Et allsidig dra og slipp filbehandlingsverktøy for OS X [Paid]

Tilpasninger og Mac går vanligvis ikke hånd i hånd, folk kjøper en Mac (eller lager sin Hackintosh), logger på og setter i gang. Noen av oss tyr til GeekTool for å tilpasse visse elementer, men vi har en tendens til å ikke bekymre oss for mye om prosessen da den tjener vårt formål. Noen ganger, som terminalsnarveier, kommer vi over visse enkle tilgangsteknikker som bidrar til å gjøre opplevelsen vår så mye enklere. For å legge til rette for en lignende brukervennlighet, vurderer vi FilePane, en $4,99-app som utvider kraften til dra og slipp på Mac-en. Det er en gratis stiversjon tilgjengelig for appen som du kan prøve ut før du kjøper den.

  Hvordan installere Clang på Ubuntu

FilePane er litt av en overraskelse, en flytende kontekstmeny som gir deg umiddelbar tilgang til alle mulige handlinger du kan ta med den aktuelle filtypen. Det er ganske tidsbesparende. Vi var under inntrykk av at dra og slipp, som et konsept, var ganske solid, og det var egentlig ikke noe behov for å utvide det, før FilePane gikk videre og gjorde det enda enklere. Det er en revolusjonerende utvikling der.

Appen sitter på vakt i menylinjen, og lar deg øyeblikkelige snarveier ved å dra. Hver gang du drar et støttet element, vil du se en flytende drop here-knapp vises i nærheten, og slippe filen som vil gi deg en liste over vanlige handlinger du kan utføre på det bestemte elementet. Du kan til og med dra et bilde fra et nettsted og manipulere det som du vil.

  90Night styrer søvnsykluser, angir sengetider og vekking

De vanlige filene den kan optimalisere er bilder, mapper, flere filer og tekst-/dokumentfiler. Menyen vises også når du kopierer lenker fra nettsider. Dette er et bemerkelsesverdig verktøy som hjelper deg med å oppnå enkle mål. Det er til og med en tidtaker innebygd i appens meny som forteller deg hvor mye tid den har spart deg. Jeg flyttet rundt og endret størrelsen på noen få bilder, og det forteller meg at jeg sparte 3 minutter i den prosessen.

Selv om størrelsen på bildet har litt av en ulempe på Retina Display, på grunn av skaleringen, står det at ikonet mitt er 330 px bredt, som når jeg sjekker den faktiske størrelsen er virkelig 660 px. Det har ennå ikke vært i stand til å nedskalere. Det var også et problem med å dra et bilde fra denne artikkelen, det har svevet innlastingsvinduet uten stopp. Selv om det kan være et problem på min side. Utvikleren hevder at neste oppdatering vil inneholde en UI-overhaling. Det er ikke kjent hvilke funksjoner som vil bli endret (hvis noen).

  Hvordan skrive ut i Word for å gi plass til et hull

Dette er absolutt en interessant app, og jeg planlegger å holde den installert selv etter at anmeldelsen er avsluttet. Jeg tror ikke det sparer meg så mye tid som det påstår, men jeg tror det definitivt sparer meg for mye trøbbel.

Installer FilePane fra Mac App Store

Prøv FilePane prøveversjon