Gjør billige internasjonale samtaler enklere med disse 10 appene/verktøyene

Ønsker du å koble til dine slektninger, en viktig forretningsklient eller kjære internasjonalt som bor i et annet land eller kontinent? Her er et blikk på noen av de beste gratis internasjonale ringeverktøyene for å gjøre det mulig.

Det pleide å være kostbart og utfordrende å ringe utenlands. Voice-over-Internet-Protocol (VoIP)-apper kan koble deg til resten av verden i dag. Disse tjenestene reduserer pengene du betaler og forenkler de møysommelige prosedyrene som vanligvis er forbundet med internasjonale samtaler.

I dag tilbyr de fleste ringetjenesteleverandører pakker som inkluderer lokale telefonsamtaler, gratis ringeplaner og ubegrensede minutter. Det er imidlertid ikke alltid tilfellet når du ringer internasjonale samtaler eller ringer noen som bor i utlandet.

Heldigvis kan du holde kontakten med familie, venner og kunder på grunn av flere telekomfirmaer som tilbyr gratis internasjonale samtaler til praktisk talt alle land i verden.

På grunn av nylige teknologiske gjennombrudd har mange ringeplattformer utviklet seg og er kommet for å bli. Nå kan du samhandle med enkeltpersoner globalt uten problemer og til liten eller ingen kostnad.

Når du foretar internasjonale samtaler, er ingen spesifikk telefon nødvendig. Du bør være i stand til å ringe og motta internasjonale samtaler på din eksisterende smarttelefon.

Verktøy som Skype og Whatsapp er svært fleksible når det gjelder å gjøre de ovennevnte tingene og krever bare en stabil internettforbindelse, og fungerer på nesten alle enheter.

WhatsApp er kjent for gratis internasjonale samtaler over hele verden. På den annen side er Skype et verdig alternativ siden det tilbyr rimelige internasjonale ringemuligheter.

Den viktigste forutsetningen er at operativsystemet på telefonen din er kompatibelt slik at applikasjonen kan installeres og startes riktig. Her er noen fordeler ved å bruke disse verktøyene til å foreta en internasjonal samtale.

Fordeler med å bruke internasjonale ringeverktøy

Spar reisekostnader

Hver bedrift er avhengig av kommunikasjon som plattformen for suksess, men å komme dit krever reiser, noe som kan tømme budsjettet ditt betydelig. Det er den ideelle erstatningen for et tradisjonelt møte ansikt til ansikt.

I tillegg vil du spare både tid og penger ved å planlegge det i vanlig arbeidstid på arbeidsplassen.

Bruk mindre på telefonsamtaler på jobb

Det kan være dyrt å holde kontakten med kunder og forbrukere mens du er på veien, hovedsakelig ved å bruke mobiltelefoner. Ditt primære mål bør være å holde kostnadene så lave som mulig fordi dette vil øke produktiviteten.

Du kan oppnå det ved hjelp av en internasjonal ringeapp uten å ofre kaliberet til tjenesten din.

24×7-tilkobling

Den internasjonale ringeappen lar deg ringe når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst mobilenhet. Uavhengig av telekomtjenestene de abonnerer på, er det ganske enkelt å ringe fasttelefoner, mobiltelefoner og VoIP-telefoner av forretningsmessige årsaker.

Dette er en ganske god plattform for bedriftseiere som trenger å holde kontakten med samarbeidspartnere, kunder og forbrukere som befinner seg i utlandet.

Hvorfor bruke dedikerte internasjonale ringeverktøy?

Nå er det forskjell på noen verktøy. For eksempel er Skype utmerket for små bedrifter med opptil 20 ansatte. Det er gratis å bruke, men du må kjøpe kreditt for å ringe fasttelefoner. Men ved å bruke et annet verktøy vil det være utfordrende å ringe på en fasttelefon.

Videre, hva om du ønsker å foreta en personlig en-til-en-samtale til din kjære? Du vil definitivt ikke opprette en lenke og dele den. Ikke sant? Det er her apper som Whatsapp kommer godt med og kan hjelpe deg med å ringe raske personlige anrop.

  Slik sletter du melding på Airbnb

På samme måte ville det hjelpe om du hadde verktøy som Skype, Teams og andre verktøy for å hengi deg til en forretningsdiskusjon med over 20 personer på et passende tidspunkt.

Ved å bruke forskjellige verktøy kan du dessuten sømløst registrere og notere møtereferater raskt og enkelt og bruke dem for fremtidig referanse.

Apper som Whatsapp lar deg ikke vise presentasjoner og diagrammer ved å dele skjermen. Videre er det alltid godt å kjenne til noen alternativer til tradisjonelle internettoppringingsapper. Her er en liste over noen av de beste internasjonale ringeappene du kan prøve.

Rebtel

Rebtel tilbyr en enorm og enkel å bruke app for tradisjonell telefontjeneste. Samtalekvalitet og pålitelighet er avgjørende for internasjonale samtaler, og Rebtel utmerker seg på dette området. Fordi denne programvaren bruker fasttelefoner i stedet for Wi-Fi, slik at du kan høre klar lyd uansett hvor du er.

I tillegg vil du kunne motta en tilpasset opplevelse avhengig av din spesielle bruk, takket være dens karakteristiske Red Box-funksjon.

Den tilbyr en utmerket service for pengene og er blant brukerens beste valg. Den kan koble deg til enkeltpersoner i mer enn 50 land og ringe med ditt lokale nummer, noe som gjør det enkelt for begge parter.

Denne appen vil være den ideelle livlinen for å holde kontakten med kjære når du reiser hvis du liker å reise mye.

I tillegg, hvis du ofte reiser på jobb, vil Rebtel være ganske nyttig for å delta på møter uten Wi-Fi eller mobilforbindelse. Appen er enkel å betjene og brukervennlig, og kunder elsker å bruke denne appen på sine Android- og iOS-enheter.

Vonage For Home

Selv om du ikke har brukt Vonage ennå, innser du utvilsomt allerede at mulighetene for internasjonale anrop er mer enn nok. Vonage er usedvanlig godt organisert i telefonindustrien.

For å foreta globale samtaler med Vonage, må du registrere deg for hjemmetelefonen eller bedriftsabonnementet, som begge gir en rekke internasjonale ringetakster.

Når det kommer til funksjoner, overgår Vonage konkurrentene. Pakkene inkluderer samtalekø, spam-skjold, opptak av forretnings- og on-demand-anrop, gratisanrop, virtualiserte postbokser, visuell talepost, gruppesøking og mer. På grunn av dens robuste opplæringsfunksjoner, er det et utmerket VoIP-system for detaljhandel og kundestøttefirmaer.

Selv med trege Internett-tilkoblinger lar Vonage deg opprettholde utmerket samtalekvalitet. I tillegg har den en anonym anropsblokkeringsfunksjon som informerer innringere med forbudte anrops-IDer, slik at du ikke trenger å akseptere anrop fra plagsomme numre.

Lokaltelefon

Localphone hjelper deg foreta billige internasjonale samtaler fra din mobilenhet og fasttelefon. Med tjenesten for innkommende nummer som tilbys, kan venner som bor i utlandet ringe til en minimal servicekostnad.

Den fungerer globalt og har en klar samtalekvalitet. Ved å bruke tekstmeldingstjenesten kan du opprettholde kontakten med utenlandske venner og kunder. Det vil se ut som om telefonen din sendte meldingen.

Lei en fasttelefon fra en av mer enn 50 lokasjoner, og få deretter viderekoblet anropene til telefonen din. Alternativt kan du motta anropene ved å bruke den gratis Internett-telefonen fra lokal telefon og snakke.

Det fungerer effektivt der lokale numre er utilgjengelige av en eller annen grunn. Du kan føre en oversikt over alle innkommende anrop slik at du kan svare, prioritere og iverksette passende tiltak.

Du kan dirigere anrop til å ringe bestemte Localphone-brukere, viderekoble anrop til et annet nummer eller sende tapte anrop til talepost. Få den på Android-telefonene dine for enkel tilgang.

Talk360

En annen programvare for internasjonale samtaler som brukes av millioner av mennesker over hele verden er Talk360. Ved å bruke denne programvaren for internasjonale samtaler kan du ringe mobil- og fasttelefon til en lav pris.

  Slik løser du problemer med Slack-lyd

Å installere Talk360-appen er alt som kreves. Ved hjelp av denne internasjonale ringeappen hjelper den deg å overvinne avstanden og gjøre det enkelt å kommunisere med venner og familie som bor i utlandet.

Denne internasjonale ringeprogramvaren lar deg foreta billige internasjonale samtaler til nesten 196 land uten at du trenger et telekort. Kjøp ringekreditt når du vil uten abonnement, og mottakeren trenger ikke internett.

Du kan også ta en gratis testanrop for å sjekke lydkvaliteten og andre nødvendige ting. Den er brukervennlig og sømløs å betjene.

Du kan også aktivere en automatisk ladefunksjon for å sikre at ringekreditten din aldri går tom. Talk360 er en allsidig nyttig og effektiv løsning for internasjonale samtaler. Last ned Talk 60 for Android- og iOS-enhetene dine.

Nymgo

Med Nymgo ved din side vil du aldri føle deg langt hjemmefra. Det vil alltid bare være en samtale unna. Med en tydelig stemmekvalitet er det en app for mange mennesker over hele verden. Du kan ringe et hvilket som helst mobil- eller fasttelefonnummer over hele verden med Nymgo.

Arbeid eksternt fra hvor som helst ved å bruke denne appen og ha ingen problemer med kommunikasjon mens du diskuterer forretninger.

Nymgo gir kundene en funksjon for oppringer-ID, som brukeren kan tilpasse numrene deres med. Du som bruker kan sende tekstmeldinger fra hvilken som helst klientapplikasjon på Nymgo. Du kan få tilgang til Nymgo på Android- og iOS-enhetene dine.

Hvis du støter på dårlig stemmekvalitet, vil appen raskt sjekke og refundere de første par minuttene hvis problemet er ekte. Appen er i et voksende stadium og gjør sitt beste for å tiltrekke seg kunder internasjonalt. Det holder også prisene til en overkommelig pris slik at flere kan koble seg utenlands uten å nøle.

FlereMin

Installer MoreMins-appen og ta en gratis testanrop umiddelbart. MoreMins-appen kan ringe uten internett. Mens du går, snakk. Muligheten til å ringe via internett er også tilgjengelig.

Ring fasttelefoner og mobiltelefoner direkte og unngå å ringe på tvers av apper. En vanlig telefonsamtale vil bli tatt til personen du ringer.

MoreMins-appen er bare aktiv når du slår nummeret. Den bruker ingen batteristrøm. Du trenger ikke bytte mobiloperatør eller signere kontrakter fordi denne tjenesten passer for brukere av alle mobiloperatører.

Den internasjonale ringeappen er trygg og sikker å bruke siden den ikke tar opp samtalene dine eller selger dataene til annonsører.

Den gir også rask og pålitelig kundestøtte og hjelper deg å opprettholde budsjettet ved å spare en håndfull penger på internasjonale samtaler. Du kan laste den ned på Android- og iOS-enhetene dine.

Yolla

Ved hjelp av Yolla-appen kan du ringe rimelige internasjonale samtaler og holde kontakten med venner, familie, kollegaer og alle andre som bor i utlandet.

Yolla gjør det enkelt å snakke på mobil og fasttelefon samtidig som du reduserer roamingutgifter ved å tilby internasjonale telefonsamtaler av høy kvalitet til lave priser.

Brukere av Yolla kan raskt sende sendetid til alle i utlandet og foreta gratis lyd- og videosamtaler. Mottakeren trenger ikke å ha en smarttelefon, tilgang til internett eller til og med Yolla-programvaren.

Brukere trenger ikke oppfylle noen tilleggskrav for å ringe sine kjære når de måtte ønske det. Yolla-kreditter kan til og med kjøpes og sendes til venner og familie av brukere.

Dessuten får du en bonus når du sender en invitasjon til kontaktene dine. Appen oppdateres jevnlig med nye og spennende funksjoner.

Last den ned for Android- og iOS-enhetene dine for å nyte uavbrutt tjeneste. Bruk kontaktlisten din til å kommunisere med andre Yolla-medlemmer og dra nytte av gratis samtaler.

  Slik sletter du eHarmony-kontoen din

KeKu

KeKu gir deg en rask, pålitelig og rimelig løsning for å kontakte et hvilket som helst mobilnummer i hele verden. Det vil alltid gi deg den billigste måten å foreta internasjonale samtaler på. Du kan laste ned KeKu for Android- og iOS-enhetene dine.

Du kan bruke den vanlige planen din til å ringe et innfødt nummer som er tildelt din utenlandske kontakt når du er i hjemlandet ditt ved å bruke KeKu SmartDials-teknologien.

KeKu kobler anropet til det oversjøiske nummeret automatisk. Mens tjenesten er, kan du også foreta internasjonale samtaler via Wi-Fi eller dataabonnementet ditt.

Bruk muligheten til å ta opp samtaler til å sende og motta SMS direkte fra telefonnummeret ditt, lagre, laste ned og dele anrop og mer. Programvaren gir en enkel, effektiv brukeropplevelse for å gjøre det raskt og enkelt å drive forretning eller administrere personlig korrespondanse.

En av tjenestens mest fascinerende funksjoner er muligheten til å opprette lokale numre på tvers av over 40 land og deretter tilordne disse til dine utenlandske kontakter.

TringMe

Ved hjelp av sin Flash-baserte netttelefon for nettlesere har TringMe gitt ut en Facebook-applikasjon som gjør det mulig for brukere å ringe fra det sosiale nettverket.

Det mest fristende aspektet ved programvaren ser ut til å være muligheten til å legge til TringMe-widgets i profilene dine, slik at venner og besøkende kan ringe eller sende deg SMS fra den siden, og muligheten for innringere å legge igjen talemeldinger som brukere kan se.

De første to minuttene av den første samtalen noensinne fra denne appen er gratis å ringe med HD-lydkvalitet. TringMe er en veldig økonomisk app for internasjonale samtaler uten skjulte kostnader eller avgifter. TringMe jobber ganske enkelt for å ringe rimelige til utlandet.

Slickcall

Slickcall er den rimeligste internasjonale ringeappen, og tilbyr ringetjenester for å kontakte enkeltpersoner uansett hvor de er rundt om i verden. Takket være appen kan du ha presise interaksjoner med de som betyr mest. De beste funksjonene til internasjonale samtaletjenester er alle kombinert i én enkelt, brukervennlig app.

Ingen ekstra avgifter er inkludert i prisene. Når en bruker slår opp et land, belastes de kun beløpet som vises i appen. På grunn av den pålitelige teknologien til Slickcall, er disse internasjonale samtalene av topp kvalitet muliggjort.

Uansett hvor du ringer, får du oppleve smidige ringetjenester. Programvaren gjør det imidlertid også mulig å ringe et utenlandsnummer fra en fasttelefon. Selv om de ikke har en telefon, kan den som ringer bruke appen til å kommunisere med venner eller familie. Du kan få tilgang til Slickcall på Android- og iOS-enhetene dine.

Konklusjon

Du har et bredt spekter av muligheter angående en billig internasjonal ringeapp med de nøyaktige funksjonene som vil møte dine krav, uavhengig av hvilken type opplevelse du leter etter. Appene gir betydelige fordeler når du samhandler med dine kjære i utlandet, enten det er en betalt eller gratis tjeneste.

Disse ringeprogrammene gjør det enkelt for alle, selv de i de mest avsidesliggende områdene på kloden, å kontakte hverandre.

Du kan også forklare noe fantastisk programvare for samtalesporing for markedsføring og salg.

x