Et komplett verktøysett for Android og iOS feilsøking

Frøs smarttelefonen på låseskjermen? Slettet du data ved et uhell og ønsker å få dem tilbake? Eller vil du overføre telefondataene til en ny du har kjøpt? I alle disse og mange andre tilfeller kan du bruke Wondershare Dr.Fone.

Android- og iOS-smarttelefoner og -nettbrett viser grove feil og feil når de eldes noen måneder eller år. Noen ganger reagerer ikke enhetene på berøring eller holder seg fast i en bootloop. For å håndtere alle slike situasjoner selv, må du lete etter et intelligent, pålitelig og rimelig mobilt reparasjonsverktøy.

Når markedet flommer over av slike verktøy, vet du ikke helt hvilket du vil kjøpe. Hvis du er i en slik situasjon, les denne artikkelen. Her profilerer jeg Wondershare Dr.Fone-mobilreparasjonsløsningen for å finne ut om du virkelig kan stole på denne applikasjonen.

Vanlige problemer med iOS- og Android-enheter

Jeg, du og mange andre smarttelefon- og nettbrettbrukere møter regelmessig følgende problemer:

 • Enheten sitter fast på bootloop
 • iPhone vil ikke låse opp med et passord du vet er riktig
 • Kjøpte en brukt smarttelefon eller nettbrett og trenger å tilpasse enheten
 • Slettet data ved et uhell og ønsker å gjenopprette
 • iOS- eller Android-enheten slås ikke på
 • Trenger å slette data fra enheten trygt av personvern- og sikkerhetsgrunner
 • Administrer og tilbakestill passord for Apple ID, iPhone-låseskjerm, Android-låseskjerm, Wi-Fi-nettverk, hvileskjerm, foreldrelås, etc.
 • Må ta en fullstendig sikkerhetskopi av telefonen
 • Løs problemer på Android- og iOS-systemnivå som dødens svarte skjerm

Hvordan Wondershare Dr.Fone hjelper deg

Uten tvil vil du finne hundrevis av andre verktøy på nettet som hevder å fikse de fleste av problemene ovenfor. Men alle disse verktøyene er forskjellige apper. Så for å fikse låseskjerm, passordopplåsing og systemproblemer, vil du ende opp med å kjøpe tre forskjellige programvarer.

Dette er bortkastet tid og penger. Hva om jeg sier at du ganske enkelt kan få et alt-i-ett-verktøy som sikrer at du kan fikse de fleste smarttelefon- og nettbrettproblemer? Du hørte det riktig! Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit er en av de beste komplette mobile løsningene for reparasjon på programvarenivå av iOS, Android, Samsung og mange andre mobile enheter.

  Beste 13 kompassapp for smarttelefonen din (iOS og Android)

Dr.Fone – Full Toolkit hjelper deg ved å tilby plug-and-play-reparasjon for de ovennevnte og mange andre problemer med mobiltelefonprogramvare. Alt du trenger er å koble den mobile enheten til en Windows-PC eller Mac der programvaren er installert og klikke på noen få knapper for å fikse den mobile enheten.

Hva er Wondershare Dr.Fone?

Wondershare Dr.Fone er en samling av ulike reparasjonsverktøy for mobilenheter i en enkel å betjene Windows- og macOS-applikasjon. Fra problemer med låseskjerm på grunn av ødelagte berøringsskjermer til telefonsikkerhetskopiering, alt er under ett tak. Derfor, hvis du trenger å fikse problemer på programvarenivå på iOS- og Android-enhetene dine, kan du trygt bruke Dr.Fone.

Det er et komplett administrasjonsverktøy for mobiltelefoner som hver travle og fartsfylte profesjonelle og enkeltperson må ha. Den gir deg mulighet til å fikse problemer med smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av din egen PC eller Mac. Du trenger heller ikke å komme fra elektronikk, IT-maskinvare eller IT-programvareutvikling for å bruke verktøyet effektivt.

Brukergrensesnittet til appen forklarer hver knapp, meny, innstillinger og funksjoner detaljert. Så du vet alt du gjør. Datagjenopprettingsknappen på startskjermen til appen gjør for eksempel nøyaktig det den sier, og gjenoppretter data fra Android- og iOS-enheter.

Det mobile programvareadministrasjonsverktøyet er tilgjengelig for individuelle brukere og forretningsbrukere. Når du ser etter en kostnadseffektiv mobilprogramvarereparasjonsløsning for byrået ditt, kan du også sjekke ut denne appen. Den kommer med ubegrenset administrasjon av mobilenheter samt så mange brukerkontoer du ønsker.

Wondershare Dr.Fone: Beste funksjoner

Nedenfor finner du de mest nyttige og praktiske funksjonene til denne alt-i-ett-løsningen for mobiladministrasjon:

#1. Telefonsjef

Dr.Fone Phone Manager er som et komplett dashbord for smarttelefonen eller nettbrettet.

Du kobler til enheten, og dashbordet viser hundrevis av telefonstatusdata og andre administrasjonsfunksjoner som nevnt her:

 • Sikkerhetskopiering
 • Samarbeid med telefon
 • Eksporter alle data
 • iCloud Manager
 • Data viskelær
 • Og mange flere

#2. WhatsApp-dataoverføringer

Hvis du bytter fra Android til iOS og ønsker å bringe alle WhatsApp-chatter og innhold til den nye enheten, kan du bruke WhatsApp Data Transfers-funksjonen. Verktøyet tilbyr også selektiv overføring av WhatsApp-tekster mellom enheter.

Videre, hvis du bruker flere mobile enheter for forretningsbehov og ønsker å synkronisere alle WhatsApp-bedriftskontomeldinger på én enhet, gjør Dr.Fone dette effektivt.

#3. Telefondataoverføringer

Denne telefonoverføringsfunksjonaliteten hjelper deg med å overføre data fra en smarttelefon eller nettbrett til en annen. Du kan også overføre hele mobilenhetsdata fra Android til iOS og omvendt.

Utvikleren oppgraderer hele tiden appen slik at programvaren kan støtte de nyeste mobile operativsystemene som iOS 16 og Android 13. Hvis du overfører mobiltelefondata til lignende operativsystemer, kan du også overføre apper i deres nåværende tilstand.

  20 beste høyhastighetsladere for Android

#4. Datarekonstruksjon

Utilsiktet tap av data er et grunnleggende problem for enhver mobiltelefoneier. Men Dr.Fone Data Recovery-verktøyet håndterer dette effektivt. Enten du bruker iOS, Android, Samsung, etc., kan den enkelt gjenopprette tapte data raskere enn annen programvare med samme spesifikasjoner og verdi.

#5. Lås opp låste skjermer

Hvis du har glemt Apple-ID-en eller passordet for Google-kontoen din og ikke får tilgang til mobilenheten din, må du prøve funksjonene for skjermopplåsing for Android og iOS. Verktøyet er effektivt på ulike typer enhetslåser, men følgende er de mest populære:

 • iTunes sikkerhetskopipassord
 • Lås opp Touch ID, Face ID, Apple ID og skjermtidskode
 • Omgå iCloud aktiveringslås uten jailbreaking av iOS
 • Omgå organisasjonslås på forretningsenheter via Apple MDM og Android Enterprise Management
 • Lås opp Android-enheter med PIN-kode, fingeravtrykk, passord og mønsterlåser
 • Omgå enhetsaktiveringslåser som Samsung FRP eller Google FRP uten noen konto og passord

#6. Reparasjoner på systemnivå

Feil og feil på iOS- og Android-systemnivå er de verste marerittene for alle smarttelefon- og nettbrettbrukere. Svart skjerm, ulike feilkoder, bootlooping, etc., er kjent som operativsystemfeil.

Dr.Fone System Repair-verktøyet er utstyrt med nok ressurser til å håndtere slike problemer. Hvis du har denne programvaren på PC-en din, trenger du ikke lenger å kaste bort tid på å besøke lokale servicesentre for følgende problemer på systemnivå:

 • iPhone/iPod Touch/iPad/systemproblemer
 • Oppgrader eller nedgrader til nærmeste operativsystem for iPhone og iPad
 • Rett opp Apple-logofeil, 1110-feil, oppstartssløyfe osv.
 • Løs 200+ iTunes-feil
 • Android-systemproblemer som at Google Play ikke fungerer, apper fortsetter å krasje, sitter fast i en bootloop, etc.

#7. Slett data for godt

Er du en forretningsmann eller svært opptatt av personvern? Deretter kan du bruke Slett data permanent-funksjonen til å fjerne sensitive data som chatter, tekstmeldinger, media, lenker, store filer, appdata osv. Funksjonen fungerer på både iOS og Android.

#8. Passordbehandling

Dr.Fone Password Manager-modulen hjelper deg med å administrere alle passord, PIN-er osv. for enheten samt apper, nettsteder, filer, kataloger osv. Noen hovedfunksjoner er:

 • Finn og gjenopprett Apple ID-kontoen
 • Lagre alle e-postkontopassord i ett sikkert hvelv
 • Gjenopprett påloggingspassord for nettsteder og apper
 • Gjenopprett lagrede Wi-Fi-passord
 • Søk på enheten etter skjermtidspassordet

#9. Sikkerhetskopiering av telefonen

Sikkerhetskopiering av enhetsdata og gjenoppretting av innhold fra slike sikkerhetskopier er aldri komplisert hvis du bruker Dr.Fone Phone Backup-funksjonalitet. Funksjonen fungerer på forskjellige mobile operativsystemer som iOS, Android, Samsung osv. Sikkerhetskopieringsfunksjonen inkluderer følgende hovedfunksjoner:

 • Trådløs og kabelbasert backup
 • Juster den eksisterende sikkerhetskopien for å spare plass
 • Gjenopprett elementer selektivt fra en sikkerhetskopi av enheten
 • Forhåndsvis innholdet i en sikkerhetskopi
 • Gjenopprett iTunes- og iCloud-sikkerhetskopi direkte til Android-smarttelefoner eller -nettbrett
  Administrer bilens OBD fra Android med Dash

Hvorfor trenger du å prøve Wondershare Dr.Fone?

Her er grunnen til at Wondershare Dr.Fone er et skritt foran annen Android- og iOS-reparasjonsprogramvare:

Enkelt og effektivt

Verktøyet er latterlig enkelt å betjene. Hvis du aldri har håndtert noen mobil reparasjonsløsning, kan du fortsatt komme i gang med å reparere problemer med svart skjerm, låseskjerm, datagjenoppretting osv. ved å lese Dr.Fone brukerveiledningen. I motsetning til andre verktøy, vil du ikke finne noen uoverensstemmelse mellom trinnene beskrevet i brukerveiledningen og den faktiske programvaren.

Komplett verktøysett

Wondershare Dr.Phone er fullpakket med alle reparasjonsprogrammene og algoritmene for mobiltelefoner du trenger. Verktøyet viser også alle kritiske og hendige reparasjonsfunksjoner på startskjermen. For eksempel er skjermopplåsing, datagjenoppretting, WhatsApp-overføring, telefonoverføring osv. rett foran deg når du åpner appen. Deretter kan du velge Min enhet for å utforske flere verktøy for den tilkoblede enheten.

Datasikkerhet

Feilsøking av mobiltelefonproblemer med nettapper er en stor risiko. Appen kan overføre data til datasenteret for behandlingsformål. Du vet aldri om appen disponerer slike personopplysninger etisk.

Med Dr.Fone, siden dette er en frittstående PC- eller Mac-app, overfører du ingen personlige mobiltelefondata til skyapper eller lagring. Dessuten er all kommunikasjon mellom din mobile enhet og programvaren elektronisk kryptert. Så du kan stole helt på denne appen fra et personvern- og sikkerhetssynspunkt.

Wondershare Dr.Fone: Priser

Denne usedvanlig vellykkede mobile reparasjonsløsningen er tilgjengelig i forskjellige prisplater slik at du betaler nøyaktig for tjenesten du bruker. Bytt til macOS-versjonen i prisportalen for å avsløre prisinformasjon for verktøyet for macOS.

Enkeltpersoner

Du kan komme i gang med grunnplanen, som er $39,95. Fyll deretter på med andre tjenester som Dr.Fone – Data Recovery ($39.95), Dr.Fone – Skjermlås ($39.95), Dr.Fone – System Repair ($19.95), Dr.Fone – Phone Transfer ($29.95), og mer. Alle disse kjøpene inkluderer en 1-års lisens.

Hvis du føler at du kanskje trenger alle funksjonene, kan du trygt få Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit for $99.95 for et år.

Team & Business

Anta at du driver et mobilt verksted eller trenger verktøyet til kommersielle formål; du kan få en lisens for 6 til 10 mobile enheter for $195,93. Lisensen er gyldig i ett år for én bruker. Du kan øke antall administrerte mobile enheter og brukere mot ekstra avgifter.

utdanning

Driver du et mobilt reparasjonslæringsakademi og ønsker å få verktøyet til studentene dine? Er du student og ønsker å nyte studentrabatt?

For studenter, lærere og institusjoner starter Dr.Fone – Full Toolkit for 1PC som kan administrere 1-5 enheter fra $69,95.

Konklusjon

Så, nå kjenner du Wondershare Dr.Fone fra innsiden og ut. Du kan enkelt avgjøre om dette er den komplette mobilreparasjonsløsningen du har lett etter. Last ned verktøyet gratis og prøv det.

Test om verktøyet kan hjelpe deg med de eksisterende problemene med smarttelefonen og nettbrettet. Kjøp den hvis du liker tjenestene og ønsker å beholde Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit på din Mac eller PC for fremtidige nødsituasjoner med dine mobile enheter.

Deretter kan du også lese Dr.Fones Toolkit-anmeldelse.