Et produktivitetsverktøy for kodere

Kodezi er et produktivitetsverktøy for programmerere for å forbedre arbeidsflyten deres ved å automatisk korrigere, autogenerere, refaktorere og oversette koden til andre språk.

Det eliminerer timer med feilsøking utført av utviklere og øker betydelig tiden det tar å fokusere på å skrive kode. Står du fast et sted kan du spørre Kodezi om en viss implementering av kode og raskt få svar.

Kodezi tilbyr også en kodedokumentasjonsfunksjon, som fungerer ved å legge til kommentarer for hver linje i koden din eller generere et sammendrag av hva koden gjør.

La oss se på noen av funksjonene til Kodezi og diskutere brukstilfellene.

Funksjoner av Kodezi

Kodezi er et funksjonsfylt produktivitetsverktøy. Hver eneste funksjon forbedrer utvikleropplevelsen ved å la utviklere bare fokusere på å skrive kode. Noen av funksjonene inkluderer:

#1. Kodeoversettelse

Denne funksjonen lar utviklere oversette kode skrevet på ett språk til et annet med bare et klikk. Den bevarer kodestrukturen, logikken og kommentarene. Støttede språk inkluderer Python, Ruby, Java, JavaScript og C.

  Roblox Dragon Adventures-kampanjekoder: Løs inn nå

#2. KodeziChat

Ved hjelp av en chatbot kan du søke i kodebasen din og spørre om kodeimplementering. Det kan hjelpe utviklere med å søke etter en spesifikk funksjon i kodebasen deres og hvor og hvordan de bruker den.

#3. Feilsøking

Feilsøking ved hjelp av Kodezi

Dette er en av de mest tidkrevende oppgavene til en programvareutvikler, men Kodezi gjør det enkelt for utviklere å feilsøke koden sin med detaljerte forklaringer om feil og hvordan de kan unngås.

#4. Kodegenerering

Den lar deg generere kode fra spørsmål eller instruksjoner og løser også programmeringsspørsmål for deg. Her er et eksempel på generering av en funksjon for å beregne faktoren til et tall.

#5. Dokumenteringskode

Utviklere kan generere kommentarer og dokumentere koden sin raskt ved hjelp av Kodezi. Den kan dokumentere koden linje for linje, generere et sammendrag av hva den gjør og også generere doc-strenger for funksjoner, metoder og klasser.

  Hvordan aktivere cricket på telefonen

Dokumentkode – linje for linjeKodesammendragDocstring-generering av Kodezi

Brukssaker

Alt fra studenter, utviklere og team som jobber med et produkt, kan nesten alle som koder dra nytte av å bruke Kodezi.

For studenter

Studenter som bare er nybegynnere i koding kan dra nytte av feilsøkingsfunksjonene til Kodezi. Feilsøking er det vanskeligste utviklere må forholde seg til når de utvikler programvare.

En annen god funksjon er feilforklaringsfunksjonen som forteller oss hvorfor feilen oppstod i utgangspunktet og hva du bør gjøre for å unngå den.

Studentene kan også stille programmeringsspørsmål til KodeziChat og forbedre kunnskapen deres.

For utviklere

Profesjonelle utviklere kan utnytte kodeoversettelsesfunksjonen til Kodezi, noe som kan være nyttig når du skal migrere fra en teknisk stack til en annen.

Det de fleste utviklere går glipp av er faktisk å dokumentere koden deres. Kodezi løser dette problemet ved å generere kodekommentarer linje for linje eller i form av et sammendrag, avhengig av hva du vil.

Ikke bare det, men det lar også utviklere generere docstrings for funksjoner, som er utrolig nyttige når du bruker en funksjon og vet hva den gjør.

  Reparer zoomfiltre som ikke vises på PC

For lag

Kodezi planlegger å tilby funksjoner som CI/CD-automatisering, kodegjennomganger og automatisert PR-håndtering for utviklingsteam. Disse funksjonene er ennå ikke tilgjengelige for sluttbrukere, men ifølge Kodezi kommer de snart.

IDE og integrasjoner

Kodezi har sin nettbaserte IDE, der du kan prøve nesten alle funksjonene til Kodezi ved å lime inn koden din. Funksjoner inkluderer feilsøking, optimalisering, kodeoversettelse, kodegenerering ved bruk av KodeziChat og dokumentering av kode.

Visual Studio Code Extension

VS Code-utvidelsen av Kodezi gir alle funksjonene du kan bruke uten å flytte kode fra redaktøren din. Det øker effektiviteten til arbeidsflyten din ved å sømløst integrere den med din eksisterende arbeidsflyt.

Kodezis VS Code Extension

Forfatterens mening

Utviklerproduktivitetsverktøy kan forbedre effektiviteten til den eksisterende utviklerarbeidsflyten betydelig. Kodezi er et slikt verktøy som tilbyr ulike funksjoner for å øke utviklerproduktiviteten.

Etter min mening er de mest nyttige funksjonene til Kodezi kodegenerering og KodeziChat. Å integrere den med VS Code er det beste du kan gjøre.

Men mens du bruker slike verktøy, husk at du må dobbeltsjekke utdataene fordi det er AI-generert og kan inneholde inkonsekvenser eller anomalier.

Deretter kan du sjekke ut Visual Studio 2019 – nye funksjoner og forbedringer.