Fiks Gears of War 4 laster ikke i Windows 10

Gear of War 4 er et av de mest populære action-sanntidsspillene. Spillet er tilgjengelig for nedlasting på Windows Microsoft Store. Ofte har brukerne funnet ut at spillet møtte lastefeil når de prøvde å kjøre Gears of War 4-spillet. Det kan være ulike årsaker til at Gears of War 4 ikke laster inn problemer som feilaktige drivere og feil systeminnstillinger. Gears of War 4 som ikke fungerer kan forårsake stort ubehag for brukerne da det hindrer dem i å laste spillet på datamaskinene sine. I denne veiledningen vil vi diskutere årsaker og metoder for å løse Gears of War 4 vil ikke laste problemer.

Hvordan fikse Gears of War 4 som ikke lastes i Windows 10

Det kan være flere årsaker til Gears of War 4 laster ikke. Noen av de mulige årsakene er listet opp nedenfor.

 • Ofte er problemet et enkelt systemproblem og kan løses ved å starte systemet på nytt
 • Lastefeilen kan oppstå hvis spillserverne ikke er tilgjengelige
 • Korrupte eller utdaterte grafikkdrivere anses også som en vanlig årsak til feilen
 • Feil grafikkortkonfigurasjon kan også forårsake denne feilen
 • Problemer med Windows-brannmur som sanntidsbeskyttelse kan også forårsake denne feilen
 • En tredjeparts VPN kan forårsake denne feilen ved å opprette en falsk IP-adresse
 • Utdaterte spillfiler kan også være årsaken til innlastingsfeil
 • Feilaktige Async Tool-innstillinger i Gears of War 4-spillet kan også forårsake denne feilen
 • Innstillinger for Game Bar kan også forårsake denne feilen i Gears of War 4-spillet
 • Bufferfeil med Microsoft Store er også noen ganger ansvarlige for denne feilen
 • En eldre DirectX-versjon kan også forårsake denne feilen
 • Spillfilfeil som ødelagte eller manglende filer kan føre til at Gears of War 4 ikke fungerer

Det er vanlig at Gears of War 4-spill ikke laster på grunn av de utilgjengelige spillserverne, dette kan skyldes ulike problemer som vedlikehold av servere eller en teknisk feil. Du kan bekrefte om spillserverne fungerer ved å besøke utviklernes offisielle Twitter-håndtak. Hvis serverne ikke er tilgjengelige, må du vente til problemet er løst.

I den følgende guiden vil vi se på de mulige metodene for å løse Gears of War 4 som ikke laster feil.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Her er noen grunnleggende feilsøkingsmetoder for å fikse feilen.

1A. Start PC-en på nytt

Ofte vil Gears of War 4 ikke laste problemet er forårsaket av feil lasting av oppsettet. Dette problemet kan enkelt løses ved å starte datamaskinen på nytt.

1. Naviger til Start-menyen og klikk på strømikonet.

2. Klikk her på Restart alternativet.

3. Vent til systemet starter på nytt, og start deretter Gears of War 4-spillet på nytt.

1B. Kjør spill med dedikert grafikkort

For å nyte visse spill som Gears of War 4, må datamaskinen din ha et diskret eller dedikert grafikkort, slik at problemer med Gears of War 4 ikke laster unngås. Hvis du prøver å kjøre spillet på et integrert grafikkort, kan du bli sittende fast på lasteskjermen. Derfor, på datamaskiner der to grafikkort kan brukes, sørg for at du bruker et dedikert grafikkort for å spille Gears of War 4.

  Kan du bruke AirDrop på en Windows-PC eller Android-telefon?

1C. Oppdater grafikkdriveren

En av hovedårsakene til at Gears of War 4 ikke laster feil på datamaskinen din mens du spiller spillet, er en utdatert eller ødelagt grafikkdriver. En ødelagt driver kan forårsake flere feil med datamaskinen. Hvis du liker å spille dataspill, sørg for at du er utstyrt med oppdaterte grafikkdrivere. Du kan sjekke ut 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10-veiledningen for å oppdatere grafikkortene dine for å løse problemer med Gears of War 4 som ikke fungerer.

1D. Oppdater Windows

Ofte er problemet forårsaket av en korrupt Windows-oppdatering. For å løse dette problemet kan du manuelt se etter Windows-oppdateringer fra systeminnstillingene. Du kan sjekke ut hvordan du laster ned og installerer Windows 10 Siste oppdateringsguide for å trygt sjekke og installere de siste oppdateringene for Windows 10.

1E. Oppdater DirectX

DirectX er et verktøy levert av Windows. Den inneholder et sett med drivere og komponenter i Windows som lar programvaren samhandle og laste inn grafikk- og lydkortene dine. Hvis du bruker en utdatert DirectX-versjon, kan det forårsake Gears of War 4-lastefeil når du prøver å laste eller kjøre spillet. Derfor bør du vurdere å sjekke DirectX-versjonen for å løse problemet med Gears of War 4 som ikke laster. Les vår guide om hvordan du oppdaterer DirectX i Windows 10.

1F. Deaktiver Windows-brannmur (anbefales ikke)

Noen ganger kan problemet være forårsaket av Windows-brannmuren. Dette kan føre til ulike feil med Windows ettersom brannmuren kan blokkere filer og apper som den feilaktig anser som en trussel. Du kan sjekke hvordan du deaktiverer Windows 10-brannmurveiledningen for å trygt deaktivere Windows-brannmuren på datamaskinen din for å fikse problemet med at Gears of War 4 ikke fungerer.

Merk: Generelt anbefales ikke å deaktivere Windows-brannmuren, da det kan gjøre datamaskinen sårbar for virus og skadelig programvare. Vær derfor forsiktig når du deaktiverer Windows-brannmuren for å fikse Gears of War 4 vil ikke laste problemet.

1G. Deaktiver tredjeparts antivirus (hvis aktuelt)

I likhet med Windows-brannmur kan et tredjeparts antivirus også føre til at Gears of War 4 ikke laster inn feil. For å løse dette problemet kan du prøve å deaktivere tredjeparts antivirus på datamaskinen. Du kan sjekke hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10-veiledningen for å følge trinnene for å trygt deaktivere tredjeparts antivirus.

1H. Deaktiver VPN-server

Hvis du bruker en VPN-tjeneste på datamaskinen din for å surfe på nettet, kan dette forårsake feil mens du spiller Gears of War 4-spillet. Dette problemet kan være forårsaket på grunn av feil IP-adresse forårsaket av VPN. Du kan prøve å deaktivere VPN på datamaskinen din for å løse dette problemet. Sjekk ut vår guide om hvordan du deaktiverer VPN og proxy på Windows 10 for å trygt deaktivere VPN på datamaskinen din.

  Slik viser du skjulte filer i Windows 11

Metode 2: Slå av sanntidsbeskyttelse

Noen ganger er Gears of War 4-problem med spillet som ikke laster forårsaket av Windows Defender. Når Windows Defender feilaktig finner en fil som skadelig programvare, kan den slette den for å beskytte datamaskinen din. Du kan slå av sanntidsbeskyttelsen for å løse dette problemet.

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Innstillinger.

2. Klikk på Oppdater og sikkerhetsinnstilling.

3. Fra menyen til venstre klikker du på Windows Security.

4. Klikk på Virus- og trusselbeskyttelse.

5. Under Alternativet Virus- og trusselbeskyttelse klikker du på Administrer innstillinger.

6. Slå av bryteren for sanntidsbeskyttelse.

Metode 3: Oppdater Gears of War 4-spillet

Hvis det er noen systemoppdateringer tilgjengelig for Gears of War 4-spillet, bør du vurdere å laste dem ned for å unngå at Gears of War 4 ikke laster inn. Det er viktig å oppdatere applikasjoner på datamaskinen for å unngå feil på grunn av utdaterte filer for å unngå problemer som at Gears of War 4 ikke fungerer.

1. I Start-menyen, søk, skriv inn Microsoft Store, og klikk på Åpne.

2. Klikk på Bibliotek-menyen i venstre rute.

3. Finn og klikk på Få oppdateringer for å laste ned de tilgjengelige oppdateringene.

4. Når oppdateringene er installert, start PC-en på nytt og start Gears of War 4-spillet på nytt for å sjekke at Gears of War 4 vil ikke laste problemet er løst.

Metode 4: Deaktiver Async Compute Tool

Async compute er et verktøy i Gears of War 4 som bidrar til å forbedre grafikkresultatet til spillet på datamaskinen din. Imidlertid har mange brukere også klaget over tilfeller der det kommer i konflikt med spillingen og får det til å krasje. Hvis du har problemer med å laste spillet, kan du prøve å deaktivere Async-dataverktøyet.

1. Start Gears of War 4-spillet på datamaskinen.

2. Klikk på ALTERNATIVER.

3. Velg VIDEO – AVANSERT-menyen, og slå AV ASYNC COMPUTE.

Merk: Du kan også deaktivere Async-funksjonen fra grafikkortalternativene hvis den er tilgjengelig der.

4. Lagre til slutt endringene og start spillet på nytt.

Metode 5: Deaktiver spilllinjen

Game Bar er en funksjon i Windows som lar brukere ta skjermbilder og ta opp spilling i bakgrunnen mens de spiller et spill. Noen ganger fungerer ikke Game bar-funksjonen med Gears of War 4-spillet og kan føre til en krasj eller at Gears of War 4 ikke laster feil i spillet. For å løse problemet med at Gears of War 4 ikke fungerer, kan du prøve å deaktivere spilllinjen og DVR-alternativene fra Windows-innstillingene for å løse problemet med Gears of War 4 vil ikke laste.

1. Start Windows-innstillingene.

2. Klikk på Spillinnstilling.

3. Klikk deretter på Xbox Game Bar i venstre rute.

4. Slå av bryteren for Enable Xbox game bar.

5. Naviger nå til Capture fra venstre rute.

6. Slå av bryteren for Record i bakgrunnen mens jeg spiller et spill.

7. Lukk til slutt vinduet og start PC-en på nytt.

Metode 6: Tilbakestill Microsoft Store Cache

Noen ganger kan problemet med Gears of War 4-spillet være forårsaket av ødelagte cache-filer i Microsoft Store. Dette problemet kan løses ved å tømme hurtigbufferdataene fra butikken.

  Mestre Windows 10s Alt+Tab-bytter med disse triksene

1. Trykk på Windows-tasten, skriv kommandoprompt og klikk på Kjør som administrator.

2. Skriv inn wsreset.exe-kommandoen og trykk Enter-tasten for å tilbakestille Microsoft Store-bufferen.

3. Et tomt vindu vises i noen øyeblikk.

4. Vent til Windows Store åpnes av seg selv, og start deretter spillet på nytt.

Metode 7: Aktiver frakoblede tillatelser

Noen ganger oppstår problemer med ikke-lasting av Gears of War 4 fordi du ikke har aktivert Offline-tillatelser i Microsoft Store. Hvis dette er tilfelle, bør du vurdere å aktivere tillatelsene fra Microsoft Store

1. Åpne Microsoft Store-appen.

2. Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre og velg Appinnstillinger.

3. Rull ned til delen Frakoblede tillatelser og slå den på.

4. Start Gears of War 4 på nytt for å sjekke om problemet med Gears of War 4 ikke fungerer er løst.

Metode 8: Installer Gears of War 4 på nytt

Hvis ingen av de tidligere nevnte metodene fungerer for deg, og du fortsetter å motta den samme feilmeldingen. Du bør vurdere å installere Gear of War 4-spillet helt på nytt. Du må avinstallere den eksisterende spillprogramvaren. Følg trinnene nedenfor for å avinstallere Gear of War 4-spillet ditt på en sikker måte for å løse problemet med at Gear of War 4 ikke fungerer.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Angi Vis etter > Kategori, og klikk deretter på alternativet Avinstaller et program.

3. Naviger til Gear of War 4-programmet fra listen over installerte programmer.

4. Høyreklikk på Gear of War 4 og klikk på Avinstaller.

5. Bekreft avinstalleringen og vent til prosessen er ferdig.

6. Start nå Microsoft Store-appen.

7. Søk etter Gears of War 4-spill i søkefeltet og klikk på Installer.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor lastes ikke Gear of War 4-spillet?

Ans. Lastefeilen med Gear of War 4-spillet er forårsaket på grunn av forskjellige faktorer som ødelagte grafikkortdrivere og problemer med skadelig programvare.

Q2. Hvordan fikser jeg Gear of War 4-lastefeilen?

Ans. Du kan bruke forskjellige metoder for å løse Gear of War 4-lasteproblemene som å oppdatere drivere, deaktivere antivirus, oppdatere spillfilen, etc.

Q3. Kan Microsoft Store forårsake Gear of War 4-feil?

Ans. Bufferdataproblemer med Microsoft Store kan forårsake ulike problemer med mange applikasjoner og spill, for eksempel lastingsproblemer med Gear of War 4-spill.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du klarte å løse problemet med Gears of War 4 som ikke laster. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.

x