En guide til MVP-applikasjon

Har du noen gang hatt en idé om et nytt prosjekt som kan forandre livet ditt? Du tok år med planlegging og utførelse som resulterte i å gi opp. Det er her MVP kommer inn i bildet.

La oss begynne helt fra starten.

Startupene mislykkes av flere grunner, inkludert elendig partnerskap, penger som tar slutt, ineffektiv markedsføring, mangel på forskning og feil marked. Den primære årsaken til feil er ikke å være i markedet med de riktige funksjonene og utvide virksomheten med tiden.

Derfor kommer MVP eller Minimum Viable Product. Det har en betydelig innvirkning på markedet som man kanskje ikke er klar over. Det primære kravet for å lansere et produkt er ferdigheter og teknologi som hjelper gründere eller utviklere å realisere ideene sine.

I dag lanserer bedrifter sitt produkt med minimum og viktige funksjoner. Basert på prototypen bygger selskapene flere funksjoner i konseptet.

Med enkle ord kan du si lage et funksjonelt, raskeste og minste produkt og skalere opp med tiden mens du jobber med MVP. Målet er å inkludere de enkle og raske funksjonene som kan testes til det fungerer.

Entreprenørene kan redde gründere fra overbygging og redusere risiko samtidig som de utvikler produkter i små trinn. Spesielt med selskapene i høy vekst og økt konkurranse har MVP kommet ut som en gamechanger.

Hva er MVP i mobilapper?

MVP er en test- eller betaversjon av tjenesten, produktet eller applikasjonen som inkluderer funksjonene eller egenskapene som er nødvendig. Det optimerer forretningsprosesser, reduserer avfall og gjør oppstart smartere.

Det reduserer også tid og kostnader ved lansering av et produkt samtidig som det optimaliserer og lærer i utviklingsprosessen. Den balanserer kundens krav og tilbud samtidig som den optimerer ideer og minimerer feil under utviklingen.

For eksempel ble Amazon lansert på markedet med bare noen få evner til å bestille og selge produkter. Men med tiden har den lagt til flere funksjoner, for eksempel videostreaming, musikkstreaming, utvidet produktsalg eller kjøp, etc.

  Hvordan ta gode RAW-bilder

Tilsvarende tillater Instagram bare noen få skjermer og filtre i starten, men nå har det kommet til et helt nytt nivå. Den grunnleggende appen kan løse noen få kundeproblemer og deretter utvikle seg til fullt funksjonelle apper over tid.

Hva gjør MVP ideell?

MVP-apputvikling kan betraktes som en prøverunde, som lar brukere bli kjent med nødvendige justeringer og iverksette tiltak. Det eliminerer risikoen for justering i fremtiden med mange funksjoner.

Brukerne kan også redusere kostnadene ved utvikling av endelig versjon, da det gir noe overskudd i den innledende fasen. Det lar utviklere reinvestere i tilleggsfunksjoner til mobilappene.

MVP-versjonen av appen tiltrekker seg investorer og gir en sjanse til å få engleinvestorers eller VCs oppmerksomhet. Det er lettere å samle midler når basisversjonen av applikasjonen er på markedet og du jobber med fremskritt.

Det muliggjør tidlig testing for å sjekke prosjektets effektivitet og løse betydelige problemer. De tidlige brukerne kan også oppnå konkurransefortrinn mens de integrerer forslag og tilbakemeldinger i de fullverdige produktene.

Hvordan bygge MVP-apper

Nå har du en idé om utvikling av MVP-mobilapper. Men hvordan kan du starte det? Hvordan lager du versjonen som fungerer for din bedrift?

Her er en rask guide for å hjelpe deg med å utvikle MVP-mobilapper i det konkurranseutsatte markedet.

Forstå markedskravet

Før du begynner med utviklingen av MVP-appen, er det viktig å forstå det virkelige problemet kundene står overfor. Målet er å bygge applikasjonen med kjernefunksjoner som passer til riktig ideologi.

Det er best å identifisere markedskravet og gjeldende gap, og gi et innblikk i hva man kan trenge. Sammen med dette må MVP-utviklere analysere konkurransene for å etablere en standard for produktet. Det bestemmer hva som vil fungere i markedet og hva man bør fokusere på.

Man kan dele dette inn i to deler: suksesskriterier og langsiktige mål. Langsiktige mål vil hjelpe hastigheten på forbedringer i fremtiden og redusere utsjekkingstiden. Suksesskriteriene vil gi et innblikk i markedsverdien av produktet i fremtiden.

Brukerreise

Brukerreise eller mange kjenner kanskje navnet – User Persona er neste steg for å utvikle MVP-apper. Målet er å grave inn i brukerens sinn og kartlegge deres reise for den første iterasjonen av applikasjonen.

  Slik bruker du AWS Educate som student og rekrutterer

Utviklerne må forstå brukerens applikasjonsperspektiv, hvordan de vil bruke det, begynnelsen, et sluttmål osv. Det vil bidra til å utvikle en app som vil gi mening for publikum og til og med markedsføre den riktig.

Utviklerne kan henvende seg til handlingsbrukere, definere brukerflyt, funksjoner, ordrefullføring og oppnå den høyeste tilfredsstillelsen. For å oppnå dette må man identifisere brukeren fra ulike kategorier som avtalebestilling, planlegger, leverandør, helsevesen og servicetekniker, for å nevne noen.

Identifiser deretter handlingene (jobbene) som tar for å oppnå mål og nå historiens slutt. Det lar utviklere fokusere på brukerne (eller flere) for å angi prioriteringer og adressere de riktige funksjonene. Det kan være å bygge profiler, bla i produkter, bestille, ta avtaler for konsultasjon osv. Så kommer historiens slutt, som å få produktet, konsultere lege og samhandle med andre.

Forskning og planlegging

Når flyten er forstått, kan du begynne med forskning og planlegging. Målet er å lage en plan rundt brukerens smertepunkt for å hjelpe dem med å oppnå resultatene. Utvikleren kan bestemme produktets potensiale og tilføre verdi deretter.

Det gjør det også lettere å fokusere på MVP-apputvikling og legge til funksjoner for å påvirke markedet. Fokusområdene er inkludert i produktets veikart og organiserer diagrammet for fremtidige utgivelser.

Funksjoner i mobilappen

Det neste trinnet er å legge til funksjonene i MVP-mobilappene som man kan inkludere. Produktveikart kan hjelpe med å sette opp funksjonene ved å bruke noen verktøy for å lage en MVP-app. Utvikleren må forstå forskjellen mellom hva brukerne trenger og hva de ønsker.

For MVP-mobilapputvikling må utviklerne prioritere og identifisere funksjonene de må inkludere. Man kan legge til brukerønskede funksjoner senere i stadiene uten å skade brukeropplevelsen.

Den innledende fasen av produktet kan ha grunnleggende funksjoner som kan dekke det overordnede målet for brukerne. Den beste måten å starte det på er å fullføre salgsmulighetserklæringene som bidrar til å skape viktige funksjoner samtidig som behandlingstiden reduseres.

MVP-utviklere kan bryte ned produktets veikart for å forstå mulighetsuttalelsene. Sammen med dette kan prioriteringsmatrisen hjelpe til med å prioritere funksjonene og ta den endelige avgjørelsen. Det vil bidra til å sette funksjonen i en sekvens som viser høy og lav hast.

  Alle de beste Google Slides-tastatursnarveiene

Design, utvikle og lanser MVP

Etter planleggingen og avgjørelsen om funksjonene kommer design-, utviklings- og lanseringsfasen. Denne fasen inkluderer kjernefunksjonene satt for å lage den første versjonen av MVP. Denne fasen tar sikte på å finne balansen mellom økonomi, enkelhet og å møte forventningene.

Det minimale produktet vil bidra til å fokusere på de viktige aspektene i stedet for å jobbe med alt på en gang. Hvis det er funksjoner som ikke er gjennomførbare, er det enkelt å bygge om eller redigere applikasjonen deretter og legge dem til i fremtidige iterasjoner.

MVP-utviklere kan kontrollere applikasjonen under utviklings- og testfasen, noe som gjør kontinuerlige iterasjoner enkle. Det er lettere for utviklere å samle inn tilbakemeldinger og forbedre funksjonaliteten senere.

MVP-verditillegg

Målet med å utvikle MVP-applikasjoner er å gi ideer om verdiøkning. For denne MVP-en må utvikleren svare på noen spørsmål: hvorfor noen vil laste den ned, hva fordelene er, hva den tilbyr osv.

Målet er å definere verdiforslaget til mobilapplikasjonen for å fjerne produktestimatene. MVP innebærer at utviklerne vil fokusere på å introdusere den essensielle verdien av appen til brukerne. Derfor krever det å skissere brukerne og bygge produktet rundt det samme.

Konklusjon

Flere mobilapplikasjoner har omfavnet MVP bortsett fra Instagram og Amazon. Noen fremtredende mobilapper er Facebook, Twitter, Buffer, Dropbox og Airbnb, og blir de høyeste inntektsgenererende appene.

Mange organisasjoner bruker MVP med on-demand mobilapper som trenger tid. Det lar startups vokse og ta det første skrittet i å bli en merkevare.

x