tipsbilk.net

En introduksjonsveiledning for å bli med og få tilgang til Metaverse [+7 Platforms]

Metaverse tilbyr brukere en ny måte å spille spill, sosialisere, utdanne, jobbe og gjøre kjøp på. La oss utforske hvordan du kan bli med og få tilgang til Metaverse og noen populære metaverse-plattformer.

Metaverse har blitt populært nylig, men er ikke et nytt konsept. Den tidligste grunnleggende ideen knyttet til Metaverse startet på 1800-tallet. I 1838 introduserte Sir Charles Wheatstone «kikkertsyn», en kombinasjon av to bilder for forskjellige øyne for å lage et 3D-bilde.

Den første bruken av «metaverse» ble gjort av Neal Stephenson i sin roman «Snow Crash» i 1992. I denne romanen nevner Stephenson Metaverse som et virtuelt sted hvor karakterene hans bruker avatarer for å samhandle.

I 2010 utviklet Palmer Luckey en prototype for VR-headset. Disse hodesettene hadde et imponerende 90-graders synsfelt. I 2012 lanserte Luckey Oculus VR, som Facebook senere kjøpte i 2014 for 3 milliarder dollar.

I 2014 kunngjorde Samsung og Sony også etableringen av VR-headset. Samme år ga Google ut Google Glass og rimelige Cardboard VR-headset. Facebooks rebranding til Meta i 2021 var en av de mest populære aktivitetene i metavershistorien.

Metaverse er en virtuell verden som representerer aspekter av den fysiske verden ved hjelp av avansert teknologi. De populære teknologiene inkluderer Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), Artificial Intelligence (AI), digitale valutaer og sosiale medieplattformer.

Ved å bruke Metaverse kan du bruke tiden din i en digital verden til å gjøre ting som begeistrer deg. Du kan lage din tilpassede avatar og samhandle med andre avatarer og digitale objekter. Metaverse regnes hovedsakelig som et 3D-videospill, men Metaverse er ikke bare begrenset til spill. Bortsett fra spill, kan du bruke det til utdanning, sosialt samvær, prosjektskaping, festing, mote og underholdning, for å nevne noen bruksområder.

Metaverse består av fire forskjellige typer basert på deres brukstilfeller. La oss ta en titt på disse:

 • Augmented Reality: Denne metoden inkluderer en projeksjon av informasjon ved hjelp av digitale enheter som smartenheter eller smarttelefoner i den virkelige verden.
 • Mirror Worlds: Som navnet tilsier, skaper speilverdenen et rom som er identisk med den virkelige og virtuelle verdenen.
 • Virtual Worlds: Virtual World er et virtuelt rom hvor du kan flytte dine tilpassede avatarer ved hjelp av 3D-grafikk.
 • Lifelogging: Lifelogging består av et virtuelt rom hvor handlingene og dataene fra virkeligheten overføres til den virtuelle verdenen.
 • Metaverse-programvare og maskinvarekrav

  Ettersom vi har diskutert brukstilfellene, viktigheten og typene av Metaverse, er det også viktig å forstå programvare- og maskinvarekravene som trengs. Så la oss dykke ned i det.

  Programvarekrav

  De anbefalte programvarekravene som du trenger for å ha en jevn metaverse-opplevelse er oppført nedenfor:

  • OS: Minst Windows 7 eller 8.
  • Minne: Minimum 4 GB RAM.
  • Prosessor: Quadcore 2,0 GHz eller mer.
  • Grafikk: SM 3.0-kompatibel, DirectX 9.0c-kompatibel, Nvidia GeForce 8800 GTS, 512MB VRAM eller bedre.
  • Lagring: Minimum 8 GB ledig plass.
  • Nettverk: Høyhastighets bredbåndstilkobling til Internett.
  • DirectX: Versjon 9.0c.
    Hvordan formatere et SD-kort til ExFat i Ubuntu

  Maskinvarekrav

  Du kan få en grunnleggende oppslukende opplevelse på et budsjett med Google Cardboard, som starter på bare $9,00. Men hvis du ønsker å få en flott metaversopplevelse, må du gå for enhetene som er oppført nedenfor:

  Oculus Quest 2: Oculus gir en VR-opplevelse av høy kvalitet til brukerne med deres Quest 2-hodesett. Du kan koble disse VR-headsettene til din mobile enhet eller PC.

  Skinetic av Actronika: VR-headset gir en flott virtuell virkelighetsopplevelse. Skintec tar denne opplevelsen til neste nivå ved å legge til en følelse av berøring.

  HoloLens 2 av Microsoft: HoloLens er et betydelig sprang for Microsofts AR-satsinger. De har også laget begrepet «blandet virkelighet» for AR-enhetene deres.

  HoloLens bruker avansert optikk, holografisk prosessering og flere sensorer som jevnt blander seg med miljøet. Dessuten signerte Microsoft en offisiell kontrakt for å levere HoloLens verdt 22 milliarder dollar med det amerikanske militæret i 2021.

  Hvordan er Crypto koblet til Metaverse?

  Crypto og Metaverse er to forskjellige ting, men disse to er sterkt avhengig av den grunnleggende teknologien: blockchain. Både krypto og Metaverse bruker blokkjedeteknologi for å dra nytte av deres desentraliserte natur. Spesifikt hjelper desentralisering prosjekter med å samhandle med brukerne uten en sentral kontrollerende myndighet.

  Metaverse-plattformer kan bruke NFT-er til å lage avatarer som hjelper brukere med å bestemme en bestemt avatars verdi basert på kryptoverdien. Metaverse-plattformer kan også belønne brukere med native tokens eller andre kryptovalutaer direkte inn i kryptolommeboken deres.

  Ved å bruke en kryptolommebok kan du bruke forskjellige metaverse-plattformer, og unngå komplekse tradisjonelle registreringsprosesser. De fleste populære metaverse-prosjekter gir sitt opprinnelige token for å kjøpe digitale eiendeler.

  Kombinasjonen av Metaverse og krypto øker sikkerhetsfunksjonene til metaverse-plattformer dramatisk. Med fremveksten av kryptorelaterte prosjekter kan metaverse-utviklere også dra nytte av å skape et fellesskap rundt kryptoområdet.

  Hvorfor investerer merkevarer i Metaverse?

  Du har kanskje lest om toppselskaper og merkevarer som investerer i Metaverse. Noen kjente navn er Meta, Google, Microsoft, Nvidia, Roblox, Shopify, Nike og Epic Games. Hovedmålet bak disse massive investeringene er å gi brukerne en kvalitetsopplevelse. Bortsett fra det kan merkevarer målrette mot nisjepublikummet ved å bruke Metaverse.

  Metaverset og dets utvikling anses som et begynnelsesstadium sammenlignet med de enorme mulighetene. Merkevarer ønsker å benytte denne muligheten til å ligge i forkant av konkurrentene sine ved å oppnå «first mover»-fordelen på sine respektive felt.

  Med tanke på punktene nevnt ovenfor, la oss ta en titt på de siste metaverse-trendene:

  • Metaverse-arrangementer: I 2020 ble Travis Scotts metaversebaserte Fortnite-konsert sett av 12,3 millioner fans. Denne hendelsen beviser på egenhånd potensialet ved å organisere arrangementer på metaverse-plattformer. Kjendiser som Narshmello og Ariana Granade har også gjennomført metaverse-konserter med suksess.

  • Forbedret AR og VR i spill: Økningen i etterspørselen etter metaverse-spill og behovet for kvalitetsteknologi knyttet til 3D, AR og VR har også økt. Inntoget av teknologigiganter som Microsoft, Meta, Google, Sony, HP, HTC og andre bidro til å revolusjonere enheter for å gi en overlegen brukeropplevelse. Bortsett fra det spilte disse selskapene en avgjørende rolle i metavers adopsjon.
  • Implementering av NFT-er i Metaverse: NFT er et annet populært begrep i krypto. Det er mye brukt til å lage metaverse avatarer. NFT-er bidrar til å holde hver avatar unik, og metaverse-plattformer lar brukere selge eller kjøpe forskjellige NFT-er.
    Slik bruker du tekstsnarveier i Google Dokumenter

  Nå som du har dekket de viktigste emnene relatert til Metaverse, tenker du kanskje, hvordan kan jeg bli med i Metaverse? La oss hoppe rett inn i det.

  Hvordan bli med og få tilgang til Metaverse?

  Hvis du er ny på Metaverse og synes å bli med i det er komplekst, så er det ikke sant. Prosessen for å bli med og få tilgang til Metaverse er enkel. La oss ta en titt på trinnene som nye brukere må følge på metaverse-plattformer:

  #1. Gå til den offisielle metaverse-plattformen du ønsker å bli med i. La oss ta Decentraland som et eksempel.

  #2. I neste trinn velger du tilgangstype til Decentraland-metaverset. Du kan foretrekke å fortsette med nettleseren din eller bruke en dedikert applikasjon.

  #3. Når du har valgt tilgangstype, har du to andre alternativer. Ett alternativ er å fortsette som gjest, eller du kan koble kryptolommeboken din til Decentraland.

  #4. Hvis du velger å bruke en gjestekonto, kan du fortsette til neste trinn uten noen annen prosess. Men hvis du vil lagre dataene dine, kobler du Metamask-lommeboken din til Decentraland metaverse.

  #5. Etter påloggingsprosessen må du velge din avatar. Du står fritt til å velge og tilpasse dine avatarer deretter. Dessuten kan du endre avataren din når som helst.

  #6. Når du har valgt en avatar, må du oppgi et navn. Etter å ha valgt og navngitt avataren, klikk på «Neste»-knappen.

  #7. Etter å ha klikket på «Neste»-knappen, blir du tatt til Decentraland metaverse. Du kan nå utforske ulike virtuelle byer, bygninger, kafeer osv. I tillegg vil en virtuell assistent hjelpe deg hvis du trenger veiledning.

  Vi har gått gjennom trinnene for å få tilgang til og bli med i Metaverse ved å ta Decentraland som eksempel. Du tenker kanskje, hva om jeg vil ha tilgang til en annen metaverse-plattform? Ikke bekymre deg; de fleste metaverse-plattformene følger en lignende prosess.

  Hvordan vil Metaverse transformere teknologi og markedsføring?

  Etterspørselen etter virtuelle plattformer vil sannsynligvis øke i fremtiden. Aktiv brukermedvirkning bidrar til å forbedre kvaliteten på opplevelsene som tilbys på metaverse-plattformer.

  Metaverse vil spille en avgjørende rolle innen e-handel, utdanning, reise og turisme, digital eiendomseierskap, spill, virtuelle konserter og mange flere. Du vil for eksempel kunne prøve å teste en motekolleksjon på avataren din før du kjøper den.

  Utdanning kan gjøres mer interaktiv og underholdende ved å bruke metaverse-plattformer. Nye ansatte kan ta opplæring i VR for å få bedre kunnskap og erfaring. Produksjonsenheter kan sende arbeidsbaserte instruksjoner ved hjelp av AR.

  Metaverse har også et enormt markedsføringspotensial. Kunder oppfatter merker i Metaverse som svært innovative, så det er et godt sted å markedsføre ved å tilby opplevelser av høy kvalitet.

  Merkevarer kan samarbeide med metaverse-plattformer for å annonsere og markedsføre produktene deres. For eksempel, i 2021 ga Vans Roblox-brukere virtuelle skateboard ved hjelp av virtuelle butikker. Utenom det samarbeidet Gucci med VRChat og Roblox for å lansere deres virtuelle joggesko, The Gucci Virtual 25.

  Topp Metaverse-plattformer

  Når vi har gått gjennom de viktige emnene knyttet til Metaverse, la oss se på de beste plattformene knyttet til Metaverse:

    Slik synkroniserer du ansikter på tvers av enheter i Apple-bilder

  #1. Decentraland

  Decentraland er en populær metaversplattform bygget på Ethereum. Du kan kjøpe og selge virtuelle tomter kalt LANDS. MANA er kryptovalutaen som brukes til å kjøpe og selge LANDS.

  Du kan enkelt bli med og få tilgang til metaverse-plattformen levert av Decentraland. De viktigste merkene til Decentraland inkluderer Adidas, Samsung, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger og mange flere. Brukere kan også kjøpe avatarer og andre digitale gjenstander som NFT-er.

  #2. Axie Infinity

  Axie Infinity er en kraftig metaverse spillplattform bygget på Ethereum. De virtuelle skapningene som finnes i Axie Infinity kalles Axies. Brukerne kan kjøpe tokeniserte tomter fra Axies hjemland, Lunacia, for å bygge hjem og baser for aksene.

  AXS er det opprinnelige tokenet til Axie Infinity som du kan bruke til å kjøpe virtuelle tomter. Bortsett fra det blir grunneierne også belønnet med AXS-tokens.

  #3. Avakin Life

  Hvis du leter etter en metaverse-plattform som gir 3D livssimulering, er Avakin Life et utmerket valg å prøve. Plattformen hjelper deg med å tilpasse avataren din med forskjellige garderober i henhold til den nyeste moten.

  Brukerne får også muligheten til å velge drømmebolig og plassering. I tillegg til det kan brukere også delta i nye eventyr, arrangementer og fester. Avakin Life er tilgjengelig på App Store og Google Play.

  #4. Microsoft Mesh

  Microsoft Mesh er en blandet virkelighetsplattform bygget og kjørt ved hjelp av Azure-skyen. Denne plattformen lar folk fra forskjellige steder samarbeide og jobbe med ulike prosjekter.

  Mesh-brukere anbefales å bruke HoloLens, nettbrett, PC-er eller smarttelefoner. Mesh er Microsofts sterke konkurrent i metaverse konkurranse. I tillegg gir bruk av Azure-skyen personvern, sikkerhet, maskinlæring, AI og andre moderne funksjoner.

  #5. Sandkassen

  Sandbox er en virtuell verden som lar spillere eie, bygge og tjene penger på opplevelsen deres. SAND er verktøyet som brukes for plattformbaserte transaksjoner.

  Oppdraget til The Sandbox er å gi brukerne en oppslukende metaversbasert opplevelse. Spillerne blir belønnet med SAND-tokens. Dessuten får skaperne ekte eierskap ved å bruke NFT-er.

  #6. Horisontverdener

  Horizon Worlds er et virtuell virkelighet-basert online videospill utviklet av Meta Platforms. Dette spillet ble designet for populære VR-headset Oculus Quest 2 og Oculus Rift S.

  Horizon Worlds er Metas beste innsats på Metaverse. Som bruker kan du bygge et tilpasset virtuelt miljø. Dessuten kan du også spille spill og henge med andre avatarer.

  #7. Episke spill

  Epic Games, skaperen av Fortnite, et populært spill med mer enn 350 millioner brukere, gir mer verdi til brukerne med Metaverse. Med støtte fra Lego og Sony planlegger Epic Games å forbedre brukeropplevelsen med AR, VR og 3D-visualisering.

  Epic Games har allerede lyktes med å organisere vellykkede virtuelle filmshow og musikkkonserter. Bortsett fra det, samarbeidet Epic med Lego i april 2022 for å gi et metaverst økosystem dedikert til barn.

  Siste tanker

  For øyeblikket kan Metaverse vurderes i sin tidlige fase. Den teknologiske innovasjonen og inngangen til enorme teknologimerker og selskaper vil øke potensialet til Metaverse.

  Prosessen for å bli med og få tilgang til metaverse er veldig enkel. Du må følge de enkle trinnene som er nevnt i denne artikkelen. Så, opplev Metaverse-verdenen og ha det gøy!

  Du kan også være interessert i de mest populære metaverse-plattformene.

  x