Få animerte værbakgrunner på iPhone med værbrett

For bare noen dager siden dekket vi iDynamic, en Cydia-tweak som legger til iOS 7s dynamiske bakgrunnssamling. Weatherboard ligner litt på den utgivelsen, men den holder seg til et enkelt tema: vær. Tweaks som WeatherIcon har allerede gitt brukerne en smak av skjønnheten værrelaterte animasjoner kan legge til iOS. Med Weatherboard er animasjonene imidlertid ikke bare begrenset til et appikon, siden det tilbyr de animerte bakgrunnene fra lager Weather-appen som dynamiske bakgrunnsbilder for hjemmet og låseskjermen. Weatherboard angir ikke automatisk bakgrunnen i henhold til gjeldende vær (kanskje en funksjon for fremtidige utgivelser), så du kan velge hvilken som helst fra over 80 tilgjengelige animerte bakgrunner, der hver er tilgjengelig i to smaker; en for dagen og en for natten.

  Hvordan fikse tilkoblingsproblemer til EA-servere

Weatherboard fungerer på en veldig ukomplisert måte. Menyen den legger til appen for aksjeinnstillinger kommer med et omfattende sett med instruksjoner skrevet under hvert alternativ. For å aktivere eller deaktivere justeringen, bruk bryteren øverst i menyen.

Når tweaken er aktivert, avslører den lageret av bakgrunnsbilder delt inn i dag- og nattvarianter. Brukere kan velge mellom et svimlende stort utvalg av alternativer – alt fra sol til snø og storm, og utgjør totalt mer enn 40 bakgrunnsbilder per meny.

Det hadde vært perfekt hvis justeringen hadde trykket inn i stock Weather-appen for å endre bakgrunnen automatisk basert på gjeldende værforhold. Når det er sagt, sikrer tweakens nåværende måte å håndtere ting på at du aldri blir sittende fast med en bestemt bakgrunn for lenge.

  Hva er en "hot take", og hvor kom setningen fra?

Weatherboard tilbyr en forhåndsvisning av hvert bakgrunnsbilde før du bruker det. Som med å angi et hvilket som helst bilde som bakgrunn, kan du velge å bruke forskjellige bakgrunner på hjemme- og låseskjermene. Første gang du bruker et bakgrunnsbilde etter at du har aktivert Weatherboard, vises det ikke før du starter enheten på nytt. Merkelig nok er ikke alternativet for å gjenopprette tilstede i tweakens Innstillinger-meny.

Weatherboard er en enkel, men fantastisk idé. Vi vil gjerne se alternativet for å aktivere automatisk bytte av bakgrunn basert på gjeldende vær, men selv som det er akkurat nå, kan vi ikke klage. Du kan få tak i Weatherboard for iOS 7 fra BigBoss-repoen til Cydia-butikken for snaue $1,49.

  GIFDeck gjør presentasjoner på SlideShare til GIF-er