Fjern eventuelle uønskede elementer fra iOS 7-grensesnittet med HideMe7

Du vil garantert finne Cydia-justeringer for selv de minste delene av iOS, spesielt hvis du vil gjøre visuelle endringer i et bestemt brukergrensesnittelement. Selv om en tweak ikke er for spesialisert for bare ett aspekt av iOS, ender den ofte med å fokusere på et enkelt område av fastvaren, som låseskjermen eller ikoner. CustomLS og Transparency er bare to eksempler på slike spesifikke Cydia-justeringer, til tross for at begge kommer fullpakket med et stort antall tilpasningsmuligheter. HideMe7 er en lignende tweak, men dens største fordel ligger i det faktum at den kan la deg gjøre endringer i alle viktige deler av iOS. Takket være denne pakken kan du skjule UI-elementer fra låseskjermen, Springboard, mapper, varslingssenter og kontrollsenter.

HideMe7 legger til en egen omfattende meny til appen for aksjeinnstillinger. Det er separate seksjoner for forskjellige områder av iOS 7, og konfigurering av alternativene er ikke komplisert i det hele tatt. Brukere er utstyrt med en rekke brytere, og statusen til disse bryterne bestemmer synligheten til bestemte brukergrensesnittelementer. På låseskjermen er det mulig å skjule kameragrabber, CC-grabber, NC-grabber, hele NC, gjeldende dato og ladestatus. Siden HideMe7 bare skjuler elementer, får ingen av endringene gjort av den iPhone-en din til å se helt fremmed ut. Springboard-endringene er litt mer uttalte, men fortsatt ikke altfor så. Du kan slå av ikonetiketter, merker, mappebakgrunn og sideprikker. Et annet interessant alternativ i denne delen er muligheten til å skjule skjermbildeblits.

Den mest befolkede delen av HideMe7-menyen er den som håndterer statuslinjen. I utgangspunktet er det mulig å skjule et hvilket som helst ikon som kan vises i statuslinjen. Du kan også bytte batteriprosent via HideMe7s statuslinjeseksjon. Teksting er en så integrert del av alles daglige liv at HideMe7 kommer med en egen meldingsseksjon. Takket være alternativene som finnes der, kan du gjøre endringer i SMS-bobler, tidsstempler og andre visuelle aspekter ved lagermeldinger-appen i iOS 7.

For de av dere som hater å trykke Butikk-knappen ved et uhell mens de lytter til musikk på iPhone, tilbyr HideMe7 muligheten til å skjule denne knappen helt også.

HideMe7 er en nyttig tweak, men det er bare en liten endring den sårt trenger. De fleste endringene du gjør med HideMe7 implementeres ikke med mindre du spretter enheten på nytt, men justeringen spretter ikke automatisk, og den kommer heller ikke med en gjenopprettingsknapp! Så, inntil HideMe7 blir oppdatert, vil du ha manuelt respring enheten din på andre måter (vi brukte WinterBoard til formålet). Samlet sett er justeringen helt verdt å ha. Du kan gjøre det til ditt eget ved å se i BigBoss-repoen og gi ut $0,99.