tipsbilk.net

Dreame Big This Black Friday med fantastiske vakuumrabatter

Dette innlegget er sponset av Dreame.

Dreame lanserer betydelige rabatter denne Black Friday med opptil $450 rabatt på trådløse og våte/tørre støvsugere og robovacs. Kjent for kraftig sug og utmerket verdi, er en Dreame-støvsuger en ideell godbit denne Black Friday, spesielt hvis du trenger en oppgradering for å gjøre husarbeidet enda mer håndterbart.

Denne Black Friday kan du få 10 % rabatt på alle trådløse støvsugere ved å bruke koden muobf10off, og 5 % rabatt på H12 Pro og robotstøvsugere ved å bruke koden muobf5off.

Gjør livet ditt enklere med Dreames innovative støvsugere

DreameBot L20 Ultra Robotstøvsuger

$1050 $1500 Spar $450

L20 Ultra er en av de mest avanserte robovacsene du finner. Ikke bare rengjør den tepper med bemerkelsesverdig sug, men den tørker også tregulv med forbløffende presisjon. Og takket være Dreames unike MopExtend-teknologi vil ingen hjørne gå glipp av. Det er en høyteknologisk robovac med en helautomatisk basestasjon som samler støv, renser og tørker moppen, og tilfører vann og rengjøringsløsninger. Så, len deg tilbake og slapp av eller sett rengjøringsplaner for når du er ute og gå tilbake til et rent, friskluktende hjem!

DreameBot L10s Ultra Robot Vacuum

  13 beste plattformer for å selge dine digitale eiendeler

$630 $900 Spar $270

Hvis L20 Ultra er en investering, kommer L10s Ultra denne gangen ut med den største oppriktighet for å la forbrukere oppleve en helautomatisert rengjøringsmetode. Med 30 % rabatt denne Black Friday er det den perfekte tiden å spare mye på en kraftig, helautomatisk støvsuger og mopp. Basestasjonen sørger for at det er svært lite for deg å gjøre med automatisk støvtømming, mopprengjøring og -tørking, og påfylling av vann og løsning. Du kan lage flere kart for forskjellige rom og angi tidsplaner i appen, slik at du bare trenger å slapp av når du kommer hjem etter en lang dag.

DreameBot D10 Plus Robotstøvsuger

$280 $400 Spar $120

Hvis du søker enda mer verdi, tilbyr D10 Plus toppfunksjoner til en svært rimelig pris i tillegg til en 30 % rabatt på Black Friday-avtalen. Den har lignende automatiske funksjoner som andre DreameBots og er den perfekte, lommevennlige måten å finne husarbeidet på.

I tillegg til automatisk rengjøring, tømming og etterfylling får du rask kartlegging og baneplanlegging, planlegging i appen, videokontroll og talekommandoer med Alexa.

Dreametech H12 Pro våt- og tørrstøvsuger

$350 $560 Spar $210

H12 Pro er en trådløs støvsuger og mopp ideell for hjem med tregulv. Hvis badet og kjøkkenet er dine største bekymringer, så trenger du det definitivt! Dens tokantede rengjøringsteknologi rengjør tett til fotlister og gjør de vanskelig tilgjengelige stedene til en lek. Med støvsugerens selvrensende og varmlufttørketeknologi kan du fokusere oppmerksomheten andre steder mens den høyteknologiske sensoren justerer suget til optimer strømforbruket og håndter rotet det renser.

  Slik legger du til eller fjerner telefonnummeret ditt i meldinger eller FaceTime

Nyt større rabatter på H12 Pro under Black Friday, mellom 24. november og 27. november, og få den for bare $299,99. Du kan også spare ytterligere 5 % rabatt ved å bruke koden muobf5off, noe som reduserer prisen til bare $284,99. 43 % rabatt på den opprinnelige prisen er et absolutt røverkjøp!

Dreametech R20 Cordless Stick Vacuum

$350 $500 Spar $150

R20 Cordless Stick Vacuum er perfekt for å fjerne støv, rusk og dyrehår fra tepper. Med et dobbelt børstehode og flere tilbehør får du allsidig rengjøring på alle overflater eller vanskelig tilgjengelige områder.

De blå LED-lysene jakter på smuss og rusk og sørger for at du aldri går glipp av et sted mens det kraftige suget tilpasser seg og gjør rotet kort.

Dreametech R10 Cordless Stick Vacuum

$200 $300 Spar $100

For de ultimate besparelsene denne Black Friday, er R10 Cordless Stick Vacuum tilgjengelig til en uslåelig pris. Med et kraftig sug og en batterilevetid på 60 minutter sikrer R10 at du fullfører dine daglige rengjøringsoppgaver raskt.

  Kan min iPhone eller iPad få virus?

LED-lysene hjelper deg med å plukke ut smuss under møbler og i mørke områder, samtidig som den kommer med en mengde fester, slik at du kan rense møbeltrekk eller komme inn i alle de vanskelige kriker og kroker.

Enten du vil ha en robovac, trådløs støvsuger eller en våt og tørr, har Dreame deg dekket. Og med tilbudene som er tilgjengelige denne Black Friday, hvorfor ikke gjøre dine daglige gjøremål mye enklere?

Husk at du kan få 10 % rabatt på alle trådløse støvsugere ved å bruke koden muobf10off, og 5 % rabatt på H12 Pro og robotstøvsugere ved å bruke koden muobf5off.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.

x