriske ledninger fungerer, anbefales å søke profesjonell hjelp.

Den bruker en C-ledning som strømkilde, men den kommer også med en C-ledningsadapter i tilfelle huset ditt ikke har en.

Kjennelse

Alt tatt i betraktning er Lux Kono en godt avrundet termostat som har alle funksjonene du forventer av en slik enhet.

  Slik fikser du CE-34788-0 PS4-feilkoden

Du kan kontrollere den gjennom flere metoder, både manuelle eller via talekommandoer eller app, den støtter geo-gjerde for å kontrollere romtemperaturen basert på plasseringen din, og prisen er ganske rimelig.

Selv om vi gir den ekstra poeng for hvor godt vi kan tilpasse den med hjemmeinnredningen vår, kan vi ikke la være å ta noen av disse poengene tilbake på grunn av mangelen på kompatibilitet med andre smarte enheter, samt mangelen på noen veldig nyttige sensorer .

Ikke desto mindre presterte den godt under tester, slik at brukere kunne endre temperaturer raskt og enkelt.

Gå over til Amazon og prøv Lux Kono selv, og du vil ikke angre.

7. Sensi Touch Smart Termostat ST75

Hvis du vil ha en smart termostat som virkelig er smart, men som fortsatt opprettholder et klassisk design, trenger du ikke lete lenger enn til Sensi Touch Smart Termostat ST75.

Denne enheten er enkel å installere, stille inn og kontrollere, og du kan bruke den til å stille inn hjemmets temperatur fra omtrent hvor som helst, slik at du kan finne huset akkurat slik du vil ha det på innsiden.

Design

Det er ikke mange designalternativer for ST75 annet enn muligheten til å velge mellom et blankt svart og et blankt hvitt eksteriør, og med mindre du har en skikkelig konkurranse for dingser som ser ut på en bestemt måte, er denne termostaten mer enn nok.

Fullfarge-berøringsskjermens kontrollpanel er veldig stort på rundt 4,2 tommer, noe som gjør det synlig på avstand, og enheten måler som helhet 3,4 x 5,6 x 1,0 tommer.

Sammenlignet med ST55 som vil vises i listen vår senere, er designet mye mer moderne, og det første du vil legge merke til er mangelen på faktiske fysiske knapper.

Styre

Termostaten kommer med en innebygd Wi-Fi-radio som lar den koble til hjemmenettverket ditt, og kan styres via Amazon Alexa, Apple Siri og Google Assistant stemmekommandoer.

Den kommer med geo-gjerder, du kan stille inn den til å varsle deg når temperaturer og fuktighetsnivåer faller under et visst punkt, og du kan lage din helt egen 7-dagers oppvarming/kjølingsplan slik at du kan spare så mye på strømregningene dine som mulig.

Dessverre støtter ikke ST75 IFTTT-appleter, og derfor ingen andre IFTTT-kompatible smarthusenheter.

En annen ulempe er at ST75 ikke kommer med eksterne romsensorer, så du må installere én enhet i hvert rom der du vil at temperaturen skal kontrolleres.

Kjennelse

Sensi Touch Smart Termostat ST75 utmerket seg i stort sett alt vi prøvde å sette den gjennom, og den gjør en god jobb med å varme opp eller kjøle ned rommene så snart du gir kommandoene.

Imidlertid er den daterte designen og begrensede funksjonaliteten (mangel på IFTTT-støtte og eksterne romsensorer) de eneste virkelige grunnene til at dette produktet ikke er høyere på listen vår.

Ikke desto mindre, hvis disse ulempene ikke er så viktige og du bare vil ha en termostat som gjør jobben sin riktig, så fortsett og kjøp Sensi Smart Thermostat ST75 akkurat nå.

8. Sensi Smart Termostat ST55

Rimelighet og klassisk design er det som gjør Sensi ST55 så populær blant brukere, og med sin egen del av funksjoner og temperaturkontrollverktøy under beltet er det ikke rart at den kom på listen vår.

Design

Når det kommer til mote, er det her Sensi Smart Thermostat ST55 taper flest poeng, siden den ved første øyekast ser ut som en klassisk ikke-smart termostat.

Den måler 3,7 x 5,8 x 1,0 tommer, og er kun tilgjengelig i en vanlig hvit farge med en monokrom LCD-skjerm sammen med Mode, Fan og Schedule-knappene (disse er faktiske fysiske knapper, siden enheten mangler berøringsskjermer av noe slag).

Kontroller

De nevnte knappene kan brukes til å regulere romtemperaturen, og designet er ganske intuitivt (å trykke opp øker romtemperaturen, trykk senker den osv.).

Du kan bruke knappene til å konfigurere Wi-Fi-innstillingene, bytte mellom Fahrenheit- og Celsius-skalaer, konfigurere innstillinger for oppvarming, kjøling og fuktighet og mer.

Når det gjelder kravene, er denne termostaten kompatibel med de fleste HVAC-systemer, selv om en C-ledning er et must hvis du vil installere den.

Tilkoblingen er også ganske begrenset sammenlignet med våre andre oppføringer, siden den kun støtter 2,4 GHz Wi-Fi-radio, selv om kommandoinngang fortsatt er variert siden den fungerer bra med Alexa, Google og Siri stemmekommandoer, men ikke IFTTT-appleter.

Du kan integrere den ytterligere i husholdningen din med HomeKit-, SmartThings- og Wink-systemer, og den har en form for geo-gjerde, selv om den er ganske begrenset når det gjelder funksjonalitet.

Kjennelse

Prisen er rimelig og funksjonene er mange, den er enkel å installere og programmere, kan kontrolleres på en rekke måter, og den opptrådte også feilfritt under tester.

Faktisk er den eneste sanne ulempen med denne smarte termostaten den daterte designen og tilstedeværelsen av fysiske knapper, men hvis du verdsetter funksjon fremfor form, så prøv for all del denne termostaten.

Du kan kjøpe Sensi Smart Thermostat ST55 fra Amazon, og du kan til og med dra nytte av blitssalget som de tilbyr noen ganger.

9. Bosch Connected Control BCC100

Bosch Connected Control BCC100 skiller seg ikke ut med noe spesielt, siden den kommer godt utstyrt når det gjelder verktøy og funksjoner, slik at du kan kontrollere temperaturen i hjemmet hvor som helst så lenge du har telefonen for hånden .

Design

Hele enheten måler 3,0 x 5,1 x 1,0 tommer, og skjermen er stor og farget, så det er ganske enkelt å bruke det uansett om du gjør det manuelt, via talekommandoer eller gjennom den dedikerte appen.

Dessverre kan det ikke sies så mye om det ytre skallet, siden det kun kommer i en standard matt hvit finish

Styre

Bosch Connected Control BCC100 er kompatibel med nesten alle 24V HVAC-systemer, og den bruker en 2,4GHz Wi-Fi-radio for å kobles til nettverket ditt.

Dessverre er det mange ulemper med denne termostaten også, eller i det minste når du sammenligner den med hva de andre oppføringene på listen vår har å tilby.

For eksempel mangler den eksterne romsensorer, så du må installere en termostat i hvert rom, og den har heller ingen geofencing-funksjoner, så du må programmere termostaten i henhold til timeplanen din selv.

Til slutt mangler den noen form for Smart Home-integrasjon, og den eneste stemmeassistenten den fungerer med er Amazons Alexa, og selv da er du ganske begrenset til å bare heve og senke romtemperaturen.

Kjennelse

Av alle de smarte termostatene på listen vår, er denne riktignok den mest grunnleggende av dem alle, både når det gjelder hvordan den ser ut, så vel som hva den kan gjøre, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Hvis du er den typen bruker som fortsatt foretrekker den klassiske termostaten, er BCC100 det perfekte produktet som kan hjelpe deg med overgangen til noe bedre og mer avansert.

For de av dere som virkelig er interessert i denne modellen, kan du få Bosch Connected Control BCC100 fra Amazon, og til og med dra nytte av det sporadiske salget de har

Smarte termostater: Konklusjon

Nye termostatmodeller dukker opp hvert år, men ikke alle er gode nok til å komme på listen vår.

Noen enheter ser bra ut og kan enkelt tilpasses, andre er supereffektive i det de gjør, og til slutt er det de som rett og slett er rimelige og derfor tilgjengelige for alle.

Til slutt er valget helt opp til deg, og basert på våre korte beskrivelser håper vi at du vil være i stand til å velge den perfekte termostaten som vil fungere med din husholdning.

Vær imidlertid oppmerksom på at prisen på en smart termostat er høyere enn for en tradisjonell, men avkastningen på investeringen kommer raskt nok når du ser hvordan strøm- og gassregningene går ned.

Vet du om noen annen termostat som fortjente en plass på listen vår? I så fall, fortell oss om det i kommentarfeltet nedenfor, vi vil vurdere det, og hvis vi er imponert over spesifikasjonene, legger vi det til i listen vår.