Foreldrekontroll-appen TimeAway lar deg administrere barnas enhet [Android]

Da datamaskiner først ble vanlige, var foreldre motvillige til å la barna bruke dem, i frykt for at de ville bruke all tiden sin på å spille spill eller surfe på internett. I dag har smarttelefoner det samme dårlige ryktet. Tilsynelatende har barn i dag mobile enheter med mer prosessorkraft enn all vår barndomsteknologi til sammen, og er en bekymring for mange foreldre som ikke er sikre på hvordan de skal begrense mobilbruken. TimeAway er en ny Android-applikasjon som tar sikte på å begrense barnas mobilbruk og gi den kontrollen tilbake i hendene dine. Gratisappen tilbyr mange funksjoner som å spore tiden barna dine bruker på apper, oppdage deres nåværende posisjon og ekstern låse og låse opp telefonen.

  Offisiell RAR-arkiveringsapp nå tilgjengelig for Android

TimeAway kan lastes ned fra Google Play Store, og krever først at du aktiverer den, og deretter registrerer deg for en TimeAway-konto som forelder og barn.

Siden appen utfører alle funksjonene eksternt over internett, må du installere den på både enheten din og barnet ditt, og også sørge for at den støttede enheten har en aktiv internettforbindelse. Under registreringen må du spesifisere et 5-sifret passord, som tilsynelatende brukes til å begrense enhetsbruken, samt forhindre at appen avinstalleres fra en telefon. Du kan legge til opptil seks enheter på en gratis konto. Etterpå presenterer appen en miniopplæring som introduserer funksjonene og hovedfunksjonene.

  Slik starter du en Android-smarttelefon eller -nettbrett på nytt

Det meste gjøres selvfølgelig fra foreldrenes enhet. For eksempel, ved å logge på en foreldretelefon kan du overvåke hvor mye tid barnet ditt bruker på YouTube eller Snapchat, og du kan til og med blokkere dem for en bestemt tidsperiode. På samme måte kan du også stille inn senge- eller skoletider, som automatisk låser enheten.

En annen smart funksjonalitet er TimeAways evne til å la deg spore barnets posisjoner på Google Maps når de er på farten, via mobiltelefonene deres. Dessuten får du en daglig oppsummering av hvor mye tid barna dine har brukt på enheten hans, samt de beste appene som brukes hver dag. TimeAway tilbyr deg også umiddelbart å låse og låse opp enheten. Disse handlingene brukes umiddelbart, og den tilhørende enheten kan bare låses opp via den femsifrede passordkoden.

  Demp enheten til tid, sted, hendelse eller kontakt [Android]

Totalt sett er TimeAway sikkert en nyttig applikasjon. Selv om det finnes andre lignende apper på Google Play, er de fleste av dem enten betalte eller tilbyr premiumfunksjoner for en liten avgift.

Installer TimeAway fra Play Store