Fix du har blitt frakoblet-feil i Halo Infinite

Er du frustrert over Halo Infinite You Have Been Disconnected-feilen på PC-en din? I nyere tid står mange brukere overfor problemet med at du har blitt koblet fra det lokale nettverket Halo Infinite på Windows 10-PC-en mens de logger på spillet. Dette spillet krever en god internettforbindelse, og hvis PC-en din mangler det, vil du møte den omtalte feilen. Nå, hvis du også står overfor det samme problemet på PC-en din, vil denne veiledningen hjelpe deg med å fikse You Have Been Disconnected Halo Infinite-feil.

Slik fikser du feilen du har blitt frakoblet i Halo Infinite

Hvis du er irritert over You Have Been Disconnected Halo Infinite-feilen på din Windows 10-datamaskin, her er noen mulige grunner til at du må analysere dem nøye for å løse problemet.

 • PC oppfyller ikke de grunnleggende kravene til spillet.
 • Interferens med bakgrunnsapplikasjonene til enheten din.
 • Du bruker en ubekreftet versjon av drivere.
 • Grafikkinnstillingene til spillet er feilkonfigurert, og filene til Steam-klienten er korrupte.
 • Tilstedeværelse av skadelig programvare og virus.
 • .NET-rammeverket og operativsystemet er ikke oppdatert til siste versjon.
 • DirectX-versjonen er ikke oppdatert.
 • Overklokking og spillserverne er nede.
 • Eventuelle feilkonfigurerte eller korrupte installasjonsfiler av spillet forårsaker også problemet.
 • De omdistribuerbare Microsoft C++-filene er ikke kompatible med spillet og PC-en.

Her er noen mulige feilsøkingsmetoder som vil hjelpe deg Du har blitt frakoblet Halo Infinite. Metodene er ordnet i kronologisk rekkefølge som gir deg raskere feilsøkingstid. Følg dem i samme rekkefølge som presentert.

Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Følgende er noen av de grunnleggende trinnene du kan følge for å fikse You Have Been Disconnected Halo Infinite-problemet.

1. Overvåk serverstatus

Først, start datamaskinen på nytt og sjekk om dette fungerer for deg. Deretter må du sjekke om serveren er aktiv for Halo Infinite-spillet. Hvis det er et problem med serveren, må du bare vente et par timer før du prøver igjen. Hvis det er en aktiv og du fortsatt står overfor feilen, hopp til de andre metodene.

2. Sørg for at PC oppfyller spillkravene

Hvis du står overfor det diskuterte problemet ved oppstart, må du sjekke de grunnleggende kravene til spillet og sørge for at PC-en din tilfredsstiller dem.

 • Krever en 64-bits prosessor og operativsystem.
 • OS: Windows 10 RS5 x64.
 • Prosessor: AMD Ryzen 5 1600 eller Intel i5-4440.
 • Minne: 8 GB RAM.
 • Grafikk: AMD RX 570 eller Nvidia GTX 1050 Ti.
 • DirectX: Versjon 12.
 • Lagring: 50 GB ledig plass.

3. Feilsøk nettverkstilkobling

En ustabil internettforbindelse fører til Halo Infinite You Have Been Disconnected-feil, også hvis det er noen hindringer mellom ruteren og datamaskinen, kan de forstyrre det trådløse signalet og forårsake periodiske tilkoblingsproblemer. Du kan kjøre en Fartstest å vite det optimale nivået av nettverkshastighet som kreves for riktig tilkobling.

Sørg for at enheten din tilfredsstiller kriteriene nedenfor.

 • Finn signalstyrken til nettverket ditt, og hvis den er veldig lav, fjern alle hindringene mellom veien.
 • Unngå for mange enheter koblet til samme nettverk.
 • Kjøp alltid et modem/ruter verifisert av din Internett-leverandør (ISP), og de er fri for konflikter.
 • Ikke bruk gamle, ødelagte eller skadede kabler. Bytt ut kablene om nødvendig.
 • Sørg for at ledningene fra modemet til ruteren og modemet til veggen er stabile og ikke forstyrres.

Hvis det er noen Internett-tilkoblingsproblemer, sjekk guiden vår Slik feilsøker du nettverkstilkoblingsproblemer på Windows 10 for å feilsøke det samme.

  5 Best Left 4 Dead 2 (L4D2) vertsservere for bedre spilling

4. Oppdater Windows

Du kan også utrydde feil i datamaskinen og spillet ved å oppdatere operativsystemet. Sørg alltid for at du har oppdatert Windows-operativsystemet, og hvis det er noen oppdateringer som venter i aksjon, bruk guiden vår Hvordan laste ned og installere siste oppdatering for Windows 10

Etter å ha oppdatert Windows-operativsystemet, sjekk om du kan koble til Halo Infinite-spillserveren uten feil.

5. Oppdater grafikkdrivere

Halo Infinite, som er et grafisk intensivt spill, er grafikkdriveren din vesentlig viktig for spillopplevelsen din. Hvis driverne er utdaterte eller defekte, sørg for at du oppdaterer dem. Du kan søke etter de nyeste utgivelsene av drivere fra de offisielle nettstedene, eller du kan oppdatere dem manuelt. Følg guiden vår 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10 for å oppdatere driveren din og sjekke om du har fikset Du har blitt koblet fra det lokale nettverket Halo Infinite-feil eller ikke.

6. Tilbakestill GPU-driveroppdateringer

Noen ganger kan gjeldende versjon av GPU-drivere forårsake det diskuterte problemet, og i dette tilfellet må du gjenopprette tidligere versjoner av installerte drivere. Denne prosessen kalles tilbakestilling av drivere, og du kan enkelt rulle tilbake datamaskindriverne til deres tidligere tilstand ved å følge vår guide Hvordan tilbakestille drivere på Windows 10.

7. Installer grafikkdrivere på nytt

Hvis du fortsatt står overfor det diskuterte problemet etter å ha oppdatert de grafiske driverne, må du installere enhetsdrivere på nytt for å fikse eventuelle inkompatibilitetsproblemer. Det er flere måter å installere drivere på datamaskinen på nytt. Likevel kan du enkelt installere grafiske drivere på nytt som instruert i vår guide Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10.

8. Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Noen inkompatible antivirusprogrammer installert på datamaskinen din vil forårsake den omtalte feilen. For å unngå konflikter må du sørge for sikkerhetsinnstillingene til Windows 10-datamaskinen din og sjekke om de er stabile eller ikke. For å finne ut om antiviruspakken er årsaken til problemet, deaktiver den én gang og prøv å koble til et nettverk. Les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

Hvis du har en løsning på problemet etter at du har deaktivert antivirusprogrammet på datamaskinen, anbefales det å avinstallere programmet fullstendig fra PC-en. Les vår guide Tving avinstaller programmer som ikke avinstalleres i Windows 10 for å avinstallere antivirusprogrammet på datamaskinen.

9. Deaktiver Windows-brannmur (anbefales ikke)

Noen ganger kan Windows Defender-brannmuren på datamaskinen hindre spillet fra å åpnes på grunn av sikkerhetsårsaker. I dette tilfellet kan det hende at Halo Infinite ikke åpnes på grunn av Windows Defender-brannmuren. Hvis du ikke vet hvordan du deaktiverer Windows Defender-brannmuren, kan du gå gjennom vår guide Hvordan deaktivere Windows 10-brannmuren og følge instruksjonene som er gitt.

Du kan følge denne veiledningen Tillat eller blokker apper gjennom Windows-brannmuren for å tillate appen.

Sørg for å aktivere brannmurpakken igjen etter å ha løst problemet, da en datamaskin uten brannmurprogram er en trussel.

10. Kjør Malware Scan

Tilstedeværelse av et virus eller skadelig programvare vil resultere i spillproblemer på datamaskinen din. Hvis i tilfelle virusangrepet er svært alvorlig, kan du ikke koble til noe online spill kontinuerlig i det hele tatt. For å løse problemet må du fjerne viruset eller skadelig programvare fullstendig fra din Windows 10-datamaskin.

Du anbefales å skanne datamaskinen din som instruert i vår guide. Hvordan kjører jeg en virusskanning på datamaskinen min?

Hvis du vil fjerne skadelig programvare fra datamaskinen din, kan du også sjekke guiden vår Slik fjerner du skadelig programvare fra PC-en din i Windows 10. Når du har fjernet alle virusene fra datamaskinen, kobler du til spillet og kontrollerer om du står overfor You Have Been Disconnected fra det lokale nettverket Halo Infinite problemet igjen.

  Hvordan sjekke hvem som retweetet en tweet

Nedenfor er de avanserte feilsøkingsmetodene for å løse problemet.

Metode 1: Kjør Halo Infinite som administrator

Visse tillatelser og funksjoner kan bare nås hvis du har gitt administratorrettigheter til Halo Infinite-spillet. I dette scenariet kan du fikse denne feilen ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Høyreklikk på Halo Infinite-snarveien på skrivebordet eller naviger i installasjonsmappen og høyreklikk på den.

2. Velg nå alternativet Egenskaper.

3. Bytt deretter til Kompatibilitet-fanen og merk av for Kjør dette programmet som administrator.

4. Til slutt klikker du på Bruk > OK for å lagre endringene.

Metode 2: Avslutt uønskede bakgrunnsapper

Flere bakgrunnsprosesser som kjører på PC-en din kan forstyrre Halo Infinite-prosesser. Disse programmene kan bidra til den diskuterte problemstillingen. Følg guiden vår Slik avslutter du oppgave i Windows 10 for å avslutte alle bakgrunnsprosesser.

Metode 3: Endre spillprosessprioritet

Preferansen til en applikasjon eller prosess forteller datamaskinen viktigheten og om den bør gis preferanse fremfor de andre mens ressursene tildeles. Prioriteten til hvert program er normalt bortsett fra systemprosessene, som standard. Halo Infinite kan gi deg feilen hvis den ikke får nok ressurser.

1. Trykk Ctrl + Shift + Esc-tastene sammen for å åpne Oppgavebehandling.

2. Søk nå etter Halo Infinite-prosess.

3. Deretter endrer du prioritet til Høy prioritet og kontrollerer om dette fungerer.

Merk: Endre prioriteten med stor forsiktighet ettersom å endre prioriteten til prosessen uforsiktig kan gjøre systemet ekstremt tregt eller ustabilt.

4. Lukk Task Manager og start datamaskinen på nytt og sjekk om Halo Infinite på Windows 10-problemet er løst.

Metode 4: Sett høy ytelse

Du kan også optimere spillet ditt når du angir innstillinger for strømplan med høy ytelse. Disse strømplanene er utviklet for å administrere strøminnstillingene på bærbare innstillinger. Følg instruksjonene nedenfor for å bruke strømplaninnstillinger med høy ytelse på datamaskinen.

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Windows-innstillinger.

2. Rull nå nedover listen og klikk på System som uthevet nedenfor.

3. Velg nå alternativet Strøm og dvale og klikk på Ekstra strøminnstillinger under Relaterte innstillinger.

4. Velg nå alternativet Høy ytelse under Høye tilleggsplaner som vist på bildet nedenfor.

Nå har du optimert systemet ditt, sjekk om du kan fikse Du har blitt koblet fra det lokale nettverket Halo Infinite-feil.

Metode 5: Oppdater Steam & Halo Infinite Game

Hvis du bruker en utdatert Steam-applikasjon, kan du ikke få tilgang til noen spill uten problemer. Sørg derfor alltid for at du bruker en oppdatert versjon av Steam og Halo Infinite-spill før du starter det.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv Steam. Klikk deretter på Åpne.

2. Klikk nå på Steam i øverste venstre hjørne av skjermen etterfulgt av Se etter Steam-klientoppdateringer… som uthevet nedenfor.

3. Hvis du har noen nye oppdateringer som skal lastes ned, installer dem og sørg for at Steam-klienten din er oppdatert.

4. Start Steam på nytt og sjekk om du har blitt koblet fra det lokale nettverket Halo Infinite-problemet er løst nå.

På samme måte er det alltid viktig at spillet kjører i den nyeste versjonen for å unngå konflikter. Før spillet ditt er oppdatert, kan du ikke logge på Halo Infinite-servere. For å oppdatere spillet ditt, følg trinnene nedenfor.

1. Start Steam og naviger til LIBRARY.

2. Klikk nå på HJEM og søk etter Halo Infinite.

3. Høyreklikk deretter på spillet og velg alternativet Egenskaper….

4. Bytt nå til OPPDATERINGER-fanen og sjekk om noen oppdateringer venter i aksjon. I så fall følger du instruksjonene på skjermen for å laste ned de siste oppdateringene.

Merk: Vi har vist for PUBG: BATTLEGROUNDS som et eksempel.

Metode 6: Deaktiver fullskjermoptimalisering

Få brukere har antydet at deaktivering av fullskjermoptimalisering på PC har hjulpet dem med å fikse Halo Infinite You Have Been Disconnected-feil. Følg som anvist.

  iCloud-filer lastes ikke ned på iPhone og iPad? 10 tips for å fikse dette problemet!

1. Start Steam og klikk på LIBRARY.

2. Høyreklikk nå på Halo Infinite-spillet og klikk på Egenskaper.

3. Bytt nå til fanen GENERELT og klikk på SET LAUNCH OPTIONS… som vist.

4. Nå vil et nytt vindu åpnes med en avansert brukeradvarsel. For å åpne spillet i vindusmodus, skriv inn parameteren –windowed.

5. Lagre nå endringene ved å klikke OK og gå ut av vinduet Egenskaper.

6. Start spillet på nytt og kontroller om det kjører i vindusmodus. Ellers, naviger til SET LAUNCH OPTIONS… igjen og skriv inn følgende parameter i stedet for den siste parameteren.

–windowed -w 1024

7. Lagre nå endringene ved å klikke OK.

Denne parameteren vil angi at spillet skal startes i vindusmodus.

Metode 7: Deaktiver overlegg i spillet

Steam-overlegget er et stykke Steam som lar brukerne få tilgang til venneliste, nettleser og tillater kjøp i spillet. Det er et betydelig verktøy, men det utløser noen ganger You Have Been Disconnected Halo Infinite-problemet. Hvis du vil løse dette problemet, kan du slå av Steam-spilloverlegget ved å følge instruksjonene i vår guide Slik deaktiverer du Steam-overlegg i Windows 10.

4. Til slutt starter du spillet på nytt og kontrollerer om problemet er løst.

Metode 8: Endre DLC-filinnstilling

Halo Infinite kommer med mange DLC-filer, men mange av dem fungerer ikke bra i betaversjonen av Steam. Noen brukere har foreslått å deaktivere noen spesifikke DLC-filer som Multiplayer High-Res Textures. Følg disse instruksjonene for å slå av denne innstillingen på din Windows 10 PC.

1. Start Steam og naviger til LIBRARY.

2. Nå, høyreklikk på Halo Infinite-spillet og klikk på Egenskaper…

3. Gå nå til venstre rute og klikk på DLC. Deretter fjerner du merket i boksen ved siden av Multiplayer High-Res Textures.

4. Til slutt, restart spillet og sjekk om du kan starte det uten problemer.

Metode 9: Bekreft integriteten til spillfiler

Vi har sett mange tilfeller der spillfilene enten mangler eller er korrupte, eller det hadde ufullstendige installasjoner. Brukere kan også oppleve Halo Infinite You Have Been Disconnected-feil hvis de blir avbrutt av oppdateringsprosessen eller hvis spillfilene flyttes. I denne metoden vil du åpne Steam og bruke den innebygde funksjonen for å verifisere integriteten til spillet. Den vil bli erstattet hvis applikasjonen finner noe. Følg trinnene som er diskutert i guiden vår, Hvordan verifisere integriteten til spillfiler på Steam.

Merk: Du bør utføre lignende trinn hvis du bruker annen oppstartsprogramvare.

Metode 10: Oppdater DirectX

For å nyte en sømløs multimedieopplevelse på Halo Infinite-spillet, må du sørge for at DirectX er installert, og det er oppdatert til den nyeste versjonen. DirectX hjelper deg med å forbedre den visuelle medieopplevelsen for grafiske spill og applikasjoner spesielt. Følg guiden vår, Slik oppdaterer du DirectX i Windows 10 for å oppdatere DirectX på PC-en din og løse Du har blitt koblet fra det lokale nettverket Halo Infinite-problemet.

Metode 11: Reparer Microsoft Visual C++ Redistributable

Alternativt kan du prøve å reparere de omdistribuerbare Microsoft Visual C++-pakkene for å fikse Du har blitt frakoblet Halo Infinite som instruert i vår guide Hvordan reparere Microsoft Visual C++ Redistributable.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne fikse You Have Been Disconnected Halo Infinite på enheten din. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Også, hvis du har spørsmål/forslag angående denne artikkelen, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet.

x