Hold styr på hvor du parkerer bilen med Auto Finder for Android

Å finne en parkeringsplass på en stor tomt kan være en hodepine, men det som er verre er å glemme hvor du parkerte bilen. Østre garasje? 3 etasje? Plass nummer 84? Det er ikke uvanlig at dette skjer etter for eksempel en slitsom dag på jobben. Heldigvis finnes det en app for nesten alle problemer i dag, og denne er intet unntak. Hvis du noen gang har opplevd frustrasjonen ved å parkere bilen på en stor parkeringsplass eller et fullsatt område og hatt problemer med å finne den senere, så prøv Autofinder; en enkel, men funksjonell app for Android som lar deg merke posisjonen din når du forlater bilen. Faktisk kan appen også settes til å gjøre denne jobben på egen hånd hver gang den oppdager at du forlater bilen via sensorer som Bluetooth.

  Foreldrekontroll-appen TimeAway lar deg administrere barnas enhet [Android]

Det er to hovedkomponenter som driver Auto Finder: Google Maps API og enhetens GPS-sensor. Den kjører i bakgrunnen og oppdager din nøyaktige posisjon via telefonens eller nettbrettets GPS. Den bruker denne informasjonen til å finne ut når du beveger deg i en bil, enten det er din egen eller andres, selv om jeg ikke kunne teste sistnevnte på egen hånd. Når du stopper og parkerer, markerer den automatisk den posisjonen for deg.

Du kan også koble en Bluetooth-enhet i bilen – som stereoanlegget – med telefonen eller nettbrettet, slik at så snart du er utenfor rekkevidden, vet appen med sikkerhet at du har forlatt bilen.

  Slik fjerner du en konto fra Instagram-appen for iPhone eller Android

Grensesnittet er ganske enkelt. Du blir presentert med din nåværende posisjon og posisjonen til bilen din på et kart sammen med noen få knapper nederst som lar deg bytte kartterreng, starte Google Maps, få veibeskrivelse tilbake til din nåværende parkeringsplass og tilgangshistorikk. Historiedelen inneholder en fullstendig oversikt over alle dine tidligere lagrede posisjoner eller de som er oppdaget av Auto Finder selv. Hvis du vil spesifisere en plassering manuelt, gir appen deg lengde- og breddegradskoordinater, og lar deg legge til flere notater. Du kan selvfølgelig merke flere steder og få tilgang til alle senere.

  GRE Vocab Lock Lær et nytt ord hver gang du ser på telefonen [Android]

Innstillinger-skjermen til Autosøker er delt inn i to underseksjoner merket «Visning» og «Plassering». I Display kan du veksle mellom appvarslinger for feil som når et punkt ikke blir funnet, spesifisere standard karttype og velge din foretrukne avstandsenhet. Plassering lar deg bytte Wi-Fi for stedsdeteksjon og velge standard Bluetooth-enhet.

Auto Finder er tilgjengelig gratis i Google Play Store. Last den ned til enheten din fra lenken nedenfor.

Installer Auto Finder fra Play Store