GIFDeck gjør presentasjoner på SlideShare til GIF-er

Et viktig spørsmål som moderne teknologi ber om å stille er «Kan GIF noen gang brukes til noe annet enn vittige internettkommentarer?». Det sier seg selv at livet gir oss svært få øyeblikk når en GIF faktisk kan brukes, og enda færre øyeblikk der slik bruk ville være passende. Møt GIFDeck; det er en fantastisk liten tjeneste som gjør presentasjoner på SlideShare til GIF-er. Som standard vil den konvertere de første ti lysbildene, men du kan inkludere flere hvis du trenger det. Den endelige GIF-en kan lagres på din lokale stasjon og brukes omtrent som du vil.

  Slik gjør du raskt e-post til oppgaver

For å konvertere en presentasjon til en GIF, lim inn koblingen og klikk på Send. Dette vil konvertere de første ti lysbildene til en GIF. Siden du konverterer en presentasjon og ikke en video, trenger du ikke å bekymre deg for mye om bildefrekvens, men det du kanskje vil justere er hastigheten som påvirker hvor lenge et lysbilde vil være synlig til det bytter til det neste. For å gjøre det, og for å inkludere mer enn ti lysbilder i den endelige GIF-en, klikk på det lille tannhjulikonet, og det vil utvides for å vise alternativer for antall lysbilder som skal inkluderes, intervallet mellom skiftende lysbilder og størrelsen på den endelige GIF-en.

  Hvordan lage en rullegardinliste i Google Sheets

Klikk på Send og appen vil gi deg din GIF. Klikk på Lagre for å lagre den på skrivebordet. Kvaliteten på GIF-en er god og veldig anvendelig. Den er faktisk god nok til å brukes i selve presentasjonen.

Hvis du lurer på hvor du kan bruke en GIF av en presentasjon, gir GIFDeck deg et par forslag, min favoritt er å bruke den når du tweeter. Det er et flott verktøy når det gjelder personer som deltar på eller presenterer på konferanser. Du kan gi publikum en forhåndsvisning av presentasjonen som skal gis, eller du kan til og med bruke den som et salgsverktøy.

  Slik fikser du piltaster som ikke fungerer i Excel – arkiv

GIFDeck har forskjellige størrelser for GIF-er, men bortsett fra det er det ingen måte å redusere størrelsen på filen. Du kan kanskje komprimere den senere hvis du har riktig app for det.

Besøk GIDFeck

Via digital inspirasjon