GBA4iOS 2.0 gir iPad-støtte, Dropbox-synkronisering og et nytt brukergrensesnitt for iOS 7

Da vi dekket GBA4iOS i fjor, var det allerede en ganske ryddig og funksjonsrik emulator, men det har gått en stund siden da uten at appen har gjennomgått noen endringer. Etter utgivelsen av iOS 7 mottok nesten alle store apper oppdateringer for å matche det nye flate brukergrensesnittet, så det er fornuftig at GBA4iOS også har blitt med i klubben, om enn litt sent. GBA4iOS 2.0 kommer med et fornyet grensesnitt og noen fantastiske nye funksjoner. Du kan lagre statusen til spillene dine i Dropbox, og ROM-er kan også lagres i skyen for enklere administrasjon. For å forsterke det nye brukergrensesnittet har GBA4iOS 2.0 også lagt til støtte for tredjeparts skins for emulatorens kontroller. Hvis du eier en iPad, har GBA4iOS endelig blitt optimalisert for nettbrettets større skjerm, slik at brukerne kan nyte favorittspillene fra barndommen mer grundig.

Apple har alltid mislikt Game Boy Advance-emulatorer, og det er grunnen til at GBA4iOS ikke fikk være i App Store for lenge sist gang den ble utgitt. Når det er sagt, er det alltid bakdører og alternative måter å få det du vil ha på din iPhone. I løpet av få dager etter at appen ble fjernet, gjorde utvikleren bak GBA4iOS det mulig for brukere å laste ned emulatoren gjennom Safari. Denne metoden fungerer fortsatt for GBA4iOS 2.0.

  Googles Photo Sphere-kamera tar 360 graders bilder, laster opp til kart [iOS]

Gå til den generelle delen av Innstillinger, og endre enhetens dato til 18. februar 2014 (eller en hvilken som helst dato som er eldre enn det).
På din iDevice, gå til GBA4iOS-hovedsiden (lenke på slutten av dette innlegget) og gå til nedlastingsseksjonen.
Trykk på emulatorens nedlastingskobling og klikk på «Installer»-alternativet fra den resulterende popup-vinduet.
På startskjermen vil du bli bedt om bekreftelse. Trykk «Fortsett» for å fortsette.
Når appen er installert, og du har kjørt den for første gang, kan datoen endres tilbake til gjeldende tilstand.

GBA4iOS 2.0s nye og penere brukergrensesnitt er tydelig fra starten, med menyene og kontrollene som har et mye flatere utseende enn før. Appens innstillinger er stort sett uendret, men det er fortsatt et betydelig tillegg til miksen i form av Dropbox-synkronisering. Denne synkroniseringen gjelder både for spilltilstander og ROM-er som er lagret i emulatoren.

  Gjør videoer til GIF-er på en iOS-enhet, kontroller avspilling og bildefrekvens

Du kan fortsatt legge til nye ROM-er du eier til GBA4iOS 2.0 på den gamle måten (via iTunes), men det er også mulig å bruke appens innebygde nettleser for å se etter favorittspillene dine. GBA4iOS 2.0 viser en advarsel mot piratkopiering før de lar brukere laste ned noe spill. Tanken er å gi brukerne et sted hvor de kan få kopier av spill de allerede eier. GBA4iOS 2.0-spillsamlingen kan sorteres etter popularitet og antall ganger hver ROM har blitt lastet ned.

Med tiden er vi sikre på at flere kontrollerskinn vil bli lagt til GBA4iOS 2.0-nedlastingsseksjonen, men foreløpig er valgene ganske begrenset. Som før kan spill spilles i både liggende og portrettmodus, med forskjellige kontroller i hvert tilfelle. Hvis du bruker appen på en iPad, kan det å spille i landskap bli litt hektisk, men likevel har utvikleren optimalisert kontrollene ganske bra.

  YoCam legger til en rekke filtre og linser til iPhone-bildene dine [iOS]

En ting som alltid har manglet fra Game Boy Advance-emulatorer på iOS er støtte for juksekoder. GBA4iOS 2.0 løser dette problemet, og nå kan du bruke alle juksekoder du vil på alle spill du spiller på emulatoren. Dette fullfører stort sett GBA-opplevelsen, og vil garantert være et populært tillegg til emulatoren.

GBA4iOS 2.0 er en gratis app, og fungerer på alle iDevices som kjører iOS 7 og nyere. Prøv det ved å gå til følgende lenke fra iPhone, iPad eller iPod touch.

Last ned GBA4iOS 2.0 for iOS