Fix Zoom sier at du ikke er kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet

Zoom har endret måten nettmøter foregår på. Zoom har blitt et populært navn når det kommer til videokommunikasjon. Plattformen ble opprinnelig utgitt i 2012 og har siden den gang fått millioner av brukere fra hele verden. Det beste med Zoom er at den kan nås fra nettleseren uten å måtte laste ned appen. Den støtter også flere enheter, inkludert Windows PC, macOS, Android, iOS og ChromeOS. Enten for offisielle formål eller for et uformell møte, kan du registrere deg på plattformen og begynne å betjene den ved hjelp av det enkle brukergrensesnittet. Selv om, til tross for alle fordelene med Zoom, har noen brukere klaget over å møte Zoom sier feilen «Du er ikke kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet». Hvis du er en av disse brukerne og leter etter en løsning på denne feilen, har du havnet på rett side. I dagens guide vil vi diskutere Zoom ikke kvalifisert for registreringsfeil og årsakene bak den. Sammen med det vil vi også hjelpe deg med Zoom-aldersverifisering og avsløre kvalifisert alder for Zoom. Så, uten å utsette noe mer, la oss begynne å utforske forskjellige måter du enkelt kan registrere deg for Zoom uten kvalifikasjonsfeilen.

Slik fikser du zoom Sier at du ikke er kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet

Fortsett å lese for å vite hvordan du løser Zoom sier «Du er ikke kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet» feilen i detalj.

Hvorfor sier Zoom at du ikke er kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet?

For nye brukere som prøver å registrere seg på Zoom, må du vite at 16 år er kvalifisert alder for Zoom på grunn av sikkerhetsårsaker. Hvis du er over 16 år og aldersbegrensning ikke er et problem for deg, kan det være et par andre årsaker som kan føre til nevnte feil, inkludert:

  • Nettleserinnstillinger kan føre til at du ikke er kvalifisert til å registrere deg på Zoom-problemer.

  • Hvis du prøver å få tilgang fra et begrenset land, kan feilen dukke opp.
  • Oppbygging av nettleserbuffer på enheten din kan også være en av grunnene.

  • Enkelte utvidelser som brukes av nettleseren din kan blokkere tilgangen til Zoom.

Slik fikser du zoom som ikke er kvalifisert for registrering

Når du er godt klar over årsakene bak registreringsfeilen for Zoom, blir det enkelt å fikse dem, som i dette tilfellet. Så du kan prøve noen tilsvarende rettelser som vil hjelpe deg å bruke Zoom uten noen begrensning på enheten din:

Metode 1: Omgå aldersbegrensning

For det meste oppstår årsakene bak registreringsproblemer i Zoom på grunn av Zoom aldersbekreftelse som er umulig å bestå hvis du er under 16 år. Derfor, hvis du trenger å registrere deg på plattformen for å bli med på et Zoom-klassemøte, kan du be noen som er eldre enn du liker foreldrene dine om å registrere seg på dine vegne. Dette vil hjelpe deg å omgå aldersbegrensningspolitikken på Zoom enkelt.

Metode 2: Sjekk plasseringsbegrensninger

Bortsett fra Zoom aldersbekreftelse, er den neste tingen du bør huske på plasseringsbegrensninger. Det er noen land som er blokkert fra å få tilgang til Zoom-appen. På grunn av noen regulatoriske årsaker vil du ikke kunne registrere deg på Zoom hvis du bruker appen fra følgende land:

  • Iran
  • Cuba
  • Syria
  • Nord-Korea
  • Ukraina (Krim-regionen)

Metode 3: Slett nettleserbufferen

En annen mulig årsak bak din manglende evne til å registrere deg på Zoom kan være nettleserbufferen. Nettleseren du bruker til å betjene Zoom kan ha lagret midlertidige filer hvis du har besøkt Zoom før og ikke klarte å registrere deg. Disse midlertidige filene brukes først og fremst til å fremskynde navigasjonsprosessen, men i dette tilfellet får de tilgang til den gamle informasjonen når du ikke lyktes med å bruke Zoom. Så du må tømme all hurtigbufferen fra nettleseren din (Chrome). Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du ta en rask titt på guiden vår om hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler i Google Chrome.

Metode 4: Bruk inkognitomodus

Zoom sier at du ikke er kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet feilen kan også løses ved å bruke inkognitomodus. Bruk av en vanlig nettleser kan forstyrre tilgangen til Zoom. Derfor må du få tilgang til plattformen ved hjelp av en privat nettleser eller inkognitomodus. Hvis du bruker Chrome som nettleser, sjekk veiledningen vår om hvordan du aktiverer inkognitomodus i Chrome for å hjelpe deg med å prøve metoden.

Metode 5: Bruk en annen enhet eller nettleser

Du kan også prøve å bruke en annen enhet eller nettleser helt for å fikse Zoom-registreringsproblemet. For brukere som har mottatt feilmeldingen angående Zoom-tilgang, har de vært i stand til å løse problemet ved å bruke en annen bærbar datamaskin eller datamaskin. Du kan også prøve en egen nettleser hvis du bruker Chrome inkludert Opera, Microsoft Edgeog andre.

Metode 6: Deaktiver nettleserutvidelser

Hvis du har installert nettleserutvidelser eller annonseblokkere på enheten din, kan selv de bli en årsak til at Zoom ikke er kvalifisert til å registrere seg. Derfor må du deaktivere nettleserutvidelser på enheten din som hindrer deg i å fullføre registreringen. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere alle nettleserutvidelsene dine før registreringsforsøket på å løse problemet med Zoom aldersbekreftelse.

1. Start Chrome-nettleseren på skrivebordet og klikk på menyen med tre prikker øverst til høyre.

2. Velg Flere verktøy i menyen og klikk deretter på Extensions i neste vindu.

3. Slå nå av utvidelsene som finnes i utvidelsesvinduet.

4. Gjenta prosessen for hver utvidelse som finnes, og lukk nettleseren når du er ferdig.

Metode 7: Installer Zoom på nytt

En annen løsning som kan hjelpe deg med registreringsproblemet i Zoom er å avinstallere og deretter installere programmet på nytt. Ny installasjon hjelper også med å fikse problemer i appen. Så du kan prøve å installere på nytt ved å følge trinnene nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel og klikk på Åpne.

2. Angi Vis etter > Store ikoner, og velg deretter Programmer og funksjoner.

3. Klikk på Zoom fra listen og velg Avinstaller øverst.

4. Etter å ha fulgt instruksjonene på skjermen for å fjerne appen, start PC-en på nytt.

5. Start nå en nettleser og Last ned Zoom for skrivebordet ditt.

6. Klikk deretter på ZoomInstaller-filen nederst.

7. Når installasjonen er vellykket, logg på Zoom-kontoen din.

Metode 8: Kontakt Zoom Support

Hvis ingen av metodene ser ut til å fungere for deg, kan du prøve å kontakte Zoom støtte for å fikse registreringsproblemet. Du kan formidle problemene du står overfor til fagfolkene, og de vil veilede deg godt i å løse problemet med Zoom aldersbekreftelse.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor er jeg ikke kvalifisert til å bruke Zoom?

Ans. Kvalifikasjonsproblemer mens du bruker Zoom oppstår for det meste når du oppgir feil fødselsdato. Du må også tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene i nettleseren din for å løse feilen.

Q2. Hva er den kvalifiserte alderen for å operere Zoom?

Ans. Av sikkerhetsmessige årsaker er det en aldersgrense for bruk av Zoom som er 16 år.

Q3. Kan alle registrere seg for en Zoom-konto?

Ans. Ja, hvem som helst kan registrere seg for en Zoom-konto hvis de passerer alderskriteriene for registrering på plattformen.

Q4. Hvorfor lar Zoom meg ikke logge på?

Ans. Påloggingsproblemer med Zoom oppstår hvis det er et problem med passordet ditt eller e-postadressen du har registrert hos Zoom.

Q5. Hvordan kan jeg registrere meg på Zoom som student?

Ans. Hvis du er student og ønsker å registrere deg på Zoom, kan du bruke skolens e-postadresse. Når du mottar en e-post fra Zoom for å aktivere kontoen din, starter du Gmail og velger Aktiver konto.

***

Vi håper at dokumentet vårt på Zoom sier at du ikke er kvalifisert til å registrere deg for Zoom på dette tidspunktet, lyktes med å fremheve alle viktige fakta om feilen og forskjellige måter du kan fikse denne situasjonen på. I så fall, la oss få vite hvilken metode som hjalp deg mest ved å legge igjen kommentarene dine nedenfor. Du kan også sende dine spørsmål og forslag.

  Slik kansellerer du app-abonnementer på iPhone eller iPad
x