tipsbilk.net

Google introduserer adgangsnøkler og Microsoft Pegasus for startups

Hallo! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Google introduserer adgangsnøkler for å logge på uten passord

I den siste oppdateringen kunngjorde Google tidenes første adgangsnøkler for å logge på Gmail- og YouTube-kontoer uten å oppgi passord. Innlemmingen av adgangsnøkler lar deg logge på Google-kontoen din på en sikker måte ved hjelp av fingeravtrykk, ansikt, skjermlås eller maskinvaresikkerhetsnøkkel.

Google oppgir at adgangsnøkler er et tryggere og mer praktisk alternativ for å erstatte passord og kan logge på Google ID-tilknyttede kontoer, som Gmail og YouTube, uten passord. De er kompatible med store plattformer og lar brukere logge på kontoene sine uten passord.

Passnøkler er en ny metode for å logge på apper og nettsteder som er enkel å bruke og gir forbedret sikkerhet sammenlignet med tradisjonelle passord. Brukere trenger ikke stole på passord som er lett å huske som er utsatt for angrep.

  Slik blir du med på et Zoom-møte på telefon

Adgangsnøkler bruker biometrisk autentisering, for eksempel fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning, eller PIN-koder for skjermlås for å gi brukere tilgang til appene og nettstedene deres. I motsetning til passord, er passord mer motstandsdyktige mot angrep på nettet som nettfisking, noe som gjør dem til et sikrere alternativ enn tradisjonelle engangskoder sendt via SMS.

Trinn for å aktivere Google Passkeys: Ved bruk av Gmail, klikk på profilbildet, fortsett deretter for å administrere Google-kontoen, velg sikkerhet og til slutt Passkeys. Funksjonen er kompatibel med både Android og iOS.

Det kan også aktiveres på Windows-skrivebordet hvis en fingeravtrykkskanner er inkludert i tastaturet eller eksterne adgangsnøkler er tilgjengelige. Etter aktivering av adgangsnøkler vil Google også eliminere 2-trinns bekreftelse (2SV) under påloggingsprosessen.

Parsio 2.0

Parsio er en AI-drevet dokumentparser som trekker ut data automatisk. Den bruker maskinlæringsmetoder for å trekke ut strukturert informasjon fra ulike kilder, inkludert e-post, PDF-dokumenter, Excel, HTML, CSV og XML-filer.

De innsamlede dataene kan enkelt eksporteres til Google Sheets, Quickbooks, Slack, Notion, Dropbox og over 6000 andre kompatible programmer når de er analysert. Du kan også bruke den AI-drevne OCR-parseren til å trekke ut korrekte data fra skannede bilder og bilder på et par sekunder.

  Hvordan få tilgang til gammel Myspace-konto uten e-post og passord

Ifølge nettstedet hjelper Parsio med å automatisere prosessen, spare avgjørende tid og sikre mer presisjon, og dermed effektivisere virksomheten din og øke produktiviteten. Dens e-postparserautomatisering lar den trekke ut og eksportere nøyaktige data fra e-poster, signaturer og vedlegg i sanntid.

Parsio stoles på av over 3000 av verdens beste organisasjoner for å hjelpe dem med å jobbe mer effektivt, og det er anerkjent av toppeksperter.

Ny LinkedIn AI-funksjon kan hjelpe deg med å bli ansatt

I følge Linkedins siste utgivelse tester selskapet generativ AI for å generere personlige meldinger til ansettelsesledere basert på brukerens profil.

Innlegget sier at Linkedin vil ta i bruk generativ AI-teknologi for å generere en tilpasset innledende melding basert på profilen din, ansettelseslederens profil, stillingsbeskrivelsen og den spesielle organisasjonen du er interessert i for å starte en produktiv samtale.

LinkedIn vil bruke generative AI og brukerprofiler for å gi AI-drevne tilpassede skriveanbefalinger for premium-abonnenter for å hjelpe dem med å lage personlige meldinger for jobbjakt. Den nye funksjonen skal etter planen være tilgjengelig i løpet av de kommende månedene.

Innlegget uttalte også at tilpasning fortsatt er avgjørende, så sjekk og revider utkastet for å gjøre det til ditt eget før du sender det til ansettelsessjefen.

  Slik oppdaterer du Vudu betalingsmetode

Microsoft lanserer Pegasus-program for oppstart, og tildeler opptil $350 000 i studiepoeng

Microsoft planlegger å utvide sin selvbetjeningsplattform, Startup Founders Hub, ved å lansere Pegasus-programmet, et nytt inkubatorprogram.

Dette programmet vil velge startups med markedstilpassede produkter og tildele dem opptil $350 000 i Azure-, GitHub- og LinkedIn-kreditter. I tillegg vil utvalgte startups motta rådgiverstøtte og «tilgang til den beste Microsoft-teknologien», ifølge Microsoft-bloggen.

Pegasus er et toårig initiativ som tar imot oppstartsbedrifter som opererer innenfor Microsofts Founders Hub og har kundevendte produkter bygget på Microsoft Cloud.

Ifølge daglig leder for Microsoft for Startups er det en forutsetning å oppnå tidlig produkt-markedstilpasning, som inkluderer inntektstrekk, en etablert salgsstyrke og en velprøvd go-to-market-metodikk.

I følge utgivelsen vil Pegasus-organisasjoner også bli tildelt en personlig skyløsningsarkitekt for å hjelpe dem med å oppnå teknisk suksess og få privilegert tilgang til Azures AI-tilbud. Innen Pegasus fungerer disse arkitektene som et enkelt kontaktpunkt, og effektiviserer oppstartsengasjementet med Microsoft-klienter mens de overvåker overholdelse og sikkerhetstiltak.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.

x