tipsbilk.net

Et lett-å-bruke verktøy til din tjeneste

Stadig flere går over til nettbaserte løsninger når det kommer til videoredigering.

Det betyr ikke at stasjonær programvare lever sine siste dager, nei – snarere tvert imot. Desktop-programvare kommer godt med når du trenger grundig videobehandling, hovedsakelig for profesjonelle formål. Men hvis du redigerer video på nettet, er sjansen stor for at du trenger å få resultatene raskt og uten betydelig innsats.

Fastreel by Movavi gjør nettopp det. Gjennomgangen viser hvorfor denne online videoredigereren er klar for jobben, dens ulemper og hva som skiller den fra andre verktøy på markedet.

Grensesnitt og bruk

Fastreel by Movavi har en oversiktlig layout i mørke farger i stedet for hvit-og-blå fargeskala på nettstedets hovedside. Hvert verktøy åpnes i en ny fane som gjør det veldig tydelig når du søker etter funksjonen du trenger.

Noen verktøy er automatiserte, noe som betyr at du bare må laste opp filer og få resultatene. Dette gjelder verktøy som videokomprimering, demping og reversering. Andre funksjoner som å legge til filtre eller endre størrelse vil ta mer handling fra din side. Etter at du har lastet opp videoer, må du justere innstillingene manuelt for å få de ønskede resultatene. Og når du bruker en mal eller starter en video fra bunnen av, kan du administrere prosjektet ditt ved hjelp av praktiske dra-og-slipp-kontroller.

Import

Fastreel lar deg laste opp både video- og grafikkfiler til prosjektet ditt. Du kan bruke JPEG, PNG, GIF, MP4, MOV, MKV, AVI og WMV som inndatafilformater. Merk at hver fil skal være mindre enn 500 MB. Du kan laste opp bilder og videoer fra datamaskinen eller Dropbox-lagringen.

Funksjoner

La oss nå snakke om Fastreels evner mer detaljert.

  Slik legger du til venner i WeChat

Maler

Maler kommer godt med når du trenger en temaspesifikk video. Malgalleriet inneholder 38 ferdiglagde klipp og oppdateres jevnlig. Du kan finne en prøve praktisk talt for enhver

anledning eller formål: forskjellige introer, reklameklipp, treningsvideoer, filmtrailere, Instagram-historier og mer.

Du kan tilpasse hver mal som du ønsker: endre rekkefølgen på lysbilder, legg til nye scener, sett inn tekst og endre fonten, overlegg musikk og juster sideforholdet. Maler har imidlertid ikke forskjellige fargeskjemaer, så du kan bare jobbe med standardpaletten.

Verktøy

Fastreel gir deg et multifunksjonelt verktøysett som du kan bruke til å forbedre videofilene dine. Som nevnt før, trenger du ikke mer enn et par klikk for å beskjære opptakene dine, justere farger, endre videohastigheten eller kutte video online.

Her er hele listen over hva du kan gjøre med Fastreel:

  • Komprimer videoer. Dette verktøyet reduserer filstørrelsen din slik at du kan laste den opp til nettsteder eller legge den ved e-post.
  • Klipp ut videoer. Du kan trimme klipsen fra begge ender eller fjerne deler i midten.
  • Beskjær og endre størrelse på videoer. Endre videoens sideforhold til 1:1, 16:9, 9:16 eller egendefinerte parametere.
  • Endre videohastighet. Gjør opptakene dine opptil 4 ganger raskere eller langsommere.

  • Slå sammen videoer. Slå sammen flere klipp til én lang video.
  • Demp videoer. Fjern lyden fra opptakene dine med ett klikk.
  • Omvendte videoer. Få videosekvensen til å gå bakover.
  • Legg til musikk i en video. Velg en av de innebygde atmosfæriske låtene, eller last opp lydsporet ditt.
  • Roter og snu videoer.
  • Loop videoer. Dette verktøyet redupliserer videoen din flere ganger, slik at den gjentas 2 til 10 ganger på rad.
  • Legg til tekst i en video. Morsomme eller forklarende bildetekster øker attraksjonsnivået og gjør videoene klarere.
  • Lag en stop-motion-video. Dette avanserte verktøyet kan få videoen din til å se ut som en animasjon. Du trenger bare å velge klipphastigheten fra 0,2 til 1,5 sekunder og nyte resultatene.
  • Legg til et vannmerke i en video. Vannmerker beskytter eierskapet ditt slik at du kan legge til logoen din i hele videoen.
  • Lag en delt skjermkollasje. Vis flere videoer eller bilder på skjermen.
  • Legg til undertekster. Bygg inn undertekster til favoritt-TV-programmene dine eller lag en SRT-fil selv.
  • Legg til filtre. Endre videoens fargepalett til noe mer sofistikert som matcher ideen din.
  Hvordan registrerer jeg meg for Talkatone

Filmskaping

Sist, men ikke minst, kan du lage en film eller en lysbildeserie fra bunnen av. Fastreels funksjonalitet lar deg laste opp opptak og musikk, legge til stilige overganger og elegante bildetekster, og deretter lagre resultatene.

Eksport

Når du er ferdig med å redigere, må du lagre prosjektet. Fastreel har imidlertid bare ett eksportalternativ: MP4-formatet. Dette kan virke overraskende, ettersom andre videoredigerere foreslår et mye mer omfattende utvalg av utdataformater. Avgjørelsen er imidlertid ganske rimelig. MP4 er det mest populære og effektive formatet for arbeid med video, spesielt på nettet. I tillegg kan du eksportere filen direkte til YouTube hvis du bruker maler.

Prissetting

Fastreel kan brukes som en gratis videoprodusent hvis du ikke har noe imot vannmerket. Du er ikke begrenset i antall ganger du kan behandle videoene dine, og heller ikke i den totale tiden du bruker redigeringsprogrammet. Du kan imidlertid velge en av de to premiumplanene for å oppdage Fastreels fulle potensial.

Single Premium-planen lar deg lagre én video uten vannmerke og velge 720p-oppløsningen. Dette betyr at du kan behandle videoen med ett verktøy og lagre den. Hvis du vil redigere den samme videoen med et annet verktøy, må du kjøpe Single Premium-planen en gang til.

  Reparer systemet funnet uautoriserte endringer på fastvareoperativsystemet eller UEFI-drivere

Unlimited Premium gir deg tilgang til alle verktøyene samtidig – du kan redigere og lagre videoen din flere ganger uten vannmerker i 720p-oppløsningen.

  • Pris: $19,95 per måned eller $119,40 fakturert årlig ($9,95 per måned)

Fordeler ulemper

Fordeler

  • Fastreel er en online videoredigeringstjeneste, så du trenger ikke å installere noe på datamaskinen din. Du kan jobbe i hvilken som helst nettleser og logge på hvor som helst.
  • Den er enkel å bruke, og du vil ikke ha noe problem med å finne ut hvilken knapp som gjør hva.
  • Du finner sjelden avanserte verktøy i andre nettredaktører: reversering, looping, hastighetsendring og legge til undertekster i SRT-format.
  • Du kan logge på via Google- eller Facebook-kontoen din eller bruke Movavi-ID-en din for å komme inn i systemet.
  • Du står fritt til å lage en video fra bunnen av eller bruke en ferdig mal.

Ulemper

  • Du trenger en stabil internettforbindelse for å sikre at Fastreel fungerer riktig.
  • Single Premium-planalternativet kan virke dyrt.
  • Gratisversjonen legger et vannmerke på utdatavideoer.

Konklusjon

Hvis du leter etter et verktøysett som lar deg redigere videoer praktisk talt mens du er på farten, anbefaler vi deg å sjekke ut Fastreel.

Vi synes det er veldig nyttig, siden det ikke krever spesifikke ferdigheter for å lage en video. Den har alle de grunnleggende verktøyene som kutting, beskjæring og rotering og avanserte funksjoner som stop-motion og delt skjerm. Gratisversjonen gjør jobben sin med å introdusere deg til verktøyene, men med abonnementet får du fordelen av å lagre videoene dine i høyeste kvalitet og uten vannmerke.

x