Din guide til stedsbasert målretting

Har du ingen anelse om hvordan geofencing kan være et effektivt verktøy for stedsbasert målretting? Denne omfattende veiledningen vil hjelpe deg å forstå Geofencing, hvordan det fungerer, dets applikasjoner og alt i mellom.

Tenk på et scenario. En shopper går inn i et kjøpesenter og mottar umiddelbart en tekstmelding eller en push-melding som informerer om at en nyåpnet restaurant tilbyr gratis drinker etter lunsj. En lovende markedsføringstaktikk er å lokke inn kunder i nærheten.

Men hva gjorde det mulig å målrette kunder basert på deres plassering? Geofencing er svaret. Så, hva innebærer egentlig begrepet geofencing?

Geofencing er en kraftig lokasjonsbasert teknologi som gir enhver bedrift eller e-handelsapplikasjon mulighet til å bruke kommunikasjonsbaserte tjenester som radiofrekvensidentifikasjon (RFID), Wi-Fi eller GPS, og sette opp en virtuell perimeter eller gjerde rundt målområdet og utføre en programmert handling når en mobil enhet går inn eller ut av en virtuell geografisk grense.

Å målrette brukere basert på deres nåværende plassering er en utrolig måte å gjøre markedsføringskampanjer til en suksess på, og geofencing er verktøyet som lar deg utføre stedsbasert målretting. Men det er ikke alt som geofencing hjelper deg som bedrift å oppnå. Nysgjerrig på å vite mer? Bli med oss ​​mens vi leder deg gjennom artikkelen.

Hvordan fungerer Geofencing?

Geofencing bruker kommunikasjonsteknologier som GPS, RFID, Wi-Fi, mobildata og IP-adresseområdet for å sette opp et virtuelt gjerde. For det første bruker en utvikler eller markedsfører GPS- eller RFID-drevet programvare for å sette opp et virtuelt geofence rundt en geografisk plassering som en bygning, butikk, restaurant eller til og med en by eller stat.

En polygonal geofencing-programvare er også nødvendig for å merke punkter på kartet, som fungerer som et geofence for å spore plasseringen.

Vanligvis opprettes virtuelle geofences som en sirkel rundt det målrettede stedet på Google Maps, integrert under apputviklingen. Den fungerer som en grense som automatisk utløser en korrelert respons, for eksempel å sende en tekst eller e-post, levere en annonse på sosiale medier eller levere en appvarsling, hver gang en bruker eller en mobilenhet går inn i eller forlater det geofergede området.

  Slik låser du opp Chime-kontoen

Den utløste responsen tilordnes av en administrator eller en markedsfører, avhengig av hvor teknologien implementeres. Interessant nok er det mulig å spore forskjellige aktiviteter, for eksempel inn- og utkjøring i hvert geofence, og spesifisere en distinkt respons for hver trigger.

Geofencing lar utviklerne sette opp og overvåke flere geofences på et gitt tidspunkt, og den øvre grensen er 100 geofences per app per enhetsbruker.

Bruker og anvendelser av Geofencing

Geofencing kan implementeres i ulike scenarier, alt fra markedsføring og annonsering til stedssporing, og det kan også bidra til å håndheve loven. La oss se nærmere på de mest populære programmene for geofencing.

Bedre markedsføringsresultater

Bedrifter kan utnytte geofencing-teknologi for å målrette kunder basert på plassering og tilby eksklusive avtaler for å fange oppmerksomheten deres og utkonkurrere konkurrentene. Geofencing kan være et verdifullt markedsføringsverktøy for å vise annonser til brukere som krysser geofence og levere push-varsler.

Asset Management og kjøretøysporing

Geofencing gjør det mulig å spore verdifulle eiendeler som datamaskiner og kjøretøy og utløser varsler når de tas utenfor det geofencerte stedet.

Arbeidsplass og ansattes tidsregistrering

Bedrifter implementerer raskt geofencing-teknologi for å vite når en ansatt går inn på geofencing-arbeidsstedet og automatisk klokke dem inn.

På samme måte blir lederne varslet umiddelbart når den ansatte slår ut eller forlater stedet på stedet. Det hjelper også å avgjøre om den ansatte har forlatt jobbstedet eller ikke etter å ha klokket ut.

Identifiser kriminelle

Rettshåndhevende organer implementerer geofences for å spore borgere som kan ha begått en forbrytelse. Den gjør det også klart om den antatte kriminelle var til stede i det gitte tidsrommet.

Lever personlig tilpassede resultater

Bedrifter kan implementere geofencing for å forbedre kundeopplevelsen og levere personlige resultater. De kan målrette mot brukere som er tilstede på arrangementsstedet og be dem om å skrive en rask anmeldelse på sosiale medieplattformer.

Annonsering i sosiale medier

Sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, Snapchat og Twitter har innebygd geofencing-teknologi. Disse annonseplattformene lar deg sette opp et geofence og målrette deg mot folk i det området.

Fordeler med Geofencing

Nå som vi har en god ide om hvordan geofencing fungerer og hvor du kan implementere geofencing, fortsett for å sjekke ut fordelene med å bruke Geofencing-teknologi.

  18 Hver hovedsjef i Elden Ring oppført i rekkefølge

Målrett kunder på perfekt tid og sted

Markedsførere kan annonsere produktene sine og vise salget til målkundene etter å ha geofencert konkurrentene. På denne måten kan de fange kundenes oppmerksomhet når de ønsker å foreta et kjøp.

Forbedre produktiviteten

Arbeidsgivere kan eksternt administrere arbeidsstyrken, bruke geofencing for å forbedre teamsamarbeidet og ta datadrevne beslutninger for å overføre ansatte fra ett sted til et annet basert på geofencing.

Sikrer sikkerheten til informasjonen

Geofencing letter ansvarlighet og bidrar til å begrense ansattes tilgang til enheter og applikasjoner, og beskytter deres verdifulle data.

Forbedrer nøyaktigheten

Geofencing-drevne varsler og påminnelser effektiviserer det daglige arbeidet og gjør det enklere å spore tid.

Øk det lokale salget

Geofencing-aktiverte kampanjekampanjer som tilbyr eksklusive rabatter og flere andre fordeler til lokale kjøpere bringer store folkemengder til butikken mer enn tradisjonell reklame kan.

Forbedret dataanalyse

Geofencing gir bedre sporing og analyse av kundedata basert på ulike beregninger som visninger, engasjementer, visninger og konverteringer.

Forhindrer tyveri

Geofencing hjelper organisasjoner med å beskytte eiendeler og unngå tyverier ved å varsle tjenestemennene når det overtrer det inngjerdede stedet.

Slå konkurrentene dine

Geofencing av konkurrentens merkevare for å tilby lovende avtaler er en effektiv markedsføringsstrategi for å introdusere merkevaren din og fange oppmerksomheten til kundene.

Øk salg og inntekter

Geofencing-baserte omnikanal-markedsføringskampanjer øker salget og inntektene til virksomheten ettersom de kan målrette mot publikum basert på plassering.

Typer Geofencing

Avhengig av formålet med applikasjonen den brukes til, er geofencing hovedsakelig av to typer, nemlig. Aktiv og passiv.

#1. Aktiv Geofencing

I denne typen geofencing åpnes appen på kundens smarttelefon, og GPS-tjenestene fortsetter å kjøre hele tiden. Dette gjør det mulig for bedrifter å spore individuelle kunder etter breddegrad og lengdegrad. Det er høyt batteriforbruk i den aktive geofencing-teknikken på grunn av at GPS alltid er på under hele appbrukstiden.

#2. Passiv Geofencing

Passiv geofencing, i motsetning til aktiv geofencing, trenger ikke at applikasjonen er i en konstant aktiv tilstand fordi den er designet for å fortsette å kjøre i bakgrunnen. Passiv geofencing er ikke avhengig av GPS-teknologi; i stedet er de avhengige av Wi-Fi eller mobildata.

Passiv Geofencing kan ikke fungere i sanntid, og dermed er det inkompetent å skyve umiddelbare annonser og varsler på brukerens enheter. Denne typen geofencing brukes først og fremst til å samle inn brukerdata fordi den ikke kan utføre sanntidshandlinger.

Utfordringer ved Geofencing-teknologi

Geofencing tilbyr haugevis av fordeler, men i likhet med andre teknologier har den også sin del av utfordringer. Følgende er utfordringene som Geofencing sliter med å overvinne.

  Forskjeller mellom rapport og dashbord

Teknologien trenger vedlikehold som virker monotont etter en stund, og ikke å glemme er buggy, selv om brukere har uttalt at den gir ganske nøyaktige resultater mesteparten av tiden.

Geofencing er kjent for å forårsake bekymringer om personvernet. Ansatte og kunder kan være nølende med å dele posisjonsdataene sine, som er kjernefaktoren bak geofencing-basert markedsføring og forretningsrelaterte taktikker.

Geofences er sterkt avhengige av posisjoneringsteknologier som GPS, mobilnett og Wi-Fi, som bare kan levere presise resultater i en kort parameter.

Geofencing fører til høyt strømforbruk og batteritømming, noe som kan være bekymringsfullt for ansatte som bruker smarttelefonene sine.

Geofencing Future Scope

Ved å hjelpe bedrifter med å sette opp virtuelle geografiske grenser og overvåke de ansatte i sanntid, er geofencing i stor grad i ferd med å innhente populariteten. I de kommende årene vil geofencing, kombinert med teknologier som GPS, Wi-Fi og RFID, hjelpe bedrifter med å nå mange mål.

I følge forskningen Geofencing Market by Solution, Technology, Industry & Region – Forecast 2022 – 2032, forventes Geofencing-markedet å oppnå en verdsettelse på USD 9,596,6 millioner innen 2032 fra USD 1,867,2 millioner i 2022.

Denne akselererte veksten vil bli drevet av teknologiske fremskritt, som vil hjelpe bedrifter å omfavne geofencing for å gi en bedre brukeropplevelse, forbedre kundebevaring og øke det totale salget. Innføringen av 5G-teknologi vil tilby høyhastighetsdata og posisjonsnøyaktighet, noe som vil øke bruken av geofencing ytterligere i lokasjonsbaserte markedsføringsscenarier.

Oppsummering

Det er stort sett alt du trenger å vite om Geofencing, som sakte er i ferd med å bli en medfødt del av vår virtuelle verden. Geofencing gjør det mulig for virksomheter å utnytte kommunikasjonstjenester for geomålretting av potensielle brukere for å nå flere viktige mål. Det er unødvendig å si at geofencing ser for seg en lovende fremtid.

Du kan også bruke Guerrilla-markedsføring med målbasert markedsføring for å fange kundenes oppmerksomhet og viral eksponering.

x