[FIXED] Ditt svar på invitasjonen kan ikke sendes

Nettkalendere og kalenderapper som kan kobles til og synkroniseres med en nettjeneste har flere fordeler; viktige hendelser, avtaler, merkedager og møter er alltid merket og sikkerhetskopiert, du kan enkelt dele kalendere med andre mennesker, og du kan bruke kalenderen til å sende eller motta invitasjoner til kommende arrangementer.

Smarte kalenderapper og -tjenester som Outlook, Google Kalender og Apples kalender merker av for alle disse boksene. De er smarte tjenester som du kan bruke til å administrere og sende invitasjoner. Invitasjonene vil hoppe over den vanlige e-postinnboksen og vil i stedet bli sendt til en app der en invitert kan godta (eller avvise) den og legge den til i kalenderen sin.

Ditt svar på invitasjonen kan ikke sendes

iCloud-kalenderen som fungerer via Kalender-appen på iOS og macOS kan sende e-postinvitasjoner til andre brukere som bruker en Apple-enhet. Invitasjonene kan administreres i disse appene, og når en bruker godtar eller avviser en invitasjon, sendes svaret deres automatisk til den inviterte.

  Hvordan "skjule" en app på iPhone eller iPad

Slik fikser du at kalenderinvitasjonen ikke kan sendes (FULL GUIDE)

Hvis du prøver å svare på en invitasjon mottatt i Kalender på iPhone, iPad eller Mac, og du ser meldingen Ditt svar på invitasjonen kan ikke sendes, kan du prøve løsningene nedenfor.

1. Slå Kalender i iCloud

Hvis svaret ditt på en invitasjon ikke kan sendes, og du har prøvd å sende det noen ganger, er det mulig det er et problem med iCloud. iCloud går sjelden ned, men noen ganger har den problemer med å synkronisere fra enheter.

Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
Trykk på navnet ditt/Apple ID øverst.
Trykk på iCloud.
Slå av kalenderbryteren.
Vent minst fem minutter.
Slå på Kalender-bryteren.
Svar på invitasjonen i Kalender-appen.

  Hvordan laste opp filer til Microsoft Teams

2. Fjern og legg til konto i Kalender

Kalender-appen fungerer med iCloud, men den fungerer også med andre kalendertjenester som Exchange by Microsoft og Google Calendar. Prøv å fjerne iCloud-kontoen og deretter legge den til igjen.

Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
Rull ned og trykk på Kalender.
Trykk på Kontoer og velg iCloud.
Trykk på Logg av nederst.
Start iPhone på nytt.
Legg til iCloud-kontoen tilbake.
Gjenta for andre kontoer du har lagt til i Kalender.

3. Se etter iOS-oppdateringer

Apple presser ikke brukere til å oppdatere til neste/siste versjon, men det trenger det normalt ikke. iOS-enheter har noen av de høyeste oppdateringshastighetene, og det er grunnen til at Apple ikke trenger å presse brukere. Når det er sagt, kan en utdatert versjon av iOS være ansvarlig for et mislykket invitasjonssvar, spesielt hvis en sikkerhetsoppdatering er utgitt.

  Slik bruker du Google Allo

Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
Gå til Generelt>Programvareoppdatering.
Se etter og installer eventuelle oppdateringer som er tilgjengelige.
Send kalenderinvitasjonssvaret etter at oppdateringen er installert.

4. Start iPhone på nytt

Hvis invitasjonssvaret ditt er sendt, men du stadig ser varselet Ditt svar på invitasjonen kan ikke sendes, start iPhone på nytt. Det er sannsynligvis et problem med en av tjenestene på enheten, og omstart kan bidra til å fikse det.

Kalenderinvitasjoner blir ikke sendt, de kan fikses

Svaret ditt på invitasjonen kan ikke sendes kan indikere et problem med enheten din når den prøver å koble til Apples servere. Dette er sjeldent, men kan fortsatt skje.

Vent en stund for å se om problemet forsvinner av seg selv hvis rettelsene ovenfor ikke gjør noe. Hvis det er en feil i operativsystemet, må du vente til Apple lanserer en reparasjon.